astroMATRIX 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Astrologija vpliva na sex. Jaz sem že 18 let v celibatu. Ko videš horoskop takoj Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ... vedno je vmes kakšen Luna 90 Uran, madona punca, nabomztabo, 'maš too much prijatljca, ali pa Venera 90 Neptun, madona a se bom z kurbo poročal, ali pa DIREKCIJA (hello Marsa!)Neptun Venera (grr), ali pa nekaj. Kako se sploh nO5tradamus oženu? Saj se ni, 'mel je ASISTENTICE """ Astrologi so monstrumi, kitaristi so monsuni... ... a jz procesiRAm al kaj ??? sicer a bo deževalo ali kaj, zakaj mam marelo z sabo??? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Kako se astrološko vidi celibat? Za primer celibata (in genija seveda) smo pri Imširagiču vzeli Nikolo Tesla. Asc Dvojček, Merkur konj. Saturn in Sonce konj. Venera -oba na 29.st., pri tem je bil tudi poudarek na 29.stopinji in da se bi drugače odvijalo njegovo ljubezensko področje, če bi bila natalna Venera že na 0 Raka... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Kje mam jest kontRAkOMcepCIA/o? nisem primer za celibat Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... vedno je vmes kakšen Luna 90 Uran, madona punca, nabomztabo, 'maš too much prijatljca, ali pa Venera 90 Neptun, madona a se bom z kurbo poročal, ali pa DIREKCIJA (hello Marsa!)Neptun Venera (grr), ali pa nekaj. Kako se sploh nO5tradamus oženu? Saj se ni, 'mel je ASISTENTICE """ Astrologi so monstrumi, kitaristi so monsuni... ... a jz procesiRAm al kaj ??? sicer a bo deževalo ali kaj, zakaj mam marelo z sabo???Prav žal ti je lahko!! Danes bi npr. imela tvoja tašča rojstni dan, pa bi te povabila na pivce za živce. Tako pa sam tavaš z marelo naokoli. Variante za samsko življenje so še: Saturn v 7 hiši; konj. Mars-Saturn;Saturn kvadrat mlaj... Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav žal ti je lahko!! Danes bi npr. imela tvoja tašča rojstni dan, pa bi te povabila na pivce za živce. Tako pa sam tavaš z marelo naokoli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav žal ti je lahko!! Danes bi npr. imela tvoja tašča rojstni dan, pa bi te povabila na pivce za živce. Tako pa sam tavaš z marelo naokoli. Variante za samsko življenje so še: Saturn v 7 hiši; konj. Mars-Saturn;Saturn kvadrat mlaj... Totalno res... in se tut ful nelagodn pocutim vedno ko sem v zvezi... mogoce je to tut mal zarad retro venere(ki je povrhu se v kvadratu s to konjunkcijo). Jah no saj resnici na ljubo, mi tko nic ne manjka. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Totalno res... in se tut ful nelagodn pocutim vedno ko sem v zvezi... mogoce je to tut mal zarad retro venere(ki je povrhu se v kvadratu s to konjunkcijo). Jah no saj resnici na ljubo, mi tko nic ne manjka.Venera v Dvojčkih - tudi če je retro - ni ravno najboljša perspektiva za celibat.Omenjeni kvadrat imaš v spremenljivih znamenjih Dvojčka in Device in ni tako zoprn kot zna biti v fiksnih znamenjih. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera v Dvojčkih - tudi če je retro - ni ravno najboljša perspektiva za celibat.Omenjeni kvadrat imaš v spremenljivih znamenjih Dvojčka in Device in ni tako zoprn kot zna biti v fiksnih znamenjih. No, saj nad celibatom se ravno ne navdusujem(fuj, fuj!!) x:Dx ... samo ideja o zvezi mi ni ravno blizu, ker me energijsko prevec izcrpa. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem primer za celibat jz tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Celibat? Niks gud :xx!: Nisva frenda, ni znanca, niti mal si nisva simpatična, v bistvu se sploh ne marava. Kakorkoli razmišljam se nčkaj tazga ne spomnm, da bi bi karkoli z njim ugajalo......hm, še beseda mi ni všeč......edin kar bil mogoč lohk našu všečnega je mogoč kaka asociacija......npr. s celi(m)batom naprej..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako se astrološko vidi celibat? Za primer celibata (in genija seveda) smo pri Imširagiču vzeli Nikolo Tesla. Asc Dvojček, Merkur konj. Saturn in Sonce konj. Venera -oba na 29.st., pri tem je bil tudi poudarek na 29.stopinji in da se bi drugače odvijalo njegovo ljubezensko področje, če bi bila natalna Venera že na 0 Raka... Aja?? Kako je pa lahko merkur konj. saturn znak za genija...narobe svet, cist cudno...a to samo zaradi 29. stopinje al kaj??? Sam baje, da je mel Tesla ful mocan sex drive... baje da je po 8x na dan onaniral v svojem laboratoriju... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 pacek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pacek Se zmeri boljse to, kokr pa da bi pa tisto golobico nabrisu!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pacek Kdi, Mick ali Teslo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se zmeri boljse to, kokr pa da bi pa tisto golobico nabrisu!!! bolš bolš <{POST_SNAPBACK}>Kdi, Mick ali Teslo hmmm.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Pr men pa nbenga ognja, razen neptuna v chartu(ta pa lih kej pomaga...).Edin kar je dobrga v chartu s tega gledisca je, da je 8. hisa precej mocna(3 planeti), da sem po asc. scorpio, pa aspekt pluton trigon venera/sonce.... drugo pa... za zjokat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 mislš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Astrologija vpliva na sex. Jaz sem že 18 let v celibatu. Ko videš horoskop takoj ujej če pa astrologija tko vpliva na seks... bom pa kr prec se nehal pečat z astrologijo.... bejžmo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ..he he..kaj pa če zveš, da maš ful Škorp, Rakce, Bikce... ip.? Kaj potem to ne vpliva pozitivno, te lah še spodbudi? ...mislim za akcije, zanimanje...proti c.?? če vpliva v eno smer tako potem sigurno tut v drugo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, saj nad celibatom se ravno ne navdusujem(fuj, fuj!!) x:Dx ... samo ideja o zvezi mi ni ravno blizu, ker me energijsko prevec izcrpa.Ma dej, ne nabiji.... Ni to fora..... Še nisi najdu taprave, pol pa se zgovarjaš, ja sej mi tko itak v horoskopu piše... Ko boš pa na tapravo naletel, ti pa garantiram, da ti bo dol visel, kje maš kej v svojem horoskopu! (pa brez zamere, ampak mal ozko gledaš na vse skupi- kt da bi ti ponudili eno službo, kjer bi ti ful plačali, pa ker bi ti v horoskopu "kazalo", da boš bolj reven, je ne bi sprejel- men je to vse isto)LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Astrologija vpliva na sex. Jaz sem že 18 let v celibatu. Ni pogojev za kaj takega! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako se astrološko vidi celibat? Za primer celibata (in genija seveda) smo pri Imširagiču vzeli Nikolo Tesla. Asc Dvojček, Merkur konj. Saturn in Sonce konj. Venera -oba na 29.st., pri tem je bil tudi poudarek na 29.stopinji in da se bi drugače odvijalo njegovo ljubezensko področje, če bi bila natalna Venera že na 0 Raka... Ja Stanka, toda a ni bila fora tudi v temu, da je bila 5. hiša popolnoma afliktirana. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Astrologija vpliva na sex. Jaz sem že 18 let v celibatu. Ko videš horoskop takoj 18 let? ,dobro,da se ti ne zamaši vse! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>18 let? ,dobro,da se ti ne zamaši vse! Gospod je star rosnih osemnajst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.