Aishah 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm...kje na morju, na kakšnem samotnem otoku, pod eno velko palmo, s kakošno dobro knjigo v roki in v kakšni dobri družbi, daleč od ljudi pa od hrupa. nekak tko ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Na morju z njim Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes bi bila v družbi nekoga Ah kaj v družbi, v njegovem objemu! Še vedno bi bila tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Nekje, kjer bi bil mir, bi na dekci ležala s kakim fejst pobčem in se cartala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 js bi bil pa nek full dol dol na jugu, ke seka sonce in je vroče k v peklu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 jest bi bla na kakem tajskem otoku, po možnosti na Koh Pha Nganu ali pa v Indiji, nekje ob morju Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 v varnem objemu... čak vem za najbl varnega... prec si ga bom dala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 js bi bil pa dones pilot potniškega aviona pa ene par dobrih stevardes bi mel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Nekje na morju, na toplem.....sovražim tale mraz....zato si bom pa danes privoščila savno, da si malo pregrejem kosti..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Pri nekomu v objemu, da bi ga lahko tolažila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 kok s ti dobra.... tud če ni moj objemček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ni važno kje, sigurn pa v objemu mojga fanta, ker je edini na katerega se lahko zanesem in vem, da mu nekaj pomenim. Po možnosti pa na enem lepem kraju, daleč od vseh znanih ljudi, tk da tud če bi bilo polno ljudi okol, bi vseen imela občutek, da sva sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 u gmajni Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Nekje v Indiji, po moznosti na kaksni pesceni obali. Kako bi lenarila! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Sonček, mivka, voda,...nežna sapica.....tooooooplota...Vsekakor danes nekje na jugu. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 ....nekje na toplem in sončnem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 samo, da je sonce, drugo pa skoraj ni pomembno. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 NY.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Nekje ob morju... res mi gre samo še to po glavi Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Točno tu kjer sem...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Točno tu kjer sem...... Ne verjamem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Na svojem hribčku........hehehe, saj bom, ker zdajle odhajammmmmm Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Nekje kjer je soooonček ... čeprov je tud tukej čist fajn Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Na kakem samotnem otoku, pod palmo, na ležalniku, na peščeni obali, okol mene nobenga, le šumeče in dišeče morje, v roki kozarec hladnega sveže iztisnjenega soka (obvezno okrašen z dežnikecom ), na mizi zraven pa velika skleda sočnega sadja...ahhhhh Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 jaz tud... na kaki plazi bozanski... da bi morje, valcki pljuckali, tak sumcek in on vesoljni tak ohmcek bi se 'slisal'....noge bi imela mal v vodi, da bi me valovcki oblival, ne bi smel bit prevec vroce, pa micen drobcen vetric bi moral bit in bi bozal mojo kozo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.