cosmic girl 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Nosko, vedno znova me presenečaš z dragocenimi napotki oh, moram res spremeniti svojo ikonico? pa tako mi je všeč sploh nisem razmišljala na tak način o ikoni in imenu imaš kar prav. Res sem neprizemljeno bitje, večino časa preživim nad oblaki, v realnem svetu sem pa kot ta mucek bom morala res nekaj spremenit, poiskat tako bolj "suvereno" ikono, ime bom še obdržala ... je res tako slabo? oblačim se itak NE v take tone (nežno roza, modra), vedno v bolj temne, večinoma črno, rdeče, zeleno. Bo treba še kej rumene primiksat dihanje mi zelo dela probleme, nekaj se trudim s trebušnim, ne vem, če delam prav. strah pa res začutim najprej v pleksusu, potem v srcu in potem še v glavi :o|o: moram okrepiti pleksus ... Hvala za napotke, Nosko xrosex Nočko, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Aira, tudi tebi hvala zdajle se že smejčkam zaradi vas xrosex Nočko, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 dihanje mi zelo dela probleme, nekaj se trudim s trebušnim, ne vem, če delam prav. strah pa res začutim najprej v pleksusu, potem v srcu in potem še v glavi :o|o: moram okrepiti pleksus ...cosmic girl, morda ti bo tudi tole kaj v pomoč Zdravljenje notranjega otroka Dihanje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mateja, hvala tudi tebi veliko zanimivega branja in napotkov si mi podala zdaj pa me čaka trdo delo samo da bo boljše ... ker slabše ne more bit :o|o: Lp-čke CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 zdaj pa me čaka trdo deloej, vso srečo, pa naj ti bo to 'delo' tudi v veselje, saj ti prinaša olajšanje in večji stik s seboj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Aira, tudi tebi hvala zdajle se že smejčkam zaradi vas xrosex Nočko, CGuau kakšna mačka ... obožujem muce vseh vrst, tudi če se nekaterih bojim mogoče ravno zato.... čutiš nekakšno spoštovanje do divjine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Bravo C.G. Tale ikonca je videt že precej drugače. Prvi korak je narejen... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Hvala vsem vsaj na pogled bolj nevarna mucka, ki je ne prestrašiš kar tako me veseli, da vam je všeč ta ikonca meni je tudi zelo ne počutim se še nič močnejše, lepo pa mi je pri srčku, da se lahko vedno obrnem na vas upam, da bo jutri in v naslednjem obdobju boljše Lp-čke xrosex, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 U, lepa ikonca Cosmic girl! Seveda bo boljše v prihodnje , saj je že vsaka drobcena sprememba lahko pokazatelj tega ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Strah, močno čustvo, zame je le čustvo, kot veselje, razburjenje, žalost jeza bes. Kdaj občutim strah - kadar razmišljam kaj bi se lahko zgodilo če... tega se izogibam v zadnjem času, ker tko nimam vpliva na prihodnost, strah-sej zadnje čas me je vse manj strah, ampak spominjam se kako izgleda-ko te zagrabi krč, ko ne moreš misliti, se mogoče upiraš da bi zakričal,...najbolj sem občutila pravi pomen strahu na poti preko Velebita, vsakič znova na poti dol in gor sem dobesdno umirala, zrla naravnost predse in se krčevito oklepala sedeža, uf, grozen občutek.... nisem razmišljala da bi zgrmeli navzdol, samo otrpnila sem... hehe sem ugotovila pred dnevi, da je sedaj tunel, da Velebit lepo sameva hvala bogu... sej se mi je v tistem 5 km predoru porodila kakšna čudna misel samo sem se nasmehnila in preprosto usmerila misel v nekaj drugega in bilo je super opazovat modre lučke ki so izginjale za nami. Še vedno pa imam strah se sesti v avto (po nesreči) in včasih sem jzna sama nase ker vem da je to samo izgovor ki ga vlečem za seboj. Morala bom sesti in peljati... če bom hotela. Pa je izgovor v avtu in v tisočih drugih stvareh...ampak to so samo izgovori. evo, bom jaz sama sebe preizkusila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 yessss selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 za take tehnike ne rabiš nič drugega , kot le malo volje in časa...to ni za napredne , kot je bil tvoj izgovor...veš šele , ko nekaj narediš zase , se nekaj spremeni in nič prej.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 strah je eno od čustev , ki nam prav pije energijo...potem pa je za naše delovanje ni dovolj...ne bori se z njim nikoli ...če ne moreš nič narediti, se distanciraj in ga glej..in videla boš , da bo izginil .še vedno ti priporočam dihanje,saj dihaš že itak ...pa dihaj tako , da ga odpihavaš z vsakim izdihom..Živjo, Sfinga! Te kar citiram od prej. Kako naj pozabim na te strahove in se od njih distanciram, če prevladujejo nad življenjem? ne morem jih kar pozabit :o|o: saj bi bilo kul to, če bi lahko ... hočem jih transformirat, uničit! ... diham pa diham vem, da je treba delat ... telo in um se na začetku zelo borita proti tem spremembam, zelo ampak zdaj sem trdno odločena, da spremenim uničujoče vzorce delam pa Noskovo vajo z zaščitnim križem Lp-čke xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Zajca ni strah, ampak sam sebe varuje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Na, pa smo spet tam. Prejokala sem celo popoldne in večer Zdaj mam pa res dost tega lajfa. Ne morem vec tako naprej. Vecina za druge normalnih stvari mi pobere toliko energije, da ... Nobeno prigovarjanje mi ne pomaga, ker te moje fobije niso racionalne. Ne morem jih razumsko obvladovati. Evo, primer. Takoj ko pridem na faks, ne morem vec nic. Vsa se tresem, ne morem se normalno pogovarjat ... Pa nimam razlogov za to. Oz. so, ampak ne cisto neposredni. Še na kavo mi je včasih problem iti, ker se bojim, da se mi bo šalca tresla in ... Saj ljudje so cist prijazni. No,vsaj nekateri. Ni problem v njih. Je v meni. In tega se ne morem rešit. Pa se trudim! Nekje je ena tema o brisanju preteklosti. Sem dala skoz. Pozabila nisem, je pa veliko lažje. Zdaj pa rabim nekoga, da mi pomaga odstraniti ta nesmiseln strah, ki mi preprečuje normalen lajf. Mislim na kakšnega bioenergetika ali kaj podobnega. Prosim, povejte mi, h komu naj grem. Zaupanja vrednemu, ker sem se ze opekla. Nekaj casa nazaj sem 2 meseca cakala na psihiatrinjo, potem pa naletela na zaklenjena vrata. To je ze morala biti usoda, ker iskreno povedano, ne verjamem vec v uradno medicino. Ze kar nekaj casa ne. Škoda, da je tako težko izvohati alternativce. In še prazna luna za povrh :o|o: Lp od žalostne CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Pozdravljena Cosmic Girl! Imaš prav, da je bil in da je še dan mlaja, ker sem tudi jaz imel par ur včeraj neke trzavice(greš med ljudi ali v naravo!), ampak, kaj se že nismo pogovarjali(pisali), kaj in kako oblažiti tvojo tegobo.....saj je prav, kar obišči te osebe, ki jih imaš namen, ampak mislim, da bi morala(pa bi tudi lahko!) pri tem sama največ storila, po mojem te drži kakšen močan tranzit kakšnega neugodnega planeta, ki pa prej ko slej oddide naprej....daj Cosmic Girl, takoj začni gledati na svet, na življenje, z lepše perspektive, saj ni tako črno kot si ti predstavljaš....lep dan in lep vikend, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Način, kako se tega lotevamo, je s precej humorja povedal Tobias (- ob koncu sporočila je zgodba o štirih iskalcih, ki hodijo po poti razsvetljenja in na poti srečajo kačo) prevod sporočila hmm... sem šla pogledat in povezava dela (ker je Cosmci girl nekje napisala, da ne deluje)... dajem ta del sporočila sem, ker se mi zdi res fino in simpl povedano, kako se lotevamo soočanja s strahom:*To je zgodba štirih ljudi, ki so hodili po vzpenjajoči cesti. Hodili so po razsvetljeni promenadi, ki je bila videti kot, da je "na koncu sveta". Uživali so ob sončnem dnevu. Vedeli so, kakor veste tudi vi, da je nekaj prelepih dni na tej Razsvetljeni aveniji in, da je nekaj takih, ki so hladni in vetrovni in deževni. Včasih so taki dnevi,da komaj najdeš cesto, kaj šele, da bi hodil po njej!Torej, ti štirje, so hodili dalje, nekako brezbrižni, z glavami v oblakih, komaj, da v telesu, kar rado počne mnogo vas. Nenadoma se prednje priplazi kača in se ustavi naravnost pred žensko, ki je bila na koncu te skupine. Kača se je zvila pred njenimi nogami in ji preprečila, da bi nadaljevala pot. Ovila se je okoli njenega telesa, zasukala glavo in energijo strahu naravnost v oči ženske. To je povzročilo, da je ženska pozabila vse, česar se je naučila. Za trenutek jo je zlomilo. Začela je teči nazaj z neverjetno hitrostjo, nazaj v vas, od koder so prišli. Tako na hitro je zbežala, da je skupina ni mogla niti ujeti, da bi jo umirila. Toliko strahu je občutila! Tako zelo se je prestrašila te kače, da je pozabila vsa orodja, ki se jih je naučila.Kača je bila zelo zadovoljna s svojim delovanjem in nad svojo močjo, saj ji ni bilo treba niti uporabiti svojih kačjih lastnosti. Žensko je spravila v beg! Priplazila se je nazaj v grmičevje, kjer so bili ostali trije. Zmedeni so bili in niso vedeli, kaj bi. Žalostni so bili, ker je ena od njih zbežala nazaj v vas in se verjetno še nekaj časa ne bo odločila, da bi se podala na to pot vzpenjanja. Pogovarjali so se in odločili, da nadaljujejo svojo pot. Zahvalili so se in blagoslovili, da vsaj nihče od njih ni bil poškodovan.Omenjeni trije so nadaljevali pot, uživajoč v lepem dnevu, ko se nenadoma iz grmovja priplazi kača. Kar skočila je na cesto naravnost pred moškega. Dvignila je glavo in pokazala svoje strupene zobe. Moški ji je rekel: "Ubil te bom. Jeznega me delaš! Enega od nas si pregnala. Ubil te bom, da bo mir!" Potegnil je nož, zamahnil z roko nazaj, medtem pa ga je kača pičila v nogo. Takoj je umrl. Želel je zaščititi druge. Nameraval je ubiti kačo, toda kača je bila bolj zvita. Bila je hitrejša. Hitro je zbežala nazaj v grmovje.Ostala dva sta pokopala svojega prijatelja z obredom. Jokala sta, nato pa sta se, moški in ženska, odločila, da nadaljujeta. Uživala sta v lepem dnevu, vendar sta ju težila zadnja dva dogodka - ena prijateljica je zbežala nazaj v vas in drugi je predčasno umrl. Nadaljevala sta in, kot že verjetno veste, je kača ponovno prilezla iz grmovja in se zvila naravnost pred žensko. Ženska se je odločila, da tokrat uporabi drugačno taktiko. Namesto, da bi se trudila kačo ubiti, je začela govoriti s kačo o njenih strahovih in jezi. Pokleknila je k njej in ji rekla:"Oh, draga kača, gotovo si imela težko otroštvo! Draga kača, dvigujem svoje dlani, ne, da bi te napadla, pač pa ti pošiljam svojo energijo, poslala ti bom ljubezen in te ozdravila vseh tvojih ran iz otroštva. Oh, draga kača, predstavljam si, da te je tvoj oče pretepal in si zato tako jezna. In, draga kača, zapela ti bom uspavanko, da se boš bolje počutila, da z njo ponegujem tvojo notranjo kačo."Kača se je odplazila "korak" nazaj in imela zelo zanimiv pogled na svojem obrazu. Tukaj je človek, ki ne odigrava svoje jeze. Tukaj je človek, ki se trudi, da bi jo spremenil. Tukaj je človek, ki se trudi, da bi jo spravil v procesiranje. Kača jo je pogledala in se na široko zasmejala. In ženska je pomislila:"Povezana sem z njo, srce s srcem. Poglej. Smeji se. " Nato jo je kača skokovito napadla in pokončala. Takoj je umrla. In kača se je umaknila nazaj v grmovje in se smejala, smejala smejala rekoč: "Tukaj je bila ženska, ki je poskušala spremeniti svet in mene. Bila je najlažji od vseh mojih plenov!"Zadnji od njih je bil moški, ki mu bomo rekli Samuel. Pokopal je to prijateljico, zdraviteljico. In bil je precej zaskrbljen. Spraševal se je o tej poti vzpenjanja, o tej razsvetljeni aveniji. To ni tako dobra stvar, saj je ena zbežala nazaj, dva pa sta bila ubita. Kar precej časa je premišljeval ali naj nadaljuje. Končno, si je rekel: "Tako globoko v meni je in tako globoko v moji duši, da moram nadaljevati." Nadaljeval je, čeprav nekako bolj pozorno in previdno kot prej. In, kakor verjetno že veste, se je, po kratkem času, pojavila pred njim kača, ki se je zdaj počutila še bolj močno. Naravnost pred njega se je zvila in mu rekla: "Ne bom ti dovolila, da nadaljuješ pot. Tako kot ostale, te bom ubila."Samuel je bil precej podoben vam. Tako zelo je bil predan svoji notranji božanskosti in svojemu iskanju resničnega sebe. Celo v tem strašljivem trenutku, se je spomnil nekaj stvari, ki se jih je naučil. Pogledal je kači v oči, ki se je zvijala in je bila pripravljena, da ga piči. Kačina moč je rasla s pomočjo človeških kapljic krvi, ki jih je čutila na svojih ustih. Navdušena je bila sama nad sabo.V tem trenutku si je Samuel rekel: " Prevzeti moram lastništvo nad svojo božanskostjo in biti v ravnotežju. Vdihniti moram v to in to čimprej! Vdihniti moram v svojo božanskost, ker to sem se naučil, da je resnica."Nevedoč za Samuela ali kačo, je orel krožil okoli in opazoval kaj se dogaja. V trenutku, ko je Samuel vdihnil, se je spustil orel, zagrabil kačo s svojimi kremplji, se dvignil visoko v zrak in z njo zakrožil po zraku. Kača se je zvijala in kričala in orel jo je vrgel na zemljo, kjer je poginila.Samuel je vdihnil še enkrat, tokrat zaradi olajšanja. Nadaljeval je svojo pot in razmišljal o dogodkih tega čudnega dne. Razmišljal je o vsem, kar se je zgodilo. Razmišljal je o orlu, ki je bil ves čas tam, čakajoč na primeren trenutek, da se pokaže, čakajoč na primeren trenutek za Samuela, da je v svojem ravnotežju in svoji božanskosti. Samuel je nadaljeval svojo pot razsvetljenja, ko se je, nenadoma, pred njim pojavila še ena kača. Ta kača je bila zelo, zelo jezna. Planila je naravnost pred Samuela. Bila je vsaj še enkrat daljša kot prva kača. Zvijala se je pred njim in mu rekla: " Zdaj, ko si ubil mojo sorodnico, te bom zagotovo ubila. Maščevala se bom. Moram, tak je način kačjega boga. Vsem, ki nas poškodujejo, se maščujemo."Precejšen del poti je Samuel razmišljal o zadnjih dogodkih. Vedel je, da je bil posvečen in sveti trenutek, ko se je pojavil orel. Vendar je prav tako vedel, da je bilo to božansko delo in, da se mora tukaj marsikaj naučiti. Ko je tako hodil, se je spraševal: "Kaj je tisto, kar se moram v zvezi s temi dogodki s kačo naučiti? Kaj naj bi naredil, da se to ne bo več ponovilo?" Prisluhnil je svoji notranjosti, da bi dobil odgovore. Vedel je, da odgovori vedno pridejo od znotraj. Vedel je, da ne more preprosto zapreti oči in si želeti, da bo orel še enkrat priletel. Vedel je, da je tokrat čas, da zares prevzame lastništvo nad svojo božanskostjo. Pogledal je kači v oči in rekel: "Draga kača, kaj je tisto, kar iščeš? Zakaj si na moji poti?" Kača je bila šokirana. Noben človek je še ni tega vprašal! Ljudje se odzivajo s strahom ali jezo ali, včasih, z neumnostjo, nikoli pa ne s takšno modrostjo. Nikoli niso vprašali: "Zakaj si tu, na moji poti? Kaj je tisto, kar imaš zame?"Na Samuelovo vprašanje, je kača odgovorila: " Dragi Samuel, jaz sem ti. Nisem drugačna od tebe. Nisem kakšen zunanji plazilec. Tvoja tema sem in prišla sem na tvojo pot, ker ti, Samuel ne želiš sprememb. Ti, Samuel, imaš izziv, ki potrebuje poimenovanje. Tu sem kot prinašalka sporočila, da ti pomagam tvoj izziv prinesti v soočenje."Samuel je za trenutek pomislil, potem pa rekel kači: "Toda, če je tako preprosto, če je tako preprosto, zakaj je prva kača ubila in prestrašila ostale ljudi? Zakaj preprosto ne prideš k nam in nam razložiš, zakaj si tu?" Kača je zasukala svojo majhno glavo proti njemu in rekla: " Energija ne deluje na ta način. Samo, ko smo vprašane, samo, ko imate dovolj poguma, ko odprete vrata z vprašanjem, takrat lahko odgovorimo. Ne želimo biti spremenjene. Ne želimo biti napadene.Toda, ko človek pride k nam in nas vpraša, takrat mu moramo odgovoriti. Moramo podeliti."Samuel zdaj razume svojo lastno moč, svojo lastno božanskost in razume, zakaj je bila kača poslana tja. Govorila sta dolgo, dolgo. Skozi to izkušnjo, se je Samuel naučil veliko o sebi. Videl je temo in strahove v njem, ki so bile izraženi skozi kačo. Ko sta končala, ji je rekel: "Še vedno mi nisi všeč. Toda zdaj vem, da si prišla z darilom. Zdaj vem, da obstaja razlog za tvoj obstoj in zdaj vem, kako naj te poimenujem in kaj naj naredim."Nadaljeval je s svojo potjo. Občasno so se pojavljale kače, toda bile so bolj običajne kače, ki so ga ustavljale. Razumel je, da gre samo za preskušanje njegovega lastnega bitja, če še vedno ostaja v svojem ravnotežju. Toda zdaj se, vsakič, ko se pred njim pojavi kača, zasmeje in vpraša: "Zakaj si tu? Kaj je tisto, kar naj bi vedel? Kaj je tisto, kar želiš?"* Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 razsvetljujoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Nisi prav upal ugrizniti. Ni se bal drugih. Strah ga je bilo samega sebe, če se ne bi obvladoval. David Herbert Lawrence Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Pozdravljena Cosmic Girl! Imaš prav, da je bil in da je še dan mlaja, ker sem tudi jaz imel par ur včeraj neke trzavice(greš med ljudi ali v naravo!), ampak, kaj se že nismo pogovarjali(pisali), kaj in kako oblažiti tvojo tegobo.....saj je prav, kar obišči te osebe, ki jih imaš namen, ampak mislim, da bi morala(pa bi tudi lahko!) pri tem sama največ storila, po mojem te drži kakšen močan tranzit kakšnega neugodnega planeta, ki pa prej ko slej oddide naprej....daj Cosmic Girl, takoj začni gledati na svet, na življenje, z lepše perspektive, saj ni tako črno kot si ti predstavljaš....lep dan in lep vikend, Borism Živjo, Borism! Danes so težave malo manjše, ampak za znoret. Zadnjič, ko sem bila tako na tleh, sta bila polna luna in lunin mrk obenem. A me res lahko to tako baše? Vem, da ni vse tako črno. Saj sem dolgo premišljevala, če naj kaj napišem, ker bo najbrž "pok pok" po ritki z vaše strani. Ampak res sem morala izjokat stvari vceraj. Pa se zivalco imam bolno. Čutim, da rabim nekaj močnega. Nekaj, ki bi mi spodneslo tla pod nogami in me pripravilo do čist drugačnega pogleda na stvari. Še iščem ... Hvala za tvoje besede in tudi tebi lep dan CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Način, kako se tega lotevamo, je s precej humorja povedal Tobias (- ob koncu sporočila je zgodba o štirih iskalcih, ki hodijo po poti razsvetljenja in na poti srečajo kačo) hvala Mateja za tole. Link res enkrat ni delal, ampak si ga usposobila. Zato sem zgodbo že prebrala, in jo bom še. Velikokrat, ker ti da res misliti. Vem, da so te stvari, ki mi težijo, tu z razlogom. In da je to vse v meni. Ampak potrebujem nekaj, kar me bo vodilo do sprememb. Ker sama nisem dovolj ... Lp CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Cosmic Girl pozdravljena! Hvala tudi Mateji,.... tebi C. Gril, kdo bi te pok pok, ne tako s strahom gledati na stvari, saj, če te kdo namensko zbada, ga ignoriraj in s tem boš še samo sebe bogatila, tebi, če ti je hudo ali te kaj tišči, izpovej se na lunci, pa sem prepričan, da ti bo lažje ....tvoji živalci pa želim čimprejšnje okrevanje , ti se pa drži, pa lep vikend, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 CG, prav dobro lahko razumem, kako se počutiš. Nedvomno za tvojo aksioznost obstajajo prav določeni razlogi. Poizkusi narediti inventuro, premisli, katere osebe, dogodki, situacije, ... te omejujejo oz. spravljajo v takšno stanje. In zakaj. Ko si boš o tem na jasnem, naredi kakšno spremembo, skušaj pogledati na situacije in odnose z druge strani, po potrebi (če ne gre drugače) koga (ali kaj) izbriši iz svojega življenja ... pojdi naprej in se ne oziraj nazaj. Priporočam ti tudi na primer tek in ukvarjanje s stvarmi, ki te veselijo. Prenehaj si domišljati, da si nevemkako pomembna. Vsak je prvenstveno pomemben le sam sebi, zato se ne obremenjuj preveč s tem, kaj mislijo o tebi drugi. V bistvu je tako brezveze vse skupaj ... minljivo. In medtem, ko je brezveze, nam vseeno ostaja to naše življenje in zakaj ga ne bi preživeli čimbolj pozitivno? Vsi imamo slaba obdobja, vsi smo postavljeni pred preizkušnje, vsi določena obdobja trpimo, tisto vmes pa ... osmisli si življenje! Pomagaj drugim, ki so v še večji stiski kot ti! Noben kamen ali meditacija ti ne bosta pomagala bolj kot to. Pa ne pozabi na humor - če je potrebno, tudi na svoj račun In predvsem se ne poglabljaj preveč v svojo stisko, ker ji s tem daješ le še večjo moč! Akcija torej, CG ... samo aktivnost in sprememba te bosta potegnili iz tega, verjemi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 hvala Mateja za tole. Vem, da so te stvari, ki mi težijo, tu z razlogom. In da je to vse v meni. Ampak potrebujem nekaj, kar me bo vodilo do sprememb. Ker sama nisem dovolj ...Cozmična deklica , saj bo... kakorkoli se boš lotila tega svojega izziva - rezultat tvojega delovanja vedno bo - skladen s tem, kar boš izbrala. Fino je, ko se zavedaš, da je strahove dobro poimenovati, imeti pogum, da se ustaviš in jih opazuješ: kdaj, kje, s kom, kako... se začnejo oglašati in rasti... zatem pa seveda pride delovanje... lahko ti povem, kako jaz to naredim... ko enkrat prepoznam 'štos', tedaj že tudi bolj vem, kje naj iščem rešitev... sedem recimo za računalnik, se priklopim na internet in intuitivno brskam... in sem pozorna na sporočila... potem izberem nekaj, kar najbolj začutim kot 'mojo rešitev'... in potem brskam v to smer (sem tudi čez dan pozorna na sporočila - ko nekdo nekaj pove prav na poseben način, ali izreče nekaj, kar prav zavibrira v meni(a poznaš tiste občutke, ko ti grejo mravljinci po telesu, pa solze v oči...), ko slišim nek komad na radiu bolj 'jasno' in posebno kakšen refren s sporočilom 'ven pade'... kakšen pano ob cesti....)... nato samo še zaupanje in >>> AKCIJA x!x ... prepustim se tistemu, kar sem nekako takole izbrala z zaupanjem, da v sebi prepoznavam rešitev, ki že obstaja zame. pa srečno Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 hvala ti Mateja za krasno zgodbico in pozdravček tebi kozmična deklica...veš , vse mine in lepo in grdo...poglej ...kdo je živ in ima možnost odločanja ...tega iščeščustva se javljajo , kot oblaki , ki prekrivajo nebo a nebo ostaja ...bodi to nebo , to si v resnici in ti sama primi za roko to deklico , ki jo je strah , jo potolaži in videla boš , da bo minilo in da ti bo znova posijalo sonceti to zmoreš , če res hočeš vem , da ti bo uspelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.