cosmic girl 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Hvala vam, punce Krasne ste! Pa Borism Ful mi dajete pozitivne energije Vem samo, KJE se mi to zacne dogajat in priblizno tudi KDAJ. Ampak ne vem, kako ravnat, ko me prime. Saj diham, saj si dopovedujem, ampak ko sem SREDI situacije, me preplavi. Pozneje pa obup, ker spet ista zgodba ... Ta krog hocem prekinit x!x Ponavadi se mi to zgodi, ko sem najbolj šibka. Drugače sem pa zelo napeta in pač z napetostjo zdilam situacijo (s tem, da sem trda - zadržim zrak in napnem vse mišice, da se ne bi tresla). Glih nasprotno bi mogla delat, ne. Sproščanje. Kaj, če pa prevladajo okoliščine Čustva vladajo, ne razum takrat. Narava res pomaga ampak zdaj se moram učit :o|o: zato ne morem ful okrog pohajat. 2 urci na dan si pa vzamem. Danes malo boljše. Bioenergetike je pa tako težko dobit. :o|o: Ni bilo še sreče. Lepe pozdravčke CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pozdravljena! Samo pozitivno razmišljaj Cosmic Girl, pa če te kdo vpraša kakšne volje si, kako si, tudi, če nisi najbolje, reci zmeraj, da si odlično, da preslepiš svoje možgančke, pa res bi bilo fino, da bi več risala z barvastimi barvicami, ker bi ti verjetno oblažilo tegobe in s časom povsem izničilo, tukaj te ne moremo prositi ali prisiliti drugi ampak moraš sama največ delati na tem, glede bioenergetika, tolk le glej, da ne priletiš na šarlatana, ker to te lahko ob kakšnem razočaranju še bolj dotolče, premisli malo....lepo soboto, drži se Cosmic Girl, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Vem samo, KJE se mi to zacne dogajat in priblizno tudi KDAJ. Ampak ne vem, kako ravnat, ko me prime.... morda za začetek obrni zorni kot - svojo pozornost. Če prav razumem, si ves čas usmerjena v to, kako narediti, da okolica ne bo videla, kaj se ti dogaja znotraj. Poleg tega, če prav razumem, si ves čas prizadevaš, da bi nekako 'prelisičila' tvoje stanje, ki TI ŽELI NEKAJ SPOROČITI. Nisem pristaš takih variant, da se siliš bit 'pozitiven', ker mi je resnica in iskrenost (do sebe) ljubša - je pa seveda to pot, ki si jo zagotovo ne bi kar vsakdo izbral.Ko mi je lani saturn potoval čez marsa (in to v 12. hiši), sem imela neko obdobje kar precejšne nekakšne napade panike. Zelo neprijeten občutek, ki me je kar zlepa prijel sredi trgovine, recimo, ko sem stala v vrsti pred blagajno... velikokrat sem pustila košaro tam in šla v avto, vsa sem se tresla, srce je nabijalo, nekakšna tesnoba, strah... enega 'lepega' (še malo ne lepega, ker taka stanja so vse kaj drugega) dne sem se odločila, da SEM TUDI TO JAZ (strah, tesnoba...) in, da ne bom bežala od dela sebe, ker ne želim, da bi sebe tako zapuščala, kot so odrasli mene 'zapuščali', ko sem bila majhna in sem potrebovala njihovo pozornost in bližino. Zamenjala sem torej zorni kot. Kadar sem čutila, da se začenja oglašati strah in sem začela drgetati, sem bila še bolj prisotna v sebi - kot nežen, ljubeč starš, ki pestuje otroka, ki ga je strah grmenja, recimo... šla sem med ljudi s takim občutkom... potem so se začela znotraj oglašati vprašanja (kot bi spraševala majhna punčka): 'kaj, če padem skupaj?' in odgovorila sem si 'nič hudega. vse bo v redu. skupaj bova ves čas.' .... 'kaj pa, če me bodo potem peljali v bolnico in Daša sploh ne bo vedela, da sem tam in.... in.... in kaj pa, če....' in vedno sem si naslikala to situacijo in potem 'odraslo' odgovorila 'nič hudega. saj bova ves čas skupaj. vse se bo uredilo'.... ... imeti rad samo SVETLE dele sebe je isto, kot se imeti rad samo napol. SPREJETI VSE, ali še bolje - OBJETI SVETLOBO IN TEMO (kajti oboje smo), to je meni mnogo bolj podobno ljubezni do sebe. seveda pa je najprej treba priti do jasnosti, kaj želiš v zvezi s tem, kar se ti pojavlja. Kajti, če izražaš namen, da si želiš probraziti to, potem je dobro vedeti, kaj preobrazba pomeni (ker sicer se ti lahko zgodi, da boš s tem na dan prinesla še več vsega, kar 'išče odrešitev', ti pa boš potem še bolj prestrašena, ker se ti bo zdelo, da se vse samo slabša...) Preobrazba je proces, ki od človeka terja precej poguma, da posveti v vse temne kotičke sebe in si jih 'na svetlobi' ogleda ter sprejme... šele nato se zgodi tista odrešitev. Zato, draga CG - najprej poslušaj svojo misel. Napisala si 'TA KROG HOČEM PREKINITI!' Zelo ustvarjalna misel (celo s klicajem), ki k tebi nosi vse, kar je 'v tem krogu', da boš lahko prekinila z njim. Praviš, da prevladajo čustva - torej si verjetno z nečim zbezala na plan Ranjenega notranjega otroka, ki se bo oglašal toliko časa (in vse glasneje, če bo potrebno - kajti tvoj namen si zelo jasno izrazila), dokler ne boš šla do njega in v tem odnosu prevzela vloge ljubečega starša, ki JE OB OTROKU, KO GA TA POTREBUJE, DA SE POČUTI VARNEGA. To je proces odraščanja. Dokler pa tega prestaršenega otroka pustiš, da se trese in joče, ti pa panično zbežiš iz te situacije (to se odvija znotraj - 'zbežiš' pogosto pomeni, se prestaviti v glavo in čimbolj ignorirati čustva), tedaj so to še vedno reakcije iz ranjenega notranjega otroka in krog bo na ta način še naprej sklenjen.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 takole- na novo pridobljena "modrost"- danes... v sebi se preplavim s tem- "polna sem ljubezni, sprejemanja, razumevanja....prepuščam strahove božanski energiji, preplavlja me ljubezen, izpolnjuje me ljubezen...". cel dan se že smejčkam CosmicGirl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Da nisi malo pod gasom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Da nisi malo pod gasomtuuudi.... hihi...karkoli že to pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ne veš, kaj to pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ne veš, kaj to pomeni Če ti nekdo kao daje cel dan umetno dihanje, ali pa te stiska, da do sape ne prideš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Pozdravljena! Samo pozitivno razmišljaj Cosmic Girl, pa če te kdo vpraša kakšne volje si, kako si, tudi, če nisi najbolje, reci zmeraj, da si odlično, da preslepiš svoje možgančke, pa res bi bilo fino, da bi več risala z barvastimi barvicami, ker bi ti verjetno oblažilo tegobe in s časom povsem izničilo, tukaj te ne moremo prositi ali prisiliti drugi ampak moraš sama največ delati na tem, glede bioenergetika, tolk le glej, da ne priletiš na šarlatana, ker to te lahko ob kakšnem razočaranju še bolj dotolče, premisli malo....lepo soboto, drži se Cosmic Girl, Borism Hvala za nasvetke, Borism Bom pazila, bom. Enkrat sem se že opekla, tako da sem zdaj še bolj nezaupljiva :o|o: Drži pesti, da najdem "ta pravega". Lepo nedeljo! xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 sprejmi strah Cosmic girl kot možnost da zrasteš, da zoriš, daj si priložnost, da spoznaš svoj strah in ga sprejmeš za svojega. Vsi imamo svoj strah... Veš ne iskat ta pravega, tapravi bo prišel ko bo čas, ker če se boš preveč trudila da ga najdeš, lahko razprto dlan prekmalu sklenješ... kaj pa potem, bolje da tisti, ki niso pravi, odidejo ter dajo priložnost pravemu... ne trudi se, prepusti se, vse pride ob pravem času, nauči se uživati v samoti v tišini, v malenkostih. Strah pa naj bo zate izziv, pa kaj potem če farbaš, a misliš da jaz nikoli, pa imam takšno službo, da sem vedno v stiku z ljudmi, včasih bi najraje se zaprla v sobo in ne odšla ven, ampak kaj pa če se ti za vogalom namsehne tisti pravi Držim pesti zate, da najdeš svoj notranji mir, svoj smisel življenja ... večkrat sem rekla on je smisel mojega življenja, napaka smisel svojega življenja sem samo jaz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 To pa vsekakor Cosmic Girl, vedno... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 ... morda za začetek obrni zorni kot - svojo pozornost. Če prav razumem, si ves čas usmerjena v to, kako narediti, da okolica ne bo videla, kaj se ti dogaja znotraj. Poleg tega, če prav razumem, si ves čas prizadevaš, da bi nekako 'prelisičila' tvoje stanje, ki TI ŽELI NEKAJ SPOROČITI. Nisem pristaš takih variant, da se siliš bit 'pozitiven', ker mi je resnica in iskrenost (do sebe) ljubša - je pa seveda to pot, ki si jo zagotovo ne bi kar vsakdo izbral.Ko mi je lani saturn potoval čez marsa (in to v 12. hiši), sem imela neko obdobje kar precejšne nekakšne napade panike. Zelo neprijeten občutek, ki me je kar zlepa prijel sredi trgovine, recimo, ko sem stala v vrsti pred blagajno... velikokrat sem pustila košaro tam in šla v avto, vsa sem se tresla, srce je nabijalo, nekakšna tesnoba, strah... enega 'lepega' (še malo ne lepega, ker taka stanja so vse kaj drugega) dne sem se odločila, da SEM TUDI TO JAZ (strah, tesnoba...) in, da ne bom bežala od dela sebe, ker ne želim, da bi sebe tako zapuščala, kot so odrasli mene 'zapuščali', ko sem bila majhna in sem potrebovala njihovo pozornost in bližino. Zamenjala sem torej zorni kot. Kadar sem čutila, da se začenja oglašati strah in sem začela drgetati, sem bila še bolj prisotna v sebi - kot nežen, ljubeč starš, ki pestuje otroka, ki ga je strah grmenja, recimo... šla sem med ljudi s takim občutkom... potem so se začela znotraj oglašati vprašanja (kot bi spraševala majhna punčka): 'kaj, če padem skupaj?' in odgovorila sem si 'nič hudega. vse bo v redu. skupaj bova ves čas.' .... 'kaj pa, če me bodo potem peljali v bolnico in Daša sploh ne bo vedela, da sem tam in.... in.... in kaj pa, če....' in vedno sem si naslikala to situacijo in potem 'odraslo' odgovorila 'nič hudega. saj bova ves čas skupaj. vse se bo uredilo'.... ... imeti rad samo SVETLE dele sebe je isto, kot se imeti rad samo napol. SPREJETI VSE, ali še bolje - OBJETI SVETLOBO IN TEMO (kajti oboje smo), to je meni mnogo bolj podobno ljubezni do sebe. seveda pa je najprej treba priti do jasnosti, kaj želiš v zvezi s tem, kar se ti pojavlja. Kajti, če izražaš namen, da si želiš probraziti to, potem je dobro vedeti, kaj preobrazba pomeni (ker sicer se ti lahko zgodi, da boš s tem na dan prinesla še več vsega, kar 'išče odrešitev', ti pa boš potem še bolj prestrašena, ker se ti bo zdelo, da se vse samo slabša...) Preobrazba je proces, ki od človeka terja precej poguma, da posveti v vse temne kotičke sebe in si jih 'na svetlobi' ogleda ter sprejme... šele nato se zgodi tista odrešitev. Zato, draga CG - najprej poslušaj svojo misel. Napisala si 'TA KROG HOČEM PREKINITI!' Zelo ustvarjalna misel (celo s klicajem), ki k tebi nosi vse, kar je 'v tem krogu', da boš lahko prekinila z njim. Praviš, da prevladajo čustva - torej si verjetno z nečim zbezala na plan Ranjenega notranjega otroka, ki se bo oglašal toliko časa (in vse glasneje, če bo potrebno - kajti tvoj namen si zelo jasno izrazila), dokler ne boš šla do njega in v tem odnosu prevzela vloge ljubečega starša, ki JE OB OTROKU, KO GA TA POTREBUJE, DA SE POČUTI VARNEGA. To je proces odraščanja. Dokler pa tega prestaršenega otroka pustiš, da se trese in joče, ti pa panično zbežiš iz te situacije (to se odvija znotraj - 'zbežiš' pogosto pomeni, se prestaviti v glavo in čimbolj ignorirati čustva), tedaj so to še vedno reakcije iz ranjenega notranjega otroka in krog bo na ta način še naprej sklenjen....Vau, Mateja čist vedno mi spodneseš tla pod nogami! Imaš prav. Res se z vsemi močmi usmerim v to, da drugi ne bi opazili, kaj se v meni dogaja. Vem, da to ne bo šlo več, ker se prag tolerance mojega telesa niža. Telo mi sporoča, da me ima čez glavo in čez. Sploh mi ni padlo na pamet, da bi začela sprejemat svojo temno stran. Vedno sem se je samo želela znebiti. Isto kot z odpuščanjem osebi, ki me je zlorabila. Še zdaj nisem odpustila, ampak zdaj mi je jasno, da nisem bila jaz kriva. Tako sem nekako zdilala s tem. Ampak šele takrat, ko sem se s pomočjo ene osebe vživela v situacijo in skozi oči obeh pogledala takratni položaj. Sicer je bilo zelo boleče, ampak je očitno bilo potrebno. Torej se bom morala še s tem tako spopasti. Glede na to, da sem bila leta in leta kot zombi, se zatekala v motnje hranjenja ... je vsako okrevanje lahko samo manj boleče. Mateja, hvala ti za tako modre misli! Shranjene imam, tako da jih bom lahko vedno znova brala. Lp, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Selene in Borism hvala za podporo in prijazne besede! Ne veste, koliko mi pomenijo. Lp xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Saj lahko nam-a zaupaš, ampak na prvem mestu pa moraš le sebi, hja s Selene sva v isti minuti postnila post, kot, da bila zmenjena poprej .....saj boš zmogla, vsak dan za nianso naprej in višje ...lepo nedeljo tebi in tvojim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...strah je samo navidezen.Je iluzija, ki obstaja samo v naši domišljiji. J.Saunders Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 drzi, da obstaja samo v nasi domisljiji! samo, iz kje izhaja pa domisljija? plod cesa ali kaj je? in kje je njen izvor? ce je domilsjija del nas, je tud strah del nas..., ce je pa domisljija neka ovira ki rojeva strahove, pa tko brezveze da jo imamo, lahk pa ratamo samo se racunalniki na ukaz, da pri error formatiramo disk. Kr pa sigurn ni prijetno! Strah je del nas, kot ovira in kot izvor neke notranje moci! in kdor mu zaupa, ga vedno bolj zivi, se pocasi spremeni strah le se v pogum, tista praznina, kjer je prej bil prisoten postane obilje, razdalja intimnost, ovira izkusnja, spodrsljaj stopnicka... ... ... ... ... ... ... ... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Le iz noči se dan rodi, le iz trpljenja pogum. Cankar Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 . Še vedno pa imam strah se sesti v avto (po nesreči) in včasih sem jzna sama nase ker vem da je to samo izgovor ki ga vlečem za seboj. Morala bom sesti in peljati... če bom hotela. Pa je izgovor v avtu in v tisočih drugih stvareh...ampak to so samo izgovori. evo, bom jaz sama sebe preizkusila Danes sem sedla za volan in naredila nekaj km Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Bravo, cestitam Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Grešiti z molkom, kjer je potreben protest, dela iz moških strahopetce. LINCOLN Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 selene , čestitke Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Danes sem sedla za volan in naredila nekaj kmČestitam, Selene! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 sem ful ponosna nase, hvala vam... bom tole danes nadaljevala, upam, da bo moj tudi za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Zelo pohvalno tole, če sedeš po daljšem času za volan, ker poznam dosti takšnih, ki so naredili samo izpit, avto pa vozi samo partner, kar naprej brez strahu, sem pa opazil, če ti Saturn tranzira tretjo hišo, je prisotno nekaj strahu in zavlačevanja in nekako manj poguma za volan, ampak vse enkrat mine....Srečno vožnjo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Strah je znotraj votel, okrog ga pa nč ni...... Jaz tudi mislim, da je strah samo v naših glavah, zato je tudi premagljiv in ga lahko premagamo z našo močjo, z svojimi mislimi proti njemu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.