Skoči na vsebino

Sexastrologija

astroMATRIX

Recommended Posts

Ma dej, ne nabiji....  x:px  Ni to fora.....  Še nisi najdu taprave, pol pa se zgovarjaš, ja sej mi tko itak v horoskopu piše... Ko boš pa na tapravo naletel, ti pa garantiram, da ti bo dol visel, kje maš kej v svojem horoskopu!

(pa brez zamere, ampak mal ozko gledaš na vse skupi- kt da bi ti ponudili eno službo, kjer bi ti ful plačali, pa ker bi ti v horoskopu "kazalo", da boš bolj reven, je ne bi sprejel- men je to vse isto)

LP!

x;)x

To sploh ni res... nismo vsi enaki, nimamo vsi enakih vrednot..., sploh ne gre za horoskop... oz. je ta le slika stanja in ne izgovor. In tako sem o sebi razmisljal in cutil ze velik prej kot sem sploh vedel kaj je npr. rojstna karta. x:Dx

A vi res ne morte sprejet, da nismo vsi enaki. To je glih tko kot bi geju govoril: Eh ti sploh nisi gej, ti sam se nisi taprave srecal! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>To sploh ni res... nismo vsi enaki, nimamo vsi enakih vrednot..., sploh ne gre za horoskop... oz. je ta le slika stanja in ne izgovor. In tako sem o sebi razmisljal in cutil ze velik prej kot sem sploh vedel kaj je npr. rojstna karta. x:Dx

A vi res ne morte sprejet, da nismo vsi enaki. To je glih tko kot bi geju govoril: Eh ti sploh nisi gej, ti sam se nisi taprave srecal! x:Dx

Jah sori no... jz tko gledam in sem mislila, da ti je horoskop le izgovor za karkol.... no pa sej ljudje včasih rabmo izgovore.... No whatever, ti že veš... good luck! x;)x

Scio mi nihil scire

[quote name=Samson23' date='6. Jun 2005 Eh ti sploh nisi gej, ti sam se nisi taprave srecal! x:Dx[/quote]

x:Dx x:Dx :palec: točno tko x:Dx x:Dx ni še taprave sreču... mogoče je taprauga x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Sam baje, da je mel Tesla ful mocan sex drive... baje da je po 8x na dan onaniral v svojem laboratoriju... x:o)x

Astrološko gledano ni nič čudnega.

O njegovi ustvarjalnosti ni dvoma, anede, tako ustvarjalnost kot seksualnost pa sodita v peto astrološko hišo.

Zdaj, kako pa nekdo to "opravlja" oziroma "prazni", je pa druga stvar. Tesla je bil ženomrzec, to se ve, "drive" je pa imel. Jaz temu ne bi rekel "pacek", recimo.

Svoj čas sem v internatu poznal tipa, ki se je (po lastnih besedah) šel rokomet tudi do sedemkrat na dan. Fant je imel ful ustvarjalne, včasih tudi malo odpuljene energije - igral je kitaro (včasih tudi ponoči :vragec: ), risal, pisal, izdeloval kitaro, lovil in opijanjal golobe :eek: :xx!: , se celo učil, izvajal kemijske poskuse (da smo morali nabaviti nekaj jupolu podobnega, da se na stropu ne bi nič videlo x:Dx x:Dx ) in podobno. Pravo živo srebro. Malo, malo pa je spet za par minut umanjkal ...

V isti astrološki hiši so tudi zabavniki, entertainerji, pevci - je potem čudno, da so Iglesias, Tom Jones, Lionel Ritchie (in verjetno še veliko drugih, tile so samo najbolj razvpiti) znani po zeloooo razgibanem spolnem življenju?

x;)x

Moja 5. hisa v ovnu...tko, da drive bi mogu kar met x:Dx (ce le ne bi bil mars-vladar v 10. v konj. s saturnom).Moja karta bi bla res super, ce ne bi blo tistga saturna tam...kok mi gre pa to na kurac... :xx!: :xx!:

Ampak a ne sodi sexualnost tudi v 8. hiso? :eek:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hm, glede na to, da je moja 5 hiša prazna (no, sam lilith v ovnu je tam)...in je hiša v ribah, vladar rib neptun pa je v 12 hiši v trigonu z luno v osmi...pomeni, da sam sanjarim o seksu... x:Dx ...pa še to o kakšni skriti varianti... x:px x?x

Astra

Per aspera ad astra

lovil in opijanjal golobe  :eek:  :xx!:

Ma pa kaj majo vsi ti kreativci fetis na golobe?? :O:

Frank Zappa

Ampak a ne sodi sexualnost tudi v 8. hiso? :eek:

Odvisno, kateri aspekt gledaš. Tisti aspekt, da seksaš, ker ti je to všeč in lepo, pa si malo privoščiš, pa še okoli otrok se gre zraven, je v peti hiši. V osmi je tisti drugi aspekt, kjer je vsak orgazem mala smrt in si nekje vmes med tem, da ti prihaja, in tem, da ti odhaja.

Seks, gledan skozi osmo hišo, ni lepota dotika, prijema, poriva, stiska, po Kamasutri tudi (umetnosti) udarca, ampak je umiranje in ponovno rojstvo.

V običajnem ali trivialnem dojemanju seksa v osmo hišo spadajo samo razne skrajne prakse v seksu - osma hiša je hiša ŠKORPIJONA, ta pa lepote in radosti ne pozna. ljubezni tudi ne. Tak gre za izziv, za tesnobo, za uničenje, za prisilo ... Škorpijon je sam po sebi skrajnost, seks pa naj bi bi kot ena od sfer ljubezni povezan z VENERO, a ne? Boginjo lepote, miline in ravnotežja! Kaj ima to z osmo hišo?

Seks, kjer se dva (ali pa tudi več, seveda) brez kakih hudih perverzij "dol vržeta", polnita take in drugačne praznine ter se pri tem dobro imata, spada kar v peto hišo. In čisto prav je tako.

x;)x

x:)x

jaz bi morala bit pa sama divja strast. x:o)x

asc sco, venera bik (trigon pluton, eksakt trigon uran), ogromna 8. in jupiter v 5. v ovnu. :P :P :P

Lilith v strelcu v 1. hisi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Odvisno, kateri aspekt gledaš. Tisti aspekt, da seksaš, ker ti je to všeč in lepo, pa si malo privoščiš, pa še okoli otrok se gre zraven, je v peti hiši. V osmi je tisti drugi aspekt, kjer je vsak orgazem mala smrt in si nekje vmes med tem, da ti prihaja, in tem, da ti odhaja.

Seks, gledan skozi osmo hišo, ni lepota dotika, prijema, poriva, stiska, po Kamasutri tudi (umetnosti) udarca, ampak je umiranje in ponovno rojstvo.

V običajnem ali trivialnem dojemanju seksa v osmo hišo spadajo samo razne skrajne prakse v seksu - osma hiša je hiša ŠKORPIJONA, ta pa lepote in radosti ne pozna. ljubezni tudi ne. Tak gre za izziv, za tesnobo, za uničenje, za prisilo ... Škorpijon je sam po sebi skrajnost, seks pa naj bi bi kot ena od sfer ljubezni povezan z VENERO, a ne? Boginjo lepote, miline in ravnotežja! Kaj ima to z osmo hišo?

Seks, kjer se dva (ali pa tudi več, seveda) brez kakih hudih perverzij "dol vržeta", polnita take in drugačne praznine ter se pri tem dobro imata, spada kar v peto hišo. In čisto prav je tako.

x;)x

x:)x

Ugotavljam, da jest sexa iz 5. hise res ne poznam kaj dosti... bolj tistga iz 8.(tut venera v 8. v trigonu s plutonom, sonck, merkur-vladar 8.) and I like it (a whole lot!!)!!! x:Dx :vragec: :vragec: :vragec: x:px x:px x:px

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>jaz bi morala bit pa sama divja strast. x:o)x

asc sco, venera bik (trigon pluton, eksakt trigon uran), ogromna 8. in jupiter v 5. v ovnu. :P :P :P

Lilith v strelcu v 1. hisi.

Kaj a aspekt med venero in uranom tut vpliva na drive???

Kako pa??A kolk so ti bliz totalno odf****** stvari v sexu, al kaj???

Frank Zappa

Eh Marsa, tistle Jupiter tam te tamani, ni kaj.

JU v Ovnu - neučakanost!

Jupiter = sreča, Oven = zdaj => JU/Oven = "sreča ta trenutek" x:Dx Za strast ni dost samo ovnov hip...

(Ma nima on časa čakat, kdaj bo kaj.) :xx!:

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ugotavljam, da jest sexa iz 5. hise res ne poznam kaj dosti... bolj tistga iz 8.(tut venera v 8. v trigonu s plutonom, sonck, merkur-vladar 8.) and I like it (a whole lot!!)!!!  x:Dx  :vragec:  :vragec:  :vragec:  x:px  x:px  x:px

ITV!*

(*Isusa ti vidim)

Ja kva jim pa pol delaš? :eek: :eek: :eek:

Venera s Plutonom = skrajnosti v ljubezni.

Venera v osmi = trpljenje skozi ljubezen ali spolnost.

Osma hiša je vladavina Škorpijona - tudi zahrbtnost med drugim.

Merkur je med drugim vladar kože - - - - - ja, a jim jermene s hrbta režeš al kva?!

x:Dx x:Dx

neucakanost, Bern! xyesx

Hocem vse in to takoj. x:Dx :o|o: x:Ix

samson, ce ne bi imela tistega trigona (oz. obeh, tud s plutonom), dvomim da bi kdaj obstajal 'marsovci'. x;)x x:px pa se mal zarad plutona na mc pa neptuna na asc. ;)

Nic vec nom rekla. x:o)x

Ce so mi blizu odbite variante?

So mi bile. Skorajda ni bilo nicesar, cesar nisem preizkusila (razen analnega sexa in z zivalmi al kaj tacga x:Dx x:o)x).

tud celibat, konc koncev.

kar ces, skratka.

ne bi verjel. x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tudi to, da so tvoje slike tako udarnih barv in izrazitih linij - Ovnova 5.h.

akvareli bi bili bolj ribji...

dobro opisana 8. z malo smrtjo

5. v Dvojčku rada klepeta in se med dvemi ali več simpatijami odloča...

še posebaj, če bi tudi Merkur to nakazoval

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

odvisno kaj smatraš za celibat

skrajna varianta?

odklanjanje partnerstva in spolnosti v celoti...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>ITV!*

(*Isusa ti vidim)

Ja kva jim pa pol delaš?  :eek:  :eek:  :eek:

Venera s Plutonom = skrajnosti v ljubezni.

Venera v osmi = trpljenje skozi ljubezen ali spolnost.

Osma hiša je vladavina Škorpijona - tudi zahrbtnost med drugim.

Merkur je med drugim vladar kože - - - - - ja, a jim jermene s hrbta režeš al kva?!

x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx :vragec: :vragec: To sem ze prerasu... :vragec: :vragec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...