Rikki 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Pozdravljen Vojko! Prosila bi te, ce bi mi lahko karkoli povedal o mojih zvezdah.Iscem sluzbo in ne vem kako bo to vplivalo na mojo druzino, me bo moz podpiral, bo moj sinek zalosten, da me ni doma???? Sem v tujini, kjer slo. sola ni priznana, tako da mi ponujajo le cistilno delo, al pa v tovarni za trakom... ne znajdem se vec. Rada bi vedela, naj potrpim, da si kasneje sama placam solanje. Ali naj z situacijo sklenem mir in se sprijaznim, da bom do penzije cistilka al pa pomozna delavka? Tasca in tast me samo ponizujeta, ces da iz mene ne bo nic... sem prestara... - glede solanja (27 let) Bi morala pred 10 leti nato mislit...!!! (seveda sem bila takrat se u Slo... )Ne smem se jim zamerit, moram pazit na vsako besedo, ker drugace nimam nikogar, da bi na malega pazil, moz pa pravi naj jih ne poslusam in ne pustim do zivega. Kar je pa zelo tezko, ker me skoraj vsakic prizadanejo s kaksnim stavkom, dejanjem....... Za sabo imam ze nekaj zlomov, ceprav se zelo trudim ostati mocna. Rojena sem : 09.03.1979Sinek je rojen: 12.02.2004Moz je rojen : 23.08.1974 Hvala za odgovor Rikki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 Pozdravljen Vojko! Prosila bi te, ce bi mi lahko karkoli povedal o mojih zvezdah.Iscem sluzbo in ne vem kako bo to vplivalo na mojo druzino, me bo moz podpiral, bo moj sinek zalosten, da me ni doma???? Sem v tujini, kjer slo. sola ni priznana, tako da mi ponujajo le cistilno delo, al pa v tovarni za trakom... ne znajdem se vec. Rada bi vedela, naj potrpim, da si kasneje sama placam solanje. Ali naj z situacijo sklenem mir in se sprijaznim, da bom do penzije cistilka al pa pomozna delavka? Tasca in tast me samo ponizujeta, ces da iz mene ne bo nic... sem prestara... - glede solanja (27 let) Bi morala pred 10 leti nato mislit...!!! (seveda sem bila takrat se u Slo... )Ne smem se jim zamerit, moram pazit na vsako besedo, ker drugace nimam nikogar, da bi na malega pazil, moz pa pravi naj jih ne poslusam in ne pustim do zivega. Kar je pa zelo tezko, ker me skoraj vsakic prizadanejo s kaksnim stavkom, dejanjem....... Za sabo imam ze nekaj zlomov, ceprav se zelo trudim ostati mocna. Rojena sem : 09.03.1979Sinek je rojen: 12.02.2004Moz je rojen : 23.08.1974 Hvala za odgovor Rikki Oj Rikki Saj si zelo mlada! Nekateri v teh letih komajda dobro prično študirat! Čemu potrebuješ pritrdilno besedo tvoje okolice, da bi se še česa naučila? Menim, da znaš marsikaj. In ko mi govoriš, da ne priznajo slovenske šole, mi je to malo čudno. Si v Evropi ali na Balkanu ali kje drugje?Konec koncev so podjetja, katera ne gledajo le na šolo, kjer pride do izraza tvoja razgledanost. Saj znaš poleg jezika dežele v kateri delaš tudi slovensko. In tisti, ki želi, se vedno lahko nauči še česa. Znanje si lahko pridobiš tudi sama, brez šole. In ko boš imela dovolj sredstev za šolanje, ti bo šlo le-to lažje. Pogled tasta in tašče je konec koncev njun pogled. Da pa ti lahko povem več, mi prosim pošlji še njune rojstne datume (lahko na OS). Le glavo pokonci, nasmeh na usta in zavedaj se, da je vse, kar ti pove okolica le pomoč, da bi lahko ti boljše živela! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
albertina 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Živjo Vojko, zanima me zamenjava službe in dokončanje podiplomskega študij; 15.11.72. Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem in želim prijeten dan še naprej, mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
albertina 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Se opravičujem, ker sem odprla novo temo. Živjo Vojko, zanima me zamenjava službe in dokončanje podiplomskega študij; 15.11.72. Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem in želim prijeten dan še naprej, mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 - Ali si v osebnem življenju ustrežljiva tako, da najprej zadostiš potrebam drugih in potem svoje?Ne. - Ali potrebuješ veliko časa, da dovoliš ljudem stopiti v tvoj intimen prostor (2 - 3 mesece) tudi ko so ti všeč?Včasih. Ponavadi najtežje spustim ljudi v svoje misli in srce. - Ali lahko znova pričeš osebni odnos z nekom, s katerim si ta odnos prekinila?Seveda. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 Pozdravljen!Zanima me, kateremu področju naj posvečam največ pozornosti v prihajajočem obdobju, kje bo največ sprememb? Kariera, ljubezen, osebna rast, potovanja, morda nič od tega? 5 4 6 Pozdravljena Melody Uf, ti greš kar 'In medias res'! Moje osebno mišljenje je, da je največ pozornosti dobro posvečati trenutku v katerem smo. Na ta način vidimo, kaj je tisto, kar nas osrečuje in takšno sledenje nas pelje k izpolnitvi naših namer. Odgovor velja v primeru, da si že samostojna. Da sama poskrbiš za svoje preživetje brez očitne pomoči - odvisnosti od drugih. Tvoja kariera je sedaj na točki, ko te nekako veže z vsem tistim, kar si storila do sedaj. Kaj malo je manevrirnega prostora (pa vendar je). In v naslednjem letu bo lažje, hkrati pa je naslednje leto lahko na kariernem področju še bolj uspešno kot letošnje, če si le uspešna tudi sedaj in če boš vložila v svojo kariero vsaj nekaj energije. Če ne. Bo leto sicer lahkotnejše a neuspešno. Tudi na osebnem področju prevladuje 'lahkost bivanja'. Pomembno je, da se zahvališ ljudem, ki ti v tem času pomagajo, kljub temu, da se ti zdi, da je njihovo delo nekaj samoumevnega. Lep pozdrav, Vojko Živjo Vojko, zanima me zamenjava službe in dokončanje podiplomskega študij; 15.11.72. Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem in želim prijeten dan še naprej, mm Pozdravljena Albertina Ki te zanima zamenjava službe in hkrati dokončanje podiplomskega študija. Albertina 1 8 7 Seveda si lahko zelo uspešna. Tvoja uspešnost je odvisna le od tebe.Od tvojih iniciativ - začetkov. Ti si tista, ki odločaš, kaj in kje se ti odpre vesolje.Imaš dovolj možnosti, da pričneš karkoli hočeš.V naslednjem letu dobiš povratno informacijo o tem, kako si se odločila. Vse vesolje čaka na tvojo odločitev. Na tvoj začetek. Pomni: Ti sprožiš startni strel! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 - Ali lahko znova pričeš osebni odnos z nekom, s katerim si ta odnos prekinila?Seveda.niti slučajno....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 niti slučajno....... Amis Hvala za tvoj komentar o sebi. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jasno...saj sem pošteno napisala.... se mi pa nekam zdi, da tole ni značilno za 1ke...al je?...nikjer zasledila nič takega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Vojko, hvala za odgovor. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
albertina 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Živjo Vojko, hvala za odgovor. Obračam vesolje , Albertina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. september 2006 Avtor Prijavi Deli 3. september 2006 jasno...saj sem pošteno napisala.... se mi pa nekam zdi, da tole ni značilno za 1ke...al je?...nikjer zasledila nič takega..... Ej Amis Težko bi rekel, da je kaj takšnega značilno za enkre. Morda je bolj značilno, da je malo takšnih, ki bi šli z isto enko še enkrat v daljše razmerje! Sicer pa si praktik KI 9zvezd, malo poglej okrog sebe - in nam (prosim) poročaj. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ojla, vojko.... dve sluzbi se mi ponujata v mesecu septembru (ena v MB, druga v KP).... vse skupaj se odvija ze zdaj tako hitro, da komaj sledim... mi lahko prosim poves, ali mi bodo septembrske energije kaj pomagale, da koncno uresnicim svojo zivljenjsko zeljo in se preselim in ustalim (saj bi bil ze pocasi tudi cas ) na primorskem.... hvala vojko, 674, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. september 2006 Avtor Prijavi Deli 4. september 2006 ojla, vojko.... dve sluzbi se mi ponujata v mesecu septembru (ena v MB, druga v KP).... vse skupaj se odvija ze zdaj tako hitro, da komaj sledim... mi lahko prosim poves, ali mi bodo septembrske energije kaj pomagale, da koncno uresnicim svojo zivljenjsko zeljo in se preselim in ustalim (saj bi bil ze pocasi tudi cas ) na primorskem.... hvala vojko, 674, pjotra Pjotra Službi se ti 'ponujata' - kako zanimivo. Avgustovski predvid za šestice pravi, da je iniciativa (začetek) v vaših rokah. V čemer startaš (še danes in jutri), tam te vesolje podpira na vsej črti. In ker je tvoja karakterna energija 7 v hiši 4 (čitaj avgustovski predvid za 4), pomeni, da si v avgustu že videla katera 'služba' je boljša, katera prinaša več tistega, kar si želiš. Torej: Energije so čisto v redu, le ti se odloči kaj boš naredila.Vesolje naredi namesto nas: NIČ! In res ne razumem čemu cincaš, ko pa se ti ponuja delo tam, kjer si želiš! Pokliči, pogovori se! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Vojko, hvala za odgovor! saj vem, da sem malce nerodno napisala vsekakor vem, da sem sama "naredila tako, da sta se mi dve službi lahko "ponudili". nobena pa zaenkrat še ni čisto 100% (sem v fazi intenzivnih razgovorov in dogovorov, pri eni mi lahko morda pomaga celo sestrična, ki je tam na malce višjem položaju). pravzaprav me je samo zanimalo koliko so mi energije naklonjene pri vsej stvari.... morda me samo malce skrbi, kako bom pri začetniški plači lahko zmogla najemnino za stanovanje v KP. res je, da imam veliko prijateljev, ki mi bodo pomagali iskat stanovanje.... prav tako sem pripravljena na "cimer varianto" za začetek, dokler ne napredujem pri plači...uf, hitro grem napisat na LNF oglas, da iščem stanovanje v KP pravzaprav vem, da se bo vse uredilo tako kot je treba.... imej se lepo (zdaj grem pa še štirico prebrat, ker sem do sedaj brala samo sedmico....) Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ojla, vojko.... dve sluzbi se mi ponujata v mesecu septembru (ena v MB, druga v KP).... vse skupaj se odvija ze zdaj tako hitro, da komaj sledim... mi lahko prosim poves, ali mi bodo septembrske energije kaj pomagale, da koncno uresnicim svojo zivljenjsko zeljo in se preselim in ustalim (saj bi bil ze pocasi tudi cas ) na primorskem.... hvala vojko, 674, pjotra hej, delfincek, pa to je neverovatno.. jaz imam tudi cifre 6, 7, 4.. si se kaj kopala? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 hej, delfincek, pa to je neverovatno.. jaz imam tudi cifre 6, 7, 4.. si se kaj kopala?ja, kakšni so pa tvoji rojstni podatki, če ni skrivnost jaz sem 21.09.1976 in ja, normalno, da sem se kopala - ponoči in podnevi. Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ja, kakšni so pa tvoji rojstni podatki, če ni skrivnost jaz sem 21.09.1976 in ja, normalno, da sem se kopala - ponoči in podnevi. waw, ponoči in podnevi.. ma, neverovatno, starejša si od mene 5 dni. 26.9.76, samo jaz sem že tehtnica (lalala). (najbrž je bilo zelo dobro leto) ti si pa devica, kaj pa ostalo (asc, luna--> zahodni horoskopski svet) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sonce: devica, luna: lev, asc: strelec Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 ja, kakšni so pa tvoji rojstni podatki, če ni skrivnost jaz sem 21.09.1976 in ja, normalno, da sem se kopala - ponoči in podnevi. jaz sem 21.09.1976 KI (9 7) 6 7 4 (7) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Ej Amis Težko bi rekel, da je kaj takšnega značilno za enkre. Morda je bolj značilno, da je malo takšnih, ki bi šli z isto enko še enkrat v daljše razmerje! Sicer pa si praktik KI 9zvezd, malo poglej okrog sebe - in nam (prosim) poročaj. Lep pozdrav, Vojko ...pameten folk........sam iz lastnih izkušenj povem, da tud 1ka ne bi podpisala več reprize, ko se enkrat odloči, da je dovolj......pa še kakšen tak primer poznam....zadnje čase se mi vse bolj dozdeva, da smo 1ke zelo sposobne nardit konec nekim zadevam....mogoče še bolj kot druga vpletena stran ......al pa smo po nekem čudežu prešaltale med 8ke....ker je zanje po teoriji to bolj značilno........ sicer pa thx....pa veselim se novega predvida.... KI (9 7) 6 7 4 (7)...hm...kaj pa tale zapis pomeni/predstavlja....al je nadgradnja osnovnega znanja....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 jaz sem 21.09.1976 KI (9 7) 6 7 4 (7) lp, VojkoHvala za popravek, oziroma dodatek, Vojko... Ampak tudi meni ni jasno kako si do teh številk sploh prišel; mi lahko prosim razložiš oziroma poveš, kaj te dodatne številke pomenijo zame.... hvala, lep večer Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cooki 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Pozdravljeni Vojko! Prebirala sem ta forum in tudi jaz bi imela eno vprašanje zate. Ker sem že dalj časa brez služe me zanima, če se mi v kratkem kaj obeta. Moji rojstno podatki so 13.4.1973 Lp, cooki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 ...pameten folk........sam iz lastnih izkušenj povem, da tud 1ka ne bi podpisala več reprize, ko se enkrat odloči, da je dovolj......pa še kakšen tak primer poznam....zadnje čase se mi vse bolj dozdeva, da smo 1ke zelo sposobne nardit konec nekim zadevam....mogoče še bolj kot druga vpletena stran ......al pa smo po nekem čudežu prešaltale med 8ke....ker je zanje po teoriji to bolj značilno........ sicer pa thx....pa veselim se novega predvida.... ...hm...kaj pa tale zapis pomeni/predstavlja....al je nadgradnja osnovnega znanja....? Amis Na seminarju sem omenil, tukaj napisal za tiste, ki so napisali celo goro atributov iz klasične astrologije. (81 letje, devetletje) leto, mesec, živ. smer (dnevna e. , urna e.) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 thx vojko..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.