Dadika 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Andres...naslednje leto bo Ki v znaku Bele vode....naslednji mesec pa v znaku svetlo zelenega drevesa 3 LP,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Seveda. Kot vidim sem nekaj pomešal. Hvala Dadika. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2007 pozdrav,mene pa zanima, kako kaj kaže z mojo zanositvijo..datum roj je pa 18/4/1977 ura 14.00...hvala keksi Živijo keksi 5 9 1 Kot lahko vidiš, letos zate nastopa čas preobrazbe, čas, ko si dokončala večino svojih projektov, novih pa še nisi prav začela.Seveda je to lahko tudi čas zanositve. Pravzaprav obstaja velika možnost zanjo.Vendar zaenkrat o tem javno razpravo pustim ob strani. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Pozdravljen Vojko! Rojena sem 24.4.93, zanima pa me če bo letošnje šolsko leto uspešno in če bom dobila pismo, ki ga pričakujem. hvala za odgovor, lp Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Lep pozdrav Vojko! Zanima me, ali bo zveza med mano in njim. Ne razumem, zakaj je nenadoma odšel brez besed. PRav tako se naj bil tudi on selil - izven Slovenije, če dobi pogodbo. Jaz 9.1.1972 ob 14.50 uri. On 27.4.1976. Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Na borzah opažam zadnje dni prej nekako nestabilnost kot le padanje. Nakazujejo se tudi ekstremni porasti vrednostnih papirjev, toda visoko ne zdržijo dolgo. Mislim, da bo ta mesec-tudi glede na kijevsko številko ali znak v tem času, še pester. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 pozdravljen, včasih so ljudje, ki naredijo kakšno napako celo bolj simpatični od tistih, ki jih ne .bom pa še enkrat v vprašala. na novo.dokončujem študijske obveznosti, tri pomembne stvari imam v oktobru in novembru, pa me zanima kako je ta čas naklonjen tem opravilom, če imam ki 2.9.7. (ko sem bila še 3.3.5, je bilo kar dobro, upam, da zdaj ne bo kakšnega hudega preobrata, ampak sem pogumna).drugo je pa bilo v zvezi z delovnim mestom in delom, ki naj bi mi bilo pisano na kožo. lep pozdrav! Lepo pozdravljena vilamalina Tvoja energija 2 9 7 ti daje lepe možnosti za zaključek študija. Situacija je celo boljša zate oziroma za tiste, ki imajo osnovno energijsko število 3. Kajti oktobra si v energiji, ko je odličen čas za študij, posebej, če si začela s študijem v septembru (do 8. oktobra). Pomembno je, da se pripraviš tako, da se učiš 's srcem' in novembra svoj študij postaviš na profesionalni nivo, sajti novembra ne bo več čisto jasno, ali je način dela res dober. Kar zadeva delovno mesto je pomembno, kdaj se želiš zaposliti. Letos se ti lahko zdi, da rešitve še niso čisto jasne. Pomembno je, da deluješ tako kot te vodi srce, da si izbiraš takšno delo in takšno organizacijo, ki te res prevzame. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 Mislim, da je pošteno, če se oglasim v tej temi v zvezi z energijo tega meseca. Med drugim je Vojko v predvidu zapisal o poglobljeni komunikaciji septembra. Hmm. Sprva sem imel sestanke, ki niso bili brez vezno kofetkanje, popolnoma druga stvar. Potem sem dobil 11 dnevni obisk ki je v veliki baziral ravno na pogovorih vse do tretje ure zjutraj. No, če pomislim še več, mnogi govorijo o šolanju in tudi meni so ponudili kar dva tečaja in en dvo dnevni seminar. Oboje verjamem lahko uvrstim pod komunikacijo. Dobra napoved Vojko.Andres Hvala Andres Upam, da ti tudi koristi. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 pozdrav,mene pa zanima, kako kaj kaže z mojo zanositvijo..datum roj je pa 18/4/1977 ura 14.00...hvala keksi Lepo pozdravljena Keksi Keksi 5 9 1 Lahko ti priznam, da se z zanositvami na ta način nisem veliko ukvarjal. Je pa letošnje leto zate leto preobrata. Lahko tudi v takšnem smislu, da zanosiš.Seveda je pomembno tudi, na kakšen način gledaš na novo življenje, kako ga dojemaš.Kajti letos res lahko globoko v sebi čutiš ljubezen, ki je po moje bistvena. Menim, da je dobro, da premisliš, koliko pozornosti, koliko časa posvetiš svojim željam tako, da jih spremeniš v namero, da jih res občutiš v svojem srcu. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Vojko. Meni so vse komunikacije v preteklem mesecu koristile. Je pa res in bi rad poudaril, da to niso kratkoročne zadeve. Tisti torej, ki bi želeli uspeha v nekaj tednih ali celo dneh, bi se morali naučiti biti strpni, saj vendarle ob raznolikih mesečnih energijah ne moremo pričakovati hitrega razvoja dogodkov. Ta mesec se mi vsaj zaenkrat zdi nekako bolj umirjen. No, pri meni na JZ delu države so bili dobri politični pretresi, korupcija in zamenjava župana. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 Pozdravljen Vojko! Rojena sem 24.4.93, zanima pa me če bo letošnje šolsko leto uspešno in če bom dobila pismo, ki ga pričakujem. hvala za odgovor, lp Uf, uf, wena Lepo in zanimivo vprašanje Wena Veš, uspešnost je v veliki meri odvisna od tebe. Seveda so časi, ko nam stvari ne tečejo dobro in časi, ko nam gredo stvari odlično od rok.V tem smislu ti lahko tudi odgovorim. Wena 7 6 6 Letos je zate izziv komunikacija. Tudi ubesedenje vsega tistega, kar drugi pričakujejo od tebe.Potrudi se, da tem ljudeš poveš več in bolj natančno kot meniš, da je dovolj dobro.Na ta način lahko dosežeš veliko boljše rezultate, ki pa niso tako dobri kot jih kdo pričakuje od tebe.Že v letu 2008 ti bo šlo boljše povsod tam, kjer si že dobila ritem - kjer si že vpeljala reden način dela - redno in zavestno učenje na način, za katerega veš, da je uspešen.Ni pa to zate letos lahko. Misli ti potujejo na vse konce in kraje. Po drugi plati pa imaš dovolj miru,da se kljub vsemu lahko posvetiš svojim ciljem, ki niso več tako stabilni in jasni kot so se ti zdeli šelansko leto. Priporočam ti redno učenje, ki pa je razdeljeno na manjše enote. Po možnosti več intervalov po 15 do 20minut, kjer ves ta čas obdržiš pozornost na učni tematiki. Nato 5 (samo 5 minut) minut pavze in naprej.... Če dobiš pismo, ga dobiš najverjetneje oktobra - do 8. novembra, večja verjetnost za pismo (če je osebno)pa je meseca februarja. Če ni osebno pomembno pa oba roka postaviš za mesec dni kasneje... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 Lep pozdrav Vojko! Zanima me, ali bo zveza med mano in njim. Ne razumem, zakaj je nenadoma odšel brez besed. PRav tako se naj bil tudi on selil - izven Slovenije, če dobi pogodbo. Jaz 9.1.1972 ob 14.50 uri. On 27.4.1976. Hvala! Lepo pozdravljena, Gala gala 2 9 7on 6 3 8 Ne vem, koliko časa je trajala vajina zveza, preden je nenadoma odšel brez besed in kdaj je odšel. To bi mi povedalo več tudi o razlogih. Če sta bila skupaj že več let, potem veš, da so se glavne spremembe pri njem zgodile lansko leto. Letos in prihodnje leto in naprej, sole posledice vsega, kar se je bilo zgodilo. Kajti on je lansko leto končal svoje daljše življenjsko obdobje, letos pa še ne ve natančno kam se veter obrne, kljub temu, da ima pred seboj mnoge cilje. Velika možnost obstaja, da se mu njegove namere letos uresničijo,posebej, če je to v času novembra. (Najbrž pa je odšel od tebe ta mesec). Tudi ima on nekaj težav sam s sabo, s svojim pogledom nasein na svoje življenje. Hkrati pa se letos odloča hitreje in z manj slabe vesti (do sebe, seveda). Ti si v času, ko doživljaš svoj karmični čas. To, kar se dogaja tebi - je bolj tvoja kot njegova zadeva. Želim reči, da bolj premisli o razlogihpri sebi kot pri njem. Vse kar doživljaš je pač posledica tvojega življenja v poslednjih treh do petih let. Morda si letos spet zaživela drugačno,bolj aktivno življenje, hkrati pa se je lahko zgodilo tudi, da si 'izgubila' še lansko leto jasno začrtano pot. Ti veš! Ne vidim dobre možnosti za odlično skupno življenje, kljub temu, da se lahko zgodi, da se spet najdeta naslednje leto, vendar bi bili v tem primeru vajini odnosi postavljeni na drugačne, nove temelje - oziroma bi ta odnos lahko postavljala na novih temeljih. Upam, da to pomaga. Čitaj mesečni in letni predvid za vaju (lahko tudi lanskega). Lep pozdrav, Vojko Na borzah opažam zadnje dni prej nekako nestabilnost kot le padanje. Nakazujejo se tudi ekstremni porasti vrednostnih papirjev, toda visoko ne zdržijo dolgo. Mislim, da bo ta mesec-tudi glede na kijevsko številko ali znak v tem času, še pester. Andres Zanesljivo bo tako, Andres Prava presenečenja sledijo novembra, predvsem pri finančnih ustanovah.Seveda se tu lahko zgodi, da ne poslujejo korektno tisti, ki živijo od 'papirja'! Lep pozdrav na Islandijo, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Zdravo Vojko! Mene pa zanima ali bodo spremembe v službi meni škodovale ali bo zame po spremembah bolje? Hvala v naprej. <pomlad 288 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 Zdravo Vojko! Mene pa zanima ali bodo spremembe v službi meni škodovale ali bo zame po spremembah bolje? Hvala v naprej. <pomlad 288 Lepo pozdravljena, Pomlad In čemu, bi ti spremembe v službi ne koristile? Katere so spremembe v službi? Kakšne so spremembe v službi? Ali tvoji kolegi vidijo spremembe na enak način kot ti?(kako veš, si jih vprašala? Si jim pozorno prisluhnila? Ali ista zadeva lahko vedno na enak način vpliva na vse? Ali raje gledaš tisto, kar ti je všeč ali tisto, kar ti ni všeč? Ali lahko vidiš tisto, česar ne gledaš? Ali na travniku vidiš mravlje, ko iščeš štiriperesno deteljico? (vprašanja so samo zate - in tvoji odgovori tudi). Ali letos slediš svojim prvim uspehom iz lanskega leta? Ravno v tem ti je energija letos naklonjena.Dobro je nadaljevati pot, ki si jo pričela predlani (če si jo pričela), ki ti je lansko leto pokazala prve zaželene rezultate. Je pa letos zate karmično leto - to je leto neposrednega učenja, ko ti kozmos kaže, kaj delaš ustrezno in kaj manj ustrezno (sama v sebi, sama s seboj, torej tudi v okolju). Priporočam ti, da si prečitaš lanski in letošnji letni predvid in tudi še kakšnega letošnjega.Tam lahko vidiš odgovore zase. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Uf, uf, wena Lepo in zanimivo vprašanje Wena Veš, uspešnost je v veliki meri odvisna od tebe. Seveda so časi, ko nam stvari ne tečejo dobro in časi, ko nam gredo stvari odlično od rok.V tem smislu ti lahko tudi odgovorim. Wena 7 6 6 Letos je zate izziv komunikacija. Tudi ubesedenje vsega tistega, kar drugi pričakujejo od tebe.Potrudi se, da tem ljudeš poveš več in bolj natančno kot meniš, da je dovolj dobro.Na ta način lahko dosežeš veliko boljše rezultate, ki pa niso tako dobri kot jih kdo pričakuje od tebe.Že v letu 2008 ti bo šlo boljše povsod tam, kjer si že dobila ritem - kjer si že vpeljala reden način dela - redno in zavestno učenje na način, za katerega veš, da je uspešen.Ni pa to zate letos lahko. Misli ti potujejo na vse konce in kraje. Po drugi plati pa imaš dovolj miru,da se kljub vsemu lahko posvetiš svojim ciljem, ki niso več tako stabilni in jasni kot so se ti zdeli šelansko leto. Priporočam ti redno učenje, ki pa je razdeljeno na manjše enote. Po možnosti več intervalov po 15 do 20minut, kjer ves ta čas obdržiš pozornost na učni tematiki. Nato 5 (samo 5 minut) minut pavze in naprej.... Če dobiš pismo, ga dobiš najverjetneje oktobra - do 8. novembra, večja verjetnost za pismo (če je osebno)pa je meseca februarja. Če ni osebno pomembno pa oba roka postaviš za mesec dni kasneje... Lep pozdrav, Vojko vojko, najlepša hvala. res si mi olajšal situacijo. z veseljem, se še kdaj obrnem nate. lp, wena Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Vojko, lep pozdrav in hvala za odgovor. Midva sva se šele pred kratkim spoznala, hitro ujela, in je že bilo potem to, da ni več glasu. Mislim, da sem ti več napisala v osebnem pismu, ki ga tu ne želim objavljati. Tam bo tudi bolj jasno glede razlogov tudi o meni in nekih smernicah. Prosim in hvala! Lep pozdrav! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 Vojko, lep pozdrav in hvala za odgovor. Midva sva se šele pred kratkim spoznala, hitro ujela, in je že bilo potem to, da ni več glasu. Mislim, da sem ti več napisala v osebnem pismu, ki ga tu ne želim objavljati. Tam bo tudi bolj jasno glede razlogov tudi o meni in nekih smernicah. Prosim in hvala! Lep pozdrav! Hvala lepa, Gala Hvala ti za pisanje. Sem ti odgovoril. Upam, da pomaga. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ponovno se oglašam, upam pa da ti ni v breme . zanima me, kako kaže glede mene in njega, če lahko pričakujem ponovno snidenje (morda kdaj?) in zvezo. moja KI številka: 7 6 6 on: 24.6.1986 lep dan ti želim! wena Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zelc76 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Zdravo! Mene pa samo zanima, če je zame ugoden čas za menjavo službe? Nekaj se mi ponuja v bližnji prihodnosti! 20.06.1976 Že v naprej hvala za ogovor!Se beremo:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 ponovno se oglašam, upam pa da ti ni v breme . zanima me, kako kaže glede mene in njega, če lahko pričakujem ponovno snidenje (morda kdaj?) in zvezo. moja KI številka: 7 6 6 on: 24.6.1986lep dan ti želim! wena wena, 'wenica'! Kot se spomnim iz prejšnjega posta, si še zelo mlada.Pa nič zato kako mlada si. Kaj, ko bi živela, občudovala svet okrog sebe in sebe.Ko opazuješ svet, ko mu prisluhneš in začutiš svoje srce, bodo odveč razmišljanja.Ko se sprostiš, ko dovoliš svojim občutkom, da pridejo na dan,ko začutiš, da si večina ljudi želi, da bi bili sprejeti in ljubljeni, boš živela lepše.Seveda to ni takoj danes. Vem, da si odrasla. Odrasla z izkušnjami, ki jih ni tako veliko kot pri nekomu, ki je že daleč od srednje šole. In to je krasno. Ravno to je tisto, kar ti v tem časulahko daje čudovit občutek življenja. Kajti življenje je lepo takrat, ko spoznavamo, ko se učimo in smo pozorni na vse okrog nase in nase. In le kako boš vedela, kaj je tisto, kar te osrečuje, če ne boš živela, se smejala,veselila in videla, da si z vsakim drugačna in končno najdeš tistega, s katerim sepočutiš tako, da se imaš rada, ko si znjim. Da si si všeč in da je on srečen,ker lahko živi tisto, kar je on sam. Kaj pa ti meniš, da je dobro partnerstvo? (to vprašanje je le zate). In tudi. Dokler je človek v situaciji, da drugi skrbijo zanj, da še ni neodvisen -ali po materialni ali čustveni plati, toliko časa tudi s svojim okoljem navezuje drugačne stike kot kasneje, ko je sam svoj. , on 5 7 3ti 7 6 6 V njegovi bližini se počutiš točlo in v varnem objemu. Izziv je komunikacija.Seveda verjamem, da se tudi pogovarjata (in komunicirata tudi drugače:s kretnjami, z vonjem, s tem, ko kažeta svoje navade itn, vendar vama ni lahko, kajti vsak od vaju pristopa k reševanju izzivov na svoj način in vsak od vaju ima drugačne cilje. Preveriš lahko tako, da se o vsakem cilju (dopust, izlet, način skupnega življenja, priprava daril ali zabave, način učenja, način priprave na spanje itn zelo razlikujeta. Kaj, ko bi ljubila, uživala, se zabavala in spoznavala - sebe s tem, da si pozorna na tokako se počutiš s tem in kako z ono prijateljico, z mamo, z očetom, sama s seboj - ves čas. Lep pozdrav, Vojko Zdravo! Mene pa samo zanima, če je zame ugoden čas za menjavo službe? Nekaj se mi ponuja v bližnji prihodnosti! 20.06.1976 Že v naprej hvala za ogovor!Se beremo:) Je. Je primeren v primeru, da si to načrtoval in dobro premislil, da je novo delo tisto, ki te zadovoljuje in osrečuje.Ukrepati je dobro kar hitro. V naslednjem mesecu naj bo pogodba že podpisana. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Pozdravljen Vojko,mi lahko prosim nekako razložiš zakaj me nekdo tako zelo odbija in mi gre na živce, a hkrati privlači kot magnet. Čeprav res nič ne želim od tega človeka, pa ga vseeno srečujem ob najbolj nenavadnih trenutkih v mojem življenju. Včasih se mi zdi kot, da me opominja na nekaj samo ne vem na kaj???jaz: 4 8 1on: 3 8 9 Pozdravljen,mene si pa spet pozabil ...no sej ko bo čas Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2007 Pozdravljen,mene si pa spet pozabil ...no sej ko bo čas Pozdravljena Pinka Nisem videl! Gotovo bi se spomnil in odgovoril. Vsak od vas 'čekira' kar je sam napisal in me lahko ponovno vpraša, tako kot ti. Hvala. "Pozdravljen Vojko,mi lahko prosim nekako razložiš zakaj me nekdo tako zelo odbija in mi gre na živce, a hkrati privlači kot magnet. Čeprav res nič ne želim od tega človeka, pa ga vseeno srečujem ob najbolj nenavadnih trenutkih v mojem življenju. Včasih se mi zdi kot, da me opominja na nekaj samo ne vem na kaj???jaz: 4 8 1on: 3 8 9" Pinka. Meni se zdi, da sem že stokrat in stokrat napisal razlog za to, kar me vprašuješ. Vprašanje je preprosto, odgovor pa je lahko kompleksen ali pa preprost. Tad James - velik strokovnjak za Huna (Hawajsko filozovijo in zdravljenje) in NLP (NevroLingvistično Programiranje, je rekel približno takole: Vse, kar nas na nekom privlači - so lastnosti, ki jih imamo pri sebi radiinVse, kar nas pri nekom odbija - so lastnosti, ki nam pri nas samih niso všeč. S tem se strinjam, samo, dodam: Prični delati na spoznavanju sebe, poglej vase, prisluhni si in skušaj pomisliti, da ti vse tvoje lastnosti,vse, kar si se naučila in vse kar si, pomaga, da greš lažje in boljšeskozi življenje. Morda pa lahko pomisliš na to, kako bi se počutila, ko bi ne delala večtistih stvari in na tiste načine, ki ti pri tebi niso všeč. Ali morda: Čemu bi ti ne bile všeč tvoje lastnosti, tvoj način delovanja? Mogoče zato, ker so ti drugi rekli, da niso v redu, da niso dobre? Ker imata z omenjenim človekom kar lep šopek skupnih lastnosti,tudi skozi 'očala' KI 9 zvezd vidim tako. Lep pozdrav, Vojko P.S. In, če bi ti odgovoril takrat, ko sem videl tvoje vprašanje (videl sem ga ja!),a takrat nisem odgovarjal - naslednjič pa ga videl nisem. Bi bil moj odgovor gotovo napisan z drugimi besedami. Kajti današnji mi je všeč in se mi zdi,da sem ti odgovoril na zelo primeren način. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2007 a lahko še meni malo poveste.... 02.04.197702:25murska sobota Kdaj bom napredovala v službi? O ja, žajbljev med imam najrajši Lepo pozdravljena Calendula Si se pa namučila, da ti je uspelo spraviti post v pravi predal! V službi boš napredovala takrat, ko boš v sebi čutila, da si sposobna in edina prava za delovno mesto, ki si ga želiš.Seveda gredo te stvari z zamikom. Če znaš nase pogledati z novim pogledom, je lahko napredovanje že letos.Tudi drugo leto je zelo kul. Če pa to zamudiš, si zamudila veliko. Kot vidiš. Sam menim, da lahko vsaj nekaj energije v vsako stvar vložimo sami.In le takrat se zadeve sprovedejo... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Pozdravljena Pinka Nisem videl! Gotovo bi se spomnil in odgovoril. Vsak od vas 'čekira' kar je sam napisal in me lahko ponovno vpraša, tako kot ti. Hvala. "Pozdravljen Vojko,mi lahko prosim nekako razložiš zakaj me nekdo tako zelo odbija in mi gre na živce, a hkrati privlači kot magnet. Čeprav res nič ne želim od tega človeka, pa ga vseeno srečujem ob najbolj nenavadnih trenutkih v mojem življenju. Včasih se mi zdi kot, da me opominja na nekaj samo ne vem na kaj???jaz: 4 8 1on: 3 8 9" Pinka. Meni se zdi, da sem že stokrat in stokrat napisal razlog za to, kar me vprašuješ. Vprašanje je preprosto, odgovor pa je lahko kompleksen ali pa preprost. Tad James - velik strokovnjak za Huna (Hawajsko filozovijo in zdravljenje) in NLP (NevroLingvistično Programiranje, je rekel približno takole: Vse, kar nas na nekom privlači - so lastnosti, ki jih imamo pri sebi radiinVse, kar nas pri nekom odbija - so lastnosti, ki nam pri nas samih niso všeč. S tem se strinjam, samo, dodam: Prični delati na spoznavanju sebe, poglej vase, prisluhni si in skušaj pomisliti, da ti vse tvoje lastnosti,vse, kar si se naučila in vse kar si, pomaga, da greš lažje in boljšeskozi življenje. Morda pa lahko pomisliš na to, kako bi se počutila, ko bi ne delala večtistih stvari in na tiste načine, ki ti pri tebi niso všeč. Ali morda: Čemu bi ti ne bile všeč tvoje lastnosti, tvoj način delovanja? Mogoče zato, ker so ti drugi rekli, da niso v redu, da niso dobre? Ker imata z omenjenim človekom kar lep šopek skupnih lastnosti,tudi skozi 'očala' KI 9 zvezd vidim tako. Lep pozdrav, Vojko P.S. In, če bi ti odgovoril takrat, ko sem videl tvoje vprašanje (videl sem ga ja!),a takrat nisem odgovarjal - naslednjič pa ga videl nisem. Bi bil moj odgovor gotovo napisan z drugimi besedami. Kajti današnji mi je všeč in se mi zdi,da sem ti odgovoril na zelo primeren način. Vojko Pozdravljen Vojko,dobro vem kaj si mislil s tem kar si mi povedal...že kar nekaj časa delam na sebi...samo ko se gre za tega človeka ravno ne vem zakaj me tako zelo privlači njegov zunanji videz...cela njegova pojava...ko pa odpre usta mi je pa kar slabo...nikoli prej se nisem z nikomer toliko ukvarjal samo zaradi videza...to se mi zdi res neumno...čeprav mislim, da me opominja na to, da naj bom bolj samozavestna...kajti iz njega kar žari samozavest...in verjetno bo hodil v moje življenje toliko časa dokler ne bom tega osvojila...dejansko pa res ne vidim nobene podobnosti v naju... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Jaz pa ne bom nič spraševala, mi je trenutno fajn tako kot je, končno malo začela služit, vmes pa se trudim čimveč naredit za faks, ljubezen pa pač bolj tak za silo, pa nič zato.... Mislim, da je tisti pogovor pomagal Vojko! Lepo se imej/te. Pozdravček, Lea (822) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.