Samson23 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Vojko, mene pa zanima kdaj bom kaj diploiral in kako bo diploma izpadla 18.6.1980-stevilka 279?Hvala Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> saj imam 959, spet si nekaj zamešal... Tomazi, Tomazi ps... po moje bo danes, nekje šiba pela... ne vem,če obstaja taka šiba.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, mene pa zanima kdaj bom kaj diploiral in kako bo diploma izpadla 18.6.1980-stevilka 279?Hvala Živijo Saj veš, da je veliko odvisno od tebe. Ne vem koliko si že naredil.Vedno je veliko odvisno tudi od nas samih! Pojavlja se več možnih datumov - odvisno ali ti je vsebina nekaj kar delaš z veseljem ali je pač nekaj - kar moraš! Če delaš s srcem (boljša varianta!): oddaš diplomo najkasneje avgusta (od 8.8.do 4. septembra) - diplomiraš septembra, oktobra. Če je diploma - nakaj kar moraš: Je boljše, da oddaš nalogo julija (do 6. avgusta). (vendar mora biti do pikice dokončana). V nasprotnem primeru jo oddaj čimprej po 9. oktobru in tako lahko diplomo zagovarjaš še isti mesec. (relativno "easy") Vsekakor bi bil za dober načrt potreben oseben kontakt. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšno pa je vprašanje?Če gresta skupaj?! Lahko kot prijatelja, ljubimca, poslovna partnerja, partnerja v svobodnem odnosu!Kot zakonca - NE! lp, Vojko ))VOJKO .... Kadar si zares zares nekaj zelis vse vesolje strmi k temu da se ti zelja uresnici ... zakaj pa tako veliiik NE ? Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 no glede vprasanja Alen & Natalie mislim... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Vojko, mene pa zanima, ce in kdaj bom zamenjala sluzbo - stevilo 169?Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
micinn 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>micinn Načelno - povprečna zvezaVeliko nesporazumovSlabo v družbiTežave v izbiri skupnih ciljev DA kot prijatelja, poslovna partnerja, sodelavca, ljubimca Selitev KAM?Blizu, daleč? Smer? Kamorkoli kjer je dobro za oba? Vojko P.S.Tukaj odgovarjam na kratko. Na dolgo pa v forumu TAO-SI! Hvala za ekspres komentar! (on 25.3.1973, 9 4 1jaz 13.10.1974, 8 3 1) Imam pa en pomislek, ki morda ne spada pod to rubriko... pa vseeno. Malo sem pobrskala po forumu Dinamika in kompatibilnost partnerstva in zasledila na strani 27 v objavi št. 654 nekaj jedrnatih namigov za uspešno partnerstvo, kot se jih da razbrati z DZK. Tam piše:1. da naj bi moška osnovna številka podpirala žensko. Moja osnovna številka je 8, od mojega fanta pa 9. 9 pa podpira 8. 2. Tretje število naj bi bilo enako pri obeh partnerjih... no tega ni- jaz-3, on-4. V družbi neprijeten par? Ne vem točno, kje sem to pobrala. 3. Za uspešno skupno življenje naj bi partnerja imela iste cilje. Moja tretja številka je 1, od fanta pa tudi 1. Življenjski cilj je kot kaže enak. Torej, ne vem, mogoče sem številke napačno izračunala ampak takole na prvo žogo zadeva niti ne izgleda tako slabo. No, verjetno je štos v tem, da DZK zelo slabo poznam, pa so te tri točke res premalo za potrditev kompatibilnosti. Kakorkoli... še enkrat hvala. Lp, Micinn-a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>))VOJKO .... Kadar si zares zares nekaj zelis vse vesolje strmi k temu da se ti zelja uresnici ... zakaj pa tako veliiik NE ? Kadar imaš NAMEN doseči cilj - vse vesolje strmi k temu, da pelje človeka po poti uresničitve. Seveda Natalie. Želja je eno, namen je drugo. Vprašala si, pa sem odgovoril - Expres.Če si želiš daljših odgovorov, pa na forumu TAO-SI ali v temi Kompatibilnost partnerstva, a ne! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za ekspres komentar! (on 25.3.1973, 9 4 1jaz 13.10.1974, 8 3 1) Imam pa en pomislek, ki morda ne spada pod to rubriko... pa vseeno. Malo sem pobrskala po forumu Dinamika in kompatibilnost partnerstva in zasledila na strani 27 v objavi št. 654 nekaj jedrnatih namigov za uspešno partnerstvo, kot se jih da razbrati z DZK. Tam piše:1. da naj bi moška osnovna številka podpirala žensko. Moja osnovna številka je 8, od mojega fanta pa 9. 9 pa podpira 8. 2. Tretje število naj bi bilo enako pri obeh partnerjih... no tega ni- jaz-3, on-4. V družbi neprijeten par? Ne vem točno, kje sem to pobrala. 3. Za uspešno skupno življenje naj bi partnerja imela iste cilje. Moja tretja številka je 1, od fanta pa tudi 1. Življenjski cilj je kot kaže enak. Torej, ne vem, mogoče sem številke napačno izračunala ampak takole na prvo žogo zadeva niti ne izgleda tako slabo. No, verjetno je štos v tem, da DZK zelo slabo poznam, pa so te tri točke res premalo za potrditev kompatibilnosti. Kakorkoli... še enkrat hvala. Lp, Micinn-a Jojmene Micina Sem ga polomil. Hvala in Oprosti! Sem prav vesel, da si našla nepravilnost. In upam, da se tudi sama zavedaš, da je vajina zveza OK. Torej popravljam. Dejansko si čisto pravilno ugotovila osnovne značilnosti, katere so potrebne za odlično zvezo - Kajti - VAJIN ZVEZA JE LAHKO DOLGOROČNO ODLIČNA. Če bosta le ves čas delala na komunikaciji - tako eden kot drugi. Par kot sta vidva je običajno premožen, bogat (v vseh ozirih - torej ima zadovoljne otroke, dovolj sredstev za preživljanje in bogato življenje. Še enkrat se opravičujem in upam, da bo ta moj spodrsljaj opogumil vse tiste, ki razmišljajo drugače, da vprašajo še enkrat, kadar jih kakšen moj odgovor moti. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, mene pa zanima, ce in kdaj bom zamenjala sluzbo - stevilo 169?Hvala! Prav lahko se zgodi že v juliju, sicer pa je naslednje leto boljše za nove začetke. Verjetno boš službo zamenjala meseca aprila 2006. To je zelo ugoden čas! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 živjorojena sm 14.6.1990 a je vredu če sm v vezi z osebo 27.12.1988hval za naprej Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>živjorojena sm 14.6.1990 a je vredu če sm v vezi z osebo 27.12.1988hval za naprej O Pinkylove Hvala, da si se odločila za vprašanje. Vajina kompatibilnost je odlična, le svobodo pustita en drugemu!Posebej tvoja ljubosumnost je povsem odveč! Lep pozdrav in veliko sončne ljubezni, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hvala, hvala na odgovoru ja bom probala ne, he he he love ya allby pinkylove Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, hvala na odgovoru ja bom probala ne, he he he love ya allby pinkylove Uživajta (varno) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uživajta (varno) lp, Vojkohe he he to pa itak smo pa še mladi pa enako netut ti uživi Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he to pa itak smo pa še mladi pa enako netut ti uživi Hvala, z veseljem Ko sem bil v tvojih letih, smo za takšne kot sem zdaj mislili, da so starci! Zdaj pa vemo, da je drugače lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 :<{POST_SNAPBACK}>Hvala, z veseljem Ko sem bil v tvojih letih, smo za takšne kot sem zdaj mislili, da so starci! Zdaj pa vemo, da je drugače lp, Vojko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, z veseljem Ko sem bil v tvojih letih, smo za takšne kot sem zdaj mislili, da so starci! Zdaj pa vemo, da je drugače lp, Vojkoja ti čist vrjamem.mam sam to srečo da mam starejše sestre pa pol na vse mau drugač gledam.ah sej je pr vseh vedno tko. bl se staraš, se mi zdi, bl se sam se zdiš mladhe he he Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Vojko, sem kliknila tam spodaj na KOMENTAR in ti moram priznat, da ful dobr zgledaš!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pozdravljen,Vojko.Imela bi vprašanje oz.nasvet v zvezi s službo.Obetajo se mi neke spremembe,pa ne vem,če bom uspešna ali ne.Tudi osebi,s katero naj bi delala,ne zaupam.Sprememba naj bi se zgodila v tem mesecu...Sem 1 8 7 Hvala in lep pozdrav,M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 se pridružujem komentarju tinal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen,Vojko.Imela bi vprašanje oz.nasvet v zvezi s službo.Obetajo se mi neke spremembe,pa ne vem,če bom uspešna ali ne.Tudi osebi,s katero naj bi delala,ne zaupam.Sprememba naj bi se zgodila v tem mesecu...Sem 1 8 7 Hvala in lep pozdrav,M. Živjo Nova služba ja - če boš delala na področju, katerega že obvladuješ - torej si profesionalka. Na takšen način - profesionalni lahko uspeš brez težav. lp, Vojko ....................moj komentar:Če že sedaj ne zaupaš osebi s katero boš delala - :xx!: . Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, sem kliknila tam spodaj na KOMENTAR in ti moram priznat, da ful dobr zgledaš!!! Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Vojko! Zdajle, ko sem iskala stevilo za svojo dobro prijateljico, sem bila kar presenecena, ker sem dobila prav tako stevilo (169), kot velja tudi zame. Vprasala bi te, kdaj bo naredila en pomemben izpit, ki jo se caka? Hvala za odgovor in lepo pozdravljen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.