Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

Pozdravljen,Vojko !

Vojko,hvala za tvoje razmišljanje.Veš,pri moji hčeri se mi zdi,da se v "tem življenju" mora predvsem naučiti vztrajati in biti dosledna.Zato pa ji "življenje" in situacije v katere pade,namenja priložnosti,da dobi izkušnje,čeprav so te zanjo večkrat boleče.Študij pa je proces,pri katerem sta vztrajnost in doslednost pomembni.Sicer pa te še kaj zaprosim za pomoč.Lep dan,kljub snežni odeji ti želim.

Pozdrav od mani

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljen,Vojko !

Vojko,hvala za tvoje razmišljanje.Veš,pri moji hčeri se mi zdi,da se v "tem življenju" mora predvsem naučiti vztrajati in biti dosledna.Zato pa ji "življenje" in situacije v katere pade,namenja priložnosti,da dobi izkušnje,čeprav so te zanjo večkrat boleče.Študij pa je proces,pri katerem sta vztrajnost in doslednost pomembni.Sicer pa te še kaj zaprosim za pomoč.Lep dan,kljub snežni odeji ti želim.

Pozdrav od mani

Hvala mani

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Zdravo Vojko,

zanima me, kdaj je v prihodnjem tednu ugoden čas za pridobitev :$$: oz. sponzorjev.

849

Lep pozdrav

Tina, ta mesec je skorajda ves (še) ugoden zate

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Zdravo Vojko!

Zanima me ujemanje s svojim partnerjem in kakšne imava kaj možnosti za potovanja.

Jaz: 923

On: 115

Hvala za odgovor in lp!

Živijo Nelli1

Lepo, da te zanimajo dobre stvari.

Kar zadeva potovanja, je odvisno od tega za koliko časa gresta - od tega je odvisna tudi ugodna smer za oba hkrati.

Kar zadeva pa kompatibilnosti - vama bo veliko bolj jasno - po potovanjih, še bolj pa po kakšnem daljšem skupnem delu.

(Bi res rada odgovor - kar tako - ekspress?)

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Zdravo Vojko!

Hvala za ta prvi odgovor. Ja, res me zanima najina kompatibilnost. Skupaj sva že kar nekaj let, živiva skupaj in tudi potujeva, pa me res zanima kako nama kaže.

Lp!

...ali bi bilo pač bolje da se oglasim v temi za kak daljši odgovor?...

Lp, Nelli1

Pozdravljeni,

sem nova na tej strani in sem prišla do te teme. Zanima me, kao mi kaj kaže na službenem področju, saj se pri nas dogajajo neke spremembe in me zanima, kaj mi bodo pinesle. Ker pa sem ravno pri odločanju za podipl. študij, me zanima, če je turizem7hotelirstvo prava stvar zame, za to sem se odločila, ker me res zanima. Moje število je 766 (roj. 5.5.75) - če sem si ga seveda prav izračunala :)

Hvala za odgovor in prijeten dan,

L

Zdravo Vojko!

Hvala za ta prvi odgovor. Ja, res me zanima najina kompatibilnost. Skupaj sva že kar nekaj let, živiva skupaj in tudi potujeva, pa me res zanima kako nama kaže.

Lp!

...ali bi bilo pač bolje da se oglasim v temi za kak daljši odgovor?...

Zanima me ujemanje s svojim partnerjem in kakšne imava kaj možnosti za potovanja.

Jaz: 923

On: 115

Lp, Nelli1

Nelli

Kar zadeva potovanj je letos zadeva takšna, da je za vaju skupaj slabo leto za dolga potovanja, saj nimata skupne ugodne smeri. Za krajše poti je seveda polno možnosti, vendar so te odvisne od mesečnih energij. Podaj mi destinacijo, pa ti napišem ugoden čas, ali pa mi daj čas, pa ti povem smer.

Kar zadeva kompatibilnosti lahko zelo solidno živita v ritmu, kakršnega sta si očitno že naredila - ritem svobodnega gibanja, saj je ravno svoboda (kljub temu, da za vsakega od vaju drugačna) tisto, kar oba potrebujeta.

Po KIju pa je kompatibilnost med vama dokaj skromna in dolgoročno težko prinese srečo in bogastvo v skupnem življenju.

Lep pozdrav, Vojko

Pozdravljeni,

sem nova na tej strani in sem prišla do te teme. Zanima me, kao mi kaj kaže na službenem področju, saj se pri nas dogajajo neke spremembe in me zanima, kaj mi bodo pinesle. Ker pa sem ravno pri odločanju za podipl. študij, me zanima, če je turizem7hotelirstvo prava stvar zame, za to sem se odločila, ker me res zanima. Moje število je 766 (roj. 5.5.75) - če sem si ga seveda prav izračunala :)

Hvala za odgovor in prijeten dan,

L

Liliputa pozdravljena

Letos boš imela zelo dinamično življenje, sprememb pa bo seveda tudi polno. Morda celo na izbiri tvoje življenjske poti.

Turizem in hotelirstvo imata široko paleto zanimivih del in verjamem, da lahko tudi tu najdeš pravo delo zase, saj si odlična organizatorka in pomočnik ljudem, ki hkrati obvladuje zelo veliko stvari in je rad v družbi. Menim, da je izbira zelo dobra.

Srečno, Vojko

Vojko J Kalan

Septembra se vrnem iz porodniške v službo. Dogovoriti se moram za novo delovno mesto, ker je bilo moje prejšnje ukinjeno. Kdaj je ugoden termin za dogovor? Lahko pričakujem napredovanje? 23.9.1978

ŽIVJO VOJKO!

Precej energično se odvija vse okrog mene (sluzba, okoje), pa se kar drzim, in se dobro pocutim, ozemljeno bi rekla.. Vseeno pa me tezi ljubezensko zivljenje. Ravno se mi zdi da nekako stece komunikacija, vsaj priblizno, pa se zopet zelo zalomi. So obdobja, ko ne najdem poti do partnerja, pa naj se tako poskusam. Ne vem, ali je to samo obdobje (ki sicer ze traja) ..?

Me kar preganja in mi jemlje ogromno energije. Vsakrsni poskus resevanja pa je v vecni primerov odbit z njegove strani, zato zdaj cakam, kar pa je se bolj utrujajoce.

hvala za odgovor in en pozdravcek.

S.

Vojko,

pozabila sem dopisati:

jaz- 692

on- 784

Septembra se vrnem iz porodniške v službo. Dogovoriti se moram za novo delovno mesto, ker je bilo moje prejšnje ukinjeno. Kdaj je ugoden termin za dogovor? Lahko pričakujem napredovanje? 23.9.1978

Katkaq

Imaš zanimivo energijsko situacijo. Načelno letos doživljaš rezultate svojega dela v zadnjih treh letih. Ker praviš, da si bila na porodniškem dopustu, je seveda jasno, kje si bila najbolj aktivna. Tako je glede na ukinjeno delovno mesto lahko možno marsikaj, tudi napredovanje, kljub temu, da se ne morem otresti drugačnega mišljenja.

Vsekakor pa se ti na profesionalnem področju poti odpirajo in lahko marsikaj dosežeš tudi v primeru, da v tvojem podjetju razmišljajo drugače kot ti.

Še vedno menim, da je najpomembneje, da svoj čas in ljubezen posvetiš bitju, ki si mu pokazala pot na ta svet, da svojo energijo in vesoljno ljubezen usmerjaš nanj.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

ŽIVJO VOJKO!

Precej energično se odvija vse okrog mene (sluzba, okoje), pa se kar drzim, in se dobro pocutim, ozemljeno bi rekla.. Vseeno pa me tezi ljubezensko zivljenje. Ravno se mi zdi da nekako stece komunikacija, vsaj priblizno, pa se zopet zelo zalomi. So obdobja, ko ne najdem poti do partnerja, pa naj se tako poskusam. Ne vem, ali je to samo obdobje (ki sicer ze traja) ..?

Me kar preganja in mi jemlje ogromno energije. Vsakrsni poskus resevanja pa je v vecni primerov odbit z njegove strani, zato zdaj cakam, kar pa je se bolj utrujajoce.

hvala za odgovor in en pozdravcek.

S.

Vojko,

pozabila sem dopisati:

jaz- 692

on- 784

Satiah

Lepo, da si pozorna na to, kar se dogaja tebi in njemu.

Morda bi se vseeno opazovala še malo boljše.

Morda bi pogledala v svoje globine...

Morda se bi vprašala: Kaj vse je tisto, kar pričakujem od njega?

Je pričakovanje 'fair play'?

Kaj ga nisem vzljubila prav zaradi tega kakršen je?

......

Človek lahko doseže marsikaj. Celo zvezo s človekom, s katerim ne gresta skupaj (četudi se ljubita).

Morda pa bi bilo dobro, da se vprašamo: Kakšna je (bo) cena takšnih "uspehov"?

In moj občutek - ter poznavanje tvoje energije v letošnjem letu mi govori, da si ti tista, ki reagiraš na prav poseben način in seveda on ne najde drugačne poti na tvojo komunikacijo kot da 'te odbije'. Kajti on je letos komunikacijsko pod vplivom energije vode - torej v obraz dobiš vse tisto, kar si 'vrgla' vanj.

Torej se krepko zamisli sama nad sabo.

Oprosti, vem, da lahko boli. A tisti, kateri bi rad slišal le sladke besede, mene ne vpraša.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Vojko! Malo sem zbegana, ker ne vem, kaj misliš s tem, da imam zanimivo energijsko situacijo in da se ne moreš otresti drugačnega mišljenja. A mi lahko, prosim, to razložiš in napišeš tudi, kateri termin bi bil najbolj primeren za dogovarjanje za službo. Obenem pa bi rada pohvalila tvojo rubriko in pa vse tvoje prispevke, ki jih objavljaš. Res so mi všeč in občudujem tvoje znanje.

Živjo Vojko!

Rada bi vprašala za osebo 10.9.52,kdaj se kažejo kakšne finančne izboljšave,ker je že malo kriza!

Hvala x:)x

A guardian Angel

Who will guide what you do,

Her pure essence is love,

Sent to watch over you

Guest mačona

Hello, Vojko!

spet jaz. tokrat me zanima, kako bo počutje na splošno za recimo naslednje 3 mesece. par mesecev sem že bolj tako tako in upam, da mi bo posijalo sonce v srce.

Živjo Vojko!

Zanima me koliko možnosti je, da se zbližata 29.11.1981(ž) in 11.8.1981(m)?

Notranji dejavniki ,kolikor čutim, naju vežejo(morda se tudi motim), je pa vprašanje zunanjih, predvsem pri meni jeseni, ko preidem iz študentskega statusa v diplomantko, ki bo iskala službo in stanovanje, najbolj se bojim da jo(ju) bom prisiljena sprejeti v drugem kraju kot živim zdaj(kjer živiva oba in on že ima resno službo tu).

Hvala vnaprej pa lepo se imej;)

Živjo Vojko!

Rada bi vprašala za osebo 10.9.52,kdaj se kažejo kakšne finančne izboljšave,ker je že malo kriza!

Hvala x:)x

Angeo 2. Julij 1978 - 4 4 5

oseba 10.sep. 1952 - 3 7 1

Pozdravljena angeo. Je to oče - za kogar sprašuješ?

Če je v lanskem letu vsaj malo kazalo na boljše, bo letos še več rezultatov, če le vztraja na svoji poti. In v naslednjem letu uspeh. Če 'nič' ne dela. tudi finačni rezultati ne bodo kaj prida.

lp, Vojko

Mene pa zanim katere so osebne številke za datum 30.8.1989, saj si tega ne znam izračunati.

Lolita Lempicka

Lepo, da vprašaš. No, pravzaprav sploh ni potrebno izračunati. Greš na mojo spletno stran in 'poklikaš'...

No, KI števila za rojenega 30.8.1989 pa so: 2 5 2

Lep pozdrav, Vojko

Hello, Vojko!

spet jaz. tokrat me zanima, kako bo počutje na splošno za recimo naslednje 3 mesece. par mesecev sem že bolj tako tako in upam, da mi bo posijalo sonce v srce.

Živijo

Pa si prosim tako prijazna, da mi sporočiš tvoja KI števila, ali vsaj rojstni datum! Prosim.

Lp, Vojko

Živjo Vojko!

Zanima me koliko možnosti je, da se zbližata 29.11.1981(ž) in 11.8.1981(m)?

Notranji dejavniki ,kolikor čutim, naju vežejo(morda se tudi motim), je pa vprašanje zunanjih, predvsem pri meni jeseni, ko preidem iz študentskega statusa v diplomantko, ki bo iskala službo in stanovanje, najbolj se bojim da jo(ju) bom prisiljena sprejeti v drugem kraju kot živim zdaj(kjer živiva oba in on že ima resno službo tu).

Hvala vnaprej pa lepo se imej;)

Hoj eley

Možnost zbližanja praviš! Ta dva sta si že blizu. Morda preveč, da bi lahko bila skupaj! In zelo težko bosta ostala skupaj, saj imata precej različne življenjske poti. No, mogoče se srečata kdaj kasneje v življenju, ko bosta rešila vsak svoje težave z odnosom (njenim notranjim odnosom, pogledom na ...) do družine. Posebej to velja zanjo.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

Guest mačona
Pa si prosim tako prijazna, da mi sporočiš tvoja KI števila, ali vsaj rojstni datum! Prosim.

joj, vedno znova pozabim. 858.

Najlepša hvala Vojko,da sprašujem za očeta,ker je menjal službo in je prehod kar hud(majhna finančna kriza)

sem pa ti zelo hvaležna za odgovor! :palec:

Si mi polepšal dan x:)x

Lep pozdrav!

A guardian Angel

Who will guide what you do,

Her pure essence is love,

Sent to watch over you

Hvala Vojko! x:Xx Zanima me, če je na videlu kakšna selitev, oz. kdaj bo, saj status quo že predolgo traja xrolleyesx

P.S. Te moje številke se mi zdijo grozljive, v bistvu ves moj ki horoskop- črna prst je tako grozno opisana, nič dobrega :o|o:

252

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...