Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

Redno berem tvojo spletno stran. Super...

Zanima me glede službe. delo ki ga opravljam, se mi že do skrajnosti upira.

Ne najdem nič novega.

Zelo, zelo si želim spremembe. Mi bo uspelo iti na bolje?????

Kdaj?????

8.12.1968

Živijo Tigryca

Se mi zdi, da sem tvoj post spustil! Je res?

Tigryca 5 1 9

Imaš čisto posebno in zelo zanimivo kombinacijo energij.

Če boš delovala na profesionalnem področju - tam kjer si že dobra, se ti v novem letu odpirajo čisto nove poti.

Tudi srčne zadeve ti bodo šle v novem letu boljše. Kot pa si že vajena, je znotraj tebe vedno manjši razkol in ker je vedno tako si postala 'profesor' za usklajevanje svojih želja.

Menim, da bo novo leto prav odlično za nove začetke, v letu 2007 pa te čaka velika sprememba na tvoji poti. Zato ti priporočam, da že v 2006 začeneš delovati na svoji poti, da razrešiš večino svojih nezadovoljstev in tako bo lahko 2007 res nov, odločilen korak v tvojem življenju. - Tu sicer leži zanka, kajti 2006 je zate - globoko v tebi - tako ležerno, da se lahko zgodi, da se boš prepustila lenobi namesto vsaj zmerni aktivnosti.

Čitaj letni predvid v začetku februarja. Velja?

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

pozdravljen Vojko (mimogrede moj oče ima enako ime),

mene v zivljenju zanima edino le ljubezen in duhovni razvoj...zatorej kaksne so moje energije v povezavi s tem in ali me caka kaksna moska energija v bliznji prihodnosti? en bikec me mocno privlaci.....

21.11.1975 moji rojstni podatki.

najlepsa hvala za odg. in zimski pozdrav

tam x;)x

Put cliches in museums

pozdravljen Vojko (mimogrede moj oče ima enako ime),

mene v zivljenju zanima edino le ljubezen in duhovni razvoj...zatorej kaksne so moje energije v povezavi s tem in ali me caka kaksna moska energija v bliznji prihodnosti? en bikec me mocno privlaci.....

21.11.1975 moji rojstni podatki.

najlepsa hvala za odg. in zimski pozdrav

tam x;)x

Pozdravljena Tam

Zanimiv nadimek imaš!

Zanima me, ali naj ob njem pomislim na drevesni krompir iz afriške obale :eek: na škotsko kapo x:Ix , ali na vietnamsko tristrunsko kitaro x8Dx , ker verjamem, da v mislih gotovo nisi imela, Telekomunikacijskega Automatskega Modela :xx!: , kaj šele - TAM - Tovarna Automobilov in motorjev Maribor x:Dx ali tanka: "TAM" - Tanque Argentino Mediano :O: !

Ah ja, seveda, najbrž izhaja iz Tamara, to je prav lepo ime x:Ix .

Kakorkoli že, zanimivo je tvoje zanimanje.

Kajti, ko sem prečital tvoj post sem se vprašal: Kaj je to ljubezen? Na kaj vse lahko ljubezen razširimo? Ali to morda pomeni, da te zanima ves svet ali je to morda le ljubezen do otrok, do sebe, vezana na partnerja? ljubimca? starše? naravo? vesolje?

... in ... kaj je to duhovni razvoj?

Kako se lahko duhovno razvijamo?

Ali je dobro, da živimo v tem svetu, da se duhovno razvijamo? Ali je morda boljše, da smo zaprti v celici? Da potujemo, da živimo v samostanu ali v družini. v plemenu sredi amazonke, v Afriki....

Pa dovolj o mojih razmišljanjih, ki jih je v meni spodbudilo tvoje - zame kontraverzno - razmišljanje.

Naj raje skušam odgovoriti na tvoje vprašanje... saj je tole DZK ekspres, mar ne?

Tam 7 8 4

Iz tvoje KI energije razberem, da je najbže res srečen tisti, ki pade v tvoj objem - in ga ti sprejmeš, kajti ženskam rojenim v takšni energiji včasih v DZK rečemo: Raziskovalke ljubezni - na vseh ravneh, od fizične do duhovne (zatorej razmisli, ali si v svojem zanimanju res omejena le na ljubezen (čista energija - popolna predanost tudi brez fizičnega stika - duhovni razvoj) ali te pač zanima še kaj drugega (bikec). In zdajle sem se domislil, da ni čudno, ko ti takole pišem, saj je zdajle tvoj karmični mesec in si najbž ugriznila že marsikateri grenak in prenekateri sladek sadež.

In, da ti odgovorim na tvoje vprašanje bolj naravnost: V letošnjem in v prihodnjem letu ti je (in ti bo) življenje pokazalo, kaj vse še ima na voljo (v svoji malhi) zate. Skoraj tako kot bo kmalu nedeljsko nakupovanje: skozi izložbe lahko gledaš, kaj vse bi si lahko kupila, ko hodiš od trgovine do trgovine (in seveda ne kupiš ničesar, saj je vse zaprto in je denarnica lahko ves čas polna), ti življenje v letošnjem in v prihodnjem letu da okusiti, kaj vse še lahko doživiš in dobiš.....

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Guest mačona

Vojko, mene zanimajo finance. Bom uspela spelat ene par manjših načrtov (nakupov)? Bom pridno delala januarja in februarja? :inocent:

858

dragi vojko, hm....duhovni razvoj- s tem sem mislila na razvoj, ki ga s fizicno prisotnostjo, pa zaprt v celici ali svoboden kot ptica, vsak izmed nas v svojem zivljenju razvija....niso pomembna niti sredstva niti okolica pac pa jaz.jaz ,kot osredotocenost, kot energija, ki srka modrost skozi najrazlicnejse kanale. seveda je potrebno zavedanje.

no, sem malo zabluzila. clovek je clovek in ni pis vetra, je spremenljiv, vse je v njem-nas pravzaprav.

kjer je ljubezen, je tudi sovrastvo.....

hotela sem samo reci, da mi je ljubezen vsesplosna zelo pomembna.....ampak to je res sirok pojem.

konkretno me zanima partnerstvo, zanima me nekdo, ki se bo z mano staral, delil lepe in tezke trenutke, nekdo, ki bo manj kot moj stars in hkrati mnogo vec kot to. pred pol leta sem oz. sva se s fantom sporazumno razsla(sva prijatelja v polnem pomenu besede) in od takrat naprej begam in ne najdem pravega miru, nekoga s katerim bi se pocutila mirna in zadovoljna. in potem je nekako zacel ustopati v moje zivljenje en bikec......

tam je tu ni tam in hkrati je tudi tam.

lahko noc,miren spanec

Put cliches in museums

Vojko, mene zanimajo finance. Bom uspela spelat ene par manjših načrtov (nakupov)? Bom pridno delala januarja in februarja? :inocent:

858

Ne boj se Mačona

Še preveč zapravljiva si lahko v januarju. Sicer pa se ti splača vse pomembne investicije za leto 2006 izvesti še v januarju, potem pa leto 2006 z investicijami kar 'preskoči'!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

dragi vojko, hm....duhovni razvoj- s tem sem mislila na razvoj, ki ga s fizicno prisotnostjo, pa zaprt v celici ali svoboden kot ptica, vsak izmed nas v svojem zivljenju razvija....niso pomembna niti sredstva niti okolica pac pa jaz.jaz ,kot osredotocenost, kot energija, ki srka modrost skozi najrazlicnejse kanale. seveda je potrebno zavedanje.

no, sem malo zabluzila. clovek je clovek in ni pis vetra, je spremenljiv, vse je v njem-nas pravzaprav.

kjer je ljubezen, je tudi sovrastvo.....

hotela sem samo reci, da mi je ljubezen vsesplosna zelo pomembna.....ampak to je res sirok pojem.

konkretno me zanima partnerstvo, zanima me nekdo, ki se bo z mano staral, delil lepe in tezke trenutke, nekdo, ki bo manj kot moj stars in hkrati mnogo vec kot to. pred pol leta sem oz. sva se s fantom sporazumno razsla(sva prijatelja v polnem pomenu besede) in od takrat naprej begam in ne najdem pravega miru, nekoga s katerim bi se pocutila mirna in zadovoljna. in potem je nekako zacel ustopati v moje zivljenje en bikec......

tam je tu ni tam in hkrati je tudi tam.

lahko noc,miren spanec

Lepo si se opisala Tam! Hvala ti.

Mogoče bi o vsem tem še malo razmislila.

Se pa vidi, da nisi čitala letnega predvida (ali pač!)!

Kajti marsikaj o tem piše v njem.

Se bo pa še več zgodilo. Obup je odveč. Kot sem ti napisal - ali boljše - prečitaj si letni predvid - v februarju, ko bo na voljo.

Če pa te že firbec matra, si prečitaj letošnjega za osmico. Ti imaš obe energiji. Le ta 'zunanja' bo v naslednjem letu prišla v tvoje srce ...

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

oj!

js sm pa se cist nova tuki, pa si niti ne znam sama zračunat številke :C: (rojena 10.3.1983)

zanima me če je še kakšna možnost za zvezo iz preteklosti z 30.4.1979 al pa 11.2.1983. neki pa se plete z 20.1.1983. Zanima me tut kako bo z izpitom, pa kako kaže s selitvijo v novo stanovanje.

upam da nisem preveč zamhtevna... x:Ix

najlepša hvala za odgovor! x:)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

oj!

js sm pa se cist nova tuki, pa si niti ne znam sama zračunat številke :C: (rojena 10.3.1983)

zanima me če je še kakšna možnost za zvezo iz preteklosti z 30.4.1979 al pa 11.2.1983. neki pa se plete z 20.1.1983. Zanima me tut kako bo z izpitom, pa kako kaže s selitvijo v novo stanovanje.

upam da nisem preveč zamhtevna... x:Ix

najlepša hvala za odgovor! x:)x

Pozdravljena Andromeda

Dobrodošla na forumu Devetzvezdni KI.

Veš, KI številke ti ni treba znat izračunati. Preprosto greš na spletno stran in slediš navodilom. Tako tudi dobiš občutek o čem in na kakšen način ti lahko odgovorim.

Vidim, da imaš v ognju kar nekaj železja!

And 8 1 3

Pretekli 3 3 5

plete 9 3 2

Meni izgleda, da te privabljajo na zunaj dinamični in prijazni moški. Za nobenega od teh dveh pa ti ne morem reči, da je zate 'tombola'. :sori:

Kar zadeva izpit. Le kdaj ga imaš? Sicer pa saj veš. Najprej je dobro znati, še prej se je dobro učiti, še prej razumeti snov, itn... In če si šla po pravem vrstnem redu in z dovolj veliko zagnanostjo, potem v januarju sploh ne bi smelo biti težav s tem izpitom.

In selitev v novo stanovanje! Vse do konca januarja imaš odlične priložnosti, da si na tem področju uspešna, kasneje pa je veliko odvisno od tega, kaj si naredila na tem področju v letu 2005.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Oj!

hvala za odgovore. sej neki sm gledala, pa sm ugotovila da sm 8ka- bela prst. A sm to sploh tapravo stvar gedala? :inocent:

zdejle res nimam preveč časa, da bi se v zadevo poglobila (izpit pa to), sem pa trenutno v fazi, ko si želim da bi se pobotala s preteklostjo, če razumeš kaj želim povedat. vendar se mi bolj in bolj zdi, da je škoda moje energije za preteklost, po drugi strani pa se mi zdi da mi stvari iz preteklosti ne dovolijo naprej... aja,,najbrž nisem bila dovolj jasna-v ognju je samo sedanji, ostala 2 pa sta preteklost, pa da ne omenjam da imamo rahle težave pri komuniciranju-a ne z moje strani...bah, spet dramatiziram...

najbolje da počakam in vidim, kaj se bo izcimilo iz vsega...

najlepša hvala za odgovor! :vio:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Oj!

hvala za odgovore. sej neki sm gledala, pa sm ugotovila da sm 8ka- bela prst. A sm to sploh tapravo stvar gedala? :inocent:

zdejle res nimam preveč časa, da bi se v zadevo poglobila (izpit pa to), sem pa trenutno v fazi, ko si želim da bi se pobotala s preteklostjo, če razumeš kaj želim povedat. vendar se mi bolj in bolj zdi, da je škoda moje energije za preteklost, po drugi strani pa se mi zdi da mi stvari iz preteklosti ne dovolijo naprej... aja,,najbrž nisem bila dovolj jasna-v ognju je samo sedanji, ostala 2 pa sta preteklost, pa da ne omenjam da imamo rahle težave pri komuniciranju-a ne z moje strani...bah, spet dramatiziram...

najbolje da počakam in vidim, kaj se bo izcimilo iz vsega...

najlepša hvala za odgovor! :vio:

Andromeda

Saj si sama povedala vse!

Še enkrat prečitaj svoj post, pa najdeš v njem recept!

Lp, Vojko

Vojko;

z novim jobom začnem 30.1., a bo v redu zadeva?

(6-3-8)

hvala :palec:

Bobnar

Kaj ti nisem že odgovoril na to temo.

Hvala Bogu, da si se potrudil in dobil job. Upam, da si podpisal pogodbo, če ne, se potrudi, da bo podpisana prej - če se le da.

Kako pa bo - uf, januar je zate karmični mesec. Čitaj predvid čez nekaj dni.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

ja, pogodba podpisana iz moje strani, iz njihove še menda ne, ker je še nisem dobil... ponavadi itak ob začetku dobiš...

hja, kul pol al kako?

Ej Bobnar, Bobnar

Kaj je važno, če si podpisal ti.

Pomembno je, da podpišejo oni!

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj....

Sicer boš zamudil...

Vojko

Vojko J Kalan

no, pol jih bom pa podrezal... xDDx

Bobnar

Se ti zdi to pravi način?

Kaj, ko bi jih raje malo obiskal - da se malo seznaniš z okoljem.

Jim morda šel voščit novo leto itn... Nekaj, kar si res želiš!

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, kaj pa jaz, pa moja služba? Razmišljam, da bi zamenjala obe, ki jih imam zdej...itak je to prek študenta. Me malo utesnjuej prva. Pa še za eno drugo me zanima, k se uvajam.

2, 7, 9.

Hvala. xsrcx

Pika Pikica

Moj predlog je, da počakaš vsaj tja do februarja. Marca pa boš tako imela vse poti odprte!

Brez skrbi, Vojko

Vojko J Kalan

O, hvala. x:Xx Sej, po pravici povedano, nimam niti volje zdej. x:Ix Bom res počakala, ja. x;)x

Ni blema,

Samo, če bi se kaj ponudilo iz tvojega preteklega iskanja, potem le daj.

Sicer pa je februar dober mesec ... a zlagoma

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Ja, radio je moje preteklo in sedajšnje iskanje in uvajanje. x:Ix To si najbolj želim, samo, rabim poleg vsaj še eno službo. x:Ix

Pa ti si zelo pridna!

Včasih človek doseže več, ko se malo ustavi!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...