Optimist 10 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 No ja zdej sm ugotovu, da so moje cifre 169. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Druidka d 2 9 7 Razmišljaj o tem, kaj je dobrega pri tej 'službi'. Pomisli na to, kaj tukaj rada delaš, kaj je tisto, kar te veseli in kar te izpolnjuje. Na ta način še lažje ohraniš službo kjer si, v primeru, da si to želiš. Kakorkoli že, letos je tvoje karmično leto in v sredo karmični dan?Možnosti pa imaš polno. Posebno tiste, po katerih si že vrtala. Najboljše pa je ostati v okviru v katerem deluješ. Vojkopozdravljen, vojko. 297 v tej službi prav uživala, res. samo žal kaže, da je ne bom mogla obdržati. upam pa seveda še vedno na najboljše lep dan. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2007 pozdravljen, vojko. 297 v tej službi prav uživala, res. samo žal kaže, da je ne bom mogla obdržati. upam pa seveda še vedno na najboljše lep dan. Lepo pozravljena, Druidka Kaj bi bilo, ko bi razmislila, kaj je zate služba in kaj delo! Vojko No ja zdej sm ugotovu, da so moje cifre 169. Odlično Optimist! Razsvetljenec med enkami. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 sem prebrala nekje na tvoji strani za 1 tole :Še vedno imate priložnost, da spoznate ljubezen svojega življenja. Če se to ne zgodi letos, pa je vaša energija na tako dobri osnovi, da je skorajda edini način, da ne srečate svojega ljubimca ta, da se mu izolirate! očitno sem se izolirala sem v enem čudnem obdobju, ko mi prav nič ne gre od rok... čudno ane? ali pa je to čas da se v novi službi dokažem in da je potem celo možnost da mi podaljšajo pogodbo (ker vseskozi dobivam priložnosti, da dokažem iznajdljivost, treznost, nepaničnost). čakam na čas, ko se bom oddahnila... najboljše se počutim v zavetju dreves, tišini ter samoti...Vojko, a postajam jst mal čudna? 178sej v bistvu sem te pozdravit prišla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gilly 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Pozdravljen Vojko. Prav lepo bi te prosila za nasvet.Ponujena mi je menjava službe in ne vem kaj naj naredim (glavni motiv menjave mi je večja možnost zaposlitve za nedoločen čas,saj tu le nadomeščam). Je zdaj zame ugoden čas za menjavo službe? (če se odločim za manjavo,bi v novi službi začela septembra). Če sem lahko še malo radovedna: kdaj pa se mi kaj kaže konec samskega življenja? Najlepša hvala.19.10.1978 ob 1.04 Lj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BARBI 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 (popravljeno) Živjo, Vojko! Tudi sama bi te prosila za vpogled in sicer kar se tiče ljubezni, partnerstva, kdaj bo prišlo in seveda lasten posel kako se bo odpiral skozi finance! V upanju na odgovor vas prav lepo pozdravljam, se ikreno zahvaljujem, ter želim še obilo uspehov! 11.12.1978 ob 5.45 Celje Hvala Popravljeno 24. julij 2007 -> BARBI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 (popravljeno) Živjo! Mene pa zanima nakup parcele, ki jo z fantom kupujeva in jo imava že rezervirano. Problem pri tej parceli je, da poleg leži ozemlje rezervirano za navadno cesto, apmak to že približno 30 let in so zaradi tega potrebna dodatna soglasja od občine. Zanima me ali nama bo uspelo izpeljati nakup, ali je investitor pošten (ta ki nama prodaja parcelo in bo gradil naselje)? Intuicija mi pravi, da nama je ta parcela namenjena in da bo vse ok, vendar me vseeno zelo skrbi, ker stane celo premoženje denarja. Pa še to me zanima v kolikem (približno) času bo možnja gradnja na parceli? Moji podatki: 08.11.1980 v Kranju Fantovi podatki: 17.11.1978 v Kranju Hvala, pa lp Popravljeno 25. julij 2007 -> Sani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Cau, mene pa zanima ali je ugodno, da grem septembra v Grcijo. Moje Ki st. je 932. Hvala pa lp Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Vojko pozdravljen! Long time, no see! kup novih stvari, predvsem pa nosečnost oziroma, nov človek na tem planetu čez formalno 1 mesec! eh, ker sem ferbec, me zanima če se da napovedati okviren datum poroda? moj KI 1 6 9 partner - oče 4 6 3hči 2 9 7 pravijo da bo fant. kaj pa ti misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
punčica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Pozdravljen, prvič sem na forumu, zato še malo zgubljena..pa saj bo Zanima me, če boma še z bivšim kdaj skupaj, če da, kdaj (če se da čimbolj točno)? Seveda me zanima, če je ON tisti, s katerim se bom postarala. Če še moram karkoli druga posredovat, pa mi napiši! Moji podatki: 09.07.1983, 20.00 MariborNjegovi podatki: 25.08.1980, 16.35 Ptuj HVALA že vnaprej, čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2007 Cau, mene pa zanima ali je ugodno, da grem septembra v Grcijo. Moje Ki st. je 932. Hvala pa lp Lepo pozdravljena ice Opravičujem se ti za pozen odziv, saj sem imel v okvari računalnik s katerim točno izračunam smeri potovanja.No, dobro bi bilo, da bi mi podala točno lokacijo kjer stanuješ in pa tudi del Grčije kamor potuješ. No, zdaj, ko imam računalnik, sem ugotovil, da je Grčija vsa v smeri jugovzhodno od nas, tako ti lahko odgovorim brez, da bi mi te podatke posredovala. Žal pa ti ne morem reči, da je to ugoden čas potovanja v Grčijo za kogarkoli. Tako ti to pot odsvetujem. Ta pot je zate ugodna v času od 8. oktobra do 7. novembra 2007, posebej, če tja potuješ le za teden ali dva. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Kajti mesec bele kovine 6: (7. julij - 7. avgust 2007) je čas nenadnih zastojev, kjer bo v velikokrat posredi tudi voda ali katerakoli od njenih pojavnost Zgoraj citirano je iz Vojkove strani, napoved za mesec julij. Ne gre pozabiti tistega mosta v Ameriki, ki se je zrušil in odkritje vse slabo zavarovanih mostov prek katerih se dnevno vozijo tisoče avtomobilov. So pa bile tudi poplave v Angliji in drugih državah, tako da prejšnji mesec, oziroma ta čas, ki ga označuje bela kovina je bil resnično nekako voden. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Zgoraj citirano je iz Vojkove strani, napoved za mesec julij. Ne gre pozabiti tistega mosta v Ameriki, ki se je zrušil in odkritje vse slabo zavarovanih mostov prek katerih se dnevno vozijo tisoče avtomobilov. So pa bile tudi poplave v Angliji in drugih državah, tako da prejšnji mesec, oziroma ta čas, ki ga označuje bela kovina je bil resnično nekako voden. AndresMisliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 To je znano Stane. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
punčica 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Oj, tukaj sem ti že zastavila vprašanje, na drugi temi pa je napisanega že nekaj več. Pozdravljen, prvič sem na forumu, zato še malo zgubljena..pa saj bo Zanima me, če boma še z bivšim kdaj skupaj, če da, kdaj (če se da čimbolj točno)? Seveda me zanima, če je ON tisti, s katerim se bom postarala. Če še moram karkoli druga posredovat, pa mi napiši! Moji podatki: 09.07.1983, 20.00 MariborNjegovi podatki: 25.08.1980, 16.35 PtujHVALA že vnaprej, čao Tukaj je nekaj več: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=9064 Prosila bi te, če mi lahko še ti odgovoriš, lahko na oni temi, lahko na tej..Lepo prosim! Lep pozdrav! Punčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BARBI 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Živjo, Vojko! Tudi sama bi te prosila za vpogled in sicer kar se tiče ljubezni, partnerstva, kdaj bo prišlo in seveda lasten posel kako se bo odpiral skozi finance! V upanju na odgovor vas prav lepo pozdravljam, se ikreno zahvaljujem, ter želim še obilo uspehov! 11.12.1978 ob 5.45 Celje Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Lep pozdrav Vojko Imam eno vprašanje; ali bom od sedaj ali v jeseni uredila svoje ljubezensko življenje oziroma našla partnerja oziroma, ali je že tu, le da ga je treba opaziti. Rojstni podatki: 9.1.1972.Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Še tole; ura rojstva je 14:50, Maribor. Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 Vojko pozdravljen! Long time, no see! kup novih stvari, predvsem pa nosečnost oziroma, nov človek na tem planetu čez formalno 1 mesec! eh, ker sem ferbec, me zanima če se da napovedati okviren datum poroda? moj KI 1 6 9 partner - oče 4 6 3hči 2 9 7 pravijo da bo fant. kaj pa ti misliš? Lepo pozdravljena spelcamarelca Uaaaa, lepo kombinacijo imata vidva s partnerjem! Menim, da o času rojstva lahko vidva vesta veliko več kot pa bi ti lahko povedal sam.Iz podatkov, ki si mi jih napisala, bi lahko samo uganjeval. In kakšna korist od tega? Kaj bi bilo, ko bi ga pričakovala vsak dan tako, da si izbere najboljši trenutek? Srečno! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 Pozdravljen, prvič sem na forumu, zato še malo zgubljena..pa saj bo Zanima me, če boma še z bivšim kdaj skupaj, če da, kdaj (če se da čimbolj točno)? Seveda me zanima, če je ON tisti, s katerim se bom postarala. Če še moram karkoli druga posredovat, pa mi napiši! Moji podatki: 09.07.1983, 20.00 MariborNjegovi podatki: 25.08.1980, 16.35 PtujHVALA že vnaprej, čao Lepo pozdravljena punčica! Lepo, da te zanima tvoje življenje. Vabim te, da si malo ogledaš del foruma s KI 9zvezd in sama ugotoviš, na kakšen način odgovarjam. Takole, pisno je tega lahko bore malo. Ko bi vedel odgovore na ta način kot me sprašuješ, bi bil najbrž še bolj 'oblegan' kot sem že. Tako se ti opravičujem, saj bi ti lahko odgovoril le na drug način in o drugi vsebini. fant: 2 5 2ti: 8 6 7 Ali meniš, da je vse napisano 'v zvezdah'?In, če bi bilo tako, bi imelo smisel, da se človek ukvarja z tem, kar je 'pribito'?Se ti zdi, da lahko narediš kaj takšnega in tako, da bo svet lepši zate takoj danes? Kako? Želim ti pisan, prijeten dan. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 Živjo, Vojko! Tudi sama bi te prosila za vpogled in sicer kar se tiče ljubezni, partnerstva, kdaj bo prišlo in seveda lasten posel kako se bo odpiral skozi finance!V upanju na odgovor vas prav lepo pozdravljam, se ikreno zahvaljujem, ter želim še obilo uspehov! 11.12.1978 ob 5.45 CeljeHvala Živjo BARBI ! KI 4 7 2 Bi me prosila, ali me prosiš?! Uaaaa, si pa napisala kratko vprašanje, ki v meni budi občutek, da naj bi ti povedal odgovore na skoraj vse! Toliko kot ti o tem lahko zapišem na tem mestu, je ves čas napisano na spletni strani - v predvidih. Edino, kar zadeva partnerstvo, ti lahko povem, da skušaj na partnerstvo gledati s srcem, kajti tako bo boljše kot sedaj, ko se ti zdi, da je že čas,da bi se zgodila ljubezen in družina in hiša itn... Letos je zate lahko kar zabavno leto in tudi v predvidu ti piše, da bodi pozorna na to, da te 'zabava' ne ponese predaleč, kajti v tem primeru je lahko preobrat v stilu življenja že prihodnje leto. Ali je to prava pot za ljubezen, za srce? Tudi glede posla in financ je boljše govoriti osebno, ali pa si prečitaj predvid. Morda bi premislila to, na kakšen način sprejemaš odgovornost?Ali je tvoj posel bistvenega pomena zate ali je le dotok sredstev? Boš razmislila? Lep pozdrav, Vojko Lep pozdrav Vojko Imam eno vprašanje; ali bom od sedaj ali v jeseni uredila svoje ljubezensko življenje oziroma našla partnerja oziroma, ali je že tu, le da ga je treba opaziti. Rojstni podatki: 9.1.1972.Hvala! Lepo pozdravljena gala Lepo vprašanje. Takšna so prava za Expres rubriko. gala 2 9 7 Imela si krasne priložnosti in si srečevala mnoge ljudi, ki si se jih dotaknila v letih 2006 in še posebej v letu 2005.Kam in kako si gledala takrat, ne vem. Skušaj se spomniti, odpri se, bodi sproščena in pozorna, ko hodiš naokoli in najbž boš zagledala koga, ki si ga opazovala v omenjenem času. Ravno letošnje leto je tisto, ko se človeku včasih svet obrača tako, da je mnogo tistih, ki bi te radi srečali, spoznali, pa je tvoj pogled velikokrat obrnjen drugam. Si kdaj pomislila, da se tudi v človeku, ki ga srečuješ vsak dan lahko skriva zaklad prav zate? Odpri oči. Čitaj letni predvid - večkrat! Sprejmi trenutke, ki niso lahki in tiste vesele. Letos je leto, ko ti je energija pokazala že marsikaj. Lahko letiš v nebo in padaš po tleh! Lahko pa živiš prav zadovoljno in srečno življenje, ko sprejmeš resnico tega trenutka. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Vojko. Opažam, da v letošnjem Kijevskem letu srečujem šestice. Zanimivo. Dve od njih sta bile 683. Je mogoče da v posameznih letih srečaš več ljudi, ki nosijo isti kijevski element. No, spoznal sem tudi devetko, ki je pohodila sedmico, do te pa ne gojim prijaznih misli. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Lep pozdrav Vojko! Kako zanimiv odgovor. Res sem takoj pogledala nazaj v leti 2005 in 2006, pa se trenutno ne morem spomniti ničesar takega. Takrat sem bila v zvezi z drugim, ki se je končala. Ni bila ravno najboljša zveza. Življenje gre naprej in seveda bo kaj novega, lepega:-) Vsekakor bom gledala ... Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 živjo, si malce preuredil na svoji spletni strani.. mi je všeč ozadje pri predvidu. super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Lepo pozdravljena spelcamarelca Uaaaa, lepo kombinacijo imata vidva s partnerjem! Menim, da o času rojstva lahko vidva vesta veliko več kot pa bi ti lahko povedal sam.Iz podatkov, ki si mi jih napisala, bi lahko samo uganjeval. In kakšna korist od tega? Kaj bi bilo, ko bi ga pričakovala vsak dan tako, da si izbere najboljši trenutek? Srečno! Vojko eh Vojko... saj vem, ja da bo otrok sam zbral kdaj in kako.... ampk me je vseeno mikalo da prašam - ženska radovednost in neučakanost nimata meja! pa še mož ni z mano, je na krajšem poslovnem potovanju, pa res ne bi bilo fino, da ga dete prehiti.... no ja, KAR BO PA BO in tisti dan bo spet najlepši za naju! hvala vseeno, tudi za smeh, ki si mi ga povzročil! drži se in objem - tak paralelen od že zelo okorne skoraj že drugič mamice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.