delfin 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Zdravo!Najprej hvala za odgovor. Sem prebrala moj predvid za letos in sem zelo zadovoljna z njim. mogoče sem samo neučakana. Glede nesreče v ljubezni pa sem mislila pač to, da še v svojih 25 letih življenja nisem mela nobene veze. In saj veš, vsak si želi nekoga ob sebi. Jaz pa že malo obupujem. To je vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 Zdravo!Najprej hvala za odgovor. Sem prebrala moj predvid za letos in sem zelo zadovoljna z njim. mogoče sem samo neučakana. Glede nesreče v ljubezni pa sem mislila pač to, da še v svojih 25 letih življenja nisem mela nobene veze. In saj veš, vsak si želi nekoga ob sebi. Jaz pa že malo obupujem. To je vse. Delfin Ti le obupuj, če želiš biti obupana. Tisti, ki želi žeti pšenico - najprej obdela njivo, pšenico poseje, čaka - šele nato jo žanje. Tisti, ki se že v začetku leta boji hude ure, ko mu lahko polje odnese voda, ko mu žito lahko pogori in ne seje nič - tudi žel ne bo nič. In ker je misel energija se naše misli in naši občutki nalagajo in tudi - uresničijo. In zdaj se odloči: Si raje slabe ali dobre volje! Ali raje "prežvekuješ" dobre ali manj dobre misli! Lepe ali manj lepe dogodke. Spomni se sebe v svoji rani mladosti in se zamisli - misel spusti v srce, sprosti se za trenutek in ugotovi: Katera tvoja želja ali tvoj strah je tisti, ki ti preprečuje, da bi vzpostavila zvezo? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Spet jst Se cist strinjam z tem kar si povedal, ampak ni vse tko lahko.No pa sej bo ze, me je sam zanimal ce je zdej tak cas da bi blo to mozn. Hvala za tvoje odgovore, LP 775 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Spet jst Se cist strinjam z tem kar si povedal, ampak ni vse tko lahko.No pa sej bo ze, me je sam zanimal ce je zdej tak cas da bi blo to mozn. Hvala za tvoje odgovore, LP 775 Krasno Si prečitala letni predvid? Tam piše. Piše, kar ti potrdim tudi tukaj! Tako velike možnosti za nove začetke imate le bele vode 1! Kar je tudi tvoj znak. Seveda pa še vedno velja vse tisto, kar sem ti napisal. In praviš, da ni lahko! Seveda, lahko bi bilo lahko, ko bi mislila, da je lahko. In če si želiš, si res lahko uresničiš svoje lepe sanje - lahko pa jih tudi preprečiš. In kaj meniš: Ker je misel energija in praviš: "...ni vse lahko..." Kaj gradiš s to mislijo? - Da ni lahko?- Da je težko?- Da je lahko? Zdaj pa pomisli, kaj je tisto, kar te v življenju dviga? Pomisli na to, koliko čudovitih trenutkov te čaka v življenju! Pomisli, kako si sposobna doživljati svojo srečo! Zaželi srečo zaljubljencem, ki jih vidiš na cesti. Poskusi čutiti njihovo ljubezen! Pomisli na lepe ljudi, na lepe dogodke, občuduj naravo - iskreno - in v tvojem umu bo vse več dobrih misli in v življenju vse več lepih dogodkov. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Vidm da si mi tukaj tud odpisal, lepo lepo, da mi tok casa namenis. Jst sm mislna da sm rdeca kovina, ne zastopim kako sm poj se bela voda.Sm prebrala letni predvid , pa za november in komi cakam december,ker vidm da stvari drzijo. To lahko tezko pa sploh ne vem ko nej komentiram,enih stvari pac ne morm kuj pozabit, sj vem da mi enkrat tud za to nebo vec mar, sam do takrat se bom pa zgleda mal sekirala. Tak odnos do narave mam pa ze od majhnga,sm rajsi cele dneve v potok gledala kt pa da bi se z igracam igrala, je blo velik bolj zanimiv, do parckov pa ne tok, so mi ljubse babice z vnucki. Lp 775 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. november 2006 Avtor Prijavi Deli 27. november 2006 Vidm da si mi tukaj tud odpisal, lepo lepo, da mi tok casa namenis. Jst sm mislna da sm rdeca kovina, ne zastopim kako sm poj se bela voda.Sm prebrala letni predvid , pa za november in komi cakam december,ker vidm da stvari drzijo. To lahko tezko pa sploh ne vem ko nej komentiram,enih stvari pac ne morm kuj pozabit, sj vem da mi enkrat tud za to nebo vec mar, sam do takrat se bom pa zgleda mal sekirala. Tak odnos do narave mam pa ze od majhnga,sm rajsi cele dneve v potok gledala kt pa da bi se z igracam igrala, je blo velik bolj zanimiv, do parckov pa ne tok, so mi ljubse babice z vnucki. Lp 775 Ribica Očitno sem se nekje zmotil. In kje si mi še pisala? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Se zgodi,tud najbolsim Pisala sm ti pa v barvi mojih oblačil. LP 775 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. november 2006 Avtor Prijavi Deli 29. november 2006 Se zgodi,tud najbolsim Pisala sm ti pa v barvi mojih oblačil. LP 775 Hvala ti za toleranco. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Vojko po dolgem času... najprej lepo pozdravljen! Brala sem že, brala, pisala pa bolj malo. vendar me sedaj zanima nekaj, kar spada v "ekspres"! Partner 4-6-3, jaz 1-6-9 Skupaj tako privatno kot poslovno. Danes je imel partner zelo pomemben delovni sestanek, povezan z investicijami drugih v najino podjetje - skratka zelo pomembna stvar za naju, kar bi pomenilo nov močan veter v naša jadra! Odgovor pričakujeva do četrtka popoldne!Kaj pravi KI? Je to za kar sva se trudila ves čas? Bo? Veliko najine energije, upanja, življenja je vloženo, vprašanje pa je ali se bo obrestovalo. Vem, da včasih želimo konkreten odgovor, pa čeprav ga morda v tem trenutku ne moremo dobiti, pa vseeno poskušam. Je dober moment? Hvala za vse predvide in misli, kot že rečeno, redno berem in razumem.Topel objem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 Vojko po dolgem času... najprej lepo pozdravljen! Brala sem že, brala, pisala pa bolj malo. vendar me sedaj zanima nekaj, kar spada v "ekspres"! Partner 4-6-3, jaz 1-6-9 Skupaj tako privatno kot poslovno. Danes je imel partner zelo pomemben delovni sestanek, povezan z investicijami drugih v najino podjetje - skratka zelo pomembna stvar za naju, kar bi pomenilo nov močan veter v naša jadra! Odgovor pričakujeva do četrtka popoldne!Kaj pravi KI? Je to za kar sva se trudila ves čas? Bo? Veliko najine energije, upanja, življenja je vloženo, vprašanje pa je ali se bo obrestovalo. Vem, da včasih želimo konkreten odgovor, pa čeprav ga morda v tem trenutku ne moremo dobiti, pa vseeno poskušam. Je dober moment? Hvala za vse predvide in misli, kot že rečeno, redno berem in razumem.Topel objem! Pozdravljena Špelcamarelca Poglej! Karkoli in kakorkoli že je, eno je pomembno. Dobro preglejta vse papirje, vse pogodbe, vse klavzule in bodita pri vseh dokumentih in 'papirjih' zelo pozorna.Po možnosti aktivirajta še kakšnega prijatelja, da vama svetuje ali vsaj pregleda za vama. Načelno je čas za pogodbo ugoden, če je to posledica njegovega dolgoročnega dela. (Ti si mu tako ali tako v oporo in sta skupaj vsaj za 3!) Tvoje reakcije naj bodo zmerno počasne. V decembru naberi veliko informacij preden se odločiš za karkoli. Veliko uspeha vama želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Vojko hvala. Predvsem za "skrito" opozorilo, da je treba zelo pregledati drobni tisk. Sem si kar mislila, ker se "igramo" z velikimi morskimi psmi! Res je da sva skupaj za 3 in res je da je on gonilna sila, jaz pa ratio za njim... Še enkrat hvala in topel objem v tem sivem dnevu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 Vojko hvala. Predvsem za "skrito" opozorilo, da je treba zelo pregledati drobni tisk. Sem si kar mislila, ker se "igramo" z velikimi morskimi psmi! Res je da sva skupaj za 3 in res je da je on gonilna sila, jaz pa ratio za njim... Še enkrat hvala in topel objem v tem sivem dnevu! In ko bosta z velikimi ribami dobro sodelovala - bom tudi še zraven? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Si me pa nasmejal, ni kaj... Smeh vedno pomaga! jah, zadeva se še vleče, pregovori trajajo... pa niso preveč dobri za nas, vsaj zaenkrat, taktiziranje je več kot potrebno... Če pa bo, pa obljubim, da boš tudi ti zraven, se bom že spomnila kako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. december 2006 Avtor Prijavi Deli 10. december 2006 Si me pa nasmejal, ni kaj... Smeh vedno pomaga! jah, zadeva se še vleče, pregovori trajajo... pa niso preveč dobri za nas, vsaj zaenkrat, taktiziranje je več kot potrebno... Če pa bo, pa obljubim, da boš tudi ti zraven, se bom že spomnila kako... spelcamarelca Spomniš se lahko že zdaj. In čemu že v svojih razmišljanjih dvomiš o uspehu? recimo: pogovori so zelo detajlni... ugotavljajo vse naše poslovanje....... in sproti dograjujemo delovanje našega podjetja.... in Ko pa bo, boš seveda zraven, saj mi pomagaš pri uspehu.... Se ti zdi takšen način razmišljanja kaj boljši? Želim vama uspeh. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Živjo. Spet jaz. Mene pa zanima, kako kej kaže s službo...si želim menjat, nisem zadovoljna. pa me zanima, če je pravi čas, oziroma, na kaj lahko ciljam. 2 7 9 Ko boš imel čas. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. december 2006 Avtor Prijavi Deli 10. december 2006 Živjo. Spet jaz. Mene pa zanima, kako kej kaže s službo...si želim menjat, nisem zadovoljna. pa me zanima, če je pravi čas, oziroma, na kaj lahko ciljam. 2 7 9 Ko boš imel čas. Hvala. Pika Pikica Mislim, da sva se o tem že pogovarjala.Še vedno velja tvoj letni predvid!Zdaj je skrajni čas, da se zaveš, kaj je tisto, kar te res zanima in to tudi narediš.Kajti tiktakanje sem in tja za tolarjem gor in evrom dol ti le jemlje čas.Bistvo je, da greš tja, kjer so tvoji življenjski cilji.In ko greš tja in delaš z dušo in srcem, bo tolarjev in evrov polna kapa in zadovoljstva takisto. In razmisli: Ali je boljše, da gledaš s čem nisi zadovoljnaali s čem si zadovoljna? Se ti zdi možno, da obstaja majhna verjetnost, da je srčika načina sprejemanja - v tebi? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Vojko...lp iz moje strani.... 25.4.75 Bo moje srce zdržalo tole preizkušnjo?Se bo kaj spremenilo ali je bolje da odkorakam? Hvala za vse, a. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 Vojko...lp iz moje strani.... 25.4.75 Bo moje srce zdržalo tole preizkušnjo?Se bo kaj spremenilo ali je bolje da odkorakam?Hvala za vse, a. Lepo pozdravljena Apolonija 7 6 6 Kot izgleda, se mi sliši res huda preizkušnja zate. A ne vem za kakšno preizkušnjo gre? Naj ugibam? Morda. Pa še začetka preizkušnje ne poznam. Tako, da ugibanje spustim! Ja. Ja, se zavedam, da ti je letos težko kljub mnogim zanimivo lepim doživetjem. Priporočam ti dovolj počitka. Lahko hrano (skoraj brez začimb, nemastno in dovolj obrokov, predvsem pa tudi s čim manj sladkorja) Če sprašuješ za odnose s partnerjem, pa potrebujem tudi njegove rojstne podatke. Kar zadeva intenzivnosti - razmisli, skušaj se zavedati sebe same - kajti ti si tista, ki lahko največ narediš, da se ti poti odprejo.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Lepo pozdravljena Apolonija 7 6 6 Kot izgleda, se mi sliši res huda preizkušnja zate. A ne vem za kakšno preizkušnjo gre? Naj ugibam? Morda. Pa še začetka preizkušnje ne poznam. Tako, da ugibanje spustim! Ja. Ja, se zavedam, da ti je letos težko kljub mnogim zanimivo lepim doživetjem. Priporočam ti dovolj počitka. Lahko hrano (skoraj brez začimb, nemastno in dovolj obrokov, predvsem pa tudi s čim manj sladkorja) Če sprašuješ za odnose s partnerjem, pa potrebujem tudi njegove rojstne podatke. Kar zadeva intenzivnosti - razmisli, skušaj se zavedati sebe same - kajti ti si tista, ki lahko največ narediš, da se ti poti odprejo.... Lep pozdrav, Vojko Vojko...hvala...bom poizkusila, decembru navkljub z lahko hrano... in počivanjem.še podatki..30.12.74, ker kot si že ugotovil, se navezuje na partnerja... Še enkrat, hvala za tvoj trud! Lona Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Vojko...hvala...bom poizkusila, decembru navkljub z lahko hrano... in počivanjem.Kot si že ugotovil, se 8 1 3 navezuje na partnerja... Še enkrat, hvala za tvoj trud! Lona Lepo pozdravljena Apolonija Partner 8 1 3Apolonija 7 6 6 Načelno ima tvoj partner energijo, ki te podpira (a ne letos). Najbrž je tu prišlo do zgage. Poleg tega imata posebno kombinacijo energij v mladostnem - komunikacijskem jazu, kiletos močno stimulira njegovo nenavadno delovanje. Pa si težko pomaga, kajti prišel je napodročje, ki mu je stežka kos. Letos je namreč v energiji, ko mu je njegov svet dobesednoodplaknilo, sam pa ni vajen delovanja v tako dinamičnem svetu kot ga doživlja letos. Poleg vsega imata tudi življenjske cilje različne in kaj težko verjamem, da bi vidva lahko dolgo zdržala skupaj. O kvaliteti življenja dveh takšnih ljudi skupaj, kot sta vidva pase na tem mestu raje zadržim. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katka_ 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pozdravljen Vojko, Moj rojstni datum 29.9.1985, partner 1.3.1983. Zanima me ali nama bo uspelo rešit trenutno krizo, se bo obrnilo na bolje, al je najboljše, da odidem stran...? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pumpkin 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 (popravljeno) Pozdravljen. Znima me kako se bo obneslo okoli dela ter potovanja katerega načrtujem.29.08.1977HvalaLepo se imej Popravljeno 12. december 2006 -> pumpkin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Lepo pozdravljena Apolonija Partner 8 1 3Apolonija 7 6 6 Načelno ima tvoj partner energijo, ki te podpira (a ne letos). Najbrž je tu prišlo do zgage. Poleg tega imata posebno kombinacijo energij v mladostnem - komunikacijskem jazu, kiletos močno stimulira njegovo nenavadno delovanje. Pa si težko pomaga, kajti prišel je napodročje, ki mu je stežka kos. Letos je namreč v energiji, ko mu je njegov svet dobesednoodplaknilo, sam pa ni vajen delovanja v tako dinamičnem svetu kot ga doživlja letos. Poleg vsega imata tudi življenjske cilje različne in kaj težko verjamem, da bi vidva lahko dolgo zdržala skupaj. O kvaliteti življenja dveh takšnih ljudi skupaj, kot sta vidva pase na tem mestu raje zadržim. Lep pozdrav, Vojko Hvala Vojko,vredno premisleka a zaenkrat tudi borbe. A. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 Pozdravljen. Znima me kako se bo obneslo okoli dela ter potovanja katerega načrtujem.29.08.1977HvalaLepo se imej Lepo pozdravljena Pumpkin Rad bi ti pokazal in povedal to, kar te zanima.Da pa bi bil v odgovoru uspešen, potrebujem več informacij, in tako kompleksne zadeve lahkokonzultiram le drugače kot na forumu. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 spelcamarelca Spomniš se lahko že zdaj. In čemu že v svojih razmišljanjih dvomiš o uspehu? recimo: pogovori so zelo detajlni... ugotavljajo vse naše poslovanje....... in sproti dograjujemo delovanje našega podjetja.... in Ko pa bo, boš seveda zraven, saj mi pomagaš pri uspehu....Se ti zdi takšen način razmišljanja kaj boljši? Želim vama uspeh. Vojko Vojko, res je da je ta način boljši... ne samo boljši ampak pametnejši in poskušam ga uveljavljat kot se le da. Jasno pa je da imam tudi pripravljen izgovor. čes, strara navada železna srajca... Se pa trudim - ne dane je slabo vreme, ampak špreprosto danes dežuje, ne bo ampak je itd. Hvala za rahlo žugajoči prst, ki me je opomnil na zelo pomembno stvar, da je v življenju pomembna naravnanost k pozitivi in usmerjenost v tukaj/zdaj! Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.