Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jaz tudi tako mislim. Odkar sem sigurna, da me Življenje ljubi, me ni strah ničesar. Ne rečem, da bi šla brez padala skočit, ampak tako v vsakdanu... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Pogumen nastop je pol zmage. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ali je normalno da se jaz bojim samo duhov ne pa kriminalcev in teroristov?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Duhov kakih duhov pa te je strah, ker moje mnenje - če si pridna pa se ne igraš z njimi kot se mularija zna na kakih žurčkih potem te nima bit česa strah. Sicer pa pri ljudeh če že lahko svoje mnenje povem - bat se moraš tistih, ki namajo čist pošlihtan v glavi - pa kriminalec ni vsak, ki krade in ubija, najhuj so po moje tisti podtuhnjeni ljudje ko misliš da jim lahko zaupaš pa ti zabodejo nož v hrbet ko najmanj pričakuješ - takih ljudi te mora bit strah, ker kriminalci so dokaj predvidljivi in dokaj se jih lahko izogneš medtem ko se podtuhnjenci mirno vpeljejo v tvoje življenje in naredijo škodo še predno se zavedaš da lahko kaj narediš da se jim izogneš! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 DA SE ZNEBIMO STRAHU MORAMO NAJTI NOTRANJI MIR NEKAJ ZNAMENJ IN SIMPTOMOV NOTRANJEGA MIRU Mišljenje in dejanja so spontani, ne izhajajo iz strahov zaradi preteklih doživetij. Očitna zmožnost uživanja v vsakem trenutku. Pomanjkanje zanimanja za obsojanje drugih. Pomanjkanje zanimanja za interpretiranje tega, kar počno drugi. Pomanjkanje zanimanja za konflikte. Pomanjkanje sposobnosti, da bi nas skrbelo. Pogosti in mogočni občutki spoštovanja. Zadovoljstvo ob povezanosti z drugimi in naravo. Pogosti napadi smehljanja. Povečana sprejemljivost za ljubezen, ki jo razširjajo drugi, pa tudi neustavljiva potreba, da bi jo razširjali sami. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Uf, sej js kr nekaj teh simptomov mam.... pa še vedu nism, kaj pomenijo, pa da mam bolezen ki se ji reče notranji mir no ja, mal heca mora bit Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 STRAH je beseda iz petih črk.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ta je bla pa nizka....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 no pol pa votla.... strah je votel , okol njega pa nič ni... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Principesa, zdaj si me pa prestrašla, jaz sm par svetlobnih let stran od notranjega miru :xx!: Zdaj sm začel premišljevat o strahu in ugotovu, da se bojim samega sebe in ta strah me ovira pri vsem v življenju, v ljubezni še posebno, da bom prizadel ali bom prizadet Itak sm presenečen ugotovu da sem se sposoben zaljubit in pobegnu, ker ne vem kaj bi taka punca sploh vidla na men Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ah, too much..postavn, simpatičen, iskriv, nežn, inteligentn, prijeten iz glagola prijeti kukule, pol se pa vpraša kaj bi nasprotni spol na njemu vidu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Principesa, zdaj si me pa prestrašla, jaz sm par svetlobnih let stran od notranjega miru :xx!: Zdaj sm začel premišljevat o strahu in ugotovu, da se bojim samega sebe in ta strah me ovira pri vsem v življenju, v ljubezni še posebno, da bom prizadel ali bom prizadet Itak sm presenečen ugotovu da sem se sposoben zaljubit in pobegnu, ker ne vem kaj bi taka punca sploh vidla na men vsak dan dvakrat pred špegu in si govor: jaz sem lep, pameten, zanimiv, zabaven, faca, punce me majo rade.....pa še kej se spomn, si lohk tod na list od začetka napišeš.....pomaga definitivno, sm kolegici na to foro totalno samozavest dvignla, skor preveč pa ne razmišli takih traparij, k pol ni čudno da se tk počutiš, če ti skoz to po glavi hodi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ma neeeeeeee....samozavest ne bo prišla s tem da si ponavljaš take......samo najt moraš svoje mesto v Celoti in spregledat da čist isto veljaš kot bitje, kot vsi ostali Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Principesa, zdaj si me pa prestrašla, jaz sm par svetlobnih let stran od notranjega miru :xx!: Zdaj sm začel premišljevat o strahu in ugotovu, da se bojim samega sebe in ta strah me ovira pri vsem v življenju, v ljubezni še posebno, da bom prizadel ali bom prizadet Itak sm presenečen ugotovu da sem se sposoben zaljubit in pobegnu, ker ne vem kaj bi taka punca sploh vidla na men ne noooooooooo... si največji biser na svetu... najlepši , najboljši....ljubezen nas bo pa itak vse rešila... ti se samo imej RAD... strah je pa zaviralec Napredka.... v tebi samem mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Principesa, Lia, Todika, Aiwa, Shaolin Lepo vas je brat, sm prec mal bolš, moram se skupi sestavt pa ven zbrcat. V najslabši možni družbi sm, če sm sam. Se racionalni dvojček in iracionalni med sabo klofata, če ni drugih izzivov.Razmišljanje v ednini sucks!!! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Strah nastaja takrat, kadar v zavesti ni dovolj prisotna vera zato prisotnost strahu kaže , da je naša zavest izgubila stik z dušo... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><-- torej se razlikujeta opravicen in neopravicen strah. Spoznam ga v oceh pri se tako mocni kompenzaciji… in ko vidis vec kot 300 uck rakovih bolnikov v katere se je naselil strah, ki te fixirajo polni praicakovanja in upanja, potem te ni strah govoriti pred mnozico, potem se bolj pazis, da ne bos rekel nekaj, kar bi drug lahko drugace/narobe razumel. <-- Ja, tudi previdnost in odgovornost vsebujeta ene vrste strah. Strah lahko ima tudi vezo s slabo vestjo: strah pred kaznijo, ce smo naredili kaj nepravicnega… patoloski strah tudi pri depresiji, sicofreniji in alkoholizmu… ali z druge strani pogledano lahko vodijo k strahu tudi organske motnje, kot astma, srcne atake, ali pomanjkanje vitamina B. Na ta strah se da vplivati s pravilnim zdravljenjem… Strah se ne sme poklaciti, sicer se lahko iz tega razvijajo neuroze. Pa koliko je se vrst strahov: pred zakonom, pred zivljenjem…pred zuzelkami… vodo…neuspehom…pred nepoznanim… opazujem tudi strah v tem, ce se nekateri napadalno izrazajo, ali pa da se sploh ne izrazajo, ker se bojijo karkoli poloziti na ogled drugim in samemu sebi. Se bojijo, da jih bo kdo zavrnil? In kaj vse pocenjajo ljudje zaradi strahu: jih je strah da bodo zboleli, pa zbolijo… jih je strah, da jih bo partner zapustil in unicijo medsebojne odnose… jih je strah da bodo napadeni, pa ubijajo… ja, nekateri se celo porocijo iz strahu . vrbica strah me je blo.... sej veš kje ampak bo vse O.K. TE bimčkam Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Principesa, Lia, Todika, Aiwa, Shaolin Lepo vas je brat, sm prec mal bolš, moram se skupi sestavt pa ven zbrcat. V najslabši možni družbi sm, če sm sam. Se racionalni dvojček in iracionalni med sabo klofata, če ni drugih izzivov.Razmišljanje v ednini sucks!!! no, pri meni sta se pa že v glavnem nehala pretepat....... mal se še klofneta vsake tok, sam neke krvi pa ni več Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Strah nas je le tistega cesar ne poznamo, nam je tuje . Zato je pa bolj razburljivo strah premagovati. Pravi majceni izzivi! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Strah nas je le tistega cesar ne poznamo, nam je tuje . Zato je pa bolj razburljivo strah premagovati. Pravi majceni izzivi! hm, kako nas je lahko strah tistega kar ne poznamo? se pravi, neznanega ne poznamo, nismo še ga vidli, občutli..,potem se pravi da ni razlogaje nas biti strah neznanega-saj ga pa ne poznamo.. strah nas je lahko tisto kar smo že spoznali..če se bolj zapričaš v te stvari vidiš da je strah čustvo, ki je vedno povezano z nečim iz preteklosti,..kolikor vidim je strah samo spomin, misel na nekaj kar se nam je zgodilo slabega in potem to projeciraš v sedanjost..kolikor jaz poznam rešitev je to, pogledati v strah in se neidentificirati z njim.. enkrat rata in lahko se mu samo nasmejiš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 hm, nasprotna stališča js osebno bi se bl strinjal s tanajo* - kar poznaš, veš, kaj loh pričakuješ (več ali manj), česar pa ne poznaš, pa ne veš, kaj bo..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 mene je pa strah pogledat v tvojo ikonco... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 PRINC(IP)ESKAAAAA pa kje ti hodiš, te ni blo videt že neki dni... sm že mislu da si šla brez mene na un Tahiti al kaj že..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 me je strahhhhhhhh da bom znorela. ker mi ful počasi dela tale internet ja lepo da si me pogrešal... ma pozimi bo moje veselje na bora bora... in kako kaj ti prilepljen na pc namest da bi užival poletjeee in gledal v dobre bejbike k so napol oblečene... ker jih zebe... ....ma delam ,delam.... kot za(pri)morci Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 prilepljen na pc ja....... sej, še 3 dni, pol bom manj najbrž......pol bom sam tko skoču gor kšn haikujček napisat pa tko gledal bejbike - sej jih....nism skoz tle, grem tud mal vn oči spočit na lušne postavice... delaš, delaš......js pa lenarim, lenarim...po moje sm bil v prejšnjem življenju lenivec, in mi je velik ostalo, karakterja........ bo bolš Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.