Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

Dobro jutro!

Samo eno kratko vprašanje, ali sva za skupaj, ker so večinoma vzponi in padci! Ne vem pri čem se!

Moje število 3, ?, ? (21.7.1979)

On 5,?, ? (4.8.1977)

Hvala in lep dan!

Lepo pozdravljena Prijateljica

Vprašanje je res kratko, pa misliš, da ima vsako kratko vprašanje kratek odgovor?

Kaj pa če si nekdo želi ravno takšno življenje - s stalnimi vzponi in padci?

Ali bi ti bilo kdaj lepo, če bi ne vedela, kaj je slabo.

Lahko bi ti napisal le kratko oceno po metodi kompatibilnosti z vidika KI 9zvezd,

tu pa se pojavi nekaj vprašanj glede njega, saj bi ti lahko odgovoril šele potem,

ko bi določil nekaj parametrov.

Način mojega delovanja na forumu mi tega žal ne podpira.

Lep pozdrav, Vojko

on

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Lepo pozdravljena Prijateljica

Vprašanje je res kratko, pa misliš, da ima vsako kratko vprašanje kratek odgovor?

Kaj pa če si nekdo želi ravno takšno življenje - s stalnimi vzponi in padci?

Ali bi ti bilo kdaj lepo, če bi ne vedela, kaj je slabo.

Lahko bi ti napisal le kratko oceno po metodi kompatibilnosti z vidika KI 9zvezd,

tu pa se pojavi nekaj vprašanj glede njega, saj bi ti lahko odgovoril šele potem,

ko bi določil nekaj parametrov.

Način mojega delovanja na forumu mi tega žal ne podpira.

Lep pozdrav, Vojko

on

Pozdravljen,

Ali sem prav pogledala

moje398

on564

Kako se potem ujemava po teh številih ali se sploh?

Hvala!

Lp

Pozdravljen,

Ali sem prav pogledala

moje398

on564

Kako se potem ujemava po teh številih ali se sploh?

Hvala!

Lp

Izračunala si pravilno.

Kot sem ti pa že v prejšnjem postu napisal,

je v tem primeru omenjen izračun premalo.

Dobro bi bilo vedeti še nekaj podatkov,

da bi ti lahko odgovoril.

Te podatke pa je po izkušnjah, zelo težko na hitro

pridobiti s pisnim intervjujem tebe.

Verjemi, da bi ti rad odgovoril na hitro. ... A pri tem lahko pride do prevelike napake.

Med vama je glavni adut privlačnost na vseh področjih.

Ta ista privlačnost, ki povzroča ogenj v postelji,

pa je ista energija, ki povzroča strele takrat, ko pride do neskladij.

Vojko

Vojko J Kalan

Zdravo Vojko,

nisem se sodelovala na tem forumu, vendar pa redno prebiram tvojo spletno stran - predvide tako mesecne kot dnevne in letne.

In moram reci da mi je bilo prav zanimivo, ko sem videla da je bila nedelja (15.4.) karmični dan za Belo kovino 6. Namreč čisto mi je nehal delat racunalnik, ki je moje osnovno sredstvo za delo (ne delam v firmi ampak doma in ko se nekaj pokvari je na meni da to zrihtam) obenem pa ze nekaj časa razmisljam da je čas da menjam posel. In sem si rekla če je to karmični dan ali to pomeni da je resnično pravi čas zdaj? kot nekakšno znamenje...drugace pa je bila dan super, kar se tiče družabnega življenja...ko gre po eni plati narobe je po drugi vse super xrolleyesx

sicer ne vem natačno kako si pravilno razložiti delovanja in dogajanja na karmični dan, tako sem ga jaz videla...

no, samo en mjhen komentar od mene :vio:

6 4 7

Tole o karmičnem dnevu za belo kovino 6 se je zgodilo tudi na moji strani. Imam namreč obisk in ta dan je podoživela izpad, skoraj fizično agresivne devetke (9). (Brez dvoma je bila to mentalna agresivnost.) Kar je najbolj zanimivo se je v to isto šestico v tem času vmešala še ena devetka in pa štirica. Vse v redu, vendar, ker sem sam nevtralen in bolj kot ne dogajanja spremljam in mirim se zdi, kot bi se vse tri, 4, 9 in 9 lotevale 6 po dolgem in počez. Za nameček je bil včeraj poseben večer saj štirica, ki je bila do popoldnevnih časov relativno mirna je naredila izbruh ljubosumja na 6 čemur so sledile tudi grožnje s samomorom. Sicer pa moram preveriti, če je ta štirica res sploh še pri življenju.

Andres

Zdravo Vojko,

nisem se sodelovala na tem forumu, vendar pa redno prebiram tvojo spletno stran - predvide tako mesecne kot dnevne in letne.

In moram reci da mi je bilo prav zanimivo, ko sem videla da je bila nedelja (15.4.) karmični dan za Belo kovino 6. Namreč čisto mi je nehal delat racunalnik, ki je moje osnovno sredstvo za delo (ne delam v firmi ampak doma in ko se nekaj pokvari je na meni da to zrihtam) obenem pa ze nekaj časa razmisljam da je čas da menjam posel. In sem si rekla če je to karmični dan ali to pomeni da je resnično pravi čas zdaj? kot nekakšno znamenje...drugace pa je bila dan super, kar se tiče družabnega življenja...ko gre po eni plati narobe je po drugi vse super xrolleyesx

sicer ne vem natačno kako si pravilno razložiti delovanja in dogajanja na karmični dan, tako sem ga jaz videla...

no, samo en mjhen komentar od mene :vio:

6 4 7

Hvala ti lepa Višnja

Kaj je to pravilno?

Kdo drugi bi lahko bolj 'pravilno' (ustrezno) razložil tebi tvoj karmični dan!

Želim ti vse dobro, Vojko

Vojko J Kalan

Tole o karmičnem dnevu za belo kovino 6 se je zgodilo tudi na moji strani. Imam namreč obisk in ta dan je podoživela izpad, skoraj fizično agresivne devetke (9). (Brez dvoma je bila to mentalna agresivnost.) Kar je najbolj zanimivo se je v to isto šestico v tem času vmešala še ena devetka in pa štirica. Vse v redu, vendar, ker sem sam nevtralen in bolj kot ne dogajanja spremljam in mirim se zdi, kot bi se vse tri, 4, 9 in 9 lotevale 6 po dolgem in počez. Za nameček je bil včeraj poseben večer saj štirica, ki je bila do popoldnevnih časov relativno mirna je naredila izbruh ljubosumja na 6 čemur so sledile tudi grožnje s samomorom. Sicer pa moram preveriti, če je ta štirica res sploh še pri življenju.

Andres

Oooooo lepooo Andres,

da si dal tale komentar. Saj ti je jasno, da so naši medsebojni odnosi bolj zapleteni in gre še za kaj drugega kot pa za karmični dan šestic.

Za karmični dan šestic gre seveda, ko na dan in svoje doživljanje gledajo 'šestice'. To vse se dogaja iz njihovega zornega kota.

Zate se vse dogaja iz tvojega zornega kota, skozi tvoje filtre 'osmice'.

Saj veš, nekateri so vključeni v špetir, pa na koncu dneva sploh ne vedo, da so se 'prepirali'. In, ko gledamo druge,

se nam zdi, da tokom dneva niso bili vključeni v noben prepir, pa se jim zdi, da so imeli skorajda vojno... itn.

Tako vidimo, da vsak od nas doživlja svet na zelo drugačen način, kar pa ni čudno,

saj je vsak od nas doživel drugačno otroštvo, živi v drugačnem okolju, ima rad drugačne ljudi, na drugačen način, itn, itn, itn,....

Ko pogledamo situacijo v nedeljo je bila sledeča.

http://9zvezd.t35.com/foto/dan_296.gif

Poleg tega je dobro vedeti, da je energija 4 tista, ki kreira energijo 6 in da je 9 tista, ki začeto delo dokonča!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Oooooo lepooo Andres,

da si dal tale komentar. Saj ti je jasno, da so naši medsebojni odnosi bolj zapleteni in gre še za kaj drugega kot pa za karmični dan šestic.

Za karmični dan šestic gre seveda, ko na dan in svoje doživljanje gledajo 'šestice'. To vse se dogaja iz njihovega zornega kota.

Zate se vse dogaja iz tvojega zornega kota, skozi tvoje filtre 'osmice'.

Saj veš, nekateri so vključeni v špetir, pa na koncu dneva sploh ne vedo, da so se 'prepirali'. In, ko gledamo druge,

se nam zdi, da tokom dneva niso bili vključeni v noben prepir, pa se jim zdi, da so imeli skorajda vojno... itn.

Tako vidimo, da vsak od nas doživlja svet na zelo drugačen način, kar pa ni čudno,

saj je vsak od nas doživel drugačno otroštvo, živi v drugačnem okolju, ima rad drugačne ljudi, na drugačen način, itn, itn, itn,....

Ko pogledamo situacijo v nedeljo je bila sledeča.

http://9zvezd.t35.com/foto/dan_296.gif

Poleg tega je dobro vedeti, da je energija 4 tista, ki kreira energijo 6 in da je 9 tista, ki začeto delo dokonča!

Lep pozdrav, Vojko

Hoj, Vojko!

To se pravi, da je v dnevih devet ta mesec, ko je še dnevna štirka tam, ta kombinacija še bolj izrazita :mezik:

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

• 2 weeks later...
Lep pozdrav Vojko!

Ali lahko prosim poveš kaj naj oseba z števili 8.1.3 pričakuje od jutrišnjega sestanka? Bo zadovoljna z rezultatom(dogovorom) ali ne?

Hvala!

Živijo Ribica

Vidiš. Zdaj že veš kaj se je zgodilo na sestanku in kaj to tebi pomeni.

Tudi, če bi forum deloval, ti ne bi pravočasno odgovoril.

Tako je dobro, da kakšno stvar vseeno vprašaš kakšen dan prej.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko!

jaz pa bi rada prosila za kakršen koli namig ali nasvet (ali karkoli drugega) glede mojega ljubezenskega življenja. pred kratkim se je v moje življenje (povsem nepričakovano) vrnila oseba, za katero sem resnično mislila, da sem opravila z njo za vse večne čase. ampak moje življenje se je ponovno postavilo na glavo... ne vem, kaj razmišlja on, ne vem kaj čuti do koga... resnično mi niso jasni njegovi nameni.

...je pa dejstvo, da še vedno med nama stoji ovira, zarad katere sva nekoč pretrgala vse stike. ...

...imam vprašanje tudi glede mojega študija (/do zdaj mi ni šlo najbolje)... mi bo sedaj uspelo popraviti še tiste "stare grehe", ki jih imam?

moj rojstni datum: 8.9.1985

njegov rojstni datum: 17.12.1984

najlepša hvala za odgovor že vnaprej.

lp,

misha

Zdravo Vojko,

zanima pa me kako kaj kaže za ljubezen :2src: , kdaj pride do tiste prave zveze oziroma partnerja, kje ga bom spoznala ali ga morda ze poznam? Pa ali bom ostala v plesnih vodah? Hvala, lp

No matter where you go, your destiny follows you!

Zdravo Vojko,

zanima pa me kako kaj kaže za ljubezen :2src: , kdaj pride do tiste prave zveze oziroma partnerja, kje ga bom spoznala ali ga morda ze poznam? Pa ali bom ostala v plesnih vodah? Hvala, lp

Malo me daje pomlad, sem pozabila na datum rojstva 27/01/83, imava z 23/08/80 morda kako skupno prihodnost? Hvala, pa se opravicujem za malo cuden post. Lp

Pozdravljen Vojko!

jaz pa bi rada prosila za kakršen koli namig ali nasvet (ali karkoli drugega) glede mojega ljubezenskega življenja. pred kratkim se je v moje življenje (povsem nepričakovano) vrnila oseba, za katero sem resnično mislila, da sem opravila z njo za vse večne čase. ampak moje življenje se je ponovno postavilo na glavo... ne vem, kaj razmišlja on, ne vem kaj čuti do koga... resnično mi niso jasni njegovi nameni.

...je pa dejstvo, da še vedno med nama stoji ovira, zarad katere sva nekoč pretrgala vse stike. ...

...imam vprašanje tudi glede mojega študija (/do zdaj mi ni šlo najbolje)... mi bo sedaj uspelo popraviti še tiste "stare grehe", ki jih imam?

moj rojstni datum: 8.9.1985

njegov rojstni datum: 17.12.1984

najlepša hvala za odgovor že vnaprej.

lp,

misha

Lepo pozdravljena misha

Sem ti že odgovarjal, pa je očitno šel odgovor v neskončnost, ko ga ne najdem na forumu.....

No, pa poglejva še enkrat:

On 7 7 5

Ti 6 7 4

Odgovor na tvoje vprašanje boš dobila sama.

Zanimivo, tudi meni je jasnih bore malo namenov drugih ljudi. Celo za svoje namere včasih ne vem!

Menim, da boš o njegovih namerah največ izvedela, če ga vprašaš.

Z moje strani ti lahko rečem, da letos tudi on najbrž ne ve, kakšne so njegove resnične namere.

Velika možnost je, da je v težavah in pri tebi išče pomoč.

Kar zadeva tvojega študija pa takole. Letos lahko narediš zelo veliko, če le vsak dan posebej premaš

večino izzivov, ki te vlečejo na sto strani in si vsak dan posebej vzameš čas za študij, za redno delo.

Takšen način ti lahko prinese velike uspehe v jeseni, seveda pa je pomembno, da pričneš s takšnim tekočim,

lahkotnim, rednim delom takoj zdaj. Seveda ni lahko in rezultati niso tu takoj. Odločitev pa lahko sprejmeš samo zdajle.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, ko bos utegnil lepo prosim poglej se zame, ker bi res rada vedela, ce bom se dolgo jokala zaradi njega, ali bova kdaj koncno skupaj; moji podatki so 27/01/1983 in on 23/08/1980 :C: Iskreno hvala ze vnaprej, lp Ice

Vojko, ko bos utegnil lepo prosim poglej se zame, ker bi res rada vedela, ce bom se dolgo jokala zaradi njega, ali bova kdaj koncno skupaj; moji podatki so 27/01/1983 in on 23/08/1980 :C: Iskreno hvala ze vnaprej, lp Ice

Lepo pozdravljena ice

Seveda, seveda pogledam še zate.

ice 27 . januar 1983 9 3 2

on 23. avgust 1980 2 5 2

Ice. In kaj te žene, da se jočeš? Kaj te žene, da se ne smeješ?

Čemu! Smeješ zato, ker je bil čas z njim tako lep in imaš za sabo eno lepo obdoblje ljubezni!

Če pa je bil tako žalosten, da se zdaj ne smejiš,

potem pa je najbrž boljše, da pričneš novo življenje.

In življenje se zate šele pričenja. Seveda je pomembno, da si ti tista,

ki pričneš z akcijo - to še posebej velja za letos!

In kar letos delaš iz srca, v tem te energija podpira, pa če je to ples ali kaj drugega.

Da bi ti točno opisal tvojo življenjsko smer pa potrebujem malo več informacij

o tem, kdaj in kaj si delala do sedaj.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Cau Vojko,

hvala za odgovor, vceraj sem bila res cisto na tleh. Drugace po svoje je v ljubezni se lepo, samo toliko kot je lepo toliko je tudi hudo, ker sem se zaljublila v nekoga, ki zivi z drugo. Najhuje je da, imam obcutek, da je med nama vec kot samo simpatija. Nocem ga postaviti pred dejstvo, da jaz ali ona, ker se mi zdi da se mora sam odlociti, poleg tega nocem nositi se moralne odgovornosti, ker mi je ze tako dovolj hudo, po drugi plati pa se mi zdi da sem v njemu nasla "tisto" kar sem iskala, zato bi res rada vedela ali naj ostanem in upam, da nekoc pride najin cas ali naj grem naprej in ga izbrisem iz svojega zivljenja. Ko bi le vedela...

Drugace pa zakljucujem studij obramboslovja, aktivno tekmujem v plesu in vedno bolj me vlece v plesni svet...zlasti pedagoško in koreografsko, vendar sem vseeno razdvojena med plesnim svetom in možno zaposlitvijo na svojem študijskem področju...

Iskreno hvala za tvoj cas, lp Ice

• 2 weeks later...
zdravo vojko!

zanima me, ce je ugodno, da grem julija v francijo... r.d. 22.1.1986

ce je le mogoce, bi rad slisal mnenje cimprej. hvala x;)x

Lepo pozdravljen List

Lepo, da vprašaš in da poveš še svojo željo.

No, julij je vseeno 'dolg' 2 meseca !!!

Nisi napisal kje si rojen.

Nisi napisal odkod si doma, oziroma kje stanuješ dalj časa.

Nisi napisal kam v Francijo bi rad potoval.

Nisi napisal, kako dolgo bi ostal v Franciji. Ali je to izlet ali je selitev.

Torej do 7. julija je še kijevi mesec 7 in od 7. naprej je mesec 6.

Tvoja KI števila pa so: 6 3 8

Načelno je zate julija najboljše, da ostaneš tam kjer si.

Julija boš to vedel. (ko bo 7. julij in več.

Če že greš, je zate julija ugodno potovati edino na zahod.

Če potuješ tja, se vrni v dveh tednih ali pa v oktobru (po 8. oktobru)

Lahko se ti zgodi, da ti Francija postane dom.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

hvala za odgovor, kljub mojim pomankljivim podatkom...

dobil sem povsem dovolj informacij, pa se sovpadajo z mojimi stalisci po temelitejsem premisleku.

-naceloma je bolje da ostanem doma

lp

hvala za odgovor, kljub mojim pomankljivim podatkom...

dobil sem povsem dovolj informacij, pa se sovpadajo z mojimi stalisci po temelitejsem premisleku.

-naceloma je bolje da ostanem doma

lp

List

Hvala lepa za povratno informacijo.

Morda mi enkrat zaupaš še kaj več.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

pozdravljen, vojko.

zanima me, kako kaže glede službe. jo bom obdržala, morda kje kaka nova možnost ...

15.1.1981 297

hvala.

lep dan.

Druidka

d 2 9 7

Razmišljaj o tem, kaj je dobrega pri tej 'službi'. Pomisli na to, kaj tukaj rada delaš,

kaj je tisto, kar te veseli in kar te izpolnjuje.

Na ta način še lažje ohraniš službo kjer si, v primeru, da si to želiš.

Kakorkoli že, letos je tvoje karmično leto in v sredo karmični dan?

Možnosti pa imaš polno. Posebno tiste, po katerih si že vrtala.

Najboljše pa je ostati v okviru v katerem deluješ.

Vojko

Vojko J Kalan

• 2 weeks later...

Ojla optimist...greš pod Devetzvezdni Ki in se ti pokaže 81 Ki tipov...potem pa mislim ,da bo šlo

Lp,D

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...