Vojko 20. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2008 Ja, očitno sem res zaljubljena,mogoče te ne razumem, kaj si hotel povedati - ti naju ne vidiš kot skladna partnerja, oziroma ne bi našla prave sreče z njim. Ampak če ne bom niti malo probala, ne bom nikoli vedela Seveda! LJUBI, LJUBI, LJUBI Rekel je poet, da bofant, ki je prepeval le o dobrih ljudeh,lepih rečeh.Bil ljubezni je glasnik,nosil srečo je ljudem in zanje živel,zanje je pel.Ljubi, ljubi, ljubi, ljubi vse ljudislej, ko prej boš ljubljen tudi ti,ljubi, ljubi glej, kako gori tvoje srce,ljubi, ljubi, ogenj plameni,slej, ko prej zajel bo vse ljudi,ljubi, ljubi, ljubi glej, kako je lep zdaj ta naš svet.Rekel je vojak, da bo,nekdo, ki njegovih pesmi ni razumel,ni jih hotel.On pa bil je le poet,zdaj ga ni, vendar njegova pesem živi,pojmo jo vsi.Ljubi…. Eva Sršen Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 (popravljeno) Pozdravljeni! Ali je sedaj primeren čas za zamenjavo zaposlitve oz za odprtje d.o.o./s.p za mojega partnerja - 07.01.1980 saj razmere v trenutni zaposlitvi so vedno hujše in vedno bolj razmišljava v tej smeri. Ali so poslovni partnerji, s katerimi želi iti v ta posel, res zanesljivi, kot se zdi? HVALA! Popravljeno 1. april 2008 -> luna82 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 Živjo Vojko, spet težim trenutno gre vse v mojem življenju res fajn- zahvaljujoč tudi tvojim nasvetom in spodbudnim ebsedam!, imam pa vseeno eno kratko vrpašanje: med 12. in 15. junijem me čaka neko tekmovanje. kakšne so možnosti za uspešen izzid oz za zmago? Moje Ki število je: 7 9 3 hvala ti in lep sončen dan vsem lenora Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ra* 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 dragi vojko, mogoce si ze na dopustu po dobro opravljenem delu: ravnokar sem prebrala predvid za april na tvoji ki 9 zvezd strani in sem sokirana, kako je resnicen - za nazaj - in upam, da tudi za naprej ... zato ti pisem. lani marca sem se odlocila za samostojno zaposlitev in sla na svoje junija. sicer pravijo, da je za vzpostavitev rednega dotoka dela in denarja potrebno delovati cca.3 leta, mene pa zanima, ce se bo kaj prej uredilo. no, malo se izmikam. biznis je eno, zadeve srca pa se bolj pomembne ... in kar bi me lahko skrbelo je, da je moje ki stevilo 914 (6.jul.73), partnerjevo pa 766 (1.feb.76) in sva zacela najino zgodbo nekaj mesecev nazaj ... a naj me? ceprav (sodec po infu z ki strani) bi bilo boljse vprasanje, ce naj njega ... fajn dopust in pridi nazaj pa prosim za odgovor, petra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 pozdravljen vojko! ponovno se obračam nate, ker vem da lahko pomagaš. znašla sem se v situaciji, v kateri ne vem pri čem se in kaj sledi...vprašanje je sledeče: zanima me, kaj se bo zgodilo med mano in osebo nasprotnega spola v bodočnosti...so prisotna kakšna čusta z njegove strani in ali lahko pričakujem zvezo?...v bistvu ne vem pri čem sem moje KI številke: 7 6 6 njegov rojstni datum: 13.5.1984 že vnaprej se ti zahvaljujem za pomoč.... lp, wena Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2008 Avtor Prijavi Deli 14. april 2008 . Živjo Hvala za opominček! Zdrava hrana, sam rečem temu! Lep pozdrav, in prijeten dan Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2008 Avtor Prijavi Deli 14. april 2008 Pozdravljeni! Ali je sedaj primeren čas za zamenjavo zaposlitve oz za odprtje d.o.o./s.p za mojega partnerja - 07.01.1980 saj razmere v trenutni zaposlitvi so vedno hujše in vedno bolj razmišljava v tej smeri. Ali so poslovni partnerji, s katerimi želi iti v ta posel, res zanesljivi, kot se zdi?HVALA! Lepo pozdravljena, Luna82 On 7. januar 1980 3 3 5 Čas, v katerem je tvoj partner je čisto poseben. To je obdobje, ko je lansko leto požel rezultate svojega delovanja. Letos pa zaključuje daljše obdobje svojega delovanja. Koliko je to dober čas za začetek novega posla? Je, če je to, kar želi delati tisto, kar ga izpolnjuje in je hkrati to tisto, s čimer se ukvarja že od 10 do 18 let. Potem je to dober čas. Če pa je to razmišljanje plod bolj trenutnega (nekajmesečnega razmišljanja) je še za razmislit.Če bo pričel, sta maj in junij dobra meseca za začetek. Načelno ga letna energija tudi podpira in firma z energijo bele vode ga podpira. Za boljše načrtovanje bi bil dobrodošel drugačen pogovor, kjer bi z njim preverila tudi njegove cilje na več osebnostnih nivojih. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2008 Avtor Prijavi Deli 14. april 2008 Živjo Vojko, spet težim trenutno gre vse v mojem življenju res fajn- zahvaljujoč tudi tvojim nasvetom in spodbudnim ebsedam!, imam pa vseeno eno kratko vrpašanje: med 12. in 15. junijem me čaka neko tekmovanje. kakšne so možnosti za uspešen izzid oz za zmago? Moje Ki število je: 7 9 3 hvala ti in lep sončen dan vsem lenora Lepo pozdravljena, Lenora Meni je pa vseeno bolj všeč, ko me prijazno sprašuješ.... Me veseli, da ti gre fajn. Predvsem zato, ker znaš prisluhniti sebi in zastaviti pravim ljudem prava vprašanja in spet prisluhniti in nekaj tudi narediti. Poleg tega: Ali si pomislila, da se da na tekmovanje pripraviti tudi 'psihično'? Z dušo? Da se da pripraviti tudi tako, da 'organiziraš in zbereš svojo energijo, ki je drugačne narave kot pa le tista v telesu? Ali veš, da si včasih boljša takrat, ko si močna 'duševno' čeprav telo ni najboljše. Najboljša si takrat, ko najboljše ' zložiš' energijo telesa, zavesti in življenjskih ciljev, želja?Kdaj si to že naredila? Kako? Čemu bi to ne naredila takoj sedaj? In vsakič? Si pripravljena tudi na takšen izziv? Res? Lep pozdrav, Vojko Torej razmisli: Kaj nisi ti tista, ki si lahko pripišeš zasluge za fajn življenje? Morda bi ti lahko več povedal, ko bi mi zaupala na katerem področju tekmuješ. Ko bi vedel tudi tvoj rojstni dan, bi ti lahko povedal še malo več. Se mi zdi, da si precej mlada (tako je danes v večini s športniki, mar ne?). Pomagalo bi mi tudi, ko bi vedel, kdaj v preteklih letih, mesecih, si imela največje uspehe. Kajti mlad človek se obnaša povsem drugače od tistega po 36. letu. In iz preteklih rezultatov, ti lahko povem več. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2008 Avtor Prijavi Deli 14. april 2008 dragi vojko, mogoce si ze na dopustu po dobro opravljenem delu: ravnokar sem prebrala predvid za april na tvoji ki 9 zvezd strani in sem sokirana, kako je resnicen - za nazaj - in upam, da tudi za naprej ... zato ti pisem. lani marca sem se odlocila za samostojno zaposlitev in sla na svoje junija. sicer pravijo, da je za vzpostavitev rednega dotoka dela in denarja potrebno delovati cca.3 leta, mene pa zanima, ce se bo kaj prej uredilo. no, malo se izmikam. biznis je eno, zadeve srca pa se bolj pomembne ... in kar bi me lahko skrbelo je, da je moje ki stevilo 914 (6.jul.73), partnerjevo pa 766 (1.feb.76) in sva zacela najino zgodbo nekaj mesecev nazaj ... a naj me? ceprav (sodec po infu z ki strani) bi bilo boljse vprasanje, ce naj njega ... fajn dopust in pridi nazaj pa prosim za odgovor, petra Lepo pozdravljena, Petra Ohoho. Me veseli, da si pogledala predvide tudi za nazaj. Saj zato so objavljeni, da si človek lahko ogleda in se sam prepriča v delovanje energije KI (mana, prana, Qi, Či, eter, ...., energija v kateri se giblje in iz katere je svet). Hvala. Vidiš. v odličnem času si pričela s poslom. Verjamem, da ti uspeva že sedaj, vsak trenutek. No, verjamem, da ni vedno lahko in, da gre lahko veliko boljše. Seveda pa je res, da nekaj denarja pride že letos - toliko, da vidiš v kateri smeri je dobro delovati. Ga ljubiš?Čemu se imaš rada, kadar si z njim?Si si všeč, ko si z njim?Je njemu lepo, ko sta skupaj?Kaj je tisto, kar vaju privlači?Sta lahko skupaj v tišini - tudi več ur?Kakšni so vajini cilji?Ali natančno poznaš njegove cilje?Sta se o njih pogovarjala?Kako natančno? (vprašanja so le zate) In kaj ti brani, da bi imela konzultacijo? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ra* 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Lepo pozdravljena, Petra Ohoho. Me veseli, da si pogledala predvide tudi za nazaj. Saj zato so objavljeni, da si človek lahko ogleda in se sam prepriča v delovanje energije KI (mana, prana, Qi, Či, eter, ...., energija v kateri se giblje in iz katere je svet). Hvala. Vidiš. v odličnem času si pričela s poslom. Verjamem, da ti uspeva že sedaj, vsak trenutek. No, verjamem, da ni vedno lahko in, da gre lahko veliko boljše. Seveda pa je res, da nekaj denarja pride že letos - toliko, da vidiš v kateri smeri je dobro delovati. Ga ljubiš?Čemu se imaš rada, kadar si z njim?Si si všeč, ko si z njim?Je njemu lepo, ko sta skupaj?Kaj je tisto, kar vaju privlači?Sta lahko skupaj v tišini - tudi več ur?Kakšni so vajini cilji?Ali natančno poznaš njegove cilje?Sta se o njih pogovarjala?Kako natančno? (vprašanja so le zate) In kaj ti brani, da bi imela konzultacijo? Lep pozdrav, Vojko dragi vojko, zdaj, ko sem prebrala tako vprasanje kot odgovor, se mi je izkristaliziralo, da sem trenutno v poziciji, ko se tezko prepuscam ljubezenski zvezi, ker si se vedno organiziram eksistenco - imam vtis, da sem izkljucujoce narave: ali kariera ali druzina - vsaj to mi je moj prvi vodnar skusal dopovedati pred leti pa se sama sem opazila, da delo postavim pred randije ... samo pol zabluzim (ker status svobodnega umetnika navidezno nudi vec svobode) ker se razumeva, debatirava, pocneva stvari, ki naju veselijo, sva tudi tiho in je fino, sva si bolj vsec v dvoje kot vsak posebej ... sicer nimava tezav, moti me le, ker nisem zaljubljena in sem brez roznatih ocalc ... ljubiti nekoga pa je kompleksno custvo, ki se pocasi tihotapi v moje srce ja, sprasujem se o tem, ali bom zmogla ustvarjat in furat biznis in soustvarjat zvezo - vecjih skupnih nacrtov si nisva se zastavila, sva se pa o nacrtih vsakega posebej ze pogovarjala in dokaj uspesno izpeljujeva kratkorocne plane nc mi ne brani konzultacije - pisem in prosim zanjo , pa lepo se imej,petra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 (popravljeno) Lepo pozdravljena, Lenora Meni je pa vseeno bolj všeč, ko me prijazno sprašuješ.... Me veseli, da ti gre fajn. Predvsem zato, ker znaš prisluhniti sebi in zastaviti pravim ljudem prava vprašanja in spet prisluhniti in nekaj tudi narediti. Poleg tega: Ali si pomislila, da se da na tekmovanje pripraviti tudi 'psihično'? Z dušo? Da se da pripraviti tudi tako, da 'organiziraš in zbereš svojo energijo, ki je drugačne narave kot pa le tista v telesu? Ali veš, da si včasih boljša takrat, ko si močna 'duševno' čeprav telo ni najboljše. Najboljša si takrat, ko najboljše ' zložiš' energijo telesa, zavesti in življenjskih ciljev, želja?Kdaj si to že naredila? Kako? Čemu bi to ne naredila takoj sedaj? In vsakič? Si pripravljena tudi na takšen izziv? Res? Lep pozdrav, Vojko Torej razmisli: Kaj nisi ti tista, ki si lahko pripišeš zasluge za fajn življenje? Morda bi ti lahko več povedal, ko bi mi zaupala na katerem področju tekmuješ. Ko bi vedel tudi tvoj rojstni dan, bi ti lahko povedal še malo več. Se mi zdi, da si precej mlada (tako je danes v večini s športniki, mar ne?). Pomagalo bi mi tudi, ko bi vedel, kdaj v preteklih letih, mesecih, si imela največje uspehe. Kajti mlad človek se obnaša povsem drugače od tistega po 36. letu. In iz preteklih rezultatov, ti lahko povem več. Pozdravljen Vojko, najlepša hvala za odgovor! hmmm, prvega stavka nisem preveč dobro razumela. sem te morda s čim užalila? nisem hotela izpasti neprijazna veš, želela sem samo namigniti, da upam, da nisem preveč zahteva s temi vprašanji zelo rada imam tvoje besede in nasvete, tako da si tega res nebi želela. morda pa bom nekoč dovolj samozavestna, da ne bom za vsak dvom hitela na forum, ampak se bom samo odločila in rekla 'bom!'. delam na tem, ampak me trenutno dajejo obveznosti na faksu, tako da sem malce bolj krhka.. kadar me je strah razvijem zelo negativen odnos do same sebe-tega se zavedam, a nekako...si ne znam pomagati mimogrede, kako mi kaj kaže faks? bom maja/junija med izpitnim obdobjem ok?kar se tiče tekmovanja- imaš prav, vedno je najpomembnejše biti pripravljen predvsem psihično. nekako sama mislim, da je naš um močnejši kot naša talesa oz. nekaj po načelu 'zdrav duh v zdravem telesu' in obratno. skratka, strinjam se in delam na tem, da na tekmovanje pripravim svojo dušo. gre pa sicer za plesno tekmovanje v tujini, in sicer prvo tovrstno tekmovanje zame, tako da o preteklih uspehih težko govorim. morda je uspeh že moj hiter napredek pri tem plesu, konkretno od konca oktobra 2007 pa do današnjega dne, in upam, da še naprej! morda bi posebej poudarila februar 2008, ko se mi je še bolj 'odprlo'. pričakovanj tako nimam velikih, bi me pa zanimalo, kakšna so nagnenja zame na tem področju. tekmovanje bo 14. junija, gre pa za debitantsko predstavitev. aja, moj rojstni datum je 30.10.1985. hvala za hitre odgovore in ljubeznivost vojko! lep sonček naj sije tebi in vsem luninin forumašem, no, pa vsem nasploh lenora Popravljeno 17. april 2008 -> lenora Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. april 2008 Avtor Prijavi Deli 17. april 2008 dragi vojko, zdaj, ko sem prebrala tako vprasanje kot odgovor, se mi je izkristaliziralo, da sem trenutno v poziciji, ko se tezko prepuscam ljubezenski zvezi, ker si se vedno organiziram eksistenco - imam vtis, da sem izkljucujoce narave: ali kariera ali druzina - vsaj to mi je moj prvi vodnar skusal dopovedati pred leti pa se sama sem opazila, da delo postavim pred randije ... samo pol zabluzim (ker status svobodnega umetnika navidezno nudi vec svobode) ker se razumeva, debatirava, pocneva stvari, ki naju veselijo, sva tudi tiho in je fino, sva si bolj vsec v dvoje kot vsak posebej ... sicer nimava tezav, moti me le, ker nisem zaljubljena in sem brez roznatih ocalc ... ljubiti nekoga pa je kompleksno custvo, ki se pocasi tihotapi v moje srce ja, sprasujem se o tem, ali bom zmogla ustvarjat in furat biznis in soustvarjat zvezo - vecjih skupnih nacrtov si nisva se zastavila, sva se pa o nacrtih vsakega posebej ze pogovarjala in dokaj uspesno izpeljujeva kratkorocne plane nc mi ne brani konzultacije - pisem in prosim zanjo , pa lepo se imej,petra Oooo, krasno Petra Ko sem imel 6 let, sva šla z bratom peš čez deročo reko. Še dobro, da me je držal za roko, kajti reka je bila globoka 40 centimetnov in to je bilo meni skoraj do pasu.Takrat sem si rekel: 'Nikoli več ne grem čez reko, če je voda deroča in globoka 4 decimetre.' In nisem šel in tako me voda ni odnesla Odnesla je veliko veliko kamenčkov in kamnov, celo velikih skal - takrat po nevihti, ko je nosila tudi velika debla.... Ali meniš, da bi me danes 40 cm globoka, deroča voda odnesla, ko imam nekaj več znanja in 100 kilogramov?Brata, ki je imel takrat 10 let ni odnesla, pa še mene je držal za roko! Se ti zdi mogoče, da danes sprejemaš svet malo drugače kot v času 'vodnarja'?Se ti zdi mogoče, da si z drugačnim človekom drugačna?Se ti zdi mogoče, da je lahko ljubezen lepša kot zaljubljenost?Ali je 'gledanje skozi rožnata očala' zaljubljenost? Iz Devetzvezdnega KI se naučimo, da imamo vsi 'vse' energije.Vsak od nas lahko uravnava KI energijo pri sebi (in samo pri sebi). Energija KI, ki je osnova za vse življenje in je vseprisotna ima isti pomen tudi pri Hawajcih. Kahuna, so bili čuvarji modrosti. Huna se imenuje njihovo obujeno znanje.Ha Hawajih beseda 'KI' pomeni natančno isto kot 'KI' pri Japoncih! Huna med drugim uči: - Svet je natančno takšen, kakor si o njem ustvarimo predstavo.- Ni resnične meje med človekovo zavestjo in podzavestjo. Niti med zavestjo in telesom. Ni meje med človekom in Bogom, niti med človekom in okoljskim svetom.- Vse je mogoče.... ko si to dovolimo In, ko si želimo dovoliti, je dobro osvetliti tiste dele naše zavesti, ki ohranjajo naše omejitve,ki nam ne dovolijo, da bi šli hitreje naprej. Kahune so to znale. Vedele so, da ljudje izražamo resnico, čeprav tega ne vemo vedno.Resnica se izraža skozi komunikacijo... NLP - nevrolinvistično programiranje je veda, ki skozi komunikacijo lahko osvetli notranji svet in ga ozavesti.Dovolj je, da si to želiš, se posvetuješ pri NLP mojstru in greš z njegovo pomočjo po poti osvetlitve HUNA metode nam omogočajo pot k popolnosti. The Secret - je film, ki pokaže le del HUNA, le del možnosti, ki jih lahko dosežemo. Seveda pa ne prikazuje metod, ker so jih ohranili za svoje delo 'po filmu'. Lep pozdrav, Vojko - Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. april 2008 Avtor Prijavi Deli 17. april 2008 Pozdravljen Vojko, najlepša hvala za odgovor! hmmm, prvega stavka nisem preveč dobro razumela. sem te morda s čim užalila? nisem hotela izpasti neprijazna veš, želela sem samo namigniti, da upam, da nisem preveč zahteva s temi vprašanji zelo rada imam tvoje besede in nasvete, tako da si tega res nebi želela. morda pa bom nekoč dovolj samozavestna, da ne bom za vsak dvom hitela na forum, ampak se bom samo odločila in rekla 'bom!'. delam na tem, ampak me trenutno dajejo obveznosti na faksu, tako da sem malce bolj krhka.. kadar me je strah razvijem zelo negativen odnos do same sebe-tega se zavedam, a nekako...si ne znam pomagati mimogrede, kako mi kaj kaže faks? bom maja/junija med izpitnim obdobjem ok?kar se tiče tekmovanja- imaš prav, vedno je najpomembnejše biti pripravljen predvsem psihično. nekako sama mislim, da je naš um močnejši kot naša talesa oz. nekaj po načelu 'zdrav duh v zdravem telesu' in obratno. skratka, strinjam se in delam na tem, da na tekmovanje pripravim svojo dušo. gre pa sicer za plesno tekmovanje v tujini, in sicer prvo tovrstno tekmovanje zame, tako da o preteklih uspehih težko govorim. morda je uspeh že moj hiter napredek pri tem plesu, konkretno od konca oktobra 2007 pa do današnjega dne, in upam, da še naprej! morda bi posebej poudarila februar 2008, ko se mi je še bolj 'odprlo'. pričakovanj tako nimam velikih, bi me pa zanimalo, kakšna so nagnenja zame na tem področju. tekmovanje bo 14. junija, gre pa za debitantsko predstavitev. aja, moj rojstni datum je 30.10.1985. hvala za hitre odgovore in ljubeznivost vojko! lep sonček naj sije tebi in vsem luninin forumašem, no, pa vsem nasploh lenora Lepo pozdravljena, Lenora KI 6 6 5 Prosim, prosim. Ni kaj. Z veseljem, ko le utegnem in posebej za vse tiste, ki ste tudi sami pripravljeni povedati kaj več o sebi in s tem pomagati sebi in drugim. Kaj ni to, da nekaj napišemo, nekakšna 'prizemljitev' ali uresničitev naše ideje? Kar sem ti želel s prvim stavkom povedati?Ali si do tega trenutka razmišljala o velikih, bleščečih rjavih očeh moje mlade žirafe? Menim, da ne. In če nisi, lahko pomisliš: Kar ti napišem, tja gredo tvoje misli. In kar napišeš ti, tja gredo misli bralca tvojega pisanja. Se še spomniš, kaj si napisala takoj v začetku predprejšnjega pisanja? Morda o živozelenih travnikih iz katerih iz milijonov kapljic vode odseva sončeva svetloba, ki je ravnokar posvetila izza debelih, puhastih oblakov.... In sedaj, ko si mi povedala svoj rojstni datum, je odveč pripovedovanje o tvojih strahovih. Vem, da jih gojiš in veš, da so ravno tvoji strahovi tisti, ki te ženejo naprej. No, morda pa v sebi najdeš kakšne druge vzvode, ki ti prinašajo uspeh. Morda so to isti, s katerimi uspevaš v plesu. To, da si bila v februarju odlična je samo gotov pokazatelj, da v plesu niti začela nisi dobro. Pravi napredek v tebi nastaja prav sedaj in ples lahko gradiš, ga študiraš letos in naslednje leto, nato pa se prične tvoj polet....! Kar zadeva tvojo študijsko situacijo v izpitnem času maja in junija: Uči se. Deluj. Če še nisi pričela, začni takoj sedaj. In na ta način si lahko več kot uspešna. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ra* 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Iz Devetzvezdnega KI se naučimo, da imamo vsi 'vse' energije.Vsak od nas lahko uravnava KI energijo pri sebi (in samo pri sebi). Energija KI, ki je osnova za vse življenje in je vseprisotna ima isti pomen tudi pri Hawajcih. Kahuna, so bili čuvarji modrosti. Huna se imenuje njihovo obujeno znanje.Ha Hawajih beseda 'KI' pomeni natančno isto kot 'KI' pri Japoncih! Huna med drugim uči: - Svet je natančno takšen, kakor si o njem ustvarimo predstavo.- Ni resnične meje med človekovo zavestjo in podzavestjo. Niti med zavestjo in telesom. Ni meje med človekom in Bogom, niti med človekom in okoljskim svetom.- Vse je mogoče.... ko si to dovolimo In, ko si želimo dovoliti, je dobro osvetliti tiste dele naše zavesti, ki ohranjajo naše omejitve,ki nam ne dovolijo, da bi šli hitreje naprej. Kahune so to znale. Vedele so, da ljudje izražamo resnico, čeprav tega ne vemo vedno.Resnica se izraža skozi komunikacijo... NLP - nevrolinvistično programiranje je veda, ki skozi komunikacijo lahko osvetli notranji svet in ga ozavesti.Dovolj je, da si to želiš, se posvetuješ pri NLP mojstru in greš z njegovo pomočjo po poti osvetlitve HUNA metode nam omogočajo pot k popolnosti. The Secret - je film, ki pokaže le del HUNA, le del možnosti, ki jih lahko dosežemo. Seveda pa ne prikazuje metod, ker so jih ohranili za svoje delo 'po filmu'. dragi vojko, res carsko: sploh ne morem bit ne uzaljena ne jezna, ker nikakor da pridem do "ekspres" konzultacije, ampak vzpostavljava prijateljsko/terapevtski odnos - totalno lustno, hvala drugace pa, ce nadaljujeva kofetkanje, sem ocitno mahnjena na vodnarje, ker le z njimi mi je ratalo vzpostaviti daljsi partnerski odnos. ceprav tole pase v drugo temo, sem zracunala ki stevilo prvega (ze omenjenega): 2 9 7 (povprecna ocena vecletnega odnosa 6), od drugega, groza, se ne spominjam datuma rojstva, D Tretji pa ima 7 6 6.hmmm ... potem sem sla spet brskat na tvojo stran in graficno izgleda, da je ki 766 taka lepa, samopodpirajoca se kombinacija ... bolje, da skrbim zase, pravzaprav da sploh ne skrbim. astrologijo bolje poznam kot 9zvezdniKI, zato sem ti pisala ... ja, ni nobenega nujnega problema za ukrepanje, priznam (kar je ocitno tudi tebi jasno ). sem pa navdusena nad aiKIdom ... je vescina - telesni stik, skozi katerega tehnike ki partnerja postane oprijemljiv kot npr. opeka ... cudezno (no ja - potem, ko se trening neha, tudi obcutljivost ponikne, ce ne treniram zagrizeno. auc) hja, vsaj v nasem klubu je tako, kjer je poudarek na ki aikidu. kar se komunikacije tice, je to zame cisto nova vescina, ki se je ucim. dobesedno. z NLPjem pa sem se ze srecala, ce se ne motim: obstaja ena stosna knjiga Ask & You'll be Given (avtorice se ne spominjam, lahko pa izvem), ki deluje na podobnem principu kot film The Secret, in metode delovanja - vaje - so opisane roznata ocalca, zaljubljenost ... je fajn, ko se zgodi, je taka eksplozija energije. trenutno pa je obcutek bolj podoben temu, da sem ujela val napotki Hune pa so hudi, se kar strinjam z njimi: vsak trenutek soustvarjamo realnost ... malo sem klepetala, komuniciranje pac. .. hvala se enkrat in lepo lepo se imej, petra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica03 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Živjo, Vojko!Nisem našla odgovora na svoje vprašanje, zato še enkrat sprašujem:- koliko je možnosti, da bi se ujela - jaz: 22.03.1978, on 20.08.1973 in skupaj kaj ustvarila, zaživela,...- koliko je pa kaj možnosti za kaj novega - za novo ljubezen?- ali je kaj možnosti glede nove službe? Že vnaprej se ti NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM!!LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Seveda! LJUBI, LJUBI, LJUBI Rekel je poet, da bofant, ki je prepeval le o dobrih ljudeh,lepih rečeh.Bil ljubezni je glasnik,nosil srečo je ljudem in zanje živel,zanje je pel.Ljubi, ljubi, ljubi, ljubi vse ljudislej, ko prej boš ljubljen tudi ti,ljubi, ljubi glej, kako gori tvoje srce,ljubi, ljubi, ogenj plameni,slej, ko prej zajel bo vse ljudi,ljubi, ljubi, ljubi glej, kako je lep zdaj ta naš svet.Rekel je vojak, da bo,nekdo, ki njegovih pesmi ni razumel,ni jih hotel.On pa bil je le poet,zdaj ga ni, vendar njegova pesem živi,pojmo jo vsi.Ljubi…. Eva Sršen Vojko Hej, povratna informacija, še ena potrditev, da dve osmici v vezi ne "klapata". V bistvu celotno začetno ljubezensko navdušenje je splahnelo ob spoznanju, da je vse skupaj bilo samo eno veliko pretvarjanje, na žalost., pa želja po spreminjanju in ne sprejemanju drugega. Vojko. Nisem še imel te sreče, da bi imel partnerko z isto energijo. Hmm. Morda pa me ta naloga še čaka. Andres Ne želi si tega, ker zna se zgoditi, da se bo zelo klavrno končalo, tako kot se je pri meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2008 Avtor Prijavi Deli 27. april 2008 Hej, povratna informacija, še ena potrditev, da dve osmici v vezi ne "klapata". V bistvu celotno začetno ljubezensko navdušenje je splahnelo ob spoznanju, da je vse skupaj bilo samo eno veliko pretvarjanje, na žalost., pa želja po spreminjanju in ne sprejemanju drugega. Ne želi si tega, ker zna se zgoditi, da se bo zelo klavrno končalo, tako kot se je pri meni Hvala jade No, običajno je malo zvez, ki so uspešne in vključutjejo človeka, ki imata isto osnovno KIjevo energijo. Kljub temu pa se seveda lahko vprašamo: Kako to zvezo vidi moj (bivši) partner? Kako to zvezo vidi moja prijateljica? Kako lahko to zvezo vidim, ko se od nje oddaljim 1 leto? ! Kajti vsak moj odnos gledam skozi moje oči - in ti skozi svoje.In kako bi bilo, ko bi na svoje ljubezensko navdušenje pogledala še na drugačen način: Morda kot na spoznavanje sebe - v drugačni situaciji! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 To je pravzaprav dober post, saj nenazadnje sam nisem še imel priložnosti preveriti partnerstva z osmico ali drugo "prst "j" eno" partnerico. Brez dvoma pa so petke, devetke in dvojke osmici lahko dobri prijatellji. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 (popravljeno) pozdravljen vojko! ponovno se obračam nate, ker vem da lahko pomagaš. znašla sem se v situaciji, v kateri ne vem pri čem se in kaj sledi...vprašanje je sledeče: zanima me, kaj se bo zgodilo med mano in osebo nasprotnega spola v bodočnosti...so prisotna kakšna čusta z njegove strani in ali lahko pričakujem zvezo?...v bistvu ne vem pri čem sem. moje KI številke: 7 6 6njegov rojstni datum: 13.5.1984 že vnaprej se ti zahvaljujem za pomoč.... lp, wena Popravljeno 28. april 2008 -> *wena Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2008 Živjo, Vojko!Nisem našla odgovora na svoje vprašanje, zato še enkrat sprašujem:- koliko je možnosti, da bi se ujela - jaz: 22.03.1978, on 20.08.1973 in skupaj kaj ustvarila, zaživela,...- koliko je pa kaj možnosti za kaj novega - za novo ljubezen?- ali je kaj možnosti glede nove službe? Že vnaprej se ti NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM!!LP Lepo pozdravljena, pikica03 Rad bi ti odgovoril na tvoje vprašanje, pa je zastavljeno tako, da tega ne znam. To velja za tvoje 1. in drugo vprašanje. Koliko je beseda, ki sprašuje po količini. Kar zadeva tretje vprašanje. Vedno obstaja možnost, če jo vidiš ti. Celo takrat, ko ti vesolje ne kaže najboljših možnosti, lahko to energijsko situacijo spremeniš ti s svojim ustreznim delovanjem. Ko pa ti ne vidiš, ne verjameš, ne delaš v smeri novih možnosti (da bi jih ustvarila) takrat pa možnosti res niso velike. Predlagam ti, da prečitaš vse poste na tej in prejšnji strani in tu lahko najdeš odgovor tudi zase. Na forumu skoraj vedno odgovarjam tako, da je vsak odgovor tudi odgovor za druge. (Kaj ni to čar skupnega delovanja?) Kar zadeva možnosti za 'novo službo'. pikica03 4 9 9 Si pomislila kaj je to 'služba'? - Beseda izhaja iz 'služiti' (nekomu, nečemu).Ali si ti res želiš službo? Komu boš služila? Si želiš posel? Kaj je tisto, kar si res želiš?Ko si boš odgovorila na ta vprašanja, boš lažje našla svojo smer delovanja in tako tudi svoj cilj. Verjemi, da sorazmerno dobro poznam občutke, ki jih imaš letos in vem, da niso najboljši.Če si prečitala letošnji letni predvid (ali si ga?) imaš že tam nekaj odgovorov na zastavljeno vprašanje.Tudi mesečni predvidi ti nudijo ogovor za bolj natančen čas - sedaj. In tam piše: Na tebi je, da začneš (takoj) delati tisto, kar si želiš doseči v naslednjih mesecih. In čemu ne čitaš predvidov - ker so brezplačni? Res so brezplačni - niso pa zastonj. Še vedno je človek tisti, ki mora s svojim delom 'plačati' nakazano vsebino, da lažje dosega svoje cilje. In takšne izkušnje kot jih dobim ob podobnih primerih, mi govorijo, da bi bilo boljše, da bi zastonjske servise spremenil v plačljive, saj večina ljudi takrat, ko napotek plača, prisluhne bolj natančno tako sebi kot svojemu okolju in torej laže dosega svoje cilje. Zato sem ti zelo hvaležen za tvoj post, kljub temu, da odgovor ni prišel kmalu. Želim ti lepe in prijetne praznike Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Zdravo Vojko. Tudi jaz bi te prosila za predvid oziroma za moje številke. Zase sem poskušala najti številko, pa ne najdem tretje. Prvi dve sta 2 4 _, tretje pa ne najdem... Torej, moji podatki so 8.9.1980Zanima pa me še za dve osebi:1) 28.2.19762) 22.11.1976 Torej vprašanja se glasijo: a) ali bom v roku enega leta uspešno zaključila šolanje in se vpisala še naprej na podiplomski študij? b ) ali z osebo 1) sva za skupaj in tudi ostaneva skupaj? c) ali z osebo številka 2) obstajajo karmične vezi, zamere, dolgoletna iskanja in ali se razrešijo v tem življenju (če obstajajo)? se v tem življenju sploh še srečava? d) ali je čas 26.6.08 - 16.7.08 ugoden čas za potovanje? Sem te kar zasula z vprašanji upam, da nisi jezen Želim ti lep začetek tedna *** Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LLUNA 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 pozdravljen Vojko.. mene bi zanimalo ljubezen.. ali bom našla svojo sorodno dušo..rojstn. pod. 26.06.1967 20:45 Lj Priznam sem zelo nepotrpežljiva.. morda ravno zato mi vsak lušten fant uide.. Hvala lepa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 pozdravljen Vojko.. mene bi zanimalo ljubezen.. ali bom našla svojo sorodno dušo..rojstn. pod. 26.06.1967 20:45 Lj Priznam sem zelo nepotrpežljiva.. morda ravno zato mi vsak lušten fant uide.. Hvala lepa.. Pozdravljena LLuna Kaj pa tebi pomeni sorodna duša?Kaj je tisto, kar lahko s sorodno dušo delaš skupaj?Kako veš, da je še nisi našla?Ali naj bi bil fant sorodna duša?Kaj je zate ljubezen? Si prečitala letni predvid zase? Lep pozdrav, Vojko pozdravljen vojko! ponovno se obračam nate, ker vem da lahko pomagaš. znašla sem se v situaciji, v kateri ne vem pri čem se in kaj sledi...vprašanje je sledeče: zanima me, kaj se bo zgodilo med mano in osebo nasprotnega spola v bodočnosti...so prisotna kakšna čusta z njegove strani in ali lahko pričakujem zvezo?...v bistvu ne vem pri čem sem. moje KI številke: 7 6 6njegov rojstni datum: 13.5.1984že vnaprej se ti zahvaljujem za pomoč.... lp, wena Lepo pozdravljena Wena In če ne veš pri čem si, kaj ne bi bilo dobro, da bi najprej razčistila pri sebi? Saj rad odgovorim in skušam pomagati, vendar mi ni lepo, ko imam občutek, da še nisi prečitala niti letnega predvida.Če si ga, pa ga daj še enkrat. Tam lepo piše da..... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 Vojko, lahko prosim poveš še meni za mojo številko? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Vojko pozdravljen!Selim se in me zanima, če je ta vikend ugodno za selitev ali pa kdaj bi bilo v (zelo) kratkem najugodnjeje?moje številke: 463 (30.1.1979)Potrebuješ še kakšen podatek?Hvala lepa za odgovor Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.