Vendula 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Slovanske Solvensko Sol ali oven So obe stvarce dobre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kar je bojazljivo do ušes, je pogumnemu do kolen. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Slovanske Solvensko Sol ali oven So obe stvarce dobre Glej, glej, na to kombinacijo pa nisem nikoli pomislil. O Venet - oven - t - sol- venet - slo -venet - slon slon ali pa nosorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ...ob teh premetankah me je pa že res strah Stane Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ...ob teh premetankah me je pa že res strah Stane Mene tudi bilo,ko sem prišla k vam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Strah je ropotarnica čustev Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Strah ima velike oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Hej, lunatki! Kaj če bi namesto razglabljanja o tem, kaj strah je in kaj strah ni vsak povedal kakšen dober nasvet za odpravljanje strahu? Takšne čist babičine nasvete. Dobre in učinkovite. Al je že to kje bilo napisano? Ma vseeno. Dajmo, no. Po moje jih vsi kdaj rabimo. Pri javnem govorjenju baje pomaga, če se osredotočiš na tisto, kar govoriš in da ne poskušaš vsem ugajati, ker nikoli ne moreš ugajati vsem. Pripopaš se na tiste, ki ti odobravajoče kimajo. Vsem želim čim manj strahu! xrosex Uf, se je pa težko znebit te nadloge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Pri javnem govorjenju baje pomaga, če se osredotočiš na tisto, kar govoriš in da ne poskušaš vsem ugajati, ker nikoli ne moreš ugajati vsem. Pripopaš se na tiste, ki ti odobravajoče kimajo. kaj pa če jih ni takšnih ... :switz: čeprav to ni vedno dobro... ena profesorica, ki jo je bilo očitno strah predavat(?) se je ravno tako pripopala na tiste ki so ji kimali, na koncu ji ni kimal nihče več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Pogumni ljudje in dobro vino ne trajajo dolgo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Babičina pripomba: Vsakič, ko se uklonimo strahu, ga nahranimo in večji postane! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Meni so strah vcepili že v zgodnjem otroštvu.Do vsega živega...Da strahove premagaš in jih izkoreninišje potrebno ogromno volje,včasih še kaj več :OO!: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Lana (jaz sem si tudi dovolila da sem si jih vcepila v otroštvu.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pa meni so jih tudi pocasi gradili skozi vse otrostvo. :o|o: Naj se javi se kdo, ki mu je uspelo premagat tega brezveznega hromilca zivljenjske energije. Vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Strah je v določenih primerih pozitivna zadeva, v kakšnih okoliščinah nas aktivira, da dobro odreagiramo in se tako izognemo poškodbam ali smrti, kar je čisto pozitivna zadeva. Sicer pa se lahko tudi v običajnih življenjskih okoliščinah pojavita tesnoba in strah, to se pa zgodi, če ne verjamemo dejstvu: Življenje nas ljubi in nas vedno oskrbuje z vsem kar v določenem trenutku potrebujemo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 občuti ga in se oddalji - distanciraj ter glej , kako ga svetloba , ki jo vizualiziraš ....stopi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Takrat, ko me pograbi strah, nimam te moči, da bi mislila na kaj drugega. Z dihanjem mi ne gre, srce začne razbijat, v glavi pritisk, glas se mi ful stiša ... :xx!: kaj naj storim, da lahko sploh v praksi zacnem uporabljat te nasvete? da pridem v tako stanje, da bo kaj prijelo? kul bi blo dosec tako stanje, da bi clovek v vsaki situaciji lahko pokazal, kar ve in bil, kar je. vsem in lahko noc Cosmic Girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Takrat, ko me pograbi strah, nimam te moči, da bi mislila na kaj drugega. Z dihanjem mi ne gre, srce začne razbijat, v glavi pritisk, glas se mi ful stiša ... :xx!: kaj naj storim, da lahko sploh v praksi zacnem uporabljat te nasvete? da pridem v tako stanje, da bo kaj prijelo? kul bi blo dosec tako stanje, da bi clovek v vsaki situaciji lahko pokazal, kar ve in bil, kar je. vsem in lahko noc Cosmic Girlpredpriprava... da potem obvladaš strah v konkretnih situacijah- sproščanje, meditacija- redno. menjaj miselni program... razmišljaj kot da si takšna kot bi rada bila. ne dovoli si negativnega razmišljanja o sebi, stran s tem! razmišljaj kot zmagovalka!... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Takrat, ko me pograbi strah, nimam te moči, da bi mislila na kaj drugega. Z dihanjem mi ne gre, srce začne razbijat, v glavi pritisk, glas se mi ful stiša ... kaj naj storim, da lahko sploh v praksi zacnem uporabljat te nasvete? da pridem v tako stanje, da bo kaj prijelo? kul bi blo dosec tako stanje, da bi clovek v vsaki situaciji lahko pokazal, kar ve in bil, kar je.Strah je, kot kaže, globlje zasidran v naše bitje, kot si predstavljamo... vsakodnevne okoliščine, ki v nas prebujajo te občutke, so samo vrh ledene gore in nasveti, kot so pozitivne afirmacije in globok vdih, sproščanje pred situacijo, ki v nas prebuja strah ipd., nam pomagajo samo narediti nekaj kljub temu, da nas je strah... Morda je strah tisti vzgib v nas, ki smo ga vgradili v svoje bitje z namenom, da nas bolj poveže z nami, z vsem, kar je, da nas požene v to gibanje, ki mu nekateri rečejo 'duhovno iskanje'... pri tem imamo izbiro: lahko bežimo od njega, lahko se pretvarjamo, da ga ni, lahko se prepustimo zavajanju našega uma, ki nas zlahka prepriča, da smo strah 'premagali', lahko... ali pa se ustavimo in se soočimo z njim, ga vprašamo, kaj nam želi sporočiti, zakaj je tu... bežati pred strahom pomeni tudi, uporabljati vse mogoče tehnike in pomagala, da strahu ne bi bilo več, da bi ga nekaj raztopilo, da bi strah z njihovo pomočjo izginil... kar je seveda ena od izbir, kako se soočamo z njim, oziroma, koliko plasti čebule smo pripravljeni olupiti. Ne gre za prav - narobe, pač pa za to, da si povemo, kaj od tega izbiramo in smo si tako bolj na jasnem, kaj in zakaj nekaj imamo. Način, kako se tega lotevamo, je s precej humorja povedal Tobias (- ob koncu sporočila je zgodba o štirih iskalcih, ki hodijo po poti razsvetljenja in na poti srečajo kačo) prevod sporočila Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Weeee, folk se zbuja Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Aira in Mateja Mateja, tvoj link mi zal ne dela S sproscanjem in meditiranjem imam velike probleme, ker mi misli drvijo kot neumne. probam izvajat avtogen trening, pa me odnese oz. mi vmes vdre kot blisk slika nekega specifičnega prizora s tega dne, ob katerem me preblisne, kaj sem spet narobe nardila v neki situaciji. Seveda se mi s tem pokvari celoten koncept avtogenca in spet znova ... medtem pa me zmanjka in spet sem na zacetku. kje je za dobit kaksna vodena meditacija? poznate kaksno dobro? mogoce bi bilo boljse, da me glas na CD-ju usmerja ... p.s. vceraj sem mami ocitala, da me nikoli ne pohvali kljub uspehom, ki jih zato ne cutim, pa mi je rekla, da sem bila dovolj brihtna, da sem lahko to sama razbrala?!! prosim, kako naj otrok to razbere. vedno sem tudi poslusala, kako da drugi starsi hvalijo svoje otroke in kako to ni lepo ... brrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Aira in Mateja Mateja, tvoj link mi zal ne dela S sproscanjem in meditiranjem imam velike probleme, ker mi misli drvijo kot neumne. probam izvajat avtogen trening, pa me odnese oz. mi vmes vdre kot blisk slika nekega specifičnega prizora s tega dne, ob katerem me preblisne, kaj sem spet narobe nardila v neki situaciji. Seveda se mi s tem pokvari celoten koncept avtogenca in spet znova ... medtem pa me zmanjka in spet sem na zacetku. kje je za dobit kaksna vodena meditacija? poznate kaksno dobro? mogoce bi bilo boljse, da me glas na CD-ju usmerja ... p.s. vceraj sem mami ocitala, da me nikoli ne pohvali kljub uspehom, ki jih zato ne cutim, pa mi je rekla, da sem bila dovolj brihtna, da sem lahko to sama razbrala?!! prosim, kako naj otrok to razbere. vedno sem tudi poslusala, kako da drugi starsi hvalijo svoje otroke in kako to ni lepo ... brrr saj pri meni je bilo podobno... nič pohval, vse samoumevno, če pa kaj narediš narobe...kažin. predvsem se zdaj ne obremenjuj s tem kaj je kdo drugi naredil, ampak kaj ti sama delaš. torej nisi žrtev nekih okoliščin in drugih ljudi, ampak ti sam ustvarjaš svoje življenje. obtoževanje kogarkoli ti ne bo pomagalo pri tem da postaneš zmagovalka. sploh pa ti debatiranje s starši o tem le jemlje energijo, ki jo potrebuješ za nadalnjo rast. torej intenzivno se usmeri v spremembo, jokcanje ti nič ne pomaga. le jemlje energijo. torej v tvoji glavi naj se odvija popolnoma drugačen film od tistega "ne morem, šmrc, šmrc...".... analiziraj se in ugotovi kaj je v tebi tisto kar vleče v zmagovalno smer. zgrabi to in več ne izpusti. ti si v bistvu to, kar ti misliš da si... in nikakor ne to kar ti kdorkoli na tem svetu dopoveduje da si!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Mateja, tvoj link mi zal ne delasem že popravila Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 trtrtrtr ..... :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.