Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

Pozdravljeni Vojko!

Prebirala sem ta forum in tudi jaz bi imela eno vprašanje zate. Ker sem že dalj časa brez služe me zanima, če se mi v kratkem kaj obeta. Moji rojstno podatki so 13.4.1973

Lp, cooki

pozdravljena! xDDx

po mojih izračunih si 932, svetujem ti, da obiščeš najprej Vojkovo odlično spletno stran www.9zvezd.com, kjer si boš lahko kaj prebrala najprej osnovne stvari, ki opisujejo tvoj karakter. tam boš našla tudi letni in mesečni predvid. najprej preberi tega in boš morda že sama našla odgovor.... veliko sreče pri iskanju službe xsrcx

drugače, pa Vojko... vauuuu, osebni predvid za september mi resnično pove, da mi energije stojijo ob strani.... xsrcx zdaj pa bo res šlo. in divje bo!!!! :hepko: komaj čakam novih pustolovščin, čemprav priznam, da sem po eni strani žalostna, ker zapuščam gorenjsko....

lep dan vsem

Pjotra 674

ps:

zakaj me link v tvojem podpisu usmeri na neko gajbo :o|o: oz. izpiše se mi www.9zvezd.gajba.net ... ????

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

pozdravljena! xDDx

po mojih izračunih si 932, svetujem ti, da obiščeš najprej Vojkovo odlično spletno stran www.9zvezd.com, kjer si boš lahko kaj prebrala najprej osnovne stvari, ki opisujejo tvoj karakter. tam boš našla tudi letni in mesečni predvid. najprej preberi tega in boš morda že sama našla odgovor.... veliko sreče pri iskanju službe xsrcx

drugače, pa Vojko... vauuuu, osebni predvid za september mi resnično pove, da mi energije stojijo ob strani.... xsrcx zdaj pa bo res šlo. in divje bo!!!! :hepko: komaj čakam novih pustolovščin, čemprav priznam, da sem po eni strani žalostna, ker zapuščam gorenjsko....

lep dan vsem

Pjotra 674

ps:

zakaj me link v tvojem podpisu usmeri na neko gajbo :o|o: oz. izpiše se mi www.9zvezd.gajba.net ... ????

Pjotra

Kaj te link iz mojega podpisa ne pripelje na stran Devetzvezdni KI?

Pa bi te moral!

To je pač stvar organizacije spletne strani. Povezava, ki je omenjena, vodi na strežnik v Sloveniji,

medtem, ko je stran www.9zvezd.si na ameriškem strežniku.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Živjo Vojko,

ravnokar sem na razpotju in ne vem, ali mi bo uspelo nadaljevati s študijem v zadnjem letniku.

Vlozila sem vlogo za pogojni vpis, saj mi ni uspelo uspešno narediti še zadnji pogoj za vpis v višji letnik.

rojena sem 02. julija 1982.

Hvala in lp, susi

Živjo Vojko,

ravnokar sem na razpotju in ne vem, ali mi bo uspelo nadaljevati s študijem v zadnjem letniku.

Vlozila sem vlogo za pogojni vpis, saj mi ni uspelo uspešno narediti še zadnji pogoj za vpis v višji letnik.

rojena sem 02. julija 1982.

Hvala in lp, susi

Pozdravljena susi

Lepo, da si aktivna. Aktivnost se ti v tem mesecu izplača in prav lahko se zgodi, da ti bo kdo pomagal.

A prosim povej mi: Kakšno je tvoje vprašanje?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 3 weeks later...
Živjo mene pa zanima ljubezen rojena sem 23.5.1983! Imam fanta vendar sem se zaljubila v nekoga in ne vem kako naprej!

Hvala za odgovor!

Lp zmajček

Lepo pozdravljena 'Zmajček'!

Dobro je, da veš, da si se zaljubila.

Spodaj so vprašanja samo zate. (Odgovori nanje le sebi)

Praviš, da 'imaš fanta'.

Ga res "imaš" ali "ima" on tebe?

Je ta zveza nastala iz ljubezni?

Kje je ta ljubezen zdaj?

Ali lahko kdo koga "ima"?

Kaj bi se zgodilo, ko bi si vzela nekaj časa zase?

Kaj bi se zgodilo, ko bi v samoti prisluhnila svojemu srcu?

Ko pa mi boš poslala še njuna datuma rojstva, ti povem kaj več.

In če pričakuješ, da te bodo moje besede le božale, raje sprašuj drugje...

Vojko

Vojko J Kalan

Lepo pozdravljena 'Zmajček'!

Dobro je, da veš, da si se zaljubila.

Spodaj so vprašanja samo zate. (Odgovori nanje le sebi)

Praviš, da 'imaš fanta'.

Ga res "imaš" ali "ima" on tebe?

Je ta zveza nastala iz ljubezni?

Kje je ta ljubezen zdaj?

Ali lahko kdo koga "ima"?

Kaj bi se zgodilo, ko bi si vzela nekaj časa zase?

Kaj bi se zgodilo, ko bi v samoti prisluhnila svojemu srcu?

Ko pa mi boš poslala še njuna datuma rojstva, ti povem kaj več.

In če pričakuješ, da te bodo moje besede le božale, raje sprašuj drugje...

Vojko

ja imaš povsem prav! hvala za nasvete.

prosila pa bi če mi lahko poveš kaj bo nasplošno v ljubezni. Rojena sem 23.5.1983

hvala Lp zmajček

ja imaš povsem prav! hvala za nasvete.

prosila pa bi če mi lahko poveš kaj bo nasplošno v ljubezni. Rojena sem 23.5.1983

hvala Lp zmajček

Lepo pozdravljena 'Zmajčica'!

Ali si si vzela za odgovore na vprašanja več kot 5 minut?

Kaj je zate to 'na splošno'!

Se mi zdi, da to lahko prečitaš v vsakem horoskopu!

No, pa dovolj vprašanj. Naj ti še povem kaj.

zmajček 8 8 5

Zdaj si v obdobju, ko te zanaša levo in desno tako kot hoče družba.

Pravzaprav se ne spoznaš ne ti sama, še manj pa tvoji prijatelji in domači.

V tebi se dogaja velika notranja sprememba in to se vidi tudi v ljubezni.

Pride in gre. Pač odvisno od tega, kaj se dogaja okrog tebe.

Ko že misliš, da se je rodila nova ljubezen, prideš domov in vidiš, da so samo sanje.

Tako bo vse do konca leta. V februarju se malo spremeni in boš veliko bolj stabilna.

Prave ljubezni pa se zate pričnejo v letu 2008.

Zakaj govorim v množini. Ker boš v 2008 spoznala veliko novih ljudi. Iz dneva v dan nova poznanstva in takrat boš zlahka ocenila kdo ima v sebi tisto pravo, kar si ti želiš v življenju.

Tako pa je lahko le takrat, če te do tedaj ne bo zaneslo in si 'na silo' izbereš koga tako, da se pri njem zakoreniniš prej, preden veš kaj si želiš.... To bi res bila škoda

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko vsakic, ko berem tale tvoj mesecni predvid, vidim da veliko stvari drzi.....

Tako,da hvala ti, ker skrbis za nas in vsak mesec napises kaj nas caka :palec:

Veliko uspeha se naprej x;)x xsrcx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Lep pozdravljeni,

zanima me, če bom zanosila in kdaj. Rojena 2.4.1977.

hvala.

Lepo pozdravljena Mozart

Zanimivo vprašanje mi postavljaš. Prvič mi je kdo zastavil takšno vprašanje.

Ja, res poznam ljudi, ki poznajo sisteme, s katerimi odgovarjajo na podobna vprašanja.

Tudi s KI 9zvezd se da videti obdobja, ki so boljša za zanositev od drugih.

Kljub temu pa je pri tem pomembnih več dejavnikov. Med meni znanimi tudi partner!

To, ali boš zanosila ali ne - to pa je v veliki meri odvisno tudi od tebe, pa še od česa mar ne?

Ali rada crtljaš otroke?

Jih rada gledaš, kako se igrajo?

Si želiš s svojim otrokom preživljati noč in dan?

Ali ljubiš svojega izbranca in želiš, da bi bil otrok spočet z njim?

So po mojem mnenju pomembna dejstva - da preskoči iskrica, ki zaneti čudež - spočetje novega otroka.

Na tvoje vprašanje pa ti morda odgovori kdo drugi.

Kaj ko bi odgovor našla - v sebi?

Lep pozdrav,

Vojko

Lep pozdrav!

Rojena sem 17.3.83,

zacenjam nek nov projekt

ali bo uspel?

Ti pa si 'slika' Ribica83

Začela si nov projekt in me sprašuješ, če bo uspel!

In čemu si se ga lotila, če ne vidiš uspešnega zaključka?

Kaj je zate uspeh?

Kaj je zate 'projekt'? Definicija za projekt v Wikipediji.

Se ti zdi to, da si se zadeve lotila dovolj?

Da bi ti lahko dobro odgovoril na tvoje vprašanje, potrebujem malo več podatkov o tvoji pretekli aktivnosti, pa tudi o velikosti tvojega 'projekta', njegovem predvidenem trajanju itn.

Tako tudi ti lahko odgovor na svoje vprašanje dobiš, ko boš vanj vložila malo več energije.

Lep podzrav, Vojko

Vojko J Kalan

zdravo!

mam eno vprašanje.Sem ež brala mesečni predvid (822),ki resnično drži ampak zanima me konkretno zame ljubezen v prihajajočem obdobju..resda zaj neki fantje okrog mene hodijo, odkar sem šla s fantom narazen, a kdaj bo kakšna prava prelomnica zame v ljubezni,oziroma kakšen taki pravi dečko zame??hvala pozdravček,

zdravo!

mam eno vprašanje.Sem ež brala mesečni predvid (822),ki resnično drži ampak zanima me konkretno zame ljubezen v prihajajočem obdobju..resda zaj neki fantje okrog mene hodijo, odkar sem šla s fantom narazen, a kdaj bo kakšna prava prelomnica zame v ljubezni,oziroma kakšen taki pravi dečko zame??hvala pozdravček,

Živijo Jade

Lepo, da te resnično zanima tvoje življenje.

Seveda ti lahko odgovorim, samo, ko mi boš povedala, kaj je zate 'prihajajoče obdobje' in kaj tebi pomeni izraz 'prava prelomnica'.

Dvomim, da si kdo zares želi 'prelomnice'. Kajti takrat, ko se nekaj prelomi, je običajno kar hudo.

Moj občutek je, da bi lahko iz letnega in mesečnih predvidov videla več. No, ali pa ne. Konec koncev so ravno temu, da razložim zadeve posamezniku na način, ki mu je 'pisan na kožo', namenjena osebna svetovanja. In kot najbrž veš, je tudi večerja skuhana tako, da nas je instruiral dober kuhar - boljša kot tista - skuhana po receptu iz revije ali spletne strani....

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Zivijo!

Mene pa zanima kako mi kaze zdej v bliznji prihodnosti kar se ljubezni tice. trenutno sem samska pa me zanima ce se bom s kom zapletla. rojena sem pa 30.3.1989

hvala!

lp!

Uf AOL

A ne, kaj nas vse zanima?

Veš KI 9zvezd pravi tudi o tem, da ima vsak od nas lastno energijo. Lastno voljo in upošteva dva temeljna zakona tega vesolja:

1. Zakon privlačnosti (nima veliko veze s privlačnostjo kot jo običajno pojmujemo)

2. Zakon svobodne odločitve

Kar pomeni, da je veliko odvisno od tega, ali boš realizirala katerega od impulzov, ki ga dobiš zato, da bi se s kom 'zapletla' ali pa boš o tem raje spraševala po forumih.

AOL 2 1 6

Takole. Če boš letos našla toliko energije, da boš več kot samo pisarila - posebej ugodne priložnosti so v decembru, si lahko do konca januarja že zelo 'zapletena' s kom v odnos.

Če ne, imaš nežno priložnost (šibko) še v naslednjem letu, če ne, pa bodo zapleti dolgoročno manj zaželeni ali pa jih ne bo.

Decembra torej v akcijo.

Lep pozdrav, Vojko

x:)x Lp Vojko, kako neki dobim vse tri številke, glavna je 8, kako dobim druge?? :inocent:

taraja

malo pokukaš po spletni strani

- ali pa najdeš tukaj v forumu

- ali prideš na tečaj

- ali pa mi pošlješ datum rojstva

- kupiš knjigo Zmajev dih

....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

dragi vojko,

kako mi kaže na področju ljubezni v bližnji prihodnosti? kaj pa glede odločitve ki je ne morem sprejeti- naj odpotujem ali ostanem doma?

5-1-9

lp :flowers:

What is there to know?

All this is what it is.

You and me alone,

Sheer simplicity.

Lep pozdrav!

Kako se pa izračuna KI število? Ne vem dosti o tem. Pravzaprav nič,če sem iskrena :)

Mene zanima,če se bo kaj izboljšalo moje duševno počutje. Rojstni datum: 9.3.1986.

positiva,

KI število si lahko zračunaš na vojkovi strani. tam si poglej svoj predvid, izberi letnico rojstva, potem pa še klikni na podznak.. tam maš pa še ostala navodila.

predvidevam pa, da maš isto število kot jaz, moj roj. datum je namreč 15.3.1986. x:)x

lp! xrosex

What is there to know?

All this is what it is.

You and me alone,

Sheer simplicity.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...