BARBI 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Pozdravljen VOJKO! Lepo te prosim za vpogled in kaj pravi devetzvezdni kij, kar zadeva financ. Pričakujem denar iz tujine a mi lahko prosim poveš bodo ali ne oz. kdaj časovno? 11.12.1978 ob 5.45 - Celje Najlepše hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bibica 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Pozdravljeni Vojko! Zanimajo me pozitivne in negativne lastnosti razmerja med 24.08.1979( jaz) in 15.05.1980(on).Ali se vredu ujemava glede na najini števili?Poleg tega me še zanima, ali je letošnje leto ugodno za zaposlitev na pravnem področju? Hvala in lep pozdrav! Bibica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2008 Pozdravljeni, 1 Vojko, mene pa zanima v katerem mescu tega leta se bom preselila k fantu?2 Zanima me, če bom dobila v mesecu januarju ali februarju novo delo, s katerim bom zadovoljna?3 Zanima me, če sem na pravi poti k svojemu poslanstvu?4 Zanima me, če bom v tem letu srečna in če bom imela več denarja kot lani? moj rd:19.7.1987njegov: 7.5.1985 najlepša hvala... Pozdravljena Rakica Ali meniš, da se da dati prave odgovore na vprašanja kot si jih zastavila?Ali ima smisel odgovarjati na nekaj, kar je že vnaprej določeno?Se ti zdi, da imaš kakšen vpliv na to, kar se ti zgodi? Če ne, se lahko takoj vležeš na sonce in počakaš..... O: 6 2 9R : 4 3 6 Če meniš, da lahko ta vprašanja spremeniš tako, da ti bom lahko odgovoril, si dobrodošla Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Živjo Vojko, vprašala bi te kdaj bom našla svojega življenskega pratnerja... Ali je morda to on: 12.2.1986? Tega fanta imam zelo rada... Moj rojstni datum je 30.10.1985 (7 9 3 je moje Ki število, če se ne motim...). hvala ti zelo zelo! PS blazno všeč mi je tvoja stran in mesečni predvidi! veliko bolje se počutim, ko jih preberem in se zavem, na kakšni poti sem in kam grem... LP, Lenora Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sinaj22 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Pozdravljen Vojko! To leto zaključujem s študijem in me zanima, kdaj bi bil pravšnji čas da diplomiram, tudi glede na to, da si obetam v sedanji službi pripravništvo?Naslednjo vprašanje pa bi bilo glede selitve.Kdaj to leto bodo energije najbolj ustrezne, za skupno selitev s fantom? Moje številke so: 1 1 5Fantove pa : 3 1 7 Številke sem se potrudila poiskati na vaši spletni strani, ter upam, da so mišljene te, ki se navezujejo na rojstni datum. Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 Živjo Vojko, vprašala bi te kdaj bom našla svojega življenskega pratnerja... Ali je morda to on: 12.2.1986? Tega fanta imam zelo rada... Moj rojstni datum je 30.10.1985 (7 9 3 je moje Ki število, če se ne motim...). hvala ti zelo zelo! PS blazno všeč mi je tvoja stran in mesečni predvidi! veliko bolje se počutim, ko jih preberem in se zavem, na kakšni poti sem in kam grem... LP, Lenora Živjo Lenora Hvala za vprašanje. Morda se prijaviš na forum devetzvezdni KI. Vidiš, enega fanta imaš že zelo, zelo rada. Morda ga celo ljubiš. In res ne vem, čemu ne bi našla svoje ljubezni.Nekdo mi je nekoč rekel: Vsaka naslednja ljubezen je lepša, (če ljubiš sedaj). In menim, da je res tako. Ljubi. Ljubi neskončno. In ko kdaj tvoj ljubi gre, ga še vedno ljubiš in prišla bo še večja ljubezen. Pa poglejva kako gre s kompatibilnostjo: On 5 2 8Lenora 7 9 3 Zanimiva sta vidva, vendar mi ne diši po tem, da bi bila že dolgo časa skupaj. Različnost med vama je velika in tako je tu velika tudi privlačnost. Vendar pa je različnost dolgoročno tista, ki je ni lahko uskladiti na dolgi rok, kajti vajini življenjski interesi so precej različni. Zdaj še gre, čez leta pa ne bi bilo lahko. 5 od 10 Ljubezen je lahko velika, izziv za skupno življenje pa še večji. Lep pozdrav, Vojko Pozdravljen Vojko! To leto zaključujem s študijem in me zanima, kdaj bi bil pravšnji čas da diplomiram, tudi glede na to, da si obetam v sedanji službi pripravništvo?Naslednjo vprašanje pa bi bilo glede selitve.Kdaj to leto bodo energije najbolj ustrezne, za skupno selitev s fantom? Moje številke so: 1 1 5Fantove pa : 3 1 7 Številke sem se potrudila poiskati na vaši spletni strani, ter upam, da so mišljene te, ki se navezujejo na rojstni datum.Lep pozdrav Lepo pozdravljena, Sinaj Mislim, da si našla prave. Ja, malo sem skril tiste stare spletne strani. Si dobra, da si jih našla!Vidim, da imata zanimivo kombinacijo, ki je skladna a ves čas dinamična in polna izzivov. Upam, da si za diplomo pričela pripravljati materiale že lansko leto. Ali si vsaj izbrala temo? Pravi čas bi bil, da bi že delala za diplomo. V tem primeru je diploma zagotovo najkasneje naslednje leto. Če pa gre letošnje mimo, se lahko zgodi, da bo šlo še katero in katero in katero.... Zagrabi zdaj, dokler je še vroče! Kar zadeva selitve pa je takole: Letos selitev zate odpade. Potem pa se lahko pogovarjamo kaj bi vidva rada, da si izbereš dobro in ugodno smer. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Vojko, najlepša hvala za odgovor! Na forum sem se ravno prijavila. Prijavljenih imam nekaj besed, ki bi jih rada delila z vsemi in s teboj... za to si bom vzela čas zdaj moram spat, faks kliče ju3... veš naredila pa sem manjši kiks, zmotila sem se pri rojstnem datumu fanta, in sicer ni 12.2. ampak 17.2.1986. se tako glede najine kompatibilnosti kaj spremeni? no, tudi če se ne... vem nekaj, na kar si me ponovno spomnil (in hvala ti za to!): kadar imam iskreno rada ali ljubim, se najbolj jaz in sem največ, kar sem lahko nočko, lenora Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Hajli hajlo Berem tvoje predvide, in če prav razmem, osmicam ne kaže slabo?? Letos dokončujem stvari, ki se mi vlečejo že nekaj let in proti jeseni bo čas, da določene stvari začnem na novo, mislim na službo. Je osmicam, konkretno meni (828) naklonjeno letošnje leto v smislu novih začetkov?? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WilliamHey 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Really nice subject dudes!! Citiraj William Heyward Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 (popravljeno) En lep dober dan! Tudi jaz bi rada postavila vprašanje, mislim, da je moje Ki število 7 (nisem čisto prepričana) moj rojstni datum: 02.11. 1075 ( no nisem toliko stara prava letnica je 1975)Zanima me pa kako mi kaže v službi, ali bom na tem delovnem mestu ostala še dlje časa ali bodo morda kakšne možnosti boljše menjave.Že vnaprej hvala za odgovor. Popravljeno 6. marec 2008 -> khabath Citiraj jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica03 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Pozdravljen, Vojko! Kot vsi ostali imam tudi jaz vprašanja;- koliko je možnosti, da bi se ujela - jaz: 22.03.1978, on 20.08.1973 in skupaj kaj ustvarila, zaživela,...- ali je kaj možnosti glede nove službe (oddala sem prošnjo).Hvala že vnaprej. Prijeten večer še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2008 Hajli hajlo Berem tvoje predvide, in če prav razmem, osmicam ne kaže slabo?? Letos dokončujem stvari, ki se mi vlečejo že nekaj let in proti jeseni bo čas, da določene stvari začnem na novo, mislim na službo. Je osmicam, konkretno meni (828) naklonjeno letošnje leto v smislu novih začetkov?? Hvala Pa še kako, Jade! Pa še kako!Super novi začetki. Prečitaj si mesečni predvid! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2008 En lep dober dan! Tudi jaz bi rada postavila vprašanje, mislim, da je moje Ki število 7 (nisem čisto prepričana) moj rojstni datum: 02.11. 1075 ( no nisem toliko stara prava letnica je 1975)Zanima me pa kako mi kaže v službi, ali bom na tem delovnem mestu ostala še dlje časa ali bodo morda kakšne možnosti boljše menjave.Že vnaprej hvala za odgovor. Lepo pozdravljena, khabath Tudi tebi želim lep in dober dan Kar zadeva tvoje službe ti priporočam, da delaš tisto, kar imaš naloženo, za kar si se obvezala - lepo mirno in tako kot je treba. Stvari iz meseca februarja, ko najbrž ni bilo ravno lepo, se zdaj lahko pomirijo, če jih niste preveč segreli, je pa marec tvoj karmični mesec in se lahko v njem veliko naučiš. Ali ne gledaš predvida na spletni strani Devetzvezdni KI? Sam ti priporočam, da sicer iščeš delo, ki te veseli, ki je boljše plačano in kjer bi bila bolj zadovoljna. Informiraj se in deluj ustrezno tudi tako, da se v želeni smeri izobražuješ. Tako imaš naslednje leto odlične možnsti za nove začetke. Odlične začetke - kar pa nekaterim ni všeč - odvisni so v veliki meri od tvojega delovanja. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Vojko, najlepša hvala za odgovor! Na forum sem se ravno prijavila. Prijavljenih imam nekaj besed, ki bi jih rada delila z vsemi in s teboj... za to si bom vzela čas zdaj moram spat, faks kliče ju3... veš naredila pa sem manjši kiks, zmotila sem se pri rojstnem datumu fanta, in sicer ni 12.2. ampak 17.2.1986. se tako glede najine kompatibilnosti kaj spremeni? no, tudi če se ne... vem nekaj, na kar si me ponovno spomnil (in hvala ti za to!): kadar imam iskreno rada ali ljubim, se najbolj jaz in sem največ, kar sem lahko nočko, lenora Osmice smo letos na novem pragu. Pri meni se ta proces, vsaj na miselni bazi odvija že od lanskega poletja, prvi resni korak pa bo ravno v ponedeljek.. Tisti manjši koraki so bili storjeni ravno v februarju, deloma januarju, tako da menim, da nam letošnje leto dalo zagona. Enako kajpak velja tudi za Mačono in ostale osmice. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 no, imam dva vpr bolj pomembno mi je za fanta kako bo stekel nj posel rojen je 18.2.1973 če lahko odgovoriš še za mene bom pa tud vesela iščem drugo službo. kako bo ? 16.8.1976 hvala Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Pa še kako, Jade! Pa še kako!Super novi začetki. Prečitaj si mesečni predvid! Lep pozdrav, Vojko Super, no očitno imamo res osmice nove začetke, spoznavam nekaj let starejšo od mene osmico (894), jaz (828) Kakšna skladnost je med nama. So tudi to dobri, pravi začetki? Lepo se imej. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2008 no, imam dva vpr bolj pomembno mi je za fanta kako bo stekel nj posel rojen je 18.2.1973če lahko odgovoriš še za mene bom pa tud vesela iščem drugo službo. kako bo ? 16.8.1976 hvala Lepo pozravljena, Anaconda (Zanimivo mi je, da si človek da nadimek kot je ime kače! Ali ti pomeni kaj posebnega?) Tudi tvoji vprašanji sta nenavadni (nisem napisal, da nista običajni...). Kako bo? Na takšno vprašanje ti ne morem odgovoriti tako kot ti pričakuješ,- Ker preprosto ne vem, kaj me vprašuješ. . Kako bo kaj? Denar? Njegovo počutje? Uspešnost? (Kaj je zanj uspeh, itn...) Seveda je tebi kristalno jasno, kaj si vprašala. Kaj pa meni? Poleg tega si že v vprašanju izključila njegovo in tvojo dejavnost, ali boljše, spremembo, ki jo lahko vneseš v vmesnem času.Kako bo! Ali meniš, da je tvoja usoda 'zapečatena' in nespremenljiva? Seveda - če le ti tako želiš in vztrajaš na tem, potem je in bo. In čemu bi potem bilo dobro, da bi vedela kako bo - potem bi ti bilo že 'dano', da bi vedela. Kajti, ko je vse določeno, je določeno tudi to. Vabim te, da razmisliš in me vprašaš znova, ali pač vprašaš nekoga, ki mu boš z veseljem (ker je menta tako že določeno) iz denarnice poklonila 70 €. Tudi ti so pravi. Izpolnijo ti željo, da ti povedo tisto, kar si želiš slišati, ti pa jim plačaš. Odličen posel! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2008 Super, no očitno imamo res osmice nove začetke, spoznavam nekaj let starejšo od mene osmico (894), jaz (828) Kakšna skladnost je med nama. So tudi to dobri, pravi začetki? Lepo se imej. Hvala Ekspresna skladnost, jade! (ko bi bolj natančno vprašala, bi dobila bolj natančen odgovor)! Kdaj pa še si tako hitro navezala kontakt s kom, da bi ti bil pri srcu? Tisti, ki ste rojeni z energijo 8, ste edini, ki izbirate partnerja v enaki energiji. Saj potem večina vztraja, ker se boji ostalega sveta, neko osnovno skladnost in varnost pa najde pri drugemu - sreče pač v teh razmerjih še nisem opazil, niti mi ni nihče od teh povedal, da bi bil srečen - kar tudi ni nenavadno! Po KIju sta skladna kot brat in sestra; kot dobra sodelavca: kot odlična ljubimca; kot cimra. Voz partnerstva pa bi v večini radi peljali v isto smer, vidva pa imata vsak svojo smer, ki je precej različna. Tudi v komunikaciji bi imela veliko dela. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Vojko. Nisem še imel te sreče, da bi imel partnerko z isto energijo. Hmm. Morda pa me ta naloga še čaka. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Ekspresna skladnost, jade! (ko bi bolj natančno vprašala, bi dobila bolj natančen odgovor)! Kdaj pa še si tako hitro navezala kontakt s kom, da bi ti bil pri srcu? Tisti, ki ste rojeni z energijo 8, ste edini, ki izbirate partnerja v enaki energiji. Saj potem večina vztraja, ker se boji ostalega sveta, neko osnovno skladnost in varnost pa najde pri drugemu - sreče pač v teh razmerjih še nisem opazil, niti mi ni nihče od teh povedal, da bi bil srečen - kar tudi ni nenavadno! Po KIju sta skladna kot brat in sestra; kot dobra sodelavca: kot odlična ljubimca; kot cimra. Voz partnerstva pa bi v večini radi peljali v isto smer, vidva pa imata vsak svojo smer, ki je precej različna. Tudi v komunikaciji bi imela veliko dela. Lep pozdrav, Vojko Hej, hvala za tako "ekspresen" odgovor V bistvu je to prva osmica nasprotnega spola, ki sem jo sploh spoznala katera me je privlačila na prvi pogled, zato sem potrudla, da sem jo spoznala še tisti večer:) Ponavadi sem bolj "palila"na 7, 5 in 2.Vse fino in fajn, vendar pa se že po dveh srečanjih mogoče predstave res malo spreminjajo. No, bomo videli, ti bom poročala, kako se bosta v moje mojem primeru obnesli dve 8 na kupu. Aja, pa saj je osem? Rojen 20.1.1975? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Ime Anaconda je še odmev starih časov sem šla pa nazaj gledat, kako so te spraševali, da si lahko odgovoril. upam, da mi bo tokrat ratalo. uspešnost se meri v mojih očeh preko denarja - kdaj bo prišel čas, ki bo prinesel več denarja 18.2.1973 za mene pa - kdaj bo primeren čas za zamenjavo zaposlitve 16.8.1976 če pa tud to ni vredu - bom pa obupala hvala vseeno za tvoj čas Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2008 Hej, hvala za tako "ekspresen" odgovor V bistvu je to prva osmica nasprotnega spola, ki sem jo sploh spoznala katera me je privlačila na prvi pogled, zato sem potrudla, da sem jo spoznala še tisti večer:) Ponavadi sem bolj "palila"na 7, 5 in 2.Vse fino in fajn, vendar pa se že po dveh srečanjih mogoče predstave res malo spreminjajo. No, bomo videli, ti bom poročala, kako se bosta v moje mojem primeru obnesli dve 8 na kupu. Aja, pa saj je osem? Rojen 20.1.1975? LP Jade Očitno si tako zaljubljena, da si tričetrt prejšnjega odgovora spustila ali pa ga doumela povsem drugačno sporočilo kot sem ti ga namenil.... 8 9 4 Pravilno Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2008 Ime Anaconda je še odmev starih časov sem šla pa nazaj gledat, kako so te spraševali, da si lahko odgovoril. upam, da mi bo tokrat ratalo. uspešnost se meri v mojih očeh preko denarja - kdaj bo prišel čas, ki bo prinesel več denarja 18.2.1973za mene pa - kdaj bo primeren čas za zamenjavo zaposlitve 16.8.1976če pa tud to ni vredu - bom pa obupala hvala vseeno za tvoj čas Živjo Anaconda Uuuuf, zdaj pa je meni bolj malo jasno. Koliko ljudi sprašuje tole vprašanje.Kdo je moški in kdo ženska.... No, poskusim. A: 18. 3. 1973 - KI 9 4 1 Denar pride v odvisnosti od tega, kako dobro deluješ od lanskega leta naprej.Če deluješ v smeri, da bi ga zaslužil, potem ga bo več že čez dve leti in pol. Tvoji cilji so res usmerjeni k blagostanju, vendar si ti sam tisti, ki si stojiš na poti.Bogat boš takrat, ko boš prerasel popularnost in dojel, da je bogastvo veliko več kot denar, takrat pa denarje ne boš več rabil. B: 16. 8. 1976 - KI 6 8 3 Tole je pa najbrž Anaconda. Čas za zamenjavo zaposlitve je odvisen od tega, ali je ta zaposlitev a: 'za preživetje' oziroma delaš le zato, da zaslužiš denar ali b: je to delo, ki ga z veseljem opravljaš in ti pomeni življenjsko zadovoljstvo in uresničitev tebe. odg. a: Zdaj je čas za začetek iskanja profesionalnih možnosti in novih navezav. Vendar le na profesionalnem nivoju, kjer veš, da si dobra in svoje delo opravljaš odlično odg b: Leta 2010 in 2011: Sveži začetki na področjih, ki jih globoko v sebi čutiš že sedaj, jih dobro raziščeš in se v letošnjem in naslednjem letu dobro pripraviš na to, kar te zanima, veseli in uresničuje. Lep pozdrav, Vojko P.S. Upam, da sedaj malo bolj razumeš, da bi nama z malo daljšim opisom tega, kar te 'skrbi' ali pa tudi 'srbi' in zanima, obema olajšala delo in izboljšala odgovor. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 hvala Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Jade Očitno si tako zaljubljena, da si tričetrt prejšnjega odgovora spustila ali pa ga doumela povsem drugačno sporočilo kot sem ti ga namenil....8 9 4 Pravilno Lep pozdrav, Vojko Ja, očitno sem res zaljubljena,mogoče te ne razumem, kaj si hotel povedati - ti naju ne vidiš kot skladna partnerja, oziroma ne bi našla prave sreče z njim. Ampak če ne bom niti malo probala, ne bom nikoli vedela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.