Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Mene pa zanima katere kristale lahko med seboj kombiniramo, katere pa ne?Npr, za učenje, če lahko skonbiniramo, lapis lazuli, tigrovo oko in citrin Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima katere kristale lahko med seboj kombiniramo, katere pa ne?Npr, za učenje, če lahko skonbiniramo, lapis lazuli, tigrovo oko in citrin Tigrovo oko in citrin - element ogenj (gresta skupaj)Lapis lazuli - element zemlja-zrak; zrak vzpodbuja ogenj, zemlja pa ne. Najbolj posrečena kombinacija torej ni. ampak mal se zanesi tudi na individualni občutek. Precej tudi pomaga, če poznaš kak mentalni postopek za usklajevanje energij.Jaz načeloma kamnov že lep čas več ne kombiniram (ravno zaradi problema medsebojne uglasitve). Včasih sem npr. ogromno eksperimentiral z različnimi energijskimi palicami - takšnih, ki so imele eno in takšnih, ki so bile sestavljene iz dveh kamenih strel. Bolj ali manj se je vedno pokazalo, da so bile tiste z eno kameno strelo "močnejše". lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 aha, ok tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelsi 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Kaj pa se zgodi če nosiš na verišci skupaj naprimer akvamarin (voda) in karneol (ogenj)? a to potem ne funkcionira skupi? Kaj pa avanturin in karneol? al pa vse skupi? barvno se lepo ujemajo kako se v bistvu usklajuje te energije večih kamnov hkrati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Kaj pa se zgodi če nosiš na verišci skupaj naprimer akvamarin (voda) in karneol (ogenj)? a to potem ne funkcionira skupi? Kaj pa avanturin in karneol? al pa vse skupi? barvno se lepo ujemajo kako se v bistvu usklajuje te energije večih kamnov hkrati? Avanturin in karneol še nekako, akvamarin in karneol pa niti ne.Nekaj časa traja faza prilagajanja - kristali med seboj in telo, pol je pa o.k., sam jih je boljš nosit posebaj, k drgač ni ne tč ne mš. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anatman 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 če imaš kristala nasprotnih si energij (npr. zrak in zemlja), kakšna je potem kombinacija:izničenje energijnova energijska tvorba in če slednje, kakkšna je njihova možna uporaba btw. tudi ametist je kombinacija ognja/vode in je super kristal Citiraj TADYATA GATE GATE PARAGATE PARASAMGATE BODHI SVAHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 če imaš kristala nasprotnih si energij (npr. zrak in zemlja), kakšna je potem kombinacija:izničenje energijnova energijska tvorba in če slednje, kakkšna je njihova možna uporaba btw. tudi ametist je kombinacija ognja/vode in je super kristal Drži. A običajno iščemo učinek čistega elementa ali nek učinek, ki je za določen kamen specifičen. Velika razlika je, ali daš nase ametist (kot veš ogenj - voda), ali pa kombiniraš dva kamna tih dveh posameznih elementov (npr. karneol - opal). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anatman 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ..in kaj se vseeno zgodi, če mixaš karneol in opal?ali so učinki v vsakem primeru neugodni, če kombiniraškristale nasprotnih elementov Citiraj TADYATA GATE GATE PARAGATE PARASAMGATE BODHI SVAHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ..in kaj se vseeno zgodi, če mixaš karneol in opal?ali so učinki v vsakem primeru neugodni, če kombiniraškristale nasprotnih elementov V prvi fazi (ko daš kamne različnih elementov skupaj in se energijsko prilagajajo), ki lahko traja več dni, občutlivejši ljudje to občutijo kot neprijetno. Potem ta občutek izgine, a dejstvo je, da opal slabi moč karneola in obratno. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Pozdravljeni, sem poskusil z kombinacijami vendar ni šlo. Najprej sem očiščene kamne dal skupaj za nekaj dni potem pa test in moram reči, da sicer so funkcionirali v širino ( madlo ) in ne tako intenzivno kot če je kamen solo. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Lepo pozdravljeni .Branko - vidim , da ti rad eksperimentiraš - pojdi v hosto , si skoplji en velik kos kremena/ al pa kakšnega druzga kamna/ -pa ga prim v roko, se zrolaj z njim - pol pa poročaj- kako je bilo... boš kar prijetno presenečen... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 oooo zepo tebe pa že lepi čas ni blo sem gor...pozdravljen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Pozdravljena tudi ti, klarus!Veš, ko sem bil v celju na pogrebu in še na pogrebih, je bil to le začetek - vršiček shit-a . Staknil sem pljučnico, /prvič od zelo rosnega otroštva / , pa sem energetsko šel v franže z mojimi pljuči vred, pa mi je crknil internet / tole sem priklopljen na soseda, mojega rihtajo že natanko 22 dni / pa sem se malce prezgodaj postavil na noge pa tko.... tko , da sem težko prišel tle gor...vidim , da fali lep kos foruma...-ni glih lepo za pogledat, ni več tistih tem/ znanih/,tole mi ni preveč všeč. pa kaj moreš... sicer se je pa poleg naštetega še našlo veliko negativnega- zdaj sem pa skoraj cool.Me je pa precej izčrpalo, kar skoraj sam ne bi verjel, glede na to , kako se poznam.No , life gre dalje , mi pa z njim, ali pa obratno, nepomembno- edino koristno je , da sem bil / še v zablodi, da sem zdrav/ dvakrat na pohorju, pa sem privlekel s seboj kar nekaj lepih - zanimivih zadev glede kamnin in mineralov. Luškana planotica- tole pohorje...zdaj bom pa bolj pogost gost tlele gor...upam, da si bila ti bolje kot jaz.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sej veš, ko ima hudič male jih ima veliko... me veseli, da ti je že bolje a net je slučajno siol ti znajo konkretno komplicirat :xx!: z mano je pa ok, zlo sem se naučila delat z nihalom, mam že dva bla sem v moravcih..me je čisto presenetel un(mislim vsaj) panonski kamen..to je kristal ki ima premer več kot 1,5m...taka energija, da te kr zadene..no vsaj mene je in te čisto nafila z energijo potem sem seveda šla pasit firbec na bukovniško jezero...tam mi je pa zrukal sistem, da sem se komi spucala :xx!: takd a mene ti energetski gaji ne vidijo več...sploh ko se ne znam zaščitit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ne , ni siol, je T-2 kar je očitno še huje. Saj zaplet je bolj pri telekomu , ker jim pač gre blazno v nos, ker niso edini operater.in to je to...tko in tko mislim zamenjat operaterje... nima veze....Veš , te stvari glede energetsko močnejših področij, a veš, ko sem napisal tisto o uni cerkvici na golem -sem imel probleme ...sem razmislil o tem in sem prepričan, da je krivda le v nas .Mislim , da preveč čustveno sprejemamo/ popolnoma odprti / to energijo in jo nehote/ beri-neznanje, nevednost/ mentalno zadržimo- akumuliramo v sebi in tukaj pride do problema. mislim , da izpostavljenost oz. akumuliranje pozitivnih/ mislim -dobrih / energij in akumulacija teh v preveliki meri , ni glih najbolje , kar se ti lahko zgodi. Menim, da bi tukaj moralo priti do prostega pretoka skozi telesa in mislim , da tudi vem kako bi to lahko enostavno opravil. Že sam pristop je verjetno napačen -od odprtosti, prepričanja pa do prevelike želje ...-sicer pa -uči se -dok ne krepaš. Tisto , kar sem napisal malo više za brankota / o kamnih iz narave / je resnično in tle ne mislim na kristaloterapijo, temveč na enostavno energetsko usklajevanje in meditiranje z naravnim subjektom. Pa tukaj nisem razmišljal o mešanju elementarnih energij ampak o enostavnem sprejemanju energije kot energije- tistega kar v bistvu sploh živimo...in tukaj je point v filingu , ki je vsaj meni špica, res pa je , da kasneje poskušam zadevo poobčutiti oz. malce v beta stanju poanalizirati in potem vidim , kva mi odgovarja. Tko imam precej / za nekatere/ brezveznih kamnin in kristalov iz določenih področij, kjer sem pač imel močnejša občutenja in vso stvar speljem kasneje še doma - pa večinoma je zelo v redu - je pa res , da imam doma vse možnosti malce manipulacije z temi stvarmi , kar mi na kraju samem- v naravi - zaradi premočnega čustvenega odnosa ni glih možno...tko , da ni glih treba obupat nad takšnimi kraji- je že v redu, samo zgleda , da moraš malo tehnično pristopit / kot pri delu z nihalom / -ne pa samo z odprto dušo... tudi najboljšega je kdaj pa kdaj PREveč....a ne ???!! Tisto štacunico z kamni v Celju sem našel, pa ne boš verjela, od treh poizkusov niti enkrat nisem naletel na odprto. Veš , misli glih niso šle tako , kot bi jaz želel - slabo obdobje je bilo ,pa drugič...saj zdaj bom večkrat hodil tam mimo- vsaj 2 x na mesec- na Pohorje , namreč. No- sem jo pa vsaj od zunaj videl- pa par obeskov in kamnov tudi...Tisto o zaščiti bova pa drugič ...sicer se bom pa kar na pravem naslovu pozanimal, če mislim prav...-prepričan sem , da je tako. -evo- dolg post pisanja ...rodi ...- mali roman....svašta- vzemi kakšen kapsl za glavo, če sem bil preobširen, pa še opravičim se... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ja telekom se dejansko ful buni :xx!: ne vpraši kolk bo mogu za ta nagajanja plačat ma problem tega jezera je, da ko je to prišlo v medije..je hodla tja truma ljudi....tisti, ki pa so to odkrili, pa so se med sabo skregali in se teh točk ni pucalo men je bla v bližini točk čista groza :xx!: :xx!: ko pa sma šle okoli jezera, kjer so še neodkrite točke..in je vse čisto..je blo pa dosti bolje....tudi en kamenček sem vzela zraven..sem se čisto na tebe spomnala una trgovina pa dela od 9-17h upam, da boš mel naslednjič srečo men je pravi užitek it taj, pa če samo počvekam s prodajalko pa kaj pa pol, da je roman..določenih stvari se pač ne da na kratko napisat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Pozdravljena tudi ti, klarus!Veš, ko sem bil v celju na pogrebu in še na pogrebih, je bil to le začetek - vršiček shit-a . Staknil sem pljučnico, /prvič od zelo rosnega otroštva / , pa sem energetsko šel v franže z mojimi pljuči vred, oj, samo, da si nazaj in o.k.. jaz sem te že tudi ful pogrešala.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Saj sem jaz vas vse tudi , tebe še posebej , ko mi je vse migalo pred očmi od vročine, kot tista tvoja perutnička z ritko vred.../ veš- to je kompliment tvoji prepoznavi/ xehox Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.