cosmic girl 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Aira vse je res. bom se potrudila in poročala o spremembah. vem, da ne morem starsev spremenit, ampak moram spremenit samo sebe. vcasih na to zal pozabim ... in spet jo dobim po nosu ali bolje - srcku uzivajte v nedeljskem soncku! xrosex Cosmic Girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 dobro ti gre cosmic Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Hvala za spodbudo, Amis Kaki srcki ste CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 strah je eno od čustev , ki nam prav pije energijo...potem pa je za naše delovanje ni dovolj...ne bori se z njim nikoli ...če ne moreš nič narediti, se distanciraj in ga glej..in videla boš , da bo izginil .še vedno ti priporočam dihanje,saj dihaš že itak ...pa dihaj tako , da ga odpihavaš z vsakim izdihom..glede staršev , pa tole...nauči se sama sebe potrjevati in pohvaliti in ne le čakati na nekoga.in videla boš , da ti bo uspelo - če se boš le imela rada ..pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 se distanciraj in ga glej..in videla boš , da bo izginil . je to iz izkušenj?... kaj se boš distanciral, če ti obvladuje življenje, prosim te!!! treba se je prav spoprijeti... se počasi pripraviti z raznimi vajami in ga potem doživeti in izživeti v konkretni situaciji.... s tistimi majhnimi strahci je pa res tako najboljše, da se distanciraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Hvala, Sfinga Samo, ko bi res bilo možno se distancirat ... pri meni res ne gre za strahce, ampak za konkretne zadeve predolgo sem že bežala od tega. zdaj je čas, da se spoprimem z mojo "dark side", samo ne vem še natančno, kako. največja napaka je, da iščeš potrditev v okolju, če je ne dobiš doma in posledično niti od samega sebe. :xx!: to pa je najslabša možnost, iz katere so se porodile hude življenjske izkušnje. ampak očitno je moralo priti do vseh slabih ... ki jih zdaj jemljem kot največje učiteljice ... čeprav se še vedno kdaj vprašam why me ... Aira, o kaksnih vajah govoris? a mi lahko konkretno poveš? CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Vsak strah je v bistvu strah pred takojšnjo izgubo zemeljskega življenja. Zemeljsko življenje pa izgubiš, ko se po tvojem telesu neha pretakati energija. Energija se pa neha pretakati s fizično prekinitvijo poti ali pa z izpraznitvijo akumulatorja.Za normalno pretakanje energije in poln akumulator pa potrebuješ v zadostnih ravnotežnih količinah le zdrav zrak, zdravo vodo, zdravo hrano in zdravo sol, torej zdravo Sonce v hrani in zdravo Zemljo v zraku, vodi in soli.Nad vsem pa mora kraljevati zdrav duh, ki to razume in ta ti pove, kaj ti manjka.Če ti manjka zraka, delaj dihalne vaje, če ti manjka vode, pij, če ti manjka hrane, jej, če ti manjka soli, pa res ne vem, kaj ti je storiti Nekaj pa je gotovo, vsak strah te opozarja le na to, da bo baterija vsak čas prazna in za zdrav duh bi bilo neumno, če ne bi ukrepal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Nekaj pa je gotovo, vsak strah te opozarja le na to, da bo baterija vsak čas prazna in za zdrav duh bi bilo neumno, če ne bi ukrepal absolutno moraš paziti na svojo energijo, če hočeš "zmagati". tehnike sproščanja so kul za pripravo- je en kup literature na to temo. priporočam "zdravljenje z meditacijo" - Doriel Hall. in tudi npr. vajo mikrokozmične orbite iz knjig Mantaka Chie. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Aira, ali misliš, da je ravno ta krmilni element, zdrav duh, največkrat v okvari pri večini ljudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Aira, ali misliš, da je ravno ta krmilni element, zdrav duh, največkrat v okvari pri večini ljudi absolutno je posledica intenzivne usmerjenosti v materialne sfere življenja na zemlji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Aira, ali misliš, da je ravno ta krmilni element, zdrav duh, največkrat v okvari pri večini ljudi absolutno je posledica intenzivne usmerjenosti v materialne sfere življenja na zemlji. Pa malo v sex tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 absolutno moraš paziti na svojo energijo, če hočeš "zmagati". tehnike sproščanja so kul za pripravo- je en kup literature na to temo. priporočam "zdravljenje z meditacijo" - Doriel Hall. in tudi npr. vajo mikrokozmične orbite iz knjig Mantaka Chie. Super si, Aira ze letim v knjiznico lp-cke xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Pa glej, da se še bolj ne prestrašiš, kajti intenzivno branje porablja veliko energije in če ne boš vnašala vase dovolj Sonca in Zemlje, se ti utegne akumulator še bolj izprazniti, kajti duševna hrana energijo porablja, ne pa proizvaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Se ti zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 S sproscanjem in meditiranjem imam velike probleme, ker mi misli drvijo kot neumne. probam izvajat avtogen trening, pa me odnese oz. mi vmes vdre kot blisk slika nekega specifičnega prizora s tega dne, ob katerem me preblisne, kaj sem spet narobe nardila v neki situaciji. Seveda se mi s tem pokvari celoten koncept avtogenca in spet znova ... medtem pa me zmanjka in spet sem na zacetku. Pozdravljena, tudi jaz pričenjam z meditacijo, ker sem do zdaj komplicirala, da je bilo joj...Prebiraš knjigce, pa izkušnje, pa imaš mogoče majhen dvom, če bo to tudi tebi uspelo, pa poskusiš, pa seveda misli uhajajo. Zdaj čisto počasi berem knjigo meditacija in še 7 stvari, ki vam lahko spremeni življenje. Zaenkrat nič ne kompliciram. Poslušam po Cdju vodeno sproščanje, potem grem v mislih v eno kratko molitvico, pa potem si govorim afirmacije. Toliko zaenkrat zmorem. Bom pa postopek vmes, ko se kaj novega naučim in ko mi bo šlo korigirala. Ne obremenjujem se kaj točno naj bi videla in občutila, tole jemljem bolj kot en randi s seboj. Tudi meni misli uhajajo, samo ti jih ni treba na silo nazaj klicat, nežno jih pokliči nazaj in nadaljuj tam kjer so ti pobegnile. Sčasoma ti bodo vedno manj uhajale. Vzemi si čas za to, počasi napreduj in bodi potrpežljiva s seboj. Opogumljaj se pa sama, ne išči potrditev iz okolja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Morda je strah tisti vzgib v nas, ki smo ga vgradili v svoje bitje z namenom, da nas bolj poveže z nami, z vsem, kar je, da nas požene v to gibanje, ki mu nekateri rečejo 'duhovno iskanje'... pri tem imamo izbiro: lahko bežimo od njega, lahko se pretvarjamo, da ga ni, lahko se prepustimo zavajanju našega uma, ki nas zlahka prepriča, da smo strah 'premagali', lahko... ali pa se ustavimo in se soočimo z njim, ga vprašamo, kaj nam želi sporočiti, zakaj je tu... komaj zdaj natančneje prebrala... v bistvu če pogledam pri sebi - če ne bi imela v lajfu enih težav ki jih pač imamo..., ne bi prav nič brskala po sebi in bi kakršenkoli poskus duhovne rasti ostal daleč pred mano. zato samo rabiš kar precej življenja dati skozi da to res ozavestiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Cist se strinjam s tabo, JanjaK, hvala za te besede ampak še vedno me muči tisti preskok ... ko bom vse tisto, o čemer berem, lahko uporabila v tistem trenutku, ko to resnično potrebujem ... no ja. maš prav. počasi in brez pretiranega kompliciranja. kateri CD z vodenim sproscanjem pa uporabljas? ja, okolje, tega se bo treba temeljito otrest. kar zahtevna naloga - glede na to, da te celo življenje vzgajajo v stilu "kaj bodo drugi rekli", ni pa pomembno, kako se ti pri tem počutiš še eno vpr, Janja. a ti tvoja Volnica kaj pomaga pri delu na sebi? tudi sama namrec razmisljam prav o eni taki kepici ... CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Kdor se zna bati, se zna tudi nevarnosti izogibati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ja, ampak kaj, če vidiš nevarnost v nečem, kar racionalno gledano sploh ni nevarno? kaj pa potem, če se začneš vsega bati, še življenja ... se počasi izoliraš od sveta, se izogibaš situacijam, v katerih bi sigurno bil uspešen ... to pa najbrž ni ok? to zna bit zaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Cosmic girl pozdravljena! Jaz sem prepričan, da čisto vsega te pa tudi ni strah, počni počasi, kjer omahuješ, stvar počasi začeti in spoznavati, ker verjetno si od teh situcij bežala, jaz sem prepričan, da si morala imeti slabo izjušnjo....npr. otroka, ki so silili nekam čez prepad, ta se bo potem bal takšnih dogodivščin v hribih, ali primer, če te piči kača, ker se boš potem bal še zvite vrvi, saj to je pa tudi življensko .....mogoče bi za ublažitev te res neprijetne tegobe uporabljala vilinski kluč "SANVAL TEI AILAH", mogoče ti pa manjka tudi samozavesti??....lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 navedla sem preprosto uporabo aspektike v tem primeru..to pomeni občutiš ,kje v telesu se javlja blokada , ki jo povzroča npr. strah... se oddaljiš in jo gledaš , nato greš noter , ter jo občutiš od znotraj in zopet ven ...nato jo topiš s svetlobo ...vse to je poenostavljeno ..in še vedno mislim , DA SE S STRAHOM NE SMEMO BORITI ...-bolje je , da pogledamo vzorce, ki ga povzročajo.pomaga tudi zavestno dihanje...je pa tako , da vsak dala tisto , kar mu leži in prav je tako..pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Jaz sem prepričan, da čisto vsega te pa tudi ni strah, počni počasi, kjer omahuješ, stvar počasi začeti in spoznavati, ker verjetno si od teh situcij bežala, jaz sem prepričan, da si morala imeti slabo izjušnjo....npr. otroka, ki so silili nekam čez prepad, ta se bo potem bal takšnih dogodivščin v hribih, ali primer, če te piči kača, ker se boš potem bal še zvite vrvi, saj to je pa tudi življensko .....mogoče bi za ublažitev te res neprijetne tegobe uporabljala vilinski kluč "SANVAL TEI AILAH", mogoče ti pa manjka tudi samozavesti??....lep dan, Borism [/color][/b]Cau, BorisM, no, malo sem pretiravala ... ampak res me je strah v takih situacijah, ki so cist vsakdanje, da ne govorim o kaksnih formalnih zadevah. ceprav ful odvisno od trenutnega razpolozenja, obremenjenosti ... vcasih kul, drugic grem v trgovino in je podn avtoritativni starsi, netolerantno okolje, kljub uspehom ni bilo pohval, ja, posledicno tudi nizka samozavest, ki me je res veckrat drago stala ... zacaran krog a samo napišem ta ključ na list in ga obesim na steno? bo to ok? hvala ti za to Lp-cke xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 tudi tebi hvala, sfinga ampak mislim, da bom morala še nekaj časa delati na sebi, da bo začela tvoja tehnika delovati ... je že za bolj napredne, se mi zdi, ki majo bolj popucane stvari ... nocko xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 - Opazuj se, kako dihaš, kadar te je strah. Kratko, plitko in sunkovito. Prekini to in začni v takšnih primerih zavestno dihati počasi in globoko. - Strah je doma v pleksusu. Kadar te je strah, čutiš tam slabost. Večkrat skušaš ta del tudi podzavestno prekriti z rokami. Kadar se spomniš (večkrat dnevno) položi obe roki na pleksus in tja usmeri pozornost. Ohranjaj jo tako dolgo, da čutiš tam toploto. Tako si okrepiš pleksus in zjebeš strah. - Kadar nas je strah, smo zakrčeni; najraje bi se pogreznili sami vsae. Zavestno se takrat sprosti in se strahu prepusti. Takoj bo izgubil moč. - Kadar te je strah, daj obe dlani na tilnik, nekajkrat globoko vdihni in sunkovito izdihni. To so sam drobni triki, lotiti pa se moraš vzrokov (morda si jih navedla, sem prejšnje poste le bežno preletel). Smo tudi tako bedasti, da se začnemo tedaj, ko se pojavi situacija, ki se je običajno bojimo, opazovati v pričakovanju strahu oz. njegovih negativnih posledic. Če boš okrepila pleksus, bo vse lažje in ležje boš razsula tudi primarne vzroke strahov. BBBBBBUUUUUUUUUUUU!!!!!!! (si se kaj ustrašla?) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.