Rabraminca 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 (popravljeno) A morda kdo ve kje bi lahko dobil Laktozne tabletke Popravljeno 4. junij 2005 -> Rabraminca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Vrba, zanima me, če je laktozna intoleranca in alergija na laktozo poimenovanje istega problema ali je razlika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 (popravljeno) Hvala, imam še nekaj vprašanj:) Hvala za odgovore! Koliko procentov ljudi ima po tvojem mnenju laktozno intoleranco? Je laktozna intoleranca odvisna tudi od obdelave mleka (pasterizacija, homogenizacija)? Je to res povezano tudi s krvno skupino? Toliko še nisem poučen o sestavi mleka, ampak ali pomeni lakt. intoleranca, da človek enako slabo prebavlja katerikoli mleko (kravje, kozje...)? Laktoza in laktaza ni isto, ne? Drugo naj bi bil encim pa to...? To so bili moji grehi neznanja:) LP Popravljeno 5. junij 2005 -> Sebastjan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hambo 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A morda kdo ve kje bi lahko dobil Laktozne tabletke Če potrebuješ laktozo, lahko uredim, da ti jo bodo poslali po pošti, vendar pa je v razsutem stanju in ne v obliki tabletk. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rabraminca 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 O Vrba hvala tiRes rabim te Laktozne tabletke ravno za postopek priprave zdravila v temno vijolicnem zrakotesnem kozarcu. Te tabletke je Jakob Lorber omenil ze leta 1861. Toplo se priporocam za info. kje bi jih dobil. Mislim pa, da mi mleko in mlecni izdelki ne skodijo, saj imam dobro prebavo in krvno skupino O Hambo ali mislis da jih postarji zmeljejo na poti. Lahko pa mi vseeno das naslov, da se pozanimam.branko.jensterle@telemach.net Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Vrba, če se ti da komentirat moja vprašanja bi bil zelo hvaležen, če ne, pa tud dobr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Saj glede procentov ni treba bit natančna, samo okvirno. Zelo me zanima, koliko ljudi ima težave z mlekom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.