cosmic girl 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 BBBBBBUUUUUUUUUUUU!!!!!!! (si se kaj ustrašla?)Nosko, kako bi se lahko bala take prijazne duše? Vsi, ki ste mi do zdaj pomagali, ste res zlati! Lepše in lažje je življenje v vaši družbi. Danes je zunaj tako lepo, sončno. Tako se tudi sama danes počutim po vaši zaslugi. xrosex papa in lep dan vam želim jaz se grem v Tivoli martinckat CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 BBBBBBUUUUUUUUUUUU!!!!!!! (si se kaj ustrašla?) :O: (sploh ne...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Nista se ustrašli??? Ph, ne znata se igrat! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 odvisno kaj je zate igra... da se mi "bojimo" in nas ti loviš??? ne ne. raje obratno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Halo, že nazaj pomartinčkana ja, Nosko, se boš moral bolj potrudit ... še posebej zdaj, ko imam citrin kaj pa zdaj, ga samo položim na 3. čakro ali kako? mora biti prej očiščen, ne? prosim, napiši mi točno, kaj naj nardim thnx pozdravcke tudi tebi, Aira xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Halo, že nazaj pomartinčkana ja, Nosko, se boš moral bolj potrudit ... še posebej zdaj, ko imam citrin kaj pa zdaj, ga samo položim na 3. čakro ali kako? mora biti prej očiščen, ne? prosim, napiši mi točno, kaj naj nardim thnx pozdravcke tudi tebi, Aira xrosexCitrin bo do neke mere deloval tudi sam, še bolj pa, če ga boš ustrezno mentalno-čustveno podprla.Ko boš imela čas in voljo, skoči v knjižnico in vzemi mojo knjigo Minerali*zdravje*duhovnost (Tadej Pretner). Preberi si poglavje o čakrah (str 56 do67), našla pa boš tudi poglavje (V.) o čiščenju in energijski aktivaciji mineralov, programiranju mineralov in še marsikaj. Pol pa daj tistim strahovom tinte pit Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 kateri CD z vodenim sproscanjem pa uporabljas? še eno vpr, Janja. a ti tvoja Volnica kaj pomaga pri delu na sebi? tudi sama namrec razmisljam prav o eni taki kepici ... CGUh, nisem dolg semle pokukala. naslova CDja ne vem, mislim, da je kar Sproščanje. Vodi en ženski glas, pa potem en moški glas in nazadnje je cela zadeva brez teksta. Pa v Slovenščini je . Verjetno ja, da Volnica tudi določene zadeve izvablja iz mene, ki v drugačnih situacijah ne pridejo do izraza . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Citrin bo do neke mere deloval tudi sam, še bolj pa, če ga boš ustrezno mentalno-čustveno podprla.Ko boš imela čas in voljo, skoči v knjižnico in vzemi mojo knjigo Minerali*zdravje*duhovnost (Tadej Pretner). Preberi si poglavje o čakrah (str 56 do67), našla pa boš tudi poglavje (V.) o čiščenju in energijski aktivaciji mineralov, programiranju mineralov in še marsikaj. Pol pa daj tistim strahovom tinte pit Vau, a to si ti? Ful dobra knjiga. Sem si jo takoj sposodila, ko bodo finance, pa razmisljam o nakupu ... Citrin sem kupila - kamenček in ogrlico. A mu škoduje sonce? Zraven citrina sem kupila še tigrovo oko in ametist in vse veselo dala na sonce, potem pa prebrala, da ametista ne smemo dajat na sonce Kako pa aktiviram citrin z ametistom? Videla sem, da so te zadeve podrobno opisane v knjigi, ampak ker sem še novinka, me vse malo mede. Kako torej po najkrajši poti aktiviram citrin? Hvala za nasvete, Nosko. S temi mojimi strahovi je pa :xx!: negativni vzorci so tako močni :o|o: probala bom vse in tako dolgo, da se jih bom enkrat rešila CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 naslova CDja ne vem, mislim, da je kar Sproščanje. Vodi en ženski glas, pa potem en moški glas in nazadnje je cela zadeva brez teksta. Pa v Slovenščini je . Verjetno ja, da Volnica tudi določene zadeve izvablja iz mene, ki v drugačnih situacijah ne pridejo do izraza .že vem! globinska sprostitev tako malo je teh zadev v slovenščini, da ni težko najt :o|o: Volnico sem videla na fotki in je Lp-ček xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Citrin bo do neke mere deloval tudi sam, še bolj pa, če ga boš ustrezno mentalno-čustveno podprla.Ko boš imela čas in voljo, skoči v knjižnico in vzemi mojo knjigo Minerali*zdravje*duhovnost (Tadej Pretner). Preberi si poglavje o čakrah (str 56 do67), našla pa boš tudi poglavje (V.) o čiščenju in energijski aktivaciji mineralov, programiranju mineralov in še marsikaj. Pol pa daj tistim strahovom tinte pit Vau, a to si ti? Ful dobra knjiga. Sem si jo takoj sposodila, ko bodo finance, pa razmisljam o nakupu ... Citrin sem kupila - kamenček in ogrlico. A mu škoduje sonce? Zraven citrina sem kupila še tigrovo oko in ametist in vse veselo dala na sonce, potem pa prebrala, da ametista ne smemo dajat na sonce Kako pa aktiviram citrin z ametistom? Videla sem, da so te zadeve podrobno opisane v knjigi, ampak ker sem še novinka, me vse malo mede. Kako torej po najkrajši poti aktiviram citrin? Hvala za nasvete, Nosko. S temi mojimi strahovi je pa :xx!: negativni vzorci so tako močni :o|o: probala bom vse in tako dolgo, da se jih bom enkrat rešila CG Sorči C.G., sem te šele zdele opazu. Daj zastavljaj vprašanja o kristalih raje v kakšno od tem o kristalih - tja vedno najprej pogledam. Na rumeno podlago s črno barvo nariši šestkrako zvezdo (v obliki dveh prepletenih trikotnikov). Sprosti se in vzemi v roke citrin. Uglasi se z njim (knjiga, III.1. Vstavljanje programa v mineral, str. 79 in 80). Nato ga položi na narisani simbol in pusti na njem desno roko. V telesu ustvari občutek (čustveni naboj) povezan s simbolom - moč, gotovost, povezava duhovnega in materialnega... Tu se potrudi, ker je čustveni naboj ključnega pomena za programiranje kristala. Ko v telesu pričaraš ta občutek, ga ohranjaj, pozornost pa usmeri v roko s kristalom. Ohranjaj občutek vsaj minuto. Končaj z zavestjo, da si opravila dobro in da bo kristal opravljal svojo funkcijo - pomagal ti bo, da ohranjaš občutek moči v pleksusu in enakomeren ritem dihanja - strahovi bodo hitro odšli z dolgimi nosovi. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Sorči C.G., sem te šele zdele opazu. Daj zastavljaj vprašanja o kristalih raje v kakšno od tem o kristalih - tja vedno najprej pogledam.Zmenjeno bom. hvala za to in za spodbudo, Nosko. super si xrosex ampak danes sem take volje, da bi najraje :xx!: spet me je pograbil strah v taki situaciji, da mi sploh nič ni jasno res mi ni ni to vse samo zaradi odobravanja okolice, saj se mi zgodi to tudi, ko me oseba/e vidno sprejema in vse, jaz njo tudi, ampak kljub temu se začnem trest iz neznanih razlogov :o|o: je možen strah pred neuspehom in uspehom hkrati? nimam vzrokov za tako počutje manjvrednosti in tega sr... saj mi vse kljub tem težavam super uspeva. zakaj? vedno me po takih na videz majhnih dogodkih pograbi neznanska žalost večja od mene, ne vem zakaj žalost, ki je ne znam razložit oprosti, morala sem to nekam napisat sovražim to negotovost, ko samo sebe puščam na cedilu probavam in upam, da mi bo uspelo že zaradi vas lunčkov mi je dost lažje ob vsem tem xrosex Lp, žalostna CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ne daj se CG Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hvala, Amis Saj se ne dam. Še vedno sem tu, ne? Zanalašč se bom borila Lp,CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Cosmic girl, saj se tudi moraš boriti, bomo skupaj nekako tole ublažili pri tebi, saj ko stvar bolj spoznaš tudi vidiš, da ti ni nevarna....potem sva zmenjena, ne se pustiti ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Zanalašč se bom borila jesss :vragec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ampak danes sem take volje, da bi najraje :xx!: spet me je pograbil strah v taki situaciji, da mi sploh nič ni jasno res mi ni ni to vse samo zaradi odobravanja okolice, saj se mi zgodi to tudi, ko me oseba/e vidno sprejema in vse, jaz njo tudi, ampak kljub temu se začnem trest iz neznanih razlogov :o|o: je možen strah pred neuspehom in uspehom hkrati? nimam vzrokov za tako počutje manjvrednosti in tega sr... saj mi vse kljub tem težavam super uspeva. zakaj? vedno me po takih na videz majhnih dogodkih pograbi neznanska žalost večja od mene, ne vem zakaj žalost, ki je ne znam razložit oprosti, morala sem to nekam napisat sovražim to negotovost, ko samo sebe puščam na cedilu probavam in upam, da mi bo uspelo že zaradi vas lunčkov mi je dost lažje ob vsem tem xrosex Lp, žalostna CGBistvo samozavesti in sreče je samopodoba – na osnovi svojih prepričanj o sami sebi, se odzivaš na svet, posledično pa se seveda svet odziva nate. Ne gre le za to, kako se nate odzivajo ljudje okoli tebe, ampak tudi za to, da tvoje energijsko stanje podpirajo sorodna energijska bitja – če si npr. prestrašena se nate lepijo energijska bitja podobne energijske vsebine, ki »delajo na tem«, da boš prestrašena še naprej – pri nasprotnih občutkih seveda velja tudi obratno. Samopodoba, ki jo "vzdržuješ" trenutno, je samopodoba neprizemljenega bitja, ki ga obvladujejo strahovi. To se kaže v vsem kar počneš - tudi v tem, kakšno ikono in ime si izbrala na forumu (ikona: nebogljen mucek, ime: cosmic girl - kozmično, zračno, brez stika z "gotovostjo" zemlje). Najprej se torej na zavestni ravni odloči, da ne želiš več takšne samopodobe in začni okoli sebe spreminjati vse tisto, kar jo simbolizira (če mene vprašaš tudi ikono in forumsko ime). Izogibaj se nežno modrih in roza barv in posezi za rumeno, različne temnejše tone pa tudi zeleno. Drugi korak: poskusi ozavestiti vse, kar je vplivalo na tvojo samopodobo takšno, kot je sedaj in ki je zate moteča. Vse, česar se spomniš, si napiši na list papirja. Verjemi, da na tak način probleme lažje »potegneš« iz energij in jih prizemljiš. To lahko narediš najbolje sama, saj si sama lahko priznaš tudi stvari, kakršne komu drugemu ne bi. Faktorje, ki so vplivali na tvojo samopodobo spoznaj kot nekaj, kar si s svojim razmišljanjem sama skreirala in ne kot nekaj, kar je del tebe. Prav tako je dobro vedeti, da s tem, ko od problemov na tak ali drugačen način bežiš, povečuješ njihovo moč – z njimi se torej čimprej sooči. Možgani in živčni sistem delujejo tako, da uresničijo cilje njihovega lastnika, pri tem pa je za končni uspeh, kot sem že rekel, najpomembnejša samopodoba. Najboljše zdravilo za spremembo samopodobe, je da postaneš samozavestna. A kako spremeniti samopodobo, če imamo za sabo cel niz situacij, v katerih te obvladuje strah? Nedvoumno je dokazano, da človekov živčni sistem ne razlikuje dejanske izkušnje od izkušnje, ki si jo zamislimo v živo in v vseh podrobnostih. Vase moraš torej vsaditi »program«, ki ti bo pomagal iz težav. Tehnika: Sedi na preprost stol (ne fotelj). Hrbtenica naj bo ravna, obe nogi na tleh. Roki položi na kolena in se sprosti. S pozornostjo se spusti v središče zemlje in od tam preko podplatov vdihni v srce transformacijsko moč zemljinega ognjenega jedra. Izdihni iz srca preko temena v središče vesolja, nato pa vdihni energijo univerzalne ljubezni iz središča vesolja v srce, izdihni pa skozi podplate v središče zemlje. Vdihe in izdihe še naprej izmenjuj, pri vsakem vdihu občuti, kako ti v predelu srca raste krogla zlate svetlobe. Tako dihaj tako dolgo, da bo zrasla dovolj, da bo napolnila ves prsni koš. Tedaj vstani in se zavej povezave zemeljske transformacijske energije in energije ljubezni iz vesolja, ki si jo vzpostavila. Točka srečanja teh dveh energij je tvoje srce in iz njega skozi celo fizično in energijska telesa sedaj izhaja energija, ki iz tvojega telesa prežene občutke nemoči in strahov, ter ti daje moč. Čustveno se odzovi na to moč in uživaj v občutku moči in tem, da lahko izpelješ vse, kar si zamisliš. V tej fazi boš z močjo in gotovostjo "programirala" telesne tekočine, v katerih nastajajo nove celice - na ta način boš dejansko spremenila fizično realnost, saj bodo nove celice nastajale v energijsko precej "močnejšem" okolju. Uživaj nekaj časa v tem občutku, nato pa odroči roke. Vdih spet iz zemlje v srce, izdih pa iz srca skozi obe roki na levo in desno. Naslednji vdih iz kozmosa v srce, izdih pa spet skozi roke. To nekajkrat ponovi ob jasni zavesti moči in dejstva, da si formirala zlat zaščitni križ, ki sega od transformacijskega ognja središča zemlje do vira ljubezni v središču vesolja, njegova kraka pa segata v neskončnost na levo in desno. Ozavesti, da te bo zaščitni križ branil pred vsemi energijami in vzroki strahov ter nemoči, ki bi hoteli vdreti v tvoj energijski sistem. Stoj tako in nekaj časa uživaj v tem občutku varnosti in moči. Vajo izvajaj vsaj tri tedne 2 x dnevno. Med temi tremi tedni ne presojaj, kako uspešno je tvoje delo, saj spremembe niso takojšnje in dramatične, če pa jih boš vmes presojala in dvomila v njihovo učinkovitost, ne bo nič. V vsakodnevnih situacijah, kjer se boš srečala s strahovi, ne pozabi na zavestno umiritev dihanja in druge trike, ki sem ti jih opisal v enem prejšnjih postov. Če boš tole dejansko tri tedne izvajala, upam staviti kolikor hočeš, da boš iz svojga lajfa pregnala vsaj 75% strahov. dr. Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 To se kaže v vsem kar počneš - tudi v tem, kakšno ikono in ime si izbrala na forumu (ikona: nebogljen mucek, ime: cosmic girl - kozmično, zračno, brez stika z "gotovostjo" zemlje). Najprej se torej na zavestni ravni odloči, da ne želiš več takšne samopodobe in začni okoli sebe spreminjati vse tisto, kar jo simbolizira (če mene vprašaš tudi ikono in forumsko ime). npr. tvoja ikona, ki je res kul in sovpada s tvojo podobo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Aira, če pa tebi tvoja ikonca ni všeč, potem pa tudi ne vem, kaj bi rada.Si malo sitna pri polni luni, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Aira, če pa tebi tvoja ikonca ni všeč, potem pa tudi ne vem, kaj bi rada.Si malo sitna pri polni luni, a ne ne. ful mi je všeč (saj sem jaz a ne, bi bil šit, če si ne bi bila všeč) še bolj pa mi je všeč ime, ki res ponazarja mene- to kar sem- in mojo dušo. ogenj-zrak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 To se kaže v vsem kar počneš - tudi v tem, kakšno ikono in ime si izbrala na forumu (ikona: nebogljen mucek, ime: cosmic girl - kozmično, zračno, brez stika z "gotovostjo" zemlje). Najprej se torej na zavestni ravni odloči, da ne želiš več takšne samopodobe in začni okoli sebe spreminjati vse tisto, kar jo simbolizira (če mene vprašaš tudi ikono in forumsko ime). npr. tvoja ikona, ki je res kul in sovpada s tvojo podobo Da bi me zaradi takšnegale pisanja kak psihiater za jajca obesu, mi je tak jasno. Zdaj pa še ti težiš... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 težim? samo povem svoje mnenje, saj je forum a ne? za izmenjavo mnenj- vsak lahko pove kar misli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 težim? samo povem svoje mnenje, saj je forum a ne? za izmenjavo mnenj- vsak lahko pove kar misli. Seveda lahko. Živimo v svobodni diktaturi, v kateri lahko rečeš tudi npr., da si ogenj in zrak, pa čeprav si v resnici voda in zrak. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Seveda lahko. Živimo v svobodni diktaturi, v kateri lahko rečeš tudi npr., da si ogenj in zrak, pa čeprav si v resnici voda in zrak. kaj pa vsi moji levi in strelci in celo ena devica v horoskopu x? to kar naenkrat ni nič, ali kaj. sicer mpa si že povedal da o horoskopu nimaš pojma- oz ti dlje od sonca in ascendenta ne znese od vode pa itak nimam skoraj nič razen ASC in saturna v škorpiji. oba bom pa zjebala z marsom in venero v levu in luno v ovnu ha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Seveda lahko. Živimo v svobodni diktaturi, v kateri lahko rečeš tudi npr., da si ogenj in zrak, pa čeprav si v resnici voda in zrak. kaj pa vsi moji levi in strelci in celo ena devica v horoskopu x? to kar naenkrat ni nič, ali kaj. sicer mpa si že povedal da o horoskopu nimaš pojma- oz ti dlje od sonca in ascendenta ne znese od vode pa itak nimam skoraj nič razen ASC in saturna v škorpiji. oba bom pa zjebala z marsom in venero v levu in luno v ovnu ha. Brez razburjanja prosim. Saj sem dal le primer in sploh ni letelo na nič konkretnega... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 saj se ne razburjam... to se ti samo zdi zaradi marsa v levu... bodi brez skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.