tanaja* 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Mene je sam strah, da ne bom dovolj izkoristila poletja, ker bi blo res skoda. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 mene pa ni strah ama čist nč...................resno mislim x!x tud poletja ne...... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 le zakaj bi te blo strah poletja... saj ti (nam ) nič noče.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 to je bla sam opcija....bistvo je tm v besedi NČ.......poletje je sam primer xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je bla sam opcija....bistvo je tm v besedi NČ.......poletje je sam primer xsmx Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 pismo.... Mama je stopila v sobo najstniške hčerke in na postelji zagledala zalepljeno pisemsko ovojnico. Spreletele so jo zle slutnje, s tresočimirokami je odprla pismo in ga začela brati. Pisalo je: "Draga mami! Zelo mi je žal, ker ti moram na tak način sporočiti, da sem ssvojim novim fantom ušla od doma. Pri njem sem našla pravo ljubezen, ssvojimi tatooji in piercingi je tako sladeeek in ima zares super motor.Ampak to še ni vse,mami, končno sem namreč zanosila in Ngwaba pravi, dase bomo v njegovi prikolici sredi gozda imeli zares krasno. Z menoj hočeimeti še veliko veliko otrok, nekaj belih, nekaj črnih in tudi jaz se jih že zelo veselim.In ker sem ugotovila, da mi marihuana pravzaprav zelo dobro dene, jobova posadila tudi za prijatelje, da ne bomo tako trpeli, kadar nam bo zmanjkalokoksa in heroina. Sicer pa upam, da bodo znanstveniki kmalu iznašli zdravilo proti Aidsu, da bi šlo Ngwabi bolje, saj si to zares zasluži.Triinšestdeset let navsezadnje ni starost, v kateri bi morali ljudje že pripravljati na smrt. Ampak tudi če se zgodi najhujše, draga mami, te ne rabi nič skrbeti,saj bom drugo leto stara že štirinajst let in znam sama paziti nase. Upam, da te bom kmalu lahko prišla obiskat, da boš spoznala svoje vnuke. Tvoja ljubeča hčerka. P.S. Aja, mami v resnici sem pri sosedih.Hotela sem ti le povedati, da so na svetu tudi HUJŠE stvari od SLABEGAspričevala, ki leži na nočni omarici. Poljubček, tvoja hčerkica!". Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 pismo hudo pismo nekaj belih, pa nekaj crnih, pa mogoc se nekaj rumenih hujse stvari od slabih dejte no, zakaj mam feeling da dokler je clovek ziv mu lahko pomagamo??????????? ceprav, dokler ni sam odlocen da "pomoc" hoce sprejeti, mu je nihce ne more vsiliti brrrr groza in strah obcutek "sprijaznenja" v dolocenih, redkih situacijah Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.