Skoči na vsebino

STRAH

Guest ODRI

Recommended Posts

Jaz tudi tako mislim. Odkar sem sigurna, da me Življenje ljubi, me ni strah ničesar. Ne rečem, da bi šla brez padala skočit, ampak tako v vsakdanu...
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 6 months later...

Duhov :inocent: kakih duhov pa te je strah, ker moje mnenje - če si pridna pa se ne igraš z njimi kot se mularija zna na kakih žurčkih potem te nima bit česa strah.

Sicer pa pri ljudeh če že lahko svoje mnenje povem - bat se moraš tistih, ki namajo čist pošlihtan v glavi - pa kriminalec ni vsak, ki krade in ubija, najhuj so po moje tisti podtuhnjeni ljudje ko misliš da jim lahko zaupaš pa ti zabodejo nož v hrbet ko najmanj pričakuješ - takih ljudi te mora bit strah, ker kriminalci so dokaj predvidljivi in dokaj se jih lahko izogneš medtem ko se podtuhnjenci mirno vpeljejo v tvoje življenje in naredijo škodo še predno se zavedaš da lahko kaj narediš da se jim izogneš!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 3 weeks later...

:2src: DA SE ZNEBIMO STRAHU MORAMO NAJTI NOTRANJI MIR x:)x

NEKAJ ZNAMENJ IN SIMPTOMOV NOTRANJEGA MIRU

xDDx

Mišljenje in dejanja so spontani, ne izhajajo iz strahov zaradi preteklih doživetij.

Očitna zmožnost uživanja v vsakem trenutku.

Pomanjkanje zanimanja za obsojanje drugih.

Pomanjkanje zanimanja za interpretiranje tega, kar počno drugi. Pomanjkanje zanimanja za konflikte.

Pomanjkanje sposobnosti, da bi nas skrbelo.

Pogosti in mogočni občutki spoštovanja.

Zadovoljstvo ob povezanosti z drugimi in naravo.

Pogosti napadi smehljanja.

Povečana sprejemljivost za ljubezen, ki jo razširjajo drugi, pa tudi neustavljiva potreba, da bi jo razširjali sami.

xsrcx

• 1 month later...
xNNx Principesa, zdaj si me pa prestrašla, jaz sm par svetlobnih let stran od notranjega miru :xx!: Zdaj sm začel premišljevat o strahu in ugotovu, da se bojim samega sebe :cry: in ta strah me ovira pri vsem v življenju, v ljubezni še posebno, da bom prizadel ali bom prizadet :sick: Itak sm presenečen ugotovu da sem se sposoben zaljubit in pobegnu, ker ne vem kaj bi taka punca sploh vidla na men :sori:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:eek:

ah, too much..postavn, simpatičen, iskriv, nežn, inteligentn, prijeten iz glagola prijeti x:Dx x;)x

x:px kukule, pol se pa vpraša kaj bi nasprotni spol na njemu vidu x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Principesa, zdaj si me pa prestrašla, jaz sm par svetlobnih let stran od notranjega miru :xx!: Zdaj sm začel premišljevat o strahu in ugotovu, da se bojim samega sebe :cry:  in ta strah me ovira pri vsem v življenju, v ljubezni še posebno, da bom prizadel ali bom prizadet :sick: Itak sm presenečen ugotovu da sem se sposoben zaljubit in pobegnu, ker ne vem kaj bi taka punca sploh vidla na men :sori:

vsak dan dvakrat pred špegu in si govor: jaz sem lep, pameten, zanimiv, zabaven, faca, punce me majo rade.....pa še kej se spomn, si lohk tod na list od začetka napišeš.....pomaga definitivno, sm kolegici na to foro totalno samozavest dvignla, skor preveč x:Dx x:Dx

pa ne razmišli takih traparij, k pol ni čudno da se tk počutiš, če ti skoz to po glavi hodi

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ma neeeeeeee....samozavest ne bo prišla s tem da si ponavljaš take......samo najt moraš svoje mesto v Celoti in spregledat da čist isto veljaš kot bitje, kot vsi ostali x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx
cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Principesa, zdaj si me pa prestrašla, jaz sm par svetlobnih let stran od notranjega miru :xx!: Zdaj sm začel premišljevat o strahu in ugotovu, da se bojim samega sebe :cry:  in ta strah me ovira pri vsem v življenju, v ljubezni še posebno, da bom prizadel ali bom prizadet :sick: Itak sm presenečen ugotovu da sem se sposoben zaljubit in pobegnu, ker ne vem kaj bi taka punca sploh vidla na men :sori:

x:Xx ne noooooooooo... si največji biser na svetu... najlepši , najboljši....ljubezen nas bo pa itak vse rešila... x:Xx xsrcx ti se samo imej RAD... strah je pa zaviralec Napredka.... v tebi samem x:Xx x:Xx mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x;)x x:Dx

xNNx Principesa, Lia, Todika, Aiwa, Shaolin :palec: x:Xx x:Ix

Lepo vas je brat, sm prec mal bolš, moram se skupi sestavt pa ven zbrcat. V najslabši možni družbi sm, če sm sam. :vragec: Se racionalni dvojček in iracionalni med sabo klofata, če ni drugih izzivov.Razmišljanje v ednini sucks!!!

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}><-- torej se razlikujeta opravicen in neopravicen strah.

xsrcx Spoznam ga v oceh pri se tako mocni kompenzaciji… in ko vidis vec kot 300 uck rakovih bolnikov v katere se je naselil strah, ki te fixirajo polni praicakovanja in upanja, potem te ni strah govoriti pred mnozico, potem se bolj pazis, da ne bos rekel nekaj, kar bi drug lahko drugace/narobe razumel. <-- Ja, tudi previdnost in odgovornost vsebujeta ene vrste strah.   

x:Ix Strah lahko ima tudi vezo s slabo vestjo: strah pred kaznijo, ce smo naredili kaj nepravicnega… patoloski strah tudi pri depresiji, sicofreniji in alkoholizmu… ali z druge strani pogledano lahko vodijo k strahu tudi organske motnje, kot astma, srcne atake, ali pomanjkanje vitamina B. Na ta strah se da vplivati s pravilnim zdravljenjem… Strah se ne sme poklaciti, sicer se lahko iz tega razvijajo neuroze.

xrolleyesx Pa koliko je se vrst strahov: pred zakonom, pred zivljenjem…pred zuzelkami… vodo…neuspehom…pred nepoznanim… opazujem tudi strah v tem, ce se nekateri napadalno izrazajo, ali pa da se sploh ne izrazajo, ker se bojijo karkoli poloziti na ogled drugim in samemu sebi. Se bojijo, da jih bo kdo zavrnil?

:O:  In kaj vse pocenjajo ljudje zaradi strahu: jih je strah da bodo zboleli, pa zbolijo… jih je strah, da jih bo partner zapustil in unicijo medsebojne odnose… jih je strah da bodo napadeni, pa ubijajo… ja, nekateri se celo porocijo iz strahu  x:o)x  x:Dx  x:o)x

.

xsrcx vrbica strah me je blo.... xrolleyesx sej veš kje x:Ix ampak bo vse O.K. x;)x x:)x TE bimčkam :flower: xrainbowx xloveyx

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Principesa, Lia, Todika, Aiwa, Shaolin :palec:  x:Xx  x:Ix

Lepo vas je brat, sm prec mal bolš, moram se skupi sestavt pa ven zbrcat. V najslabši možni družbi sm, če sm sam. :vragec: Se racionalni dvojček in iracionalni med sabo klofata, če ni drugih izzivov.Razmišljanje v ednini sucks!!!

no, pri meni sta se pa že v glavnem nehala pretepat....... mal se še klofneta vsake tok, sam neke krvi pa ni več x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

cosmic dancer

• 1 month later...
Strah nas je le tistega cesar ne poznamo, nam je tuje :eek: :O: . Zato je pa bolj razburljivo strah premagovati. Pravi majceni izzivi! :o|o:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>Strah nas je le tistega cesar ne poznamo, nam je tuje  :eek: :O: . Zato je pa bolj razburljivo strah premagovati. Pravi majceni izzivi! :o|o:

hm, kako nas je lahko strah tistega kar ne poznamo? se pravi, neznanega ne poznamo, nismo še ga vidli, občutli..,potem se pravi da ni razlogaje nas biti strah neznanega-saj ga pa ne poznamo.. strah nas je lahko tisto kar smo že spoznali..če se bolj zapričaš v te stvari vidiš da je strah čustvo, ki je vedno povezano z nečim iz preteklosti,..kolikor vidim je strah samo spomin, misel na nekaj kar se nam je zgodilo slabega in potem to projeciraš v sedanjost..kolikor jaz poznam rešitev je to, pogledati v strah in se neidentificirati z njim.. enkrat rata in lahko se mu samo nasmejiš..

hm, nasprotna stališča x:)x

js osebno bi se bl strinjal s tanajo* - kar poznaš, veš, kaj loh pričakuješ (več ali manj), česar pa ne poznaš, pa ne veš, kaj bo.....

xbendx

cosmic dancer

:wOOt: me je strahhhhhhhh da bom znorela. ker mi ful počasi dela tale internet :vragec: :inocent: ja lepo da si me pogrešal... x:Ix x:o)x ma pozimi bo moje veselje na bora bora... x:px :zoro: xwizardx in kako kaj ti x;)x x?x prilepljen na pc :vio: :vragec: namest da bi užival poletjeee in gledal v dobre bejbike xDDx x;)x x:)x k so napol oblečene... x:px ker jih zebe... :O: ....ma delam ,delam.... kot za(pri)morci :fiju: :wOOt: :vragec: x;)x

prilepljen na pc ja....... x:)x sej, še 3 dni, pol bom manj najbrž......

pol bom sam tko skoču gor kšn haikujček napisat pa tko x:Dx x:Dx

gledal bejbike - sej jih....nism skoz tle, grem tud mal vn oči spočit na lušne postavice... x:Dx x:Dx x:Dx

delaš, delaš......js pa lenarim, lenarim...po moje sm bil v prejšnjem življenju lenivec, in mi je velik ostalo, karakterja........ x:Dx x:Dx x:Dx

bo bolš x;)x

xbendx

cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...