Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

Kaj naj s službo? Ali naj si iščem drugo ali ne?

08.11.1980

Hvala

Ej Sani,

na prvi pogled mi je čudno vprašanje...

Sani 2 2 5

No, zdaj mi je čudno malo manj!

Moje priporočilo je, da dobro razmisliš kaj ti je in kaj ti ni všeč pri tej 'službi', ki jo imaš in začneš pogledovati za stvarmi, katere so ti všeč in v naslednjem mesecu (marcu) pričneš iskati delo zase.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Ja hvala za odgovor, sam ko bi jaz vedela kaj je delo zame. Mogoče reševanje živali, sam tam ni denarja, denar mi pa dosti pomeni. Mogoče kakšen namig, prosim prosim?

Sani

Delo z ljudmi v manjših ekipah in predvsem tudi - za ljudi.

Ko človek DELA tisto, kar mu je všeč, kar ga žene naprej, bo prej ali slej dovolj denarja.

Ko gre človek le za denarjem, ne glede na to, ali mu tisto opravilo kaj pomeni ali ne, mu ves denar ne bo mogel kupiti sreče.

(to so pogruntali že mnogi pred menoj) ali bi res rada življenje posvetila testiranju?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Guest mačona
Ne boj se Mačona

Še preveč zapravljiva si lahko v januarju. Sicer pa se ti splača vse pomembne investicije za leto 2006 izvesti še v januarju, potem pa leto 2006 z investicijami kar 'preskoči'!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko, januarja sploh nisem nevem koliko zapravila. sem pa ta mesec potrošila ogromno in še bom. pa ne samo ta mesec x:Ix x:Dx včasih je najboljša investicija ravno to, za kar potrošiš denar. denar je za to, da je v obtoku. x:Dx

zanima me, kako mi bo laufal faks.

858

Pozdravljen,Vojko !

Prosim te,da pogledaš moja števila na podlagi rojstnega datuma, ( 28. 4. 1962 ).Zanima me,če imam v letošnjem letu kaj možnosti,da se preselim in kdaj bi bil najbolj ugoden čas po DZK,da začnem z iskanjem stanovanja.Hvala za odgovor in lep dan še naprej !

mani

Špela

Kdaj imaš pogovor v drugem podjetju?

Da danes ni šlo, se ne čudim. Saj sem ti napisal, da bo aprila in naprej vse lepše in lažje in hkrati tudi navzven vse odvisno od tebe!

lp, Vojko

Vojko jutri, v petek 17.. Trudim se maksimalno, verjemi! Danse bila še na enem pogovoru, tam bi bila plačana po učinku, honorarno delo... čisto izven moje stroke, trženje... Mogoče?

Do aprila zdržat vse finančne pritiske in posledično živeti popolnoma nekvalitetno življenje... ampak ja, če začnem delat marca, potem bo aprila prva plača, ne? Vidiš, že bolj pozitivno gledam na stvari...

Hvala ti, ker tako potrpežljivo odgovarjaš na tudi večkrat precej zagrenjene poste...

Toplo te objema Špela

Hojla Vojko, kaj se godi z mojo sluzbo ? Ko mislim,da ne more iti vec nic narobe, se vse postavi na glavo .. x:Dx ..

kdaj se bo stvar uredila ?

Prijazen pozdrav,

Mojca 234

Mojca

(in vsi drugi, kateri vprašujete v smislu: "se bo uredilo, bo prišlo,....")

Vedno so stvari odvisne TUDI od nas. Torej kako naj odgovorim na vprašanje, kakor je zastavljeno?

Mojca. V tem mesecu se ti lahko zatika - saj si prečitala predvid. Seveda, vsakič gre lahko še kaj narobe. V večini podjetij nas je zaposlednih več in že s tem, ko smo izbrali podjetje, smo izbrali nek ritem življenja.

V februarju se ti stvari kaj lahko zatikajo, v marcu pa greš lahko bolj svobodno naprej.

Ko pa boš to, "da se zatakne" vzela kot povratno informacijo namesto kritike, takrat boš šla skozi izzive v podjetju ali poslu veliko boljše...

Vojko

Vojko, januarja sploh nisem nevem koliko zapravila. sem pa ta mesec potrošila ogromno in še bom. pa ne samo ta mesec x:Ix x:Dx včasih je najboljša investicija ravno to, za kar potrošiš denar. denar je za to, da je v obtoku. x:Dx

858

Mačona

Za faks boš letos imela več časa kot prejšnja leta in lahko ti bo šlo veliko lažje, vendar te na vsakem koraku čaka izziv - lenoba!

Ko boš ta izziv premagala, ti bo šlo odlično!

Vojko

Vojko J Kalan

Mojca

(in vsi drugi, kateri vprašujete v smislu: "se bo uredilo, bo prišlo,....")

Vedno so stvari odvisne TUDI od nas. Torej kako naj odgovorim na vprašanje, kakor je zastavljeno?

Mojca. V tem mesecu se ti lahko zatika - saj si prečitala predvid. Seveda, vsakič gre lahko še kaj narobe. V večini podjetij nas je zaposlednih več in že s tem, ko smo izbrali podjetje, smo izbrali nek ritem življenja.

V februarju se ti stvari kaj lahko zatikajo, v marcu pa greš lahko bolj svobodno naprej.

Ko pa boš to, "da se zatakne" vzela kot povratno informacijo namesto kritike, takrat boš šla skozi izzive v podjetju ali poslu veliko boljše...

Vojko

Vojko, hvala za besede vzpodbude. Spet sem rabila tvojo ramo, da " splezam " nanjo x;)x ... saj verjamem, da se bodo stvari uredile tako, da bo zame najboljse ... je pa iz tvojih ust lepse slisati, kar moj " zemljevid " v glavi ze ve

xDDx

Prijazen pozdrav,

Mojca

Pozdravljen,Vojko !

Prosim te,da pogledaš moja števila na podlagi rojstnega datuma, ( 28. 4. 1962 ).Zanima me,če imam v letošnjem letu kaj možnosti,da se preselim in kdaj bi bil najbolj ugoden čas po DZK,da začnem z iskanjem stanovanja.Hvala za odgovor in lep dan še naprej !

mani

Živijo Mani

Najbolj ugoden čas za začetek iskanja stanovanja je bilo lansko leto. Letos pa je to mesec marec (še si ujela pravi čas).

Najbolj ugoden čas za selitve ! #$?

Je to blizu? daleč?

Slovenija? Avstralija?

Letos je zate najbolj ugoden čas za selitev mesec avgust, seveda pa je pomembno ali se seliš blizu ali daleč.

Moj prijatelj je rekel: Kaj je bolj pomembno: smer potovanja ali čas?

Kaj pomeni točnost, ko smo zgrešili smer?

Kaj pomeni prava smer, če smo prišli v napačnem času?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen,Vojko !

Najlepša hvala za tvoj odgovor.Oprosti mi,ker ti nisem zastavila bolj natančnega vprašanja glede selitve.Vidiš Vojko,kako se učim in za to sem hvaležna.Ja,jaz bi se selila v okviru svojega kraja,zamenjala bi le naslov.Vidim ,da je ena možnost ( lansko leto ) zame že izgubljena,a kaj ko lani na selitev niti nisem pomišljala,a kaj hočem,bom poskusila sedaj ( v marcu ).Včasih smo namreč rekli,da če eno stvar začenjaš ob ugodnem času,imaš več možnosti,da jo tudi dobro izpelješ.Če se jo lotiš ob napačnem času,je veliko možnosti da stvar obstoji,ali pa se ne izteče v tvoje dobro.Zato še enkrat hvala za odgovor.Je pa res,da ta stvar ni odvisna samo od mene,a upam na najboljši izid.S tvojimi " reki " se strinjam,res moraš biti ob pravem času na pravem mestu.Vojko,pa še nekaj.Glede na moj datum rojstva ( 28.4. 1962 ),ali so kakšne spremembe po tvojem izračunu sedaj ko vidiš datum v celoti,ali ostajam pri številih 2 9 7 ?

Hvala za tvoj odgovor in tvoj čas ter uspešen začetek tedna

mani

Guest mačona
Mačona

Za faks boš letos imela več časa kot prejšnja leta in lahko ti bo šlo veliko lažje, vendar te na vsakem koraku čaka izziv - lenoba!

Ko boš ta izziv premagala, ti bo šlo odlično!

Vojko

zaenkrat se je že premaknilo na boljše, precej tudi razmišljam o faksu, kako si bom razporedila delo (kako ne bi z Merkurjem v 10. hiši).

verjamem, da bom imlea več časa, v bistvu ga že en čas posvečam več kot lani. lenoba - jo bom že odgnala. :palec: x;)x

Vojko a na mene si pa kar pozabil???

Najprej prašaš, potem pa nič!

Saj ni prav veliko hudega, pomoje si spregledal. No ampak vseeno, razgovor sem mela v petek. do tega petka odgovor

Tole sem napisala:

Vojko jutri, v petek 17.. Trudim se maksimalno, verjemi! Danse bila še na enem pogovoru, tam bi bila plačana po učinku, honorarno delo... čisto izven moje stroke, trženje... Mogoče?

Do aprila zdržat vse finančne pritiske in posledično živeti popolnoma nekvalitetno življenje... ampak ja, če začnem delat marca, potem bo aprila prva plača, ne? Vidiš, že bolj pozitivno gledam na stvari...

Hvala ti, ker tako potrpežljivo odgovarjaš na tudi večkrat precej zagrenjene poste...

Toplo te objema Špela

Vojko a na mene si pa kar pozabil???

Najprej prašaš, potem pa nič!

Saj ni prav veliko hudega, pomoje si spregledal. No ampak vseeno, razgovor sem mela v petek. do tega petka odgovor

Tole sem napisala:

Toplo te objema Špela

Špelcamarelca

Res ne vidim, kaj naj bi ti odgovoril na tvoje pisanje. Zdelo se mi je kot prijeten komentar.

Veš, odločitev je vedno naša: tvoja zate, moja zame etc.... In tu ti lahko pomagam le na svoj način. In kar sem ti imel povedati na "ekspres" sem ti povedal. Ko pa želiš bolj konkretno vprašanje, pa me prosim tudi bolj konkretno vprašaj.

In verjamem ti, da je včasih hudo. A takšni trenutki te krepijo, v sebi najdeš nove načine rešitev, nove vire s katerimi si pomagaš in verjamem, da se boš v prihodnjih težkih trenutkih znašla veliko boljše kot nekdo, ki je ves čas (za nas) brez težav.

Lep pozdrav, Vojko

858

Hoj Mačona

Ja, zapravljanje ti bo letos celo leto lahko "šlo od rok", posebej takrat, ko ne boš pozorna nase in za kakšne - na videz malenkosti.

Kako bo laufal faks?

Od tebe odvisno. Saj to veš ali ne? Se zdi kot bi te zafrkaval!

To zato, ker se mi zdi, da si ti navrgla vprašanje 'kar tako' za hec!

Težka bo s faksom. Imaš pa način, da ti gre boljše. Ker pač ne vem ali se šolaš iz veselja in zaradi življenjskih ciljev, ali le zato, da boš 'imela diplomo', ti težko odgovorim.

Rešitev: obveznosti v 2006 delaj kot, da je to nujno neodložljivo delo, katero ti prinaša preživetje. Torej redno, profesionalno, lahkotno. Ta način ti prinese uspeh. V naslednjem letu pa boš sama našla dober način.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen,Vojko !

Zate imam spet eno vprašanje ,oziroma prošnjo.Prosim te,da pogledaš ,kako kaže po DZK,opravljanje študijskih obveznosti,ki so se trenutno malo ustavile za osebo,rojeno 26.11.1984.Če lahko,pa še določi njena števila.Je namreč študentka,sicer kar dosti zagrizena za študij,zdaj pa kar ne gre.

Lep dan ti še želim in hvala za odgovor

mani

Guest mačona
Hoj Mačona

Ja, zapravljanje ti bo letos celo leto lahko "šlo od rok", posebej takrat, ko ne boš pozorna nase in za kakšne - na videz malenkosti.

Kako bo laufal faks?

Od tebe odvisno. Saj to veš ali ne? Se zdi kot bi te zafrkaval!

To zato, ker se mi zdi, da si ti navrgla vprašanje 'kar tako' za hec!

Težka bo s faksom. Imaš pa način, da ti gre boljše. Ker pač ne vem ali se šolaš iz veselja in zaradi življenjskih ciljev, ali le zato, da boš 'imela diplomo', ti težko odgovorim.

Rešitev: obveznosti v 2006 delaj kot, da je to nujno neodložljivo delo, katero ti prinaša preživetje. Torej redno, profesionalno, lahkotno. Ta način ti prinese uspeh. V naslednjem letu pa boš sama našla dober način.

Lp, Vojko

nalašč vprašam to, ker itak vem, da je odvisno samo od mene in od moje vztrajnosti, trdega dela, ... ja, vem, da bo težka. prav nič mi ne pomaga, da študiram to, za kar sem talentirana in kar me zanima, ker sem prelena, preveč površna. eno je hoditi na faks in delati izpite, drugo je študirati, ampak zares študirati, jaz pa sem še vedno pri tisti prvi varianti.

redno, profesionalno, lahkotno. :palec:

hvala!

Pozdravljen,Vojko !

Zate imam spet eno vprašanje ,oziroma prošnjo.Prosim te,da pogledaš ,kako kaže po DZK,opravljanje študijskih obveznosti,ki so se trenutno malo ustavile za osebo,rojeno 26.11.1984.Če lahko,pa še določi njena števila.Je namreč študentka,sicer kar dosti zagrizena za študij,zdaj pa kar ne gre.

Lep dan ti še želim in hvala za odgovor

mani

Hoj mani

Tvoja študentka ima KI števila 7 8 4. Kot si lahko prečitala pri Mačoni, je študij v veliki meri odvisen od tega, na kakšen način ta oseba študij opravlja, oziroma ali študira zato, ker si želi ali zato, da bi nekaj bila - imela papirje in plačo (ego).

Ne glede na to, iz kakšnega nagiba tvoja študentka študira, ima letos nekaj težav. Le, da če jo k študiju žene srce, bo lahko zelo uspešna, če se bo le znala znajti med vsemi zanimivimi dogodki v družbi in si vzeti nekaj časa tudi za študij.

Če pa jo je do sedaj gnal ego, pa je boljše, da se kar podviza študirati, kljub temu, da ji utegnejo stvari letos bolj ali manj stati, drugo leto pa gredo lahko kar hitro naprej, kajti čez dobri dve leti pa se bo na tem nivoju (lagodno življenje - verjamem, da se s tem študentka ne strinja) utegnilo končati.

Se bo pa takrat toliko lepše življenje začelo na osebnem nivoju, posebej, če bo diploma ali pa magisterij že v žepu.

V tem primeru bo stokrat poplačan ves trud vložen v teh dveh letih....

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen,Vojko !

Vojko,stokrat ti hvala za odgovor.Moja študentka študira en del informatike.Upam,( vsaj do zdej sem ),da študira iz veselja do študija,katerega si je zelo želela in izbrala.Ko sem prebrala tvoj odgovor,sem jo imela pred očmi,saj si jo opisal takšno kot je.Popoln zadetek,Vojko.Hvala ti res za odgovor.Kar se pa tiče " lagodnega" življenja,je pa res,če se samo sama sebe spomnim,kako mi je šlo v študentskih časih,se kar malo zamislim.Sicer pa je to že druga zgodba,a sem kar ponosna nase,da sem dosegla tisto kar sem nameravala.

Škoda se mi zdi po eni strani,da v tistih časih ni bilo več znanega o teh področjih,s katerimi se zdaj ti ukvarjaš in še kdo.Sicer pa pravijo,da učitelj pride,ko je učenec pripravljen.

Lep dan ti še želim in čimprej nas razveseli z novimi predvidi !

mani

Pozdravljen,Vojko !

Vojko,stokrat ti hvala za odgovor.Moja študentka študira en del informatike.Upam,( vsaj do zdej sem ),da študira iz veselja do študija,katerega si je zelo želela in izbrala.Ko sem prebrala tvoj odgovor,sem jo imela pred očmi,saj si jo opisal takšno kot je.Popoln zadetek,Vojko.Hvala ti res za odgovor.Kar se pa tiče " lagodnega" življenja,je pa res,če se samo sama sebe spomnim,kako mi je šlo v študentskih časih,se kar malo zamislim.Sicer pa je to že druga zgodba,a sem kar ponosna nase,da sem dosegla tisto kar sem nameravala.

Škoda se mi zdi po eni strani,da v tistih časih ni bilo več znanega o teh področjih,s katerimi se zdaj ti ukvarjaš in še kdo.Sicer pa pravijo,da učitelj pride,ko je učenec pripravljen.

Lep dan ti še želim in čimprej nas razveseli z novimi predvidi !

mani

Mani. Hvala tebi za tole pisanje. Vidim, da razumeš to, kar pišem in upam, da tvoja 'študentka' tudi pokuka na tole stran in, da me bo morda še celo kaj vprašala, saj bi upoštevanje nekaterih smernic lahko prineslo odlične rezultate tako na študijskem kot privatnem življenju in da bi se ob tem hkrati imela odlično. Kajti študij lahko dela 'z levo roko', - seveda pa to ne pomeni brez učenja. Pomembno pa je zato, ker si na ta način lahko pridobi - pridela vsaj 10 let odličnega življenja.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko živjo!

Mesec februar je zame kot en bluzzz... :o|o: Nič fajn v glavnem..

1-3-3

In kaj bi se zgodilo, ko bi prisluhnila sebi in skušala ugotoviti kaj je tisto, kar ti kvari razpoloženje?

Kadar je naša energija v skladu z okoljem, takrat je vse dobro....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...