Larsy 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Nisem bil prepričan kam tole prpopat zato moderatorje naprošam, da prestavijo temo kamor paše.Tudi ostale bi prosil če lahko tole objavijo na kakšnem drugem forumu oz. še kje drugje na spletu!!!!Hvala vsem za pomoč!!!!! Tole je vzeto iz nekega drugega foruma (če slučajno kdo kaj ve......). Marsa, če tema ne paše sem, se opravičujem....T. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ne ne, je ze prav, jasno. Upam da je vse ok z njim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne, je ze prav, jasno. Upam da je vse ok z njim. Ja tudi jaz to upam.... Držimo pesti, da ga najdejo oz. da se vrne..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.