Vojko 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 Živjo Vojko Ne vem ali si spregledal moje vprašanje, sam me res zanima odgovor. Prosim. Če ne pa vsen hvala.Mene pa zanima nakup parcele, ki jo z fantom kupujeva in jo imava že rezervirano. Problem pri tej parceli je, da poleg leži ozemlje rezervirano za navadno cesto, apmak to že približno 30 let in so zaradi tega potrebna dodatna soglasja od občine. Zanima me ali nama bo uspelo izpeljati nakup, ali je investitor pošten (ta ki nama prodaja parcelo in bo gradil naselje)? Intuicija mi pravi, da nama je ta parcela namenjena in da bo vse ok, vendar me vseeno zelo skrbi, ker stane celo premoženje denarja. Pa še to me zanima v kolikem (približno) času bo možnja gradnja na parceli? Moji podatki: 08.11.1980 v Kranju Fantovi podatki: 17.11.1978 v Kranju Hvala, pa lp Živijo Sani 2 2 5 Načelno odgovorim na vsako vprašanje, kljub temu, da je tvoje bolj primerno za svetovanje na drugem mestu.Ko se boš enkrat odločila kaj zares želiš in kako, bo to tudi steklo. Ta čas je sedaj praktično mimo (vsaj zate) Imela si namreč celi dve leti časa, da se odločiš in pričneš z delom Zdaj je tvoje karmično leto in tako dobivaš nazaj informacije o tem, kaj si storila dobro (ustrezno) in česa nisi storila. tvoj fant: 4 8 1 Tvoj fant ima dokaj ugodne možnosti za poslovanje v tem času. Če zamudi letošnje leto, bo veliko boljši čas leta 2009. Kako naj ocenim poštenost investitorja? Najbrž je pošten vsaj zase! (karkoli mu poštenost pomeni - ali meniš, da je zanj poštenosti isto kot zate?) Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Lep pozdrav vilamalina Se opravičujem za pozen odziv.Pa poglejva! Tvoje rojstne energije so 3 3 5, to pomeni, da si usmerjena k ljudem in hkrati, da te včasih nosi doli - gori. Lahko pa si pri tem veliko pomagaš.Zdaj imaš odličen čas, da dokončaš študij tako kot si napisala. Je pa odvisno povsem od tebe. Kajti energija podpira tvoje cilje - a samo v primeru, da si ti sama tista, ki TAKOJ začneš s študijem in to zase in zaradi sebe. Na ta način ti študij lahko teče gladko. (tes takoj). Bodi pa pozorna v oktobru na vse izpite in dokumente, denar. Tako, da imaš vse urejeno. Upam, da to pomagaPozdravljen, Vojko Se mi je kar zdelo, da mi nič drugega ne stoji na poti kot jaz sama. Tako je takrat, ko me nosi bolj proti dol. Se jemljem v roke, ker vem kaj bi rada. Sicer se mi bo zavleklo v sredino novembra, ker prej žal ne utegnem. Kako se že reče, punca, pamet v roke... Hvala za odgovor in hvala za odgovor. In lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Z Mačono sva že predhodno ugotovila, da sva 858 in njeno vprašanje Vojku je deloma veljalo tudi zame, zatorej spraševal še enkrat ne bom. Rajši podam kakšen respons, kar bi želel, da bi delali tudi ostali. Zavedati se moramo, da je Vojko tu le eden, ki služi množici, medtem, ko veliko ostalih, pride in takoj tudi gre. Responza pogosto normalno niti ni. Mačona. Glede na najino skupno število 858 sva že ugotovila, da je ta mesec veliko neke komunikacije. Kako je pri tebi potekal četrtek 13.9.? Si se o čem dogovarjala. Finance, boljši jutri, vrednostni papriji, energetika?Mislim celo, da bi vsi ljudje z istimi kijevskimi številkami lahko pisali neke vrste dnevnik. S tem kajpak bi bilo verjamem lažje tudi Vojku. Ni res? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Lepo pozdravljen Andres Hvala lepa za vprašanje. Zaenkrat nisem nijer zasledil in v svojih izkušnjah opazil, da bi bila pomembna smer spanja, kjer je tista dežela, kjer se človek počuti odlično.Kajti kdo pravi, da je energijski svet sestavljen tako kot si mi predstavljamo geografsko. Zame je svet hologramske narave in pravzaprav že misel na tiste stvari, ki me podpirajo sproži dejansko podporo, ki jo lahko vsak čuti takoj. Poembnejše se mi zdi smer potovanja, to gledamo glede na konfiguracijo energije, glede na čas in dolžino potovanja (dolžino po km in po času) Pomembno je, da potujemo v smereh, ki so za nas ugodne. Še pomembneje je, da se izognemo potovanju v smereh, ki za nas nimajo ugodnega učinka.Posledice so namreč lahko trajne za naše življenje. Upam, da to pomaga. Lep podzrav, Vojko P.S. In kdaj prideš k meni na tečaj? Smer potovanja brez dvoma deluje po 9zk, vprašanje od zadnjič je bilo spotoma, ker kombiniral sem neke stvari in tako vse skupak povezal tudi z 9zk. Vojko. Zdaj od leta 2000 leta in še prej zelo pogosto to vodnarjevo dobo omenjanjo. Men gre že na jetra, saj mnogi se krasijo s tujim perjem in tako kopirajo. Poglej. Napovedal si med drugim tudi letalske nesreče. Mislim, da je bilo to lani in zdaj sprašujem, če se so se energije nekako polnovrednejše aktivirale in ljudje premagujejo do včeraj nemogoče ovire. Leti se na Tajsko, v Brazilijo, Kenijo, Sibirjo, še do včeraj pa so naši starši vozili Fićkote in Stoeenke in v napoto jim je bilo premagovati ovire do Dubrovnika. Ne vem. Sam te premostljivosti razdalij pogojujem z neko poglobljenejšo energijo, ki to tudi lažje omogoča, saj vendarle vožnja z letalom se je domala zgodila čez noč. No, glede na večji promet je tudi več nesreč, kot včeraj na Tajskem recimo, da o WTC niti ne govorim. V tem primeru so recimo Američani izkoristili lastno energijo proti sebi, okrivili pa tujca kajpak. Poleti mi ni zneslo tisto soboto priti k tebi na tečaj. Bom pa moral iti, brez dvoma, da bom. Najina skupna znanka VP me bodri in celo do neke mere pritiska name. Vendar vsega v kratkem času kolikor se podim okoli Ljubljane resnično ne morem. Toda bom moral. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Živijo Sani 2 2 5 Načelno odgovorim na vsako vprašanje, kljub temu, da je tvoje bolj primerno za svetovanje na drugem mestu.Ko se boš enkrat odločila kaj zares želiš in kako, bo to tudi steklo. Ta čas je sedaj praktično mimo (vsaj zate) Imela si namreč celi dve leti časa, da se odločiš in pričneš z delom Zdaj je tvoje karmično leto in tako dobivaš nazaj informacije o tem, kaj si storila dobro (ustrezno) in česa nisi storila. tvoj fant: 4 8 1 Tvoj fant ima dokaj ugodne možnosti za poslovanje v tem času. Če zamudi letošnje leto, bo veliko boljši čas leta 2009. Kako naj ocenim poštenost investitorja? Najbrž je pošten vsaj zase! (karkoli mu poštenost pomeni - ali meniš, da je zanj poštenosti isto kot zate?) Lep pozdrav, Vojko Živjo Vojko! Hvala za odgovor. V zadnjih dveh letih sem ogromno naredila in si precej popravila življenje na bolje, uredila finance, odnose. V letošnjem letu pa se mi dogajajo ena stvar lepša od druge (med drugimi sem tudi zanosila), tko da upam da bo še naprej tako. Za nakup parcele pa sva se odločila že lansko leto, sam nisva še realizirala, ker ne gre. Pa bo že. Pa še vprašanje: ali boš imel tudi kako delavnico v bližni Škofje Loke (vsaj Kranj)? Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Mačona, pozdravljena! Odločiš se lahko vedno samo SEDAJ! Prihodnje leto je gotovo čas, ko boš pričela z izvedno svojih načrtov. Boljše rečeno. Če pričneš z izvedbo svojih novih projektov, te energija podpira, vendar si ti tista, ki to lahko startaš. Kot bi sedela v avtu in čakala, da te bo kam peljal. Če ga boš vžgala, če si dobiš dovolj goriva, poskrbiš za dobre zavore in gume, če ima avto tudi streho in dober motor, boš laže dosegla svoje cilje. Vse to, pa se pri tebi dogaja prav sedaj Ti pa si tista, ki svoje sanje lahko sanjaš, gradiš, ali pa odvračaš vse, kar se dogaja v tebi. Čitaj letni predvid!Tvoja življenjska smer te vodi v delo z ljudmi v veliki organizaciji To ne pomeni, da si v HR. Lahko si manager, ali kaj drugega. Mogoče nepremičnine ali takšne stvari, ki so po svoji naravi velike in s tem, ko jih vidimo zunaj, ne poznamo njihove notranjosti. Se ti zdi, Mačona, da je resnica za vse enaka? Ali meniš, da iz prejšnjih vrstic lahko razbereš točno tisto, kar ti žeoim povedati? Se ti zdi, da lahko na isto stvar gledamo iz različnimi očmi? Je isti film, travnik, roža, itn,,, za vse enak? Lep pozdrav, Vojkobom nonšalantno odgovorila: OK. kaj pa naj. jaz se že odločim, potem pa kaj pride vmes. zares zalaufalo bo tam marca 2008. od marca do junija imam krasno priložnost. to leto pa lahko samo noge v luft držim in gradim samozavest in preganjam strah. brez te osnove ne morem nič nič nič. joj, menedžerka? dvomim. nepremičnine? joj. mislim pa, da ja, nekaj konkretnega. ker če nič ni, če je sam luft in se rezultati dela ne vidijo, nisem zadovoljna. zaenkrat je glavno to, da sem absolutno prepričana, da si želim delati z/med ljudmi. vidiš, par let nazaj sem dvomila v to. zdaj več ne in v svoje komunikacijske sposobnosti tudi ne ... ampak moram ugotoviti, v čem točno bi uživala in kaj bi res počela. potem se pa pogovarjamo dalje ... me pa veseli kozmetika (zaključena šola, pa nisem nikoli delala v tej smeri, škoda), moda, vse, kar je pač povezano z videzom ... všeč so mi estetska, harmonična okolja (kot samo delovno mesto). Mačona. Glede na najino skupno število 858 sva že ugotovila, da je ta mesec veliko neke komunikacije. Kako je pri tebi potekal četrtek 13.9.? Si se o čem dogovarjala. Finance, boljši jutri, vrednostni papriji, energetika?13. 9.? šla sem pisat izpit in tik pred začetkom sem si priprla prste. jebiga. vseeno pisala.komunikacija je potegala že PRED 13. 9.razmišljam o varčevanju in sploh o začetku bolj racionalnega ravnanja z denarjem ... da si zagotovim notranji občutek varnosti. ker ga zdaj NIMAM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 13. 9.? šla sem pisat izpit in tik pred začetkom sem si priprla prste. icon_smile_big.gif jebiga. vseeno pisala.komunikacija je potegala že PRED 13. 9.razmišljam o varčevanju in sploh o začetku bolj racionalnega ravnanja z denarjem ... da si zagotovim notranji občutek varnosti. ker ga zdaj NIMAM. Zanimivo tole s 13.9. V ponedeljek sem dobil klic vezan na 13. in danes ob 14 uri po lokalnem času, oz čez štiri ure imam sestanek. Glede racionalnosti in vse to. Hmm. Morda pa te zavira partner. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 zakaj bi me partner zaviral? ne more me on zavirati. lahko se samo sama. on me lahko kvečjemu spodbuja, da ni vse tako črno kot se zdi. kako gre skupaj 115 in 858? vem, da 8 uničuje 1, ampak ... meni manjka vode in jo iščem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. september 2007 Avtor Prijavi Deli 19. september 2007 Z Mačono sva že predhodno ugotovila, da sva 858 in njeno vprašanje Vojku je deloma veljalo tudi zame, zatorej spraševal še enkrat ne bom. Rajši podam kakšen respons, kar bi želel, da bi delali tudi ostali. Zavedati se moramo, da je Vojko tu le eden, ki služi množici, medtem, ko veliko ostalih, pride in takoj tudi gre. Responza pogosto normalno niti ni. Mačona. Glede na najino skupno število 858 sva že ugotovila, da je ta mesec veliko neke komunikacije. Kako je pri tebi potekal četrtek 13.9.? Si se o čem dogovarjala. Finance, boljši jutri, vrednostni papriji, energetika?Mislim celo, da bi vsi ljudje z istimi kijevskimi številkami lahko pisali neke vrste dnevnik. S tem kajpak bi bilo verjamem lažje tudi Vojku. Ni res? Andres Lepa hvala, Andres Želim ti čudovit dan. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Lep pozdravljena Lisbona Zelo lepa in zanimiva energija bo zate v naslednjem letu. Ta čas ti da na pokušino celih devet let življenja. Torej načelno nič od tega kar doživiš v prihodnjem letu načelno ni trajne narave, je degustacija, tako, da se boš kasneje laže odločila.Seveda se lahko odločiš tudi za 'izdelek' iz degustacije, vendar je pravi 'izdelek' kasneje lahko povsem drugačen in ne sreča tvojih pričakovanj. Ugoden čas za menjavo službe imaš sedaj. Da boš vedela več, si prečitaj letni predvid in mesečne predvide. Priporočam ti osebno svetovanje. Lp, Vojko Hvala za odgovor.Glede službe tudi sama čutim,da je zdj zelo ugoden čas za menjavo le te...Se še odločam ,kako in kaj. Osebno svetovanje??(opažam,da ga ravno meni priporočaš,drugim pa ne)Zakaj ? LP! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Lepo pozdravljena Aliana To je dober način! Da vprašaš toliko časa prej, da lahko še izbiraš! Zate je konec leta 2008 biti najboljše doma! Ja, tam kjer živiš in delaš.Je pa leto 2009 odlično za pot v J. Ameriko za dalj časa kot načrtuješ. Tudi za tvojega (prijatelja/prijateljico) je 2009 ugoden čas.Najboljše avgust 2009 tja in januar 2010 nazaj.Kar zadeva spanje so stvari malo bolj kompleksne. Načelno pa je dobro, da si z glavo obrnjena tja, kjer so energije, ki te podpirajo. Si pa izbiramo smer spanja glede na to, kaj želimo s tem pridobiti. To je preveč obširno, da bi pisal tukaj. Ko pa gledam za vaju oba (predvidevam, da sta partnerja), vaju oba podpira energija 6. Torej je v mesecu septembru skupna smer spanja tako, da imata glavi obrnjeni na zahod. V primeru, da bi določil smer v vajini hiši, bi bilo potrebno narediti FS vajine hiše / stanovanja. Je pa tako čisto kul. Hvala za odgovor!Za posteljo sva uredila, ni pa fant tisti, ki gre verjetno z mano na potovanje.. sopotnica ima rojstni dan 10.2.1982 (ne morem se povezat na tvojo stran za izracun stevilk)Je pa malo težko premaknit za pol leta.. če greva januarja 09 in prideva nazaj nekje sredi istega leta, bi bilo to še ok? Aja, tole moram še komentirat... zadnji mesec ponudbe za delo in denar kar letijo k meni taoj po tem, ko sem se odlocila, da grem na potovanje in da bom namensko varcevala za to Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Če sem rojena 25.10.67...iščem poklic, oziroma svoj naj talent z največ klicaji, bi mi lahko kaj svetoval(i)? Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 Če sem rojena 25.10.67...iščem poklic, oziroma svoj naj talent z največ klicaji, bi mi lahko kaj svetoval(i)? Vranja Če si res rojena 25. 10. 1967, bi že lahko imela kakšen poklic, kajneda? Seveda pa je poklicev veliko in bolj svetujem smer na drugačen način: Recimo: Tvoja KI števila so 6 6 5 (kaj katero pomeni, malo poglej nazaj) 5 je tvoja življenjska smer. To pomeni, da rada delaš in si uspešna pri delu z manjšimi ekipami ljudi v organizaciji, kjer je potreben dokaj velik nivo discipline in so ti ljudje to disciplino tudi upoštevati. Recimo bolnice, vojska, gasilci, športni teami, teami na letalih itn. Seveda je nabor še večji. bistven element pa je poudarjen v začetku prejšnjega stavka. Upam, da to pomaga. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Pozdravljen, Vojko Če sem prav razumela, naj bi to To pomeni, da rada delaš in si uspešna pri delu z manjšimi ekipami ljudi v organizaciji, kjer je potreben dokaj velik nivo discipline in so ti ljudje to disciplino tudi upoštevati. Recimo bolnice, vojska, gasilci, športni teami, teami na letalih itn. veljalo tudi zame, ki imam KI 335. To se mi namreč zdi precej nenavadno, ker se v tem ne vidim. Lep večer! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 Pozdravljen, Vojko Če sem prav razumela, naj bi to veljalo tudi zame, ki imam KI 335. To se mi namreč zdi precej nenavadno, ker se v tem ne vidim. Lep večer! Živijo vilamalina Zate velja, da si lahko odlična pri delu z ljudmi v manjših ekipah, kjer je potrebna velika in hitra prilagodljivost, inventivnost in kreativnost. Recimo v stresnih situacijah. Hkrati pa tako, da vsak človek v ekipi točno ve, čemu je v ekipi, dela svoje delo sam, brez, da bi ga ti nadzorovala. Morda bi bila tvoja funkcija bolj koordinatorska. Recimo koordinatorka kreativnega teama. Koordinatorka logistike itn.... To, da se ne vidiš, še ne pomeni, da nisi dobra v tem, in da te takšno delo ne veseli. Če si še mlada, potem se še nekaj časa oblikuješ, preden spoznaš svoje prave življenjske interese. Človek zares odraste namreč od 27 do 36 leta. Takrat pa že ve, kaj hoče. No trojke zelo hitro spreminjate interese - kar za 3 3 5 ne velja tako pribito in ste lahko v svojih ciljih bolj stalne. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Vranja Če si res rojena 25. 10. 1967, bi že lahko imela kakšen poklic, kajneda? Seveda pa je poklicev veliko in bolj svetujem smer na drugačen način: Recimo: Tvoja KI števila so 6 6 5 (kaj katero pomeni, malo poglej nazaj) 5 je tvoja življenjska smer. To pomeni, da rada delaš in si uspešna pri delu z manjšimi ekipami ljudi v organizaciji, kjer je potreben dokaj velik nivo discipline in so ti ljudje to disciplino tudi upoštevati. Recimo bolnice, vojska, gasilci, športni teami, teami na letalih itn. Seveda je nabor še večji. bistven element pa je poudarjen v začetku prejšnjega stavka. Upam, da to pomaga. Lep pozdrav, Vojkopomaga, pomaga. :xx! ...seveda imam poklic, ki sem ga izbrala še mlada in je bil pogojen z vse sortimi prednostmi, (kje je šola, kaj me je trenutno navduševalo, štipendija itd) in še najmanj je bilo takrat važno, da ti mora polic ležati kot osebi, če ga želiš opravljati v veselje sebi in drugim. O teh stvareh mladi pač ponavadi ne razmišljajo. Ko človek takole prihaja v taprava leta, bi pač poskusil še kaj druega. Poklic in služba sta le za redke srečnike eno in isto, veš.Zanimivo pa je, pri teh tvojih številkah, da sem tudi v tarotu cesar, ki mi narekuje razne vodilne polžaje ipd. Je pa to in pa trdo disciplinirana vojska res zadnja stvar, ki bi jo v življenju počela. Sicer res rada delam v teamih, vendar imam rada kreativnost, sodelovanje, samoiniciativnost, pa odgovornost ampak podčrtano z nasmehom. Poleg tega sem pri svojem delu zlasti vesela koristnejših rezultatov kot je primerno stisnjena zadnjica ob šefovem povelju . Še veliko uspehov in lepa hvala! Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 pomaga, pomaga. :xx! ...seveda imam poklic, ki sem ga izbrala še mlada in je bil pogojen z vse sortimi prednostmi, (kje je šola, kaj me je trenutno navduševalo, štipendija itd) in še najmanj je bilo takrat važno, da ti mora polic ležati kot osebi, če ga želiš opravljati v veselje sebi in drugim. O teh stvareh mladi pač ponavadi ne razmišljajo. Ko človek takole prihaja v taprava leta, bi pač poskusil še kaj druega. Poklic in služba sta le za redke srečnike eno in isto, veš.Zanimivo pa je, pri teh tvojih številkah, da sem tudi v tarotu cesar, ki mi narekuje razne vodilne polžaje ipd. Je pa to in pa trdo disciplinirana vojska res zadnja stvar, ki bi jo v življenju počela. Sicer res rada delam v teamih, vendar imam rada kreativnost, sodelovanje, samoiniciativnost, pa odgovornost ampak podčrtano z nasmehom. Poleg tega sem pri svojem delu zlasti vesela koristnejših rezultatov kot je primerno stisnjena zadnjica ob šefovem povelju . Še veliko uspehov in lepa hvala! Ni kaj Vranja Zanimivo se mi zdi, da si omenila samo tiste smeri, v katerih ne želiš delati!Moje mnenje je, da vsak team potrebuje kreativnost, sodelovanje in samoiniciativnost, odgovornost in nasmeh. Se ti zdi, da je disciplina s tem skregana? Meni ne. Ravno obratno. Samo s parametri, ki si jih naštela je po mojem mogoče res dobro teamsko delo.In še enkrat povem brez primerov: Delo z ljudmi v manjših teamih (reciva do 50 ljudi. Lep pozdrav in veliko uspeha na novi poti Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Pozdravljeni Vojko, Malo z zamudo se zahvaljujem za odgovor, pa še sproti izkoriščam in dodajam še eno vprašanje. Že pred časom sem si nekaj poskušala izračunavat ki, pa sem prišla samo do prvega števila in to naj bi bilo 2, potem sem vprašala vas in ste mi rekli, da so moje številke 335. Ker me je to presenetilo, sem šla še enkrat pregledovat tabele in si natabelirala 2.9.7. rojena sem 8.2.80. aja, zanima me zakaj padem v tri? upam, da to ni preveč banalno vprašenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Pozdravljen Vojko,mi lahko prosim nekako razložiš zakaj me nekdo tako zelo odbija in mi gre na živce, a hkrati privlači kot magnet. Čeprav res nič ne želim od tega človeka, pa ga vseeno srečujem ob najbolj nenavadnih trenutkih v mojem življenju. Včasih se mi zdi kot, da me opominja na nekaj samo ne vem na kaj???jaz: 4 8 1on: 3 8 9 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2007 Avtor Prijavi Deli 29. september 2007 Pozdravljeni Vojko, Malo z zamudo se zahvaljujem za odgovor, pa še sproti izkoriščam in dodajam še eno vprašanje. Že pred časom sem si nekaj poskušala izračunavat ki, pa sem prišla samo do prvega števila in to naj bi bilo 2, potem sem vprašala vas in ste mi rekli, da so moje številke 335. Ker me je to presenetilo, sem šla še enkrat pregledovat tabele in si natabelirala 2.9.7. rojena sem 8.2.80. aja, zanima me zakaj padem v tri? upam, da to ni preveč banalno vprašenje. Lepo pozdravljena vilamalina Dobro, da si vprašala. Hvala. Tako sva prišla do pravih podatkov. Takole. Ti si izračunala pravilno. Se opravičujem, res ne vem, kje in kako sem naredil napako.Kar seveda pomeni, da tiste stvari, ki so vezane na kozmologijo ne držijo. Držijo pa vse tiste, ki sem jih napisal glede na delovanje človeka. Zdaj me lahko vprašaš znova (prosim naredi copy/paste) ali napiši tista vprašanja na katera še (če še) želiš odgovor. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Dobro, da si vprašala. Hvala. Tako sva prišla do pravih podatkov. Takole. Ti si izračunala pravilno. Se opravičujem, res ne vem, kje in kako sem naredil napako.Kar seveda pomeni, da tiste stvari, ki so vezane na kozmologijo ne držijo. Držijo pa vse tiste, ki sem jih napisal glede na delovanje človeka.Zdaj me lahko vprašaš znova (prosim naredi copy/paste) ali napiši tista vprašanja na katera še (če še) želiš odgovor. Lep pozdrav, Vojko pozdravljen, včasih so ljudje, ki naredijo kakšno napako celo bolj simpatični od tistih, ki jih ne .bom pa še enkrat v vprašala. na novo.dokončujem študijske obveznosti, tri pomembne stvari imam v oktobru in novembru, pa me zanima kako je ta čas naklonjen tem opravilom, če imam ki 2.9.7. (ko sem bila še 3.3.5, je bilo kar dobro, upam, da zdaj ne bo kakšnega hudega preobrata, ampak sem pogumna).drugo je pa bilo v zvezi z delovnim mestom in delom, ki naj bi mi bilo pisano na kožo. lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Mislim, da je pošteno, če se oglasim v tej temi v zvezi z energijo tega meseca. Med drugim je Vojko v predvidu zapisal o poglobljeni komunikaciji septembra. Hmm. Sprva sem imel sestanke, ki niso bili brez vezno kofetkanje, popolnoma druga stvar. Potem sem dobil 11 dnevni obisk ki je v veliki baziral ravno na pogovorih vse do tretje ure zjutraj. No, če pomislim še več, mnogi govorijo o šolanju in tudi meni so ponudili kar dva tečaja in en dvo dnevni seminar. Oboje verjamem lahko uvrstim pod komunikacijo. Dobra napoved Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keks 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 pozdrav,mene pa zanima, kako kaj kaže z mojo zanositvijo..datum roj je pa 18/4/1977 ura 14.00...hvala keksi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 Mislim, da je pošteno, če se oglasim v tej temi v zvezi z energijo tega meseca. Med drugim je Vojko v predvidu zapisal o poglobljeni komunikaciji septembra. Hmm. Sprva sem imel sestanke, ki niso bili brez vezno kofetkanje, popolnoma druga stvar. Potem sem dobil 11 dnevni obisk ki je v veliki baziral ravno na pogovorih vse do tretje ure zjutraj. No, če pomislim še več mnogi govorijo o šolanju in tudi meni so ponudili kar dva tečaja in en dvo dnevni seminar. Oboje verjamem lahko uvrstim pod komunikacijo. Dobra napoved Vojko.Andres Hvala Andres Za 8-ice letos še posebej velja, da je to leto sanjarjenja, načrtovanja in študija.... Želim ti vse dobro Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Vojko. Kajpak že celo leto načrtujem, se dogovarjam, delam to in ono, tako da leto kakršno je, menim, da mi tudi ustreza. Mimogrede imam tudi vprašanje. Naslednji kjevski mesec bo v znaku Bele vode. (Popravi me prosim, če ni res). Ima ta voda boljši vpliv na JV s čimer mislim finančno stabilnost kitajske, investicije, izvajanje tega ali onega?? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.