Skoči na vsebino

KI Devet Zvezd - Expres

Vojko

Recommended Posts

BTW moje številke so 519

BTW Calendula: Kaj meniš, da jih nisem izračunal?

Tudi odgovor je že podan v prejšnjem postu glede na tvoje rojstne podatke.

Tudi tebi želim vse lepo

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Vojko. Glede na tvoj predvid na strani, opažam posebnost v tem mesecu. Pravzaprav je cela ta posebnost bolj privatne narave, a vseeno. Dogaja se v moji okolici. Preprosto še nisem bil v življenju v tako kratkem času, torej enem tednu na toliko uradih kot pa ravno zdaj.

Napisal si o spremembah, ki bodo v tem mesecu, ki je enak kot naslednje kijevsko devetletje, od leta 2009 naprej. Sam vidim, da so ti uradi sila poslušni, prilagodljivi, kot bi zamenjali birokracijo, za privatno ureditev dela. Je pa zanimivo, da pri mojem problemu ključno vlogo igra ravno v tem mesecu sin s 454. Sicer gre za dolgo zgodbo, kateri konec bo verjetno še trajal, toda premaknil sem skalo od sebe, zdaj jo moram samo še dol po hribu prevrniti.

Se ti bom o podrobnostih na mail oglasil.

Mimogrede. V začetku oktobra meseca smo govorili o nestabilnih borzah. Res je tako. Vse skupaj nekako niha gor in dol.

Andres

mene pa zanima, če lahko na podlagi devetzvezdnega ki-ja izračunaš idealen poklic?

7 6 6

lp, wena

''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo)

se opravičujem Vojko, nisem mislila, da jih niste izračunali, prepričana sem da ste jih, napisala pa sem morda res tako....

Torej, želela sem le vaše mnenje, ali pomeni, da pogledam nase z novim pogledom to, da sem v tem letu že tako dosti dosegla, pa ne v smislu napredovanja v službi, kar me najbolj zanima, ampak nasploh v življenju, torej bolj na osebni plati, da pravzaprav zaradi tega lahko gledam nase drugače in od tu naprej gradim...

veste, zelo me muči tole v zvezi s službo, pa zaradi tega tako "težim", želim si le kakšno vašo usmeritev, kako naprej....

hvala za vaš čas :sori:

Živijo Calendula

Moje mnenje je, da o tem, kaj in koliko, kako dobro, si naredila letos v življenju najbolj veš ti sama. Vsekakor imaš letos moč, da se posvetiš temi, ki te zanima. Po drugi plati pa je to zate čas, ko si nekako zaključila daljšo pot v svojem življenju, ko najbrž delaš 'inventuro' za zadnjih 5 do 7 let.

Ravno mesec oktober je bil tisti (do 7. novembra), ki ti je pokazal, kako dobro si delovala v letošnjem letu. Zdaj pa lahko oceniš sama, kaj in koliko si dobila. Kaj ti je všeč in kaj ne. Novembra pa ti bodo ravno te primerjave jasne še bolj, saj boš točno čutila na katerih področjih si zadovoljna in na katerih ne.

Kako pa lahko nase gledaš 'drugače'?

Kaj ne gledamo nase drugače vsak dan?

Če meniš, da ni tako, glej, prisluhni in skušaj začutiti ljudi, s katerimi živiš tako kot, da jih vidiš prvič - vsak trenutek posebej in vsak dan posebej in boš opazila, ali spreminjajo pogled nase in na svet ali ne.

Nekdo je zapisal: Človek je ves čas spreminjajoče se bitje, ki zase meni, da je 'konstanta'!

Osebno menim, da se z vsako kretnjo, z vsakim opravljenim delom, lahko nase gledaš lepše in boljše.

Kadar ti je uspelo si lahko zadovoljna s tem, da je to uspeh! Kadar nisi (in to vidiš, čutiš) si lahko zadovoljna, da si se naučila nekaj novega.

Lep pozdrav in veselo naprej

Vojko

Vojko. Glede na tvoj predvid na strani, opažam posebnost v tem mesecu. Pravzaprav je cela ta posebnost bolj privatne narave, a vseeno. Dogaja se v moji okolici. Preprosto še nisem bil v življenju v tako kratkem času, torej enem tednu na toliko uradih kot pa ravno zdaj.

Napisal si o spremembah, ki bodo v tem mesecu, ki je enak kot naslednje kijevsko devetletje, od leta 2009 naprej. Sam vidim, da so ti uradi sila poslušni, prilagodljivi, kot bi zamenjali birokracijo, za privatno ureditev dela. Je pa zanimivo, da pri mojem problemu ključno vlogo igra ravno v tem mesecu sin s 454. Sicer gre za dolgo zgodbo, kateri konec bo verjetno še trajal, toda premaknil sem skalo od sebe, zdaj jo moram samo še dol po hribu prevrniti.

Se ti bom o podrobnostih na mail oglasil.

Mimogrede. V začetku oktobra meseca smo govorili o nestabilnih borzah. Res je tako. Vse skupaj nekako niha gor in dol.

Andres

Hvala Andres

U borzami se pa še začelo ni dobro. Da ti vidiš kako padejo novembra. Razen vode, nafte itn..

Lp, Vojko

mene pa zanima, če lahko na podlagi devetzvezdnega ki-ja izračunaš idealen poklic?

7 6 6

lp, wena

Živjo Wena

Kaj pa je to idealen poklic?

Moje mnenje je, da si lahko vsak človek 'naredi' svoj idealen poklic sam!

Seveda pa ti lahko povem področje ali način dela, kjer si lahko bolj zadovoljna in s tem tudi bolj uspešna.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Andres

U borzami se pa še začelo ni dobro. Da ti vidiš kako padejo novembra. Razen vode, nafte itn..

Lp, Vojko

No, če še kdo spremlja lahko podam iztočnico za energetsko firmo, ki izdeluje sončne celice in je kratkem že itak zrastla za več kto 200%. Govorimo torej o ognju menim.

http://finance.google.com/finance?q=NYSE:YGE

http://www.yinglisolar.com/enmain/user/index.asp

Ravno tako bo zanimivo spremljati Sterlite industries India, ltd. Sterlite deluje v okvirih energetike, aluminija, bakra ter drugih kovin.

http://finance.google.com/finance?q=NYSE:SLT

Andres

Živjo Wena

Kaj pa je to idealen poklic?

Moje mnenje je, da si lahko vsak človek 'naredi' svoj idealen poklic sam!

Seveda pa ti lahko povem področje ali način dela, kjer si lahko bolj zadovoljna in s tem tudi bolj uspešna.

Lep pozdrav, Vojko

no vojko, potem pa prosim če mi lahko poveš področje dela kjer sem najbol uspešna - oz. kje bi lahko bila v prihodnosti.

najlepša hvala,

wena (7 6 6 )

''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo)

Pozdravljen Vojko!

Zanima me kakšna je možnost take veze gledana skozi devetzvezdne ki.

Rojstni podatki;Vita- 23.12.1972

Tine- 14.4.1964

Prosim napiši vse pozitivnosti in tudi zadeve kjer je potrebno biti malo bolj pazljiv.

Hvala

LP

• 2 weeks later...
no vojko, potem pa prosim če mi lahko poveš področje dela kjer sem najbol uspešna - oz. kje bi lahko bila v prihodnosti.

najlepša hvala,

wena (7 6 6 )

Lepo pozdravljena Wena

Seveda ti lahko odgovorim kateri so poklici. Vendar je teh poklicev kar nekaj.

Dobra si v organizaciji dogodkov in seveda ljudi, posebej za tista področja,

kjer je dobro, da so vse stvari narejeno 'v piko', kjer je povezanih veliko

'verižnih' dogodkov. Morda je to tudi v financah, v letalskem prometu (in podobno).

Predvsem gre za tiste in takšne organizacije, kjer je že vzpostavljen določen red,

ki so ga ljudje sposobni in pripravljeni upoštevati.

Upam, da to pomaga.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko!

Tine- 14.4.1964

Prosim napiši vse pozitivnosti in tudi zadeve kjer je potrebno biti malo bolj pazljiv.

Hvala

LP

Lepo pozdravljena Perla

Tine 9 3 2

Vita 1 7 8

Zanimive želje imaš Vita. Ali meniš, da res lahko napišem vse podrobnosti tistega, kar bi lahko napisal in 'vidim' skozi KI 9zvezd?

Tega bi bilo zelo veliko, posebej, ko bi to pisal tako, da bi skušal predstaviti pisno. Kajti ustno gredo zadeve veliko lažje,

ko komunikacija teče interaktivno in bolj natančno vidiva, kaj je tisto, kjer se pogovarjava usklajeno in kdaj se ne razumeva.

Med vama vlada velika privlačnost na vseh področjih bivanja. Tako globoko v sebi kot tudi kadar sta v družbi.

Ta razlika vaju privlači tako osebno kot tudi intimno - čustveno in telesno. Hkrati pa je ta različnost, ki vaju druži

lahko tista, kjer nastajajo največje razlike in trenutki, ko se ne razumeta.

Po mojem mnenju bi lahko naredila največ na komunikaciji. S tem mislim na 'šolanje' na različne načine. Morda na seminarjih

za partnerske odnose kot lahko tudi bolj zahtevna izobraževanja - na primer: NLP.

Ko želiš boljši uvid v vajin odnos je potrebna osebna konzultacija, saj 'na papir' ni lahko razložiti odnosov tako kot takrat,

ko se pogovarjava.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Andres

Lp, Vojko

Vojko. Kot si rekel borze ta mesec drsijo. Cel svet se nekako na dol pomika. Zanimivo, da si omenil nafto in vodo. Energetske firme bi potemtakem morale vsaj na miru stati, oziroma poslovati bolje kot ostala podjetja. Spretno si ogledujem vse to in opažam, da indijska energetska firma kljub padcem ameriške in indijske borze, ona še vedno stoji na mestu, pade za malenkost in se tako ćez dva dni pobere nazaj. Enako velja za že prej omenjeno kitajsko podjetje , ki izdeluje sončne celice. ta je sicer danes dobro padla, toda padli so vsi. Načeloma pa se za razliko od drugih drži dobro. So pa v mojem okolju finančne institucije, ki so celih sedem let poslovale odlično. Ta mesec se jim kot nalašč vse ruši.

Andres

Pozdravljen Vojko!

Mene pa zanima kako mi je obdobje naklonjeno za iskanje zaposlitve, se posebej ce je mogoce boljse iskati in graditi v tujini. Sem ravno zakljucila studij (in tudi prebila zadnja 3 leta po Evropi) in mislim, da vlagam veliko energije (vendar tudi panike) v to, da moram resnicno nekaj oprijemljivega najti. Vsekakor pa se v meni bije tudi ta boj, da mi je jasno katere so moje prednosti in kaj si zelim poceti in predvsem da tudi zelim to delati. Vendar se mi po drugi strani zdi kot, da ne naletim na prave priloznosti...Bi pa se povprasala ali je mogoce glede na moja KI-stevila 4 6 3 ugotoviti kako se to sklada z mojo idejo o raziskovanju, predavanju in komunikaciji...

Se v naprej res lepo zahvaljujem za odgovor in pomoc :palec:

lep vikend!

ojla :inocent:

mene pa bi zanimal nasvet kdaj bi bil primeren čas za menjavo službe?

in pa na katerem področju bi se mi najbolj nasmihala "sreča" (sej vem, da je vsak svoje sreče...:)) pa vendar.........

moje ki:6 3 2

hvala in pozdravček :inocent:

vespina

Vojko. Kot si rekel borze ta mesec drsijo. Cel svet se nekako na dol pomika. Zanimivo, da si omenil nafto in vodo. Energetske firme bi potemtakem morale vsaj na miru stati, oziroma poslovati bolje kot ostala podjetja. Spretno si ogledujem vse to in opažam, da indijska energetska firma kljub padcem ameriške in indijske borze, ona še vedno stoji na mestu, pade za malenkost in se tako ćez dva dni pobere nazaj. Enako velja za že prej omenjeno kitajsko podjetje , ki izdeluje sončne celice. ta je sicer danes dobro padla, toda padli so vsi. Načeloma pa se za razliko od drugih drži dobro. So pa v mojem okolju finančne institucije, ki so celih sedem let poslovale odlično. Ta mesec se jim kot nalašč vse ruši.

Andres

Hvala lepa, Andres

za tole povratno informacijo

Ti si tu informiran. Sam le pišem, kar vidim iz Luo Shuja

Lep in prijeten dan ti želim, Vojko

Vojko J Kalan

• 2 weeks later...

7 6 6

lp, wena

Ohoj Wena

Sem malo 'spustil' tvoj odgovor

Zate je poklic, v katerem se ukvarjaš z organizacijo stvari, prireditev, ljudi, kjer je potrebno poglobljeno poznavanje tematike/stroke in dokaj velik red.

skorajda za vojsko, medicino, pa tudi politiko in politične organizacije in podobne strukture.

Lep pozdrav, Vojko

Pozdravljen Vojko!

Tine- 14.4.1964

Hvala

LP

Lep pozdravljena Perla

Tine: 9 3 2

Vita: 1 7 8

Žal v vajinih podatkih ne vidim zmagovalne kombinacije - odlične za oba!

Seveda je tu velika privlačnost v vseh ozirih, vendar isti ognjemet,

ki sije v postelji lahko 'zakuri' mizo, kuhinjo in obleko.

Torej privlačnost, ki je med vama, se pokaže tudi v intenzivnem času, ko se ne razumeta,

ko se ne gledata lepo.

Ker sta že več kot najstnika, sta seveda lahko veliko naredila pri sebi,

vendar priporočam pogovor, da se situacija razjasni.

Lep pozdrav, Vojko

Pozdravljen Vojko!

Mene pa zanima kako mi je obdobje naklonjeno za iskanje zaposlitve, se posebej ce je mogoce boljse iskati in graditi v tujini. Sem ravno zakljucila studij (in tudi prebila zadnja 3 leta po Evropi) in mislim, da vlagam veliko energije (vendar tudi panike) v to, da moram resnicno nekaj oprijemljivega najti. Vsekakor pa se v meni bije tudi ta boj, da mi je jasno katere so moje prednosti in kaj si zelim poceti in predvsem da tudi zelim to delati. Vendar se mi po drugi strani zdi kot, da ne naletim na prave priloznosti...Bi pa se povprasala ali je mogoce glede na moja KI-stevila 4 6 3 ugotoviti kako se to sklada z mojo idejo o raziskovanju, predavanju in komunikaciji...

Se v naprej res lepo zahvaljujem za odgovor in pomoc :palec:

lep vikend!

Lepo pozdravljena, Suerte

Naslednje leto je odlično za spremembo česarkoli. Pravzaprav se bo veliko spremenilo, če hočeš ali ne.

Pomembno je, da vse spremembe dobro premisliš in načrtuješ (to ni ravno tvoja odlika, mar ne).

Lahko tudi potuješ, komunikacija bo v naslednjem letu malo bolj šibka - a to je priložnost, da jo izboljšaš in urediš,

saj na predavanju ni dobro biti tiho, mar ne?

Vojko

In čemu za takšne velike stvari ne pokličeš?

ojla :inocent:

mene pa bi zanimal nasvet kdaj bi bil primeren čas za menjavo službe?

in pa na katerem področju bi se mi najbolj nasmihala "sreča" (sej vem, da je vsak svoje sreče...:)) pa vendar.........

moje ki:6 3 2

hvala in pozdravček :inocent:

O, Vespina

Z menjavo službe si po moje zaključila za nekaj časa - oziroma ti zamenjavo odsvetujem.

Še bolj pomembno se mi zdi to, da bi pogledala bolj nase kot na službo,

Da najdeš to, kar tebe veseli, zanima, razveseljuje, uresničuje, kar lahko delaš ponoči in podnevi,

nato boš imela drugačna vprašanja.

Vojko

In čemu ne pokličeš?

Vojko J Kalan

Glede dela se mi obetajo kar tri različne stvari in želim delati vse tri, zanima me ali sem lahko na vseh treh uspešna v prihodnjem letu.

02.10.1980, hvala

Pozdravljena Cezzara 2 4 3

Lahko si uspešna pri tistem delu, ki ga delaš vsaj že drugo leto.

Vse, kar bi šele pričela ti bo prineslo kaj malo.

Vojko

Vojko J Kalan

Ali se mi v kratkem obeta selitev v novo stanovanje, ali novi kraj? Če ja, ali bo to pozitivno zame?

3.10.1980

Lep pozdrav Kokko

Na ta način kot si vprašala ti ne odgovorim veliko. Kajti to, ali se ti obeta ali ne je odvisno od tega, kako ti vidiš, kaj si ti želiš.

Vlaki, avtobusi, letala, vsak dan vozijo med kraji sveta. Ali se odločiš za selitev, je v veliki meri tvoja odločitev. In ali bo tam dobro ali ne -

to pa je odvisno kdaj in kam se seliš.

Lahko pa ti odgovorim ali je, kdaj in kam - selitev zate ugodna.

Vojko

Vojko J Kalan

Zdravo Vojko!

Zadnje case imam probleme v sluzbi, katere ne maram, sprejela sem jo le ker nic drugega nisem nasla.

Delam v trgovini z 32 zenskami, vedno se pocutim slabo in cisto na koncu ko neham delat sem kot ovita cunja, res se mi zdi da me nekako spravljajo ob energijo. Pred pol leta sem imela nesreco, ker se mi na zunaj nic ne vidi,, pravijo da simuliram... imam mocne poskodbe vratnih vretenc... Sefica in nadomestnica sefice opravljajo in govorijo z vsemi o meni in mojih stvareh. Tako, da se vse "koze" name spravljajo, in me vedno opazujejo, vsak korak...

Imam zdravstveno potrdilo, da ne smem vec dvigovat tezkih stvari... cemur se pri sadju in zelenjavi ne morem izogniti.... ne vem vec kako naj se pokonc drzim... oz kako naj se branim, naj dam odpoved...????

Hvala za odgovor.

Erika

09.03.1979

Popravljeno -> Rikki

Pozdravljeni!

Prosila bi odgovor na 2 vprasanja.

Od marca letos imam svojo trgovino. Zanima me ali je smotrno nadaljevati s tem? Ali je to dobro zame.

Drugo vprasanje se tice mojega partnerstva. Ali je smotrno nadaljevati v tem partnerstvu?

Jaz 17.10.1975

On 01.06.1974

Najlepsa hvala!

Zdravo Vojko!

Zadnje case imam probleme v sluzbi, katere ne maram, sprejela sem jo le ker nic drugega nisem nasla.

Delam v trgovini z 32 zenskami, vedno se pocutim slabo in cisto na koncu ko neham delat sem kot ovita cunja, res se mi zdi da me nekako spravljajo ob energijo. Pred pol leta sem imela nesreco, ker se mi na zunaj nic ne vidi,, pravijo da simuliram... imam mocne poskodbe vratnih vretenc... Sefica in nadomestnica sefice opravljajo in govorijo z vsemi o meni in mojih stvareh. Tako, da se vse "koze" name spravljajo, in me vedno opazujejo, vsak korak...

Imam zdravstveno potrdilo, da ne smem vec dvigovat tezkih stvari... cemur se pri sadju in zelenjavi ne morem izogniti.... ne vem vec kako naj se pokonc drzim... oz kako naj se branim, naj dam odpoved...????

Hvala za odgovor.

Erika

09.03.1979

Lepo pozdravljena, Erika 3 4 4

Si lahko vesela, da si živa. Letos za trojke ni ravno srečno leto, vem!

Verjameš ali ne, tudi mnogim drugim delo ni vedno lahko. Če bi bilo, se najbrž ne bi toliko obregali vate.

In, če že moraš vse narediti, ali ti je potrebno poslušati prazne marnje drugih? Ali lahko greš mimo in preslišiš!

Kaj, ko bi si najprej našla drugo delovno mesto, preden daš odpoved?

Ali meniš, da drugih nihče ne opazuje. Seveda nas. In kakšen smisel ima, da bi ne bili dobre volje zaradi tega?

Na takšen način, noben odgovor ni dober.

Feng Shui pregovor pravi:

Če okolje ni dobro, ga prilagodi, da bo.

Če ga ne moreš prilagoditi, ga zamenjaj.

Jaz pa pravim: Če že res želiš zamenjati, čemu bi ne 'raskirala' in stopila do direktorja in zadeve predstavila tam. (tik preden želiš dati odpoved!)

Mogoče pa ti uspe, da boš na drugačnem delovnem mestu!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljeni!

Prosila bi odgovor na 2 vprasanja.

Od marca letos imam svojo trgovino. Zanima me ali je smotrno nadaljevati s tem? Ali je to dobro zame.

Drugo vprasanje se tice mojega partnerstva. Ali je smotrno nadaljevati v tem partnerstvu?

Jaz 17.10.1975

On 01.06.1974

Najlepsa hvala!

Jana_m

Pravijo, da 'zagon' vsakega malega podjetja traja vsaj 3 leta.

Očitno nisi bila pripravljena na to.

Kot vidim, ne čitaš mojih mesečnih in letnih predvidov.

Prečitaj jih za nazaj, pa boš videla čemu odpiranje trgovine letos ni bilo dobro! (ker ti je šlo lansko leto prelepo)!

Najprej vprašaj svojega računovodjo. Če delaš vsaj z +0 ti bo povedal, da lahko nadaljuješ.

Če si pa v - , ti pa tako država ne bo pustila delat (ali pa banka).

V predvidih (letnih in mesečnih, so vsi odgovori na tvoja vprašanja!

Pa si kdaj premišljala o tem, da bi se ukvarjala s poklicem, kjer se ti ukvarjaš s posameznim človekom?!

Jaz 17.10.1975

On 01.06.1974

Kar zadeva partnerstva pa takole:

On: 8 8 5

Ti: 7 9 1

Odgovor na to vprašanje že poznaš.

Odgovori si še na vprašanje, čemu vztrajaš v tej zvezi. Takšni ljudje kot je on vztrajajo v zvezi tudi, ko ni več dobra, ko ne prinaša več tistega, zaradi česar sta se združila. Da bi ti rekel, da je to dobro partnerstvo, bi ne bil napisal prav niti iskreno.

Odločitev je vseeno na tebi.

Ko ga boš odslovila, se vrnil ne bo!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

(popravljeno)

Vsem skupaj želim,da vam leto v katero smo stopili prinese radost in srečo,

kajti le ta bo podalo roko ljubezni, zdravju in uspehu.

Naj se izpolnijo vse tiste skrite želje,ki vodijo srečo.

Ema

Popravljeno -> perla

Vsem skupaj želim,da vam leto v katero smo stopili prinese radost in srečo,

kajti le ta bo podalo roko ljubezni, zdravju in uspehu.

Naj se izpolnijo vse tiste skrite želje,ki vodijo srečo.

Ema

Lepa hvala ti, Ema

Tudi sam želim tebi in vsem forumovcem vse dobro ob novem letu.

Vojko

Vojko J Kalan

• 2 weeks later...

Pozdravljeni,

Vojko, mene pa zanima v katerem mescu tega leta se bom preselila k fantu?

Zanima me, če bom dobila v mesecu januarju ali februarju novo delo, s katerim bom zadovoljna?

Zanima me, če sem na pravi poti k svojemu poslanstvu?

Zanima me, če bom v tem letu srečna in če bom imela več denarja kot lani?

moj rd:19.7.1987

njegov: 7.5.1985

najlepša hvala...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...