Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

Hvala Vojko! x:Xx Zanima me, če je na videlu kakšna selitev, oz. kdaj bo, saj status quo že predolgo traja xrolleyesx

P.S. Te moje številke se mi zdijo grozljive, v bistvu ves moj ki horoskop- črna prst je tako grozno opisana, nič dobrega :o|o:

252

Lolita Lempicka

Lolita, daj no, vprašaj še koga drugega, če se še komu zdi grozen opis.

Sicer pa je opis kratek seveda niti približno ne more opisati človeka.

In -

Ali je palica dobra?

Ali je palica slaba?

Res?

Čemu?

Po moje je črna prst opisana z mnogimi lastnostmi, katere ni nujno niti, da so dobre niti slabe. Tako kot palica. Lahko mi je v oporo na dolgi poti, lahko si z njo pomagam pri nekaterih opravilih, seveda pa sem bil lahko s palico tudi tepen.....

Kaj če torej tvoje razmišljanje malo obrneva.

Črno gledaš in belo delaš - saj rada pomagaš svoji okolici - mar ne?

Poleg tega pa imaš letos krasno priložnost, da nadaljuješ svoje - lansko leto pričete načrte.

Mogoče bi bilo dobro, da bi malo boljše prečitala tudi druga besedila na spletni strani - kjer piše,

da so v mesečnih predvidih napisane tiste stvari, na katere opozarjam, DA SE JIM LAŽE IZOGNEŠ,

DA JIH NAREDIŠ BOLJŠE in v primeru, da jih vidiš kot NAPOVED, sem zgrešil cel predvid.

Hvala ti za opis tvojega občutka, veliko mi pomaga.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Ciao Vojko!

Kako kaj?

Jz sm danes mal cudno, ampak bom prezivela (soncni mrk probably).

Mam eno vprasanje: moja stevila so 187 (9.2.81) - opisane lastnosti so mi vsec (tko za belo vodo kot za belo prst), ampak enostavno nekaj ne funkcionira: skos sm v neki PASIVI (ze ena 3 leta). Zakaj? Mogoce zato, kr ne najdem cilja, da bi vanj usmerila energijo (le-te mam v sebi fuuul; sonce v vodnarju, asc v skorpijonu in luna v ovnu)???

Thanks in lep dan ti zelim

:rolleyes:

ps. cakam, da zacne pihat jugo, ki mi daje energijo - veter v laseh... :flower:

Ciao Vojko!

Kako kaj?

Jz sm danes mal cudno, ampak bom prezivela (soncni mrk probably).

Mam eno vprasanje: moja stevila so 187 (9.2.81) - opisane lastnosti so mi vsec (tko za belo vodo kot za belo prst), ampak enostavno nekaj ne funkcionira: skos sm v neki PASIVI (ze ena 3 leta). Zakaj? Mogoce zato, kr ne najdem cilja, da bi vanj usmerila energijo (le-te mam v sebi fuuul; sonce v vodnarju, asc v skorpijonu in luna v ovnu)???

Thanks in lep dan ti zelim

:rolleyes:

ps. cakam, da zacne pihat jugo, ki mi daje energijo - veter v laseh... :flower:

Živijo Wind Girl

No, če je tako kot pišeš:

Mam eno vprasanje: moja stevila so 187 (9.2.81) -

potem mi ni jasno, čemu imaš v osebnih podatkih na LNF zapisano:

Wind girl

NeČistZačetnik

*

Skupina: NeČistZačetnik

Član od: 14. Mar 06

Statistika aktivnosti

Lokalni čas uporabnika 29. Mar 2006 ob 11:43

Skupaj objav 1

( 0.1 objav na dan / 0.00% vseh objav na Forumu )

Najbolj aktiven v Devetzvezdni Ki

( 1 objav / 100% aktivnih objav tega člana )

Zadnji klik Danes ob 10:26

Status User is offline (trenutno ni na forumu)

Kontakti

AIM Ni podatka

Yahoo Ni podatka

ICQ Ni podatka

MSN Ni podatka

Contact Pošlji osebno sporočilo

Contact Zasebno

Osebni podatki

Domača stran Ni podatka

Rojstni dan 9. Februar 1977

Iz LJ

Hobiji Ni podatka

Pa lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Zdravo Vojko!

Slišala sem že za ta števila, zdaj pa me zanima, kako to gre...

Pa bi želela odgovor na vprašanje, kako se po teh številih sodeč ujemava s partnerjem in kako nama kaže v prihodnosti:

jaz: 16.2.1978

on:4.9. 1971

Zanima me tudi, kako mi kaže moja karierna pot, ali bom dobila novo službo, ki jo že nekaj časa iščem?

Najlepša hvala za odgovore in lep sončen dan še naprej!

V.

Živijo Wind Girl

No, če je tako kot pišeš:

potem mi ni jasno, čemu imaš v osebnih podatkih na LNF zapisano:

Pa lep pozdrav, Vojko

Ciao!

Ne vem, kako mi je uspelo oznacit 1977

:opica: , je pa ziher 1981...popravila. Hvala.

Torej, kaj praviš?

lp

Zdravo Vojko!

Slišala sem že za ta števila, zdaj pa me zanima, kako to gre...

Pa bi želela odgovor na vprašanje, kako se po teh številih sodeč ujemava s partnerjem in kako nama kaže v prihodnosti:

jaz: 16.2.1978

on:4.9. 1971

Zanima me tudi, kako mi kaže moja karierna pot, ali bom dobila novo službo, ki jo že nekaj časa iščem?

Najlepša hvala za odgovore in lep sončen dan še naprej!

V.

Pomladna28

Lepo, da si slišala za 'ta števila' in bi rada vedela kako to gre.

Tako te vabim na delavnico - seminar 13. in 14. maja v Ljubljani.

kar zadeva vaju s partnerjem pa po moji plati takole:

on 2 5 2

ti 4 8 1

Privlačnost med vama je velika. To se posebej izraža, če še vedno živita vsak na svojem, ali pa je skupno bolj stanovanje kot gospodinjstvo. V komunikaciji imata ravno toliko stičnih točk, da se lahko solidno razumeta, hkrati pa lahko pride do večjih nesporazumov v kritičnih primerih, ko situacija zahteva večjo dorečenost. Vajini življenjski poti vodita vsaksebi in vajin odnos je lahko soliden le pod pogojem popolne brezpogojnosti - kar pa je težko. Vajino skupno prizadevanje za čim boljšo komunikacijo lahko reši vajino ljubezen.

4 na lestvici od 1 do 10 (10 je najvišja ocena)

Vojko

Vojko J Kalan

Guest mačona

Hej, Vojko!

saj sem te že zadnjič spraševala, sam se pozabila pripisati cifre. zanima me počutje - predvsem psihično in čustveno.

858

Hej, Vojko!

saj sem te že zadnjič spraševala, sam se pozabila pripisati cifre. zanima me počutje - predvsem psihično in čustveno.

858

Lepo pozdravljena Mačona

Prihaja nov mesec.

Počutje je seveda v veliki meri odvisno od tebe.

Največ pa ti bo povedal mesečni predvid, kateri bo na voljo v teh dneh.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 3 months later...
Vojko, še vedno imam tako lep spomin nate... prav nekaj posebnega si xsrcx

Ja, saj veš ko sva se na mavrični (marca) pogovarjala o meni 4 9 9 (kariera, love, flat)... meni se vse razrešuje v pravo smer xokx ... želje se mi uresničujejo... vse laufa kot podmazano, čeprav me je strah... še letos se selim, zagotovo se ločim, služba :palec: :palec: :palec: ... o kakšni novi ljubezni še ne razmišljam - ni še čas...

Zdaj me pa zanima moj sine (7 6 6)... zdi se mi, da on v tem primeru najbolj nasrka, največ zgubi... zamenjal bo dom, vrtec, okolje, oddalil se od očeta in starih staršev... Kako njemu kaže? Kako mu lahko še bolj pomagam? xsrcx

Hvala, LP :vio:

Valkira

Prečitaj si svetleči prvi konec - vsakič, ko si malo dol, se dvigni više.

Vojko

Vojko J Kalan

oila Vojko

mene pa enkrat za spremembo zanima nekaj drugega kot love :) mi poves prosim, ce so mi energije namenile da bi vpisala vzporedni studij oz. ce pa ze ne vzporednega, me pa zanima, ce bom vpisala naslednji fax, naslednje studijsko leto 2007/2008 (se pravi po tukajsnji diplomi).

hvala x:Xx

813

Uspeh je drznim zagotovljen!

vojko :vio:

tvoja prenovljena stran je še bloj pregledna in lepša xsrcx :palec:

kar se pa mesečnega predvida tiče, sploh glede zdravja, sem mi je glih ta vikend ponovilo (zgleda da kronično :o|o: ) vnetje ušesa, ki ga trenutno zdravim z pregrevanjem in predvsem z kvarčno zvezdico..upam da mi bo uspelo x^x 822

vse dobro xrosex

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ojla, vojko!

tudi meni je všeč prenovljena stran xflowx , še bolj pa mesečni predvid za mesec avgust: NA JURIŠ ZA NOVIMI ZAČETKI !!! :hepko: JUPIIIII

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

• 2 weeks later...

Pozdravljen,Vojko !

Rada bi te vprašala,kako je osebi 7 8 4 naklonjen 28. avgust glede opravljanja izpita na faksu. Je ugoden dan za opravljanje študijskih obveznosti ?

Še nekaj bi te vprašala; je mogoče razvidno,če se bom v mesecu septembru odselila v drugo stanovanje?

Občutek imam kar dober,kaj pa ti porečeš na to ?

Lep pozdrav in hvala za odgovor !

mani

Pozdravljen,Vojko !

Rada bi te vprašala,kako je osebi 7 8 4 naklonjen 28. avgust glede opravljanja izpita na faksu. Je ugoden dan za opravljanje študijskih obveznosti ?

Še nekaj bi te vprašala; je mogoče razvidno,če se bom v mesecu septembru odselila v drugo stanovanje?

Občutek imam kar dober,kaj pa ti porečeš na to ?

Lep pozdrav in hvala za odgovor !

mani

Mani

V kolikor je tvoje osebno število 2 (nisi mi napisala) pomeni, da je avgust ugoden mesec za selitev.

Res pa je, da boš septembra zvezda in lahko dosežeš marsikaj, kar bi sicer težje.

lp, Vojko

P.S

Tvoj prijatelj 7 8 4 - naj se le pridno pripravlja vsak dan. Naj vsaj dvakrat pogleda, kaj je napisal, sicer pa je letos dokaj dobro leto zanj - v primeru, da je bolj priden kot običajno. Če pa je bolj len (velika verjetnost) - potem pač na žalost pride do izraza tudi to.

Na izpitu naj piše in odgovarja tisto in tako kot čuti globoko v srcu, naj pove in napiše več kot meni, da je dovolj in bolj jasno kot misli da je dovolj za vsakega.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdrav,Vojko !

Obe z osebo 7 8 4 sva prebrali tvoj odgovor in hvala ti zanj.Se bo delalo v tej smeri,katero si priporočil.Ja,jaz sem 2 (2 9 7 )in bo verjetno tisto kar si napisal tudi držalo.Žal v tem mesecu še nimam dodeljenega stanovanja,mislim pa da bo to v septembru.Bomo tako in tako kmalu videli.Tudi tvoja napoved glede " zvezde" je obetajoča,

Pozdrav,mani

Pozdrav,Vojko !

Obe z osebo 7 8 4 sva prebrali tvoj odgovor in hvala ti zanj.Se bo delalo v tej smeri,katero si priporočil.Ja,jaz sem 2 (2 9 7 )in bo verjetno tisto kar si napisal tudi držalo.Žal v tem mesecu še nimam dodeljenega stanovanja,mislim pa da bo to v septembru.Bomo tako in tako kmalu videli.Tudi tvoja napoved glede " zvezde" je obetajoča,

Pozdrav,mani

Mani

Lepo, da sta obe prebrali odgovor.

Kar zadeva tvojih ciljev. Kaj se ti ne zdi boljše, da razmišljaš o tem, kaj je, kaj si želiš, kot tisto "kar še ni"?!

In dobro je vedeti, da vsak od nas vpliva na svoje okolje in predvsem nase.

Vojko

Vojko J Kalan

Zdravo!

Zanima me naslednje, ali lahko z vašim preučevanjem vidite tudi, katera leta so recimo prelomna za kariero, družino, zaključek študij, skratka katera leta so prelomnica v življenju posameznika.

npr. jaz sem rojena 4.2.1983, torej 822 kot ste mi že enkat povedali,ali mi lahko rečete katera leta bodo bolj intezivna zame?

hvala

Živjo Vojko,

še enkrat se ti moram iskreno zahvaliti za tvoj čas in informacije,katere mi pomagajo.Ne bom pozabila nate...

Zanima me.če bi bilo pametno se odločiti,tam nekje čez tri leta,se odseliti v Avstralijo?

4-3-6

Hvala in lep dan. xDDx

Pozdravljen!

Zanima me, kateremu področju naj posvečam največ pozornosti v prihajajočem obdobju, kje bo največ sprememb? Kariera, ljubezen, osebna rast, potovanja, morda nič od tega? 5 4 6

Živijo Melody

Da bi ti lahko dobro odgovoril na tvoje vprašanje, potrebujem najprej odgovor od tebe:

- Ali si v osebnem življenju ustrežljiva tako, da najprej zadostiš potrebam drugih in potem svoje?

- Ali potrebuješ veliko časa, da dovoliš ljudem stopiti v tvoj intimen prostor (2 - 3 mesece) tudi ko so ti všeč?

- Ali lahko znova pričeš osebni odnos z nekom, s katerim si ta odnos prekinila?

Vojko

Vojko J Kalan

Zdravo!

Zanima me naslednje, ali lahko z vašim preučevanjem vidite tudi, katera leta so recimo prelomna za kariero, družino, zaključek študij, skratka katera leta so prelomnica v življenju posameznika.

npr. jaz sem rojena 4.2.1983, torej 822 kot ste mi že enkat povedali,ali mi lahko rečete katera leta bodo bolj intezivna zame?

hvala

Pozdravljena Jade

Lepo in zanimivo vprašanje, na katerega bi lahko napisal cel članek.

Seveda se da zelo dobro napovedati, katero leto je za posameznika prelomno na določenem področju. Seveda pa vsak od nas gleda na svet na drug način. In tisto, kar je prelomno po mojem mišljenju, za nekoga drugega pomeni 'logično nadaljevanje' nečesa itn.

Zate je tako letošnje leto prelomno v načinu tvojega pogleda na svet. Seveda pa obstaja kaj majhna možnost, da se tega že zavedaš, kajti resnično velika sprememba pogleda na svet se ti obeta v bližnji prihodnosti (še en, še večji preobrat) in tako bo s tvojega zornega kota letošnja sprememba imela povsem drugačne posledice kot tista večja in kasnejša.

Letošnje leto je zate intenzivno na notranjem - osebnem področju. Na tistem, ki ga svet okrog tebe ne vidi. Lansko leto pa je bilo zate intenzivno na 'zunanjem' področju - v družbenem in družabnem, lahko tudi celo na poslovnem področju.

No, kot vidiš, bi te stvari lahko razdelala le v osebnem pogovoru, saj se je med pisanjem težko uskladiti o tem, kaj in kako razmišljaš ti in o čem govorim jaz sam.

Morda lahko res veliko razbereš iz predvidov.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Živjo Vojko,

še enkrat se ti moram iskreno zahvaliti za tvoj čas in informacije,katere mi pomagajo.Ne bom pozabila nate...

Zanima me.če bi bilo pametno se odločiti,tam nekje čez tri leta,se odseliti v Avstralijo?

4-3-6

Hvala in lep dan. xDDx

Hoj Nikka

Lepo. Sicer res ne vem, kaj sem ti dobrega naredil. Upam, da nekoč izvem.

To je pravo vprašanje. Načrtovanje za vnaprej!

Sicer pa je smer JV (tudi Avstralija) zate ugodna v letu 2007 in še bolj leta 2008!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...