Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

positiva,

KI število si lahko zračunaš na vojkovi strani. tam si poglej svoj predvid, izberi letnico rojstva, potem pa še klikni na podznak.. tam maš pa še ostala navodila.

predvidevam pa, da maš isto število kot jaz, moj roj. datum je namreč 15.3.1986. x:)x

lp! xrosex

Full si prijazna. Hvala ti :)

Bi mi lahko pomagala. Sem si pogledala tisto stran in šla zračunat število, pa mi ni ravno uspelo.

Pokazalo mi je samo eno številko..5!

Love me if you dare...
Deli na socialnih omrežjih

Mi je ratalo!!:)

Isto imamo... 5-1-9.

No in zdaj,ko sem zvedla svoje KI število ponavljam vprašanje: kako bo z duševnim počutjem? :)

Lepo pozdravljena Positiva!

Kako bo s tvojim počutjem je odvisno od tega kako dobro rešuješ zagate v svojem življenju.

Pomembno je tudi to, kaj tebi pomeni, da se ti bo počutje izboljšalo in koliko časa že čutiš to,

kar praviš, da je počutje, za katerega bi rada videla, da bi bilo boljše.

V primeru, da se je tvoje počutje pričelo v začetku meseca, bo boljše že v novembru.

Seveda pa si lahko pri počutju veliko pomagaš sama.

Le kako bi to naredila?

Tako, da se odpreš, da pogledaš v naravo, morda celo več kot to

- da se sprehodiš vanjo,

da začutiš šumeči veter v gibanju dreves,

da si vzameš le trenutek časa zase

da misel zdrsne iz glave po vratu v srce

le za kratek trenutek se sprostiš

in se čutiš hkrati,

čutiš glas svojega diha

vdihneš življenje zelenega gozda

in se počasi vrneš v vsakdan.

Vojko

dragi vojko,

kako mi kaže na področju ljubezni v bližnji prihodnosti? kaj pa glede odločitve ki je ne morem sprejeti- naj odpotujem ali ostanem doma?

5-1-9

lp :flowers:

Pozdravljena Infinity

Lepa hvala za pomoč, ki jo nudiš Positivi!

Letošnje leto se ti načelno kaže bolj na področju tistega, kar si že storila zase v ljubezni v preteklih štirih letih.

Glede potovanja pa je pomembno to, kam želiš potovati in za koliko časa.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Guest Lipi

Zivjo Vojko x:)x

Zanima me uspeh na faxu... naj bi ga zakljucila do marca, najkasneje maja (ja, vem da se moram pac sama v rit brcnit pa nardit, ampak me bolj zanima kdaj bi bilo najbolj ugodno hodit okoli mentorjev)

V sluzbi imam obcasne hude tezave s sefico, pa tudi zelim si nekaj novega, pa ne vem, ali naj menjam sluzbo in kdaj bi bil za to primeren cas

pa seveda ali se nakazuje primerno obdobje za iskanje ljubezni x:)x

3-3-5 (mislim da sem prav nasla, sicer sem pa 11.1.1980)

Najlepša hvala!

Lepo pozdravljena Positiva!

Kako bo s tvojim počutjem je odvisno od tega kako dobro rešuješ zagate v svojem življenju.

Pomembno je tudi to, kaj tebi pomeni, da se ti bo počutje izboljšalo in koliko časa že čutiš to,

kar praviš, da je počutje, za katerega bi rada videla, da bi bilo boljše.

Ponavadi pred problemi zbežim v svoj sanjski svet in rabim kako "žlepo",ki bi me spomnila da sem še med živimi :)

Moje počutje pa je tako že dolgo...verjetno ker sem zelo občutljiva in čustvena. Sicer sem imela vmes boljša obdobja in slabša obdobja,ampak gledano na to kot na celoto..je že dosti časa tako. Mislim,da moram razčistiti nekatere stvari sama s sabo. To pa je lažje rečt kot nardit :)

Te lahko vprašam še za ljubezensko področje? Situacija je taka,da se na tem področju takoj ustrašim in ne dam nobenemu sploh možnosti.

Moja št. je 5-1-9.

Love me if you dare...

Ponavadi pred problemi zbežim v svoj sanjski svet in rabim kako "žlepo",ki bi me spomnila da sem še med živimi :)

Moje počutje pa je tako že dolgo...verjetno ker sem zelo občutljiva in čustvena. Sicer sem imela vmes boljša obdobja in slabša obdobja,ampak gledano na to kot na celoto..je že dosti časa tako. Mislim,da moram razčistiti nekatere stvari sama s sabo. To pa je lažje rečt kot nardit :)

Te lahko vprašam še za ljubezensko področje? Situacija je taka,da se na tem področju takoj ustrašim in ne dam nobenemu sploh možnosti.

Moja št. je 5-1-9.

ej...kot da bi opisovala mene. neverjetno! xDDx ja, verjemi da ful pomaga razčistit sam pri sebi. pa niti ni tako težko kot se zdi. predvsem moraš biti iskrena do sebe.

ne izgubi upanja, zaupaj življenju, pa bo.. x;)x

lepo se mej! :flowerface: xrainbowx xsrcbumx xhypnox

What is there to know?

All this is what it is.

You and me alone,

Sheer simplicity.

ej...kot da bi opisovala mene. neverjetno! xDDx ja, verjemi da ful pomaga razčistit sam pri sebi. pa niti ni tako težko kot se zdi. predvsem moraš biti iskrena do sebe.

ne izgubi upanja, zaupaj življenju, pa bo.. x;)x

lepo se mej! :flowerface: xrainbowx xsrcbumx xhypnox

Infinity super punca si ti :)

hvala za vse besede, to je tisto kar mi zdaj rabi :palec: x:px x:px :vio: :vio:

Love me if you dare...

Infinity super punca si ti :)

hvala za vse besede, to je tisto kar mi zdaj rabi :palec: x:px x:px :vio: :vio:

Lepo, dekleti!

Ko bi vedeli kako vesel sem, da sta se našli.

Verjamem, da si bosta še pomagali.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Lepo, dekleti!

Ko bi vedeli kako vesel sem, da sta se našli.

Verjamem, da si bosta še pomagali.

Lep pozdrav, Vojko

seveda, brez problema.. zato pa smo tu da si pomagamo. xsrcx

Vojko, mene vseeno zanimajo odgovori na vprašanja ki sem ti jih poslala na OS. če pa post slučajno ni uspel priti do tebe pa mi sporoči da ti ga pošljem še enkrat.

lep vikend ti želim :) xyiyax

What is there to know?

All this is what it is.

You and me alone,

Sheer simplicity.

seveda, brez problema.. zato pa smo tu da si pomagamo. xsrcx

Vojko, mene vseeno zanimajo odgovori na vprašanja ki sem ti jih poslala na OS. če pa post slučajno ni uspel priti do tebe pa mi sporoči da ti ga pošljem še enkrat.

lep vikend ti želim :) xyiyax

Infinity

Kot sem že zapisal, je za ljudi, kateri imate v osnovnem številu 5, dobro narediti kratek 'intervju', kajti vaša energija je posebna in se jo tako tudi obravnava. Takšen intervju pa je težko opraviti takole preko foruma.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Infinity....5-ice smo spremenljive osebe,lahko imamo energijo črne prsti 2 ali pa se nagibamo k energiji 8 (gore)...samo tako malo v razmislek x;)x .

Lp,D xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Infinity....5-ice smo spremenljive osebe,lahko imamo energijo črne prsti 2 ali pa se nagibamo k energiji 8 (gore)...samo tako malo v razmislek x;)x .

Lp,D xDDx

Dadika

Hvala za komentar. No, sam bi se skušal raje izraziti bolj točno. Vsi ljudje rojeni v energiji prsti ste načelno zelo stabilni. No, kadar pride do spremembe, pa jo čutimo vsi. Pri vsaki od prsti (2,5,8) je ta prehod poseben. Ljudje rojeni v energiji prsti 5 pa se glede na razmere 'odločite' za energijo 2 ali 8. Včasih pa se zgodi celo, da znate lepo, dinamično menjati svojo energijo skozi vse tri prsti.

Tu je tudi razlog, da bi s tistimi, ki ste rojeni v energiji rumene prsti 5, preden vam dam nasvet ali komentar, rad poklepetal, da bi tako ugotovil vašo energijo.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

ojla, mene pa zanima če sem trenutno v obdobju ko bi lahko uspešno razrešila določene zdravstvene težave.. recimo če je primeren čas za poseg

hvala

178

Ksenija

Marsikaj lahko uspešno razrešiš v tem mesecu.

No, ker za 'poseg' razumem kirurški poseg bi bilo dobro, da bi vedel za kakšnega gre - predvsem za kateri organ gre in seveda kolikšen je običajen čas okrevanja.

Kajti oktober je dokaj dober mesec za takšne zadeve - vendar ga je skorajda konec. Tako menim, da je dobra ša kakšna konzultacija glede zadev izrečenih v prvem delu.

Vojko

Vojko J Kalan

odstranitev mioma v maternici... bolj me zanimata mesec november in december (ne vem še točnega datuma, pa zna tole trajat)

hvala ti x:Xx

ksenija

vidim da bi lahko marsikaj razrešila v tem mesecu - no fajn, jst pa spet stojim na mestu.Ampak preprosto nimam energije za korak k spremembi.

odstranitev mioma v maternici... bolj me zanimata mesec november in december (ne vem še točnega datuma, pa zna tole trajat)

hvala ti x:Xx

ksenija

vidim da bi lahko marsikaj razrešila v tem mesecu - no fajn, jst pa spet stojim na mestu.Ampak preprosto nimam energije za korak k spremembi.

Ksenija

Kaj, ko bi zadevo obrnila?

Kaj bi se spremenilo, ko bi se zavedela, da imaš toliko energije, da še stojiš na mestu, da najdeš najboljši trenutek za korak naprej?

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko spet jaz :)

Tokrat bi te vprašala glede določene službe. Je zame ali ne?

5-1-9

Pozdravljena spet, Positiva

Lepo, da te spet 'slišim'!

Je pa zanimivo, kako imam težava razjasniti vam - 5 1 9, da bi bilo dobro dobiti še kakšno informacijo o vaši odločitvi glede energije....

No, vprašala si, če je "določena" služba zate ali ne?

Sam pa te vprašam: Kakšna "določena" služba?

Čemu ne bi bila zate služba, ki te osrečuje?

Ali te osrečuje?

Torej imaš odgovor že sama.

Seveda lahko vem, kam te življenje vodi, vendar te v vsakem trenutku vodi skozi izkušnje, ki si jih zastaviš s svojo energijo, prepleteno z energijo tega stvarstva.

Če je posel, o katerem govoriš takšen, da te veseli, da z njim uresničuješ svoje želje, potem pomeni, da je pravi - da ga zagrabi in deluj. Če ni - ga pusti....

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko ni problema..ti samo povej katere informacije te zanimajo in jaz ti bom povedala..tako da pol ne bo dvoumnosti :)

Ma..zdej itak ne iščem neke perfektne službe,saj letos pavziram, naslednje leto pa nameravam spet na fax. Tako da rabim samo nekaj,kjer bom zaslužla šolde pa,da se bom dobro počutla tam.

Love me if you dare...

halo vsem. 17.9ktobra sem postavla vojku v tej temi eno vprašanje, na katerega mi je odgovoril. zdaj že kak teden poskušam prebrat odogvor pa ne gre...vedno piše prišlo je do napake, samo sedmo stran lahko odprem, šesto, na kateri je odgovor pa ne gre, prosim, če je kdo tako prijazen in mi odgovor prenese na sedmo stran, hvala, jade

halo vsem. 17.9ktobra sem postavla vojku v tej temi eno vprašanje, na katerega mi je odgovoril. zdaj že kak teden poskušam prebrat odogvor pa ne gre...vedno piše prišlo je do napake, samo sedmo stran lahko odprem, šesto, na kateri je odgovor pa ne gre, prosim, če je kdo tako prijazen in mi odgovor prenese na sedmo stran, hvala, jade

Misliš tole

(jade @ 17. Oct 2006, 18:45) *

zdravo!

mam eno vprašanje.Sem ež brala mesečni predvid (822),ki resnično drži ampak zanima me konkretno zame ljubezen v prihajajočem obdobju..resda zaj neki fantje okrog mene hodijo, odkar sem šla s fantom narazen, a kdaj bo kakšna prava prelomnica zame v ljubezni,oziroma kakšen taki pravi dečko zame??hvala pozdravček,

Živijo Jade

Lepo, da te resnično zanima tvoje življenje.

Seveda ti lahko odgovorim, samo, ko mi boš povedala, kaj je zate 'prihajajoče obdobje' in kaj tebi pomeni izraz 'prava prelomnica'.

Dvomim, da si kdo zares želi 'prelomnice'. Kajti takrat, ko se nekaj prelomi, je običajno kar hudo.

Moj občutek je, da bi lahko iz letnega in mesečnih predvidov videla več. No, ali pa ne. Konec koncev so ravno temu, da razložim zadeve posamezniku na način, ki mu je 'pisan na kožo', namenjena osebna svetovanja. In kot najbrž veš, je tudi večerja skuhana tako, da nas je instruiral dober kuhar - boljša kot tista - skuhana po receptu iz revije ali spletne strani....

Lep pozdrav, Vojko

lp M xrainbowx xyiyax

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...