Skoči na vsebino

Sexastrologija

astroMATRIX

Recommended Posts

NE.

Ker ni galebov, meduz, alg, vonja po motornem olju in hrupa motornih čolnov! Ker ni prava štima!

Morje mora bit. Ker Cetus je Kit. Kje s pa še vidva kita u bazenu? x:Dx x:Dx x:Dx

Pa še če preveč v sevdah padeš, pride oni reševalec al kaj je že, pa ti reče, da pejt ven seksat ke drgač bo treba zarad tebe vodo zamenjat ... :vragec: x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

oo pa misla sm bazen na morju!!! x:px xDDx

2. oh seveda se da kita najdit v bazenu, pa kakšnega morskega psa tut, pol še kakšno školjko vržeš na tla, palme so okol, zrak tut morski, tako da za vse se da poskrbet...tut za zasebnost, tako da za reševalce me ne skrbi, en reševalec bo pa zraven, sam samo EN :inlove: in tisti, katerega mam v mislih... tako da po moje bo tut štimal, drgač se bomo pa v morje vrgli..no ampak js še zmer ne vem, a pol bojo zvezde (cetus, prevedeno KIT) al bomo kr sami za to poskrbel? x;)x

• 2 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Morje mora bit. Ker Cetus je Kit. Kje s pa še vidva kita u bazenu?  x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx  x:Dx  x:Dx O vidva, vidva, takga za napihnt. x;)x

Seveda si ga vidla, ampak tist ni bil CETUS, ampak MADE IN CHINA.

:vragec:

Se praw, ne seksat u bazenu. Tut zato ne, ker lahko začne kaka gospa v letih zaradi obujanja spominov vreščat, njenega moža - tudi v letih - pa lahko zaradi vsega skupaj feršlok ...

xDDx x;)x

Jst mam pa v 5. hiši devico, v 8. pa kozoroga. Sicer nimam pojma kva to pomen xrolleyesx , sam vem pa, da jst dajem ful poudarka na kvaliteti, ne pa na kvantiteti. Me ne moti, če je sexa mal, sam mora bit pa tistkrat zato bolj s/m exploziven, neki posebnega, ne za vsakdan. Neki eksotičnega, pa ne zmer enainisto in enainistih krajih.

Tko, en overdose na vsake kvatre x:Dx x:Dx :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...