Skoči na vsebino

Sexastrologija

astroMATRIX

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>tudi to, da so tvoje slike tako udarnih barv in izrazitih linij - Ovnova 5.h.

akvareli bi bili bolj ribji...

akvarel je se celo devicji mal - ribji je sam po elementu (ker je pac vodna tehnika)... zato ker je rpecej preracunljiva tehnika.

Moj izraz pa je divji (jupiter v ovnu v 5.) in pretiran (inkonj. z asc), pa zelo odlocen, oster in konkreten (sco) in natancen (pluton, vlADAR asc, kako se torej lotevam zadev, v devici na mc). neptun na asc v trigonu s stelijem v ribah - domisljija, barve.

barve tud venera/pluton aspekt.

Izrazi ljudi, psihologija obraza; *pluton - odtod najbrz primerjava s picassom ki je bil sco.... vendar on je bolj grobega izraza, pac ker je tip, pa kjer je bil po asc lev in luno je imel v strelcu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>akvarel je se celo devicji mal - ribji je sam po elementu (ker je pac vodna tehnika)... zato ker je rpecej preracunljiva tehnika.

Moj izraz pa je divji (jupiter v ovnu v 5.) in pretiran (inkonj. z asc), pa zelo odlocen, oster in konkreten (sco) in natancen (pluton, vlADAR asc, kako se torej lotevam zadev, v devici na mc). neptun na asc v trigonu s stelijem v ribah - domisljija, barve.

barve tud venera/pluton aspekt.

Izrazi ljudi, psihologija obraza; *pluton - odtod najbrz primerjava s picassom ki je bil sco.... vendar on je bolj grobega izraza, pac ker je tip, pa kjer je bil po asc lev in luno je imel v strelcu.

Nekje sem bral in so to pri Picassu pripisovali predvsem aspektu merkur kvadrat pluton(ga mam tut sam).

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

jaz mam mensezdi en eksakten aspekt med tema dvema, na vsak nacin pa mam cist eksakten quintil med asc in plutonom.

Bogve cemu bodo kaj mojega pripisoval nekoc. :D ;)

Velik mene je v mojih najbolj eksaktnih aspektih - venera/uran, merkur/asc, mars/neptun in asc/pluton.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uh jaz pa sebe najbolj vidim skozi te dve inkonjunkciji:

uran inkonj. venera

merkur inkonj. neptun

Ko sm bral opise teh dveh aspektov sem si prov reku: WTF... kako pa vejo toooolk o meni.

Sam sem bral D. Cunninghan in njeno razmisljanje o inkonjunkcijah... ces, da so najbolj obremenilne(in ce jih ne resis trpi zdravje), samo da ce ti jih uspe resit(resitev mora biti valjda totalno off beat, ker nimajo ti planeti cist nic skupnega), so gibalo razvoja... in glede na tist trigoncek uran merkur..zna biti, da bom mogoce kdaj pa res iznasu kako revolucionarno metodo za razbremenit psiho... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

gledam eno potencialno karto celibata, a žal ne vem ure...

neaspektirano Sonce v Vodnarju, Mars v Tehtnici, Venera v Ribah,

upam, da izvem čas rojstva, pritegnilo me je, mora biti vidno,

gre za duhovnika, ki se ima za duhovnika že od ranega otroštva...

gotovo tudi karmično

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

*saj res, si me spomnil se na en moj eksakt aspekt, ki me tud dobro opise . jupiter/asc (eksak. inkonj.)

ja, inkonjunkcije so zlo zanimive pa tud pomembne in clo vidne, sama jih nimam velik, imam prevlado trigonov (11) in konjunkcij (10). No jih je vec, ce bi stela se kirone pa druge tocke, imam celo precej ekasktni veliki trigon v zemeljskih znakih, sam ga v bistvu ne upostevam, ker je vkljucen juzni cvor (sicer pa venera in uran/mc/pluton, sam da je sam uran v eksaktnem aspektu z venero, druga dva sta par stopinj razlike).

a tko nekak se vidis?

jah, sledi viziji... jaz sem se kot majhna videla, da bom nekak... skoz vec medijev hkrati ustvarjala in da bo nekako med novinarksim in vizualnim in vse... nisem si pa mogla tedaj misliti, da bo to internet. :)

In vedno, od majhnega, sem se videla v glasbi in kot nekaksno znanstvenico. :vio:

Tocka strasti (arabska) mi pade v sco.

Sebi se ne zdim spet tok strasten tip.

1x smo se pogovarjal, ko mam frendico, ki je cist divja, pa sem rekla, joj kok je ona temperamentna in jaz da sem pa cist hladna v primerjavi z njo in nestrastna, pa je rekel frend: a ja? kdo se je pa drl tam za bobni? x:Dx x:px

Tko da, strasti je vec... itak gre za ustvarjalnost, kar prihaja iz tvojega vira, kar dajes.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>*saj res, si me spomnil se na en moj eksakt aspekt, ki me tud dobro opise . jupiter/asc (eksak. inkonj.)

ja, inkonjunkcije so zlo zanimive pa tud pomembne in clo vidne, sama jih nimam velik, imam prevlado trigonov (11) in konjunkcij (10). No jih je vec, ce bi stela se kirone pa druge tocke, imam celo precej ekasktni veliki trigon v zemeljskih znakih, sam ga v bistvu ne upostevam, ker je vkljucen juzni cvor (sicer pa venera in uran/mc/pluton, sam da je sam uran v eksaktnem aspektu z venero, druga dva sta par stopinj razlike).

a tko nekak se vidis?

jah, sledi viziji... jaz sem se kot majhna videla, da bom nekak... skoz vec medijev hkrati ustvarjala in da bo nekako med novinarksim in vizualnim in vse... nisem si pa mogla tedaj misliti, da bo to internet. :)

In vedno, od majhnega, sem se videla v glasbi in kot nekaksno znanstvenico. :vio:

Tocka strasti (arabska) mi pade v sco.

Sebi se ne zdim spet tok strasten tip.

1x smo se pogovarjal, ko mam frendico, ki je cist divja, pa sem rekla, joj kok je ona temperamentna in jaz da sem pa cist hladna v primerjavi z njo in nestrastna, pa je rekel frend: a ja? kdo se je pa drl tam za bobni? x:Dx x:px

Tko da, strasti je vec... itak gre za ustvarjalnost, kar prihaja iz tvojega vira, kar dajes.

Uf jaz mam pa 3 inkonjukcije, 8 kvadratov, 2 opoziciji, 3 trigone, 7 sextilov , 6 konjunkcij...

kvintil samo eden jupiter-venera-ampak v nulo tocn!!!

pa 2 bikvintila uran-sonce

asc. -sonce

Kva sploh teli bikvintili pomenijo???A k kvintil samo sibkeje ali mocneje??

Frank Zappa

take, ki ogromno pocitirajo na dolgo in široko Marsa čez koleno in po nagi riti,

tak da Samson Pazi se, čuj pje... x;)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

joj to imamo nekje, sam je ful teh tem o aspektih... xrolleyesx

Te aspekte obravnavamo samo ce so cisto natancni, taki poprcki...

V bistvu gre za geometrijo, vzames kroznico in gres lepo...

Quintil (72), biqintil (36) pa ima podobno, vendar sibkejso energy, podobno kot je med trigonom in sextilom, slednji ima velik manjso moc.

S tem se je kar lustno poigravat, aspekti so med najpomembnejsimi dejavniki charta, sama jih zelo upostevam.

Picasso

Res je, hvala Stanka! x!x

samson (in ostali), ne rabimo citirat vseh solat (sploh pa ne mojih postov x;)x x:Dx), sploh ce je to post pred nami - ajde da bi bilo na prejsnji strani, pol ne recem.

Picasso

V bistvu gre za geometrijo, vzames kroznico in gres lepo...

Quintil (72), biqintil (36) pa ima podobno, vendar sibkejso energy, podobno kot je med trigonom in sextilom, slednji ima velik manjso moc.

quote]

JAa to vem ja 360/5

Samo bikvintil bi mogu bit po tej logiki enak 2(bi) x kvintil=144 st, ane??

36 je pol verjetno semikvintil al kaj tazga???

Saj da je 36 boljh svoh kot 72 mi je nekak jasn, sam me zanima ce je 144 mocnejse kot 72, glede na to da je osnova 72???

Frank Zappa

aja sory vidis, ker nisem cist pri stvari in sem se zmotila. ja, 144.

Vidis ti si tolk zahteven... folk je zlo zahteven v astro temah... mal debatiras, pa prec 150 vprasanj... pa tezko povrsno odgovarjas.. prec ti pol se servira 100 vprasanj nazaj al pa ti recejo, cak mal, a ni to tko?

ja je, zmotis se pac ce si na desetih koncih.

Men se tud ne da skoz razmisljat v stopinjah in matematicnih simbolih.

ne ne samson, kar pliz nehaj - osnova, kaj je mocnejse pa tko...

ze vidim da je sploh narobe ker sem kaj rekla, prvic sem se zmotila, zdaj moram se popravljat, 10 vprasanj nazaj... nimam casa (vec) za tole.

NE tko gledat.. kaj je mocnejse?

Glej, vsak da najprej to fazo samopomembnosti skozi... kaj da bo zdaj odkril genijalnega in vse... kaj je boljse, kaj je bolj kaj jaz vem...

Nic ni boljse, so samo koti med planeti oz. tockami.

To je prezahtevna snov, skratka, da bi jo jaz vmes med tezhenjem tamalemu, telefonskim pogovorom, komentiranju v 6 hkratnih temah in spravljanju k enemu delu, takole iz rokava stresala.

Sploh se pa na forumu mal 'raztresam', predno se spravim h kakemu delu.

Podobno kot bi tebe, predno bi se spravil k ucenju pa bi se sel se sem mal razvedrit, pravzaprav tule sprasevali o ucni snovi, ki se je ravnokar izogibas in si glih zato na forumu mal. x:o)x

Sploh pa je brez veze obdelovati to snov v temi sexastrologija.

Picasso

mas res!!! x:Dx

Frank Zappa

mah sory v bistvu, ja saj je res, sam sem ti naropotala mal tud zato, ker je bil glih ventil, pa ker me jezi, ce se zmotim. :8):

Vmes sva se pa glih s tamalim skregala in sem pol cist zivcna ratala, ko nimam nobenga miru, sam da dam pride.

Tko da nisi sam ti 'kriv'.

V bistvu odlasam z delom, pa se mal prckam po forumu, na, pol pa sama zbrka... a ves... :D

Sory za pretiran izliv (ceprav res tko tud mislim, sam sem cist prevec zatezila xDDx). :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pravzaprav, imas prav.

Zakaj bi sexal, zenske bolje delajo brez seksa.

Kadar gre za moc, sploh mosko, je celibat skoraj nujen?

:O: x:px NEVER! ;) vec kt se da podari energije vec se jo ima x^x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pri meni je pa tako:Ven cnj Mar

Ven opp Nep , ki je v 8. hiši

Ven tri Plu

Ven tri z lun.vozlom

Ven polkvadrat z Lilith- Lilith pa je v 8. hiši

Jup sekstil Lilith

Ven sekstil Asc

Vladar 5. hiše v raku, notri pa le južni vozel

Vladar 8. hiše v škorpijonu

• 2 weeks later...

Mars v Cetus je v redu za sex v morju. Namreč Mars je ta hip v Cetus.

Asbolus je Elipinon iz Head 360 sistema globalnih genijev. Gre se za teurgijo ali evokaciono magijo. Ko se Asbolus Luna /in Mars/ srečata v

Cetus je odlično za komunikacijo z undines. http://www.lava.net/~pagios

Nekaj undinskih experimentov smo imeli na tem forumu. 1994 TA Pylenor, Sedna in Orcus so nevarni za zaziv undin. Najbližji kolega je v Avstriji (Stejnar).

<{POST_SNAPBACK}>Si narobe razumel! x:Dx  Napisala sem, ja, mora bit,kot upanje, da bo! x;)x  Ne vem pa, če bo? No bomo kmalu izvedeli-že čez en mesec! x:Dx  x;)x

Ojej, jest sm pa mislu de maš kake zveze pr Ananti pa da ti je povedau pa da je to bla čist merodajna izjava! Ojej!

x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...