Bern 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 NE. Ker ni galebov, meduz, alg, vonja po motornem olju in hrupa motornih čolnov! Ker ni prava štima! Morje mora bit. Ker Cetus je Kit. Kje s pa še vidva kita u bazenu? Pa še če preveč v sevdah padeš, pride oni reševalec al kaj je že, pa ti reče, da pejt ven seksat ke drgač bo treba zarad tebe vodo zamenjat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Morje mora bit. Ker Cetus je Kit. Kje s pa še vidva kita u bazenu? O vidva, vidva, takga za napihnt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 hah. Bern, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 oo pa misla sm bazen na morju!!! 2. oh seveda se da kita najdit v bazenu, pa kakšnega morskega psa tut, pol še kakšno školjko vržeš na tla, palme so okol, zrak tut morski, tako da za vse se da poskrbet...tut za zasebnost, tako da za reševalce me ne skrbi, en reševalec bo pa zraven, sam samo EN in tisti, katerega mam v mislih... tako da po moje bo tut štimal, drgač se bomo pa v morje vrgli..no ampak js še zmer ne vem, a pol bojo zvezde (cetus, prevedeno KIT) al bomo kr sami za to poskrbel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morje mora bit. Ker Cetus je Kit. Kje s pa še vidva kita u bazenu? O vidva, vidva, takga za napihnt. Seveda si ga vidla, ampak tist ni bil CETUS, ampak MADE IN CHINA. Se praw, ne seksat u bazenu. Tut zato ne, ker lahko začne kaka gospa v letih zaradi obujanja spominov vreščat, njenega moža - tudi v letih - pa lahko zaradi vsega skupaj feršlok ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Jst mam pa v 5. hiši devico, v 8. pa kozoroga. Sicer nimam pojma kva to pomen , sam vem pa, da jst dajem ful poudarka na kvaliteti, ne pa na kvantiteti. Me ne moti, če je sexa mal, sam mora bit pa tistkrat zato bolj s/m exploziven, neki posebnega, ne za vsakdan. Neki eksotičnega, pa ne zmer enainisto in enainistih krajih. Tko, en overdose na vsake kvatre Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.