Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

Vojko. Opažam, da v letošnjem Kijevskem letu srečujem šestice. Zanimivo. Dve od njih sta bile 683. Je mogoče da v posameznih letih srečaš več ljudi, ki nosijo isti kijevski element. No, spoznal sem tudi devetko, ki je pohodila sedmico, do te pa ne gojim prijaznih misli.

Andres

Lep pozdrav, Andres

Dobro opažaš! Drži kot pribito!

Še bolj se takšna situacija izrazi v mesecu. Ko bi delali mesečno 'statistiko', bi nam bila situacija še bolj zanimiva.

Se spomnim obdobja, ko sem se na vsakem koraku srečeval z 'osmicami', potem z devetkami,...

Hvala lepa za komentar, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Ni kaj Vojko. No, s 3. 8. sem spoznal še 2 in 5, kar mi načeloma ustreza in videti je, da do mene ti dve osebi ne moreta biti zahrbtni. Mimogrede. Zanimivo bo opažati jutrišnja spoznavanja na rojstnem dnevu od 683.

Andres

živjo, si malce preuredil na svoji spletni strani.. mi je všeč ozadje pri predvidu. super :palec:

Hvala lepa Ksenija

Ja, res je malce sprememb. Predvsem je predvid v pdf formatu, kar pomeni, da ga lahko shraniš za arhiv, ga natisneš zase ali za prijatelje, ki nimajo računalnika, lahko ga pošlješ po e-mailu itn.

No ja, danes sem opazil tudi še eno stvar, ki jo bom kmalu popravil. Na srečo je očitno malo uporabnikov, ki bi to videli.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Ni kaj Vojko. No, s 3. 8. sem spoznal še 2 in 5, kar mi načeloma ustreza in videti je, da do mene ti dve osebi ne moreta biti zahrbtni. Mimogrede. Zanimivo bo opažati jutrišnja spoznavanja na rojstnem dnevu od 683.

Andres

Živijo Andres

Upam, da ste se imeli na rojstnem dnevu odlično in veš, meni se zdi, da ljudje vedno počnemo najboljše, kar zmoremo in znamo v določenem trenutku.

Na kakšen način pa to drugi sprejmejo - ha, je pa odvisno od njih samih.

Lepo bodi, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen.

Tudi sama potrebujem odgovor. V svoji službi imam vsega pol kufer :xx!: in resno razmišljam o menjavi. Poslala sem kar nekaj prošenj, bila na enem razgovoru.

In zdaj k vprašanju: zanima me, če mi bo do novega leta uspelo najti drugo službo, predvsem bolje plačano in v kateri bom zadovoljna? (to so v bistvu tri vprašanja v enem)

Hvala za pomoč in lep dan še naprej,

Rojena 05.05.1975 ob 22.15

Živijo Andres

Upam, da ste se imeli na rojstnem dnevu odlično in veš, meni se zdi, da ljudje vedno počnemo najboljše, kar zmoremo in znamo v določenem trenutku.

Na kakšen način pa to drugi sprejmejo - ha, je pa odvisno od njih samih.

Lepo bodi, Vojko

Vojko. Rojstni dan je bil res dober. In tja so prišli tudi takšni ki jih poznam še od prej, spoznal sem nove ljudi, vzdušje pa je bilo kljub izredno mešani spolni, generacijski, narodni in socialni zasedbi zelo prijetno.

Andres

Ojla Vojko!

Evo mene opet x:Dx

Ja spet sprašujem nekaj, ampak samo tako malo, da bolj vem, če prav delam, oziroma vem, da prav delam in da grem, svoji poti, katero si želim že dolgo, dolgo, nasproti. Zato tud verjamem v to, ampak vseeno pa bi rada slišala tudi kaj od tebe.

Uglavnem stvar je v tem, da sem se prijavila na drug fax (soc. delo), zdaj čakam da vidim, če bom sprejeta. (Mislim da bom. x:Dx Vpisala sem se, ker me trenutni fax ne interesira v smislu življenskega dela (primerjalna književnost) in to že dolgo časa, ampak sem vsako leto omahovala in se nisem prepisala na Socialno delo.

Zdaj pa sem ta korak naredila.

Zanima me, kaj praviš, sem se prav odločila? Slabše mi ne more biti, pa tudi želim si to študirat že dooooooooooooolgo, no bolj me zanima, če je to res to v smislu moje volje ampak mislm d je.

Enkrat v začetku leta si mi tole nepisal, ko sem te spraševala o mojem šolanju: (Sm šla poiskat tale post zdejle)

Kaj bo v resnici - to pa se že kuha v tebi in konec letošnjega leta in v začetku prihodnjega, ti bo že bolj jasno.

In mislim da se je zdaj zgodilo. Res se je kuhalo v meni, ampak se je bilo potrebno odločit in evo me. Prepričana sem kaj želim in zdaj imam tudi to moč in pogum, da vse izpeljem (prej nikoli nisem, ker so mi starši oporekal), želja je pa ostala..

Evo moje številke, bom pa vesela kakršnegakoli tvojega mnenja, usmeritve ali opozorila. Itak vedno poveš tako kot je treba! x;)x

Maja 27.7.1983 KI 8 6 7

Pa lep pozdrav,

maja

"Kam gredo ptice umret?"

Dragi Vojko!

Glede na moja Ki-stevila: 4 6 3, me zanima kaksne so v tem pozno-poletnem oz. jesenskem obdobju moznosti za najti sluzbo, ki bi ustrezala mojemu profilu in pa za zacetek partnerske veze. Hvala ti in en LP!

Pozdravljen.

Tudi sama potrebujem odgovor. V svoji službi imam vsega pol kufer :xx!: in resno razmišljam o menjavi. Poslala sem kar nekaj prošenj, bila na enem razgovoru.

In zdaj k vprašanju: zanima me, če mi bo do novega leta uspelo najti drugo službo, predvsem bolje plačano in v kateri bom zadovoljna? (to so v bistvu tri vprašanja v enem)

Hvala za pomoč in lep dan še naprej,

Rojena 05.05.1975 ob 22.15

Pozdravljena tudi ti

Se ti ne zdi, da vsi potrebujemo odgovore?

Si kdaj razmišljala o tem, da še potrebuješ službo (ali je pač ne) in da s svojim 'polnim kufrom' oddajaš energijo, ki ti ni najbolj povšeči?

Ali meniš, da bo v novi službi vse dobro, brez, da bi ti kaj naredila zase?

Pa poglejva

Bibika 7 5 7

In čitaš kaj predvid? Predvsem letnega? Se ti zdi tvoja situacija kaj povezana s tem?

Prečitaj še letni predvid za 5, kajti na poslu reagiramo bolj s svojim 'zunanjim' jazom.

S KI 9zvezd lahko vidimo v kakšni energiji je posameznik. Ta pa je lahko v skladu z energijo, ali pa se z njo bori.

Kadar je človek v skladu z energijo, je tudi v skladu s svojo okolico in predvsem v lepšem odnosu s samim seboj. Takrat ima več možnosti za uspeh.

Tako vidim, da imaš letos sicer možnosti za zamenjavo službe, ti pa priporočam, da si bolj prisluhneš.

Najboljši čas za oddajo prošenj in razgovore je mesec september.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Ojla Vojko!

Evo mene opet x:Dx

Ja spet sprašujem nekaj, ampak samo tako malo, da bolj vem, če prav delam, oziroma vem, da prav delam in da grem, svoji poti, katero si želim že dolgo, dolgo, nasproti. Zato tud verjamem v to, ampak vseeno pa bi rada slišala tudi kaj od tebe.

Uglavnem stvar je v tem, da sem se prijavila na drug fax (soc. delo), zdaj čakam da vidim, če bom sprejeta. (Mislim da bom. x:Dx Vpisala sem se, ker me trenutni fax ne interesira v smislu življenskega dela (primerjalna književnost) in to že dolgo časa, ampak sem vsako leto omahovala in se nisem prepisala na Socialno delo.

Zdaj pa sem ta korak naredila.

Zanima me, kaj praviš, sem se prav odločila? Slabše mi ne more biti, pa tudi želim si to študirat že dooooooooooooolgo, no bolj me zanima, če je to res to v smislu moje volje ampak mislm d je.

Enkrat v začetku leta si mi tole nepisal, ko sem te spraševala o mojem šolanju: (Sm šla poiskat tale post zdejle)

Kaj bo v resnici - to pa se že kuha v tebi in konec letošnjega leta in v začetku prihodnjega, ti bo že bolj jasno.

In mislim da se je zdaj zgodilo. Res se je kuhalo v meni, ampak se je bilo potrebno odločit in evo me. Prepričana sem kaj želim in zdaj imam tudi to moč in pogum, da vse izpeljem (prej nikoli nisem, ker so mi starši oporekal), želja je pa ostala..

Evo moje številke, bom pa vesela kakršnegakoli tvojega mnenja, usmeritve ali opozorila. Itak vedno poveš tako kot je treba! x;)x

Maja 27.7.1983 KI 8 6 7

Pa lep pozdrav,

maja

Čestitam Maja

Seveda si se odločila prav, ko si poslušala sebe.

Tudi tvoja življenjska pot ti omogoča takšno dejavnost, saj imaš krasne predispozicije za odlično organizacijo in globoko razumevanje družbe.

Ali ti je pri tem mogoče (vsaj malo) pomagala tudi primerjalna književnost?

Uživaj.

Vojko

P.S. In tisto, kar delamo z veseljem je prav gotovo to, v čemer smo lahko zadovoljni, uspešni in srečni, mar ne?

Vojko J Kalan

Pozdravljen, Vojko, in hvala za odgovor. V tem času sem se že malo pomirila in prisluhnila sami sebi. Tudi v tej službi, ki me tako muči, sem našla veliko pozitivnega in ugotovila, da sem si res sama skuhala vso godljo.

Samo en vikend zase sem potrebovala, da sem se odklopila in vprašala, kaj sploh želim in zakaj je do nastale situacije v tej službi sploh prišlo. Pa se mi je posvetilo in zdaj je vse lažje - lažje grem v službo, komuniciram s sodelavci in z nadrejenimi, prej pa mi je bil to že zelo velik napor. Kot da bi mi z ramen padlo res veliko breme, ki sem si ga sama naložila.

Hvala za odgovor in se opravičujem zaradi nerodne formulacije v začetku mojega prejšnjega sporočila ... Mišljeno je bilo, da bi bila tudi jaz vesela odgovora, tudi v službi so bile zadeve izrečena in narejene na en način, razumljene pa povsem drugače. Zdaj šele vidim to ...

Bibika

Pozdravljen Vojko.

Če bo potovanje izvedeno,se odpravljam v Sirijo,Jordanijo in Sinaj v času od 5-21.oktobra letos.

Je zame ta čas ugoden za potovanje in kaj lahko pričakujem?

Najlepša hvala za tvoj čas in odgovor.

Moje številke: 4 9 9

Živjo Vojko. Najprej hvala lepa za odgovor.

Ja moram rečt, da sem polna energije odkar sem se odločila za zamenjavo študija, kot da bi nekaj padlo z men, nič me več ne duši. No zdaj samo še čakam rezultate, če sem sprejeta ampak jst si kar govorim, da BOM SPREJETA. xDDx x:Dx

Ja o prejšnjem faxu (PK) pa nimam nič slabega mnenja in verjamem, da je pustilo veliko v meni, ker je fax za dušo, pa tudi še na kakšno predavanje bom šla, kar tako zase. Ampak ni pa moja življenska pot oz. delo, to mora biti nekaj realnega - ljudje. Tako da se že veselim prvih redavanj na soc. delu. wiiiiiii :hepko:

Lep pozdrav in lep dan poln veselja želim,

Maja

"Kam gredo ptice umret?"

Pozdravček!

Dve vprašanji imam.. glede premikov..

V katero smer neba bi bilo trenutno najbolje imet obrnjeno vzglavje? (morda kombinacija za 124 in 216?)

Potovanje v srednjo in J Ameriko, začetek nekje konec leta 2008, pol leta nekako.. ni še odločeno v kateri smeri (najverjetneje S -- J, možno tudi obratno). Bi šlo?

Hvala, 124

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Vojko.

Imam čisto posebno vprašanje. Deniva, da se nekdo v svoji domovini počuti čisto v redu, torej je harmoniziran z energijo te države. No, ta isti človek se potem preseli na Hrvaško, ali gre tja na dopust. Bi moral potemtakem spati z glavo obrnjeno proti severu, saj tako lovi energijo svoje države? No, če se ta isti človek bolje počuti recimo v Grčiji, bi potem veljalo, da naj na Hrvaškem spi z glavo proti jugu?

Mislim da je to že izven konteksta 9zk, vprašam pa le.

Andres

Pozdravljen Vojko xsrcx

Zanima me sledeče in upam na tvoj odgovor ali kakšen nasvet. x:)x

1.Kdaj me bo energija spet podpirala,da bom našla partnerja s katerim bom skladna in zadovoljna?

2.Kdaj bom imela ugoden čas za menjavo službe?

Moja številka:519

Lp!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona

Vojko, pozdravljen ...

Zanima me ... Kdaj se bom odločila, kaj bi počela v življenju ... Oz. bolj, ali se sploh bom ... x:Dx Recimo v roku leta, dveh .. No, saj jaz že kar fino vem, kaj bi počela v lajfu in to je delati z ljudmi ... Bi pa kr več različnih stvari ... :sori: Statično delo bi me počasi ubilo .... Bi svetovala ... S pomočjo astrologije ... Pa prevajala bi al delala s tujci, za tujino, kakorkoli, magar poučevala tujce ... Pisala ... Vse ostalo ... Bolj za hobi, za svojo dušo ... Jao, kaj naj? Pomagaj ... Saj sama itak vem, ampak daj mi kak napotek. Pa ne dajaj mi potuhe. Kar direkt mi povej. Ne bom zamerila. Četudi bom, bom odmerila. x:Dx Hočem vedet resnico! Naj bo še tako gnila.

Hvala.

858 (4. 9. 1983)

Mislim, da sva si z mačono nekje blizu z vprašanji, tudi jaz ne vem, kaj bi rada počela, še vedno ne???!!!pa kaj je z mano, en faks zaključujem, ga sploh bom??, na enega se vpisujem zdaj, pa delala bi rada oboje, se mi zdi, hodim sem pa tja , pa vse bi rada, pa nič ne bi rada, pa vse mi začne uspevati, pol se mi v trenutku vse podre na vseh področjih VSEH, no ravno zdaj sem v tem momentu....kdaj se bomo pobrale osmice (4.2.1983 ob 20.20), ali sem samo jaz zablužena osmica??O ljubezni pa brezveze, da sploh začnem... sem si že parkrat hotela naročiti predvid pri tebi,pa mi vedno keša zmanjka..

:(.mislim da sem 822. Jaz si čitam letni in mesečni predvid na tvoji strani za osmice.bela prst8, upam, da vredu gledam:)

Če boš karkoli komentiral, bom zelo hvaležna ...

Živjo Vojko

Ne vem ali si spregledal moje vprašanje, sam me res zanima odgovor. Prosim. Če ne pa vsen hvala.

Mene pa zanima nakup parcele, ki jo z fantom kupujeva in jo imava že rezervirano.

Problem pri tej parceli je, da poleg leži ozemlje rezervirano za navadno cesto, apmak to že približno 30 let in so zaradi tega potrebna dodatna soglasja od občine.

Zanima me ali nama bo uspelo izpeljati nakup, ali je investitor pošten (ta ki nama prodaja parcelo in bo gradil naselje)? Intuicija mi pravi, da nama je ta parcela namenjena in da bo vse ok, vendar me vseeno zelo skrbi, ker stane celo premoženje denarja. Pa še to me zanima v kolikem (približno) času bo možnja gradnja na parceli?

Moji podatki: 08.11.1980 v Kranju

Fantovi podatki: 17.11.1978 v Kranju

Hvala, pa lp

• 2 weeks later...
Pozdravljen, Vojko, in hvala za odgovor. V tem času sem se že malo pomirila in prisluhnila sami sebi. Tudi v tej službi, ki me tako muči, sem našla veliko pozitivnega in ugotovila, da sem si res sama skuhala vso godljo.

Samo en vikend zase sem potrebovala, da sem se odklopila in vprašala, kaj sploh želim in zakaj je do nastale situacije v tej službi sploh prišlo. Pa se mi je posvetilo in zdaj je vse lažje - lažje grem v službo, komuniciram s sodelavci in z nadrejenimi, prej pa mi je bil to že zelo velik napor. Kot da bi mi z ramen padlo res veliko breme, ki sem si ga sama naložila.

Hvala za odgovor in se opravičujem zaradi nerodne formulacije v začetku mojega prejšnjega sporočila ... Mišljeno je bilo, da bi bila tudi jaz vesela odgovora, tudi v službi so bile zadeve izrečena in narejene na en način, razumljene pa povsem drugače. Zdaj šele vidim to ...

Bibika

Ni kaj Bibika, samo, da si na boljšem.

Upam, da sedaj tudi gradiš boljše odnose.

Lep pozdrav in veselo naprej

Lep pozdrav,

V mesecu septembru in oktobru (v najslabšem primeru še v oktobru) bi morala dokončat študijske obveznosti in se vpisat naprej. Kako mi kaže, če sem rojena 8.2.1980.

Hvala že vnaprej.

Lep pozdrav vilamalina

Se opravičujem za pozen odziv.

Pa poglejva!

Tvoje rojstne energije so 3 3 5, to pomeni, da si usmerjena k ljudem in hkrati, da te včasih nosi doli - gori. Lahko pa si pri tem veliko pomagaš.

Zdaj imaš odličen čas, da dokončaš študij tako kot si napisala. Je pa odvisno povsem od tebe.

Kajti energija podpira tvoje cilje - a samo v primeru, da si ti sama tista, ki TAKOJ začneš s študijem in to zase in zaradi sebe. Na ta način ti študij lahko teče gladko. (tes takoj). Bodi pa pozorna v oktobru na vse izpite in dokumente, denar. Tako, da imaš vse urejeno.

Upam, da to pomaga

Lep pozdrav, Vojko

Živjo Vojko. Najprej hvala lepa za odgovor.

Ja moram rečt, da sem polna energije odkar sem se odločila za zamenjavo študija, kot da bi nekaj padlo z men, nič me več ne duši. No zdaj samo še čakam rezultate, če sem sprejeta ampak jst si kar govorim, da BOM SPREJETA. xDDx x:Dx

Ja o prejšnjem faxu (PK) pa nimam nič slabega mnenja in verjamem, da je pustilo veliko v meni, ker je fax za dušo, pa tudi še na kakšno predavanje bom šla, kar tako zase. Ampak ni pa moja življenska pot oz. delo, to mora biti nekaj realnega - ljudje. Tako da se že veselim prvih redavanj na soc. delu. wiiiiiii :hepko:

Lep pozdrav in lep dan poln veselja želim,

Maja

O, Maja

Hvala lepa za tole povratno informacijo. Tudi sam ti želim, da nov študij pričneš z vsem zanosom, ki ga potrebuješ, da uspešno študiraš, dokončaš študij in nadaljuješ svojo kariero tam in tako kot si sama želiš.

Lep pozdrav,

Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko.

Če bo potovanje izvedeno,se odpravljam v Sirijo,Jordanijo in Sinaj v času od 5-21.oktobra letos.

Je zame ta čas ugoden za potovanje in kaj lahko pričakujem?

Najlepša hvala za tvoj čas in odgovor.

Moje številke: 4 9 9

Pozdravljena gilly

Pričakovanja so odveč. Pojdi zato, ker te žene tja.

Ravno pričakovanja so namreč tista, ki bi ti ne prinesla nič dobrega. Tako se očisti in bodi pozorna na vse, kar se dogaja. Bodi v družbi ljudi, ki jih poznaš (vsaj enega).

Nazaj grede se dobro pripravi in si vzemi dovolj časa za pripravo na povratek.

Pazi na dokumente in denar. (travellers čeki itn) Hrani denar in potni list na varnem mestu, imej dve denarnici (eno za drobiž in drugo za večje vsote).

Bodi pozorna na vse kar prečitaš, kar ti povedo in preveri vsebino dokumentov, napise, informacije s kolegi, ki jih poznaš in s katerimi potuješ. Skratka dobro preveri vsako pomembno informacijo in si jo po možnosti zapiši.

Lep pozdrav in srečno pot, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravček!

Dve vprašanji imam.. glede premikov..

V katero smer neba bi bilo trenutno najbolje imet obrnjeno vzglavje? (morda kombinacija za 124 in 216?)

Potovanje v srednjo in J Ameriko, začetek nekje konec leta 2008, pol leta nekako.. ni še odločeno v kateri smeri (najverjetneje S -- J, možno tudi obratno). Bi šlo?

Hvala, 124

Lepo pozdravljena Aliana

To je dober način! Da vprašaš toliko časa prej, da lahko še izbiraš!

Zate je konec leta 2008 biti najboljše doma! Ja, tam kjer živiš in delaš.

Je pa leto 2009 odlično za pot v J. Ameriko za dalj časa kot načrtuješ.

Tudi za tvojega (prijatelja/prijateljico) je 2009 ugoden čas.

Najboljše avgust 2009 tja in januar 2010 nazaj.

Kar zadeva spanje so stvari malo bolj kompleksne. Načelno pa je dobro, da si z glavo obrnjena tja, kjer so energije, ki te podpirajo. Si pa izbiramo smer spanja glede na to, kaj želimo s tem pridobiti. To je preveč obširno, da bi pisal tukaj. Ko pa gledam za vaju oba (predvidevam, da sta partnerja), vaju oba podpira energija 6. Torej je v mesecu septembru skupna smer spanja tako, da imata glavi obrnjeni na zahod.

V primeru, da bi določil smer v vajini hiši, bi bilo potrebno narediti FS vajine hiše / stanovanja. Je pa tako čisto kul.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko.

Imam čisto posebno vprašanje. Deniva, da se nekdo v svoji domovini počuti čisto v redu, torej je harmoniziran z energijo te države. No, ta isti človek se potem preseli na Hrvaško, ali gre tja na dopust. Bi moral potemtakem spati z glavo obrnjeno proti severu, saj tako lovi energijo svoje države? No, če se ta isti človek bolje počuti recimo v Grčiji, bi potem veljalo, da naj na Hrvaškem spi z glavo proti jugu?

Mislim da je to že izven konteksta 9zk, vprašam pa le.

Andres

Lepo pozdravljen Andres

Hvala lepa za vprašanje.

Zaenkrat nisem nijer zasledil in v svojih izkušnjah opazil, da bi bila pomembna smer spanja, kjer je tista dežela, kjer se človek počuti odlično.

Kajti kdo pravi, da je energijski svet sestavljen tako kot si mi predstavljamo geografsko. Zame je svet hologramske narave in pravzaprav že misel na tiste stvari, ki me podpirajo sproži dejansko podporo, ki jo lahko vsak čuti takoj.

Poembnejše se mi zdi smer potovanja, to gledamo glede na konfiguracijo energije, glede na čas in dolžino potovanja (dolžino po km in po času)

Pomembno je, da potujemo v smereh, ki so za nas ugodne. Še pomembneje je, da se izognemo potovanju v smereh, ki za nas nimajo ugodnega učinka.

Posledice so namreč lahko trajne za naše življenje.

Upam, da to pomaga.

Lep podzrav, Vojko

P.S. In kdaj prideš k meni na tečaj?

Pozdravljen Vojko xsrcx

Zanima me sledeče in upam na tvoj odgovor ali kakšen nasvet. x:)x

1.Kdaj me bo energija spet podpirala,da bom našla partnerja s katerim bom skladna in zadovoljna?

2.Kdaj bom imela ugoden čas za menjavo službe?

Moja številka:519

Lp!

Lep pozdravljena Lisbona

Zelo lepa in zanimiva energija bo zate v naslednjem letu. Ta čas ti da na pokušino celih devet let življenja. Torej načelno nič od tega kar doživiš v prihodnjem letu načelno ni trajne narave, je degustacija, tako, da se boš kasneje laže odločila.

Seveda se lahko odločiš tudi za 'izdelek' iz degustacije, vendar je pravi 'izdelek' kasneje lahko povsem drugačen in ne sreča tvojih pričakovanj.

Ugoden čas za menjavo službe imaš sedaj.

Da boš vedela več, si prečitaj letni predvid in mesečne predvide.

Priporočam ti osebno svetovanje.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, pozdravljen ...

Zanima me ... Kdaj se bom odločila, kaj bi počela v življenju ... Oz. bolj, ali se sploh bom ... x:Dx Recimo v roku leta, dveh .. No, saj jaz že kar fino vem, kaj bi počela v lajfu in to je delati z ljudmi ... Bi pa kr več različnih stvari ... :sori: Statično delo bi me počasi ubilo .... Bi svetovala ... S pomočjo astrologije ... Pa prevajala bi al delala s tujci, za tujino, kakorkoli, magar poučevala tujce ... Pisala ... Vse ostalo ... Bolj za hobi, za svojo dušo ... Jao, kaj naj? Pomagaj ... Saj sama itak vem, ampak daj mi kak napotek. Pa ne dajaj mi potuhe. Kar direkt mi povej. Ne bom zamerila. Četudi bom, bom odmerila. x:Dx Hočem vedet resnico! Naj bo še tako gnila.

Hvala.

858 (4. 9. 1983)

Mačona, pozdravljena!

Odločiš se lahko vedno samo SEDAJ!

Prihodnje leto je gotovo čas, ko boš pričela z izvedno svojih načrtov. Boljše rečeno. Če pričneš z izvedbo svojih novih projektov, te energija podpira, vendar si ti tista, ki to lahko startaš. Kot bi sedela v avtu in čakala, da te bo kam peljal. Če ga boš vžgala, če si dobiš dovolj goriva, poskrbiš za dobre zavore in gume, če ima avto tudi streho in dober motor, boš laže dosegla svoje cilje. Vse to, pa se pri tebi dogaja prav sedaj Ti pa si tista, ki svoje sanje lahko sanjaš, gradiš, ali pa odvračaš vse, kar se dogaja v tebi. Čitaj letni predvid!

Tvoja življenjska smer te vodi v delo z ljudmi v veliki organizaciji To ne pomeni, da si v HR. Lahko si manager, ali kaj drugega. Mogoče nepremičnine ali takšne stvari, ki so po svoji naravi velike in s tem, ko jih vidimo zunaj, ne poznamo njihove notranjosti.

Se ti zdi, Mačona, da je resnica za vse enaka? Ali meniš, da iz prejšnjih vrstic lahko razbereš točno tisto, kar ti žeoim povedati? Se ti zdi, da lahko na isto stvar gledamo iz različnimi očmi? Je isti film, travnik, roža, itn,,, za vse enak?

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...