ribica Katja 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Že par dni razmišljam o morju..... ....ampak trenutno bi bila raje kak km, 2, 3 od mojega doma.... v topli postelji.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jst grem pa zdele spat, pa bom lahk se tam, kjer sploh ne vem da bi rad biu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 vpostelji in to ob morju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Kraj se začne na R... ''lenarla bi''.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 aja... eeeejjj fffaak kwa sm se spomnla... uuu hudooo... dej to se morve pa midve zment... hudo noro kwaa... kok kul... ma kura zmešana...... lalalalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja... eeeejjj fffaak kwa sm se spomnla... uuu hudooo... dej to se morve pa midve zment... hudo noro kwaa... kok kul... ma kura zmešana...... lalalalala Wtf? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ekzekli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Dej ti to mčkn bl razlož, k sm jst bl blond, pa mi ni čist jasn, kaj in kako??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jz bi šla pa v en kraj na L k je mau naprej... pa sm misnla da se ti pridružim na poti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Libanon? Al Lillehammer? Laibach?Lendava? Ljutomer? Explain yourself!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 nene max 15 min stran od tam... sej naprej se že sama zmenm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Jah, če m kdaj šla ....pol te valda sabo vzamem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 thats good by me Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Jest pa bi se sla kr z vlakom vozt, mogoce malo do Nove Gorice al pa do Maribora.Drugace pa vse kar si zelim, da bi soncek posijal, potem pa takoj na kolo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hmmmm nekje v avstralski puščavi... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Danes bi bla pilot na enem fuuuul hitrem letalu...vuuuum... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vuuuum... he he he Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 z balonom bi poletela v zrak......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ...nekje, kjer ni ceste, pojejo ptički, diši po zdravju in je mir-bila bi pa sama Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 kjer bi lahko spal 12 ur zapored Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Na morju. Sam tako, da bi lezala nekje z glavo u sencki, poslusala iPOD, brala kaksno cist na easy knjigo in potem bi se sla osveziti v CISTO morje Pa da ne pozabim; kako uro bi posvetila surfanju, ce bi bil veter Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jz bi se tud namakala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Danes bi bila v družbi nekoga Ah kaj v družbi, v njegovem objemu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Danes bi bila v družbi dobrih prijateljev...., ki jih zelo pogrešam Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hm...kje na morju, na kakšnem samotnem otoku, pod eno velko palmo, s kakošno dobro knjigo v roki in v kakšni dobri družbi, daleč od ljudi pa od hrupa. Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.