Chandra 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Marsa se mi kar sline cedijo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 a ne, men tud, kaksn grem prawt! pa sline cedit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 A veš, ne bi pa nasprotovala niti našemu morju, pa kakemu mirnemu kotičku, obožujem vonj borovcev, pa figovih listov mmmmmmm Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 danes bi pa prav rada bila fraj ,na dopustu lepo ...recimo na baliju nekje...ah...zbud se cigo iz snova! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 ma nek bi ležu pa da neb mel takega mačka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Saj veš kaj pravijo Seal, za goske ni seno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 nekje delč... seveda ob morju...sonce bi pripeku, jst bi bla pa lepo pod eno palmo xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Na morju z mojim pikijem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 lezala bi na dekci, nekje na toplem soncu Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Na samotnem otoku Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Nikjer drugje, ampak tukaj kjer sem,ker mi je lepoooooo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Na Tajskem...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 V družbi točno določenega tipa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Pod njenimi rjuhami v njenem objemu... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 nekje daleč stran Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 jz bi bla pa na otočku z eno osebico.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Nekje na morju s peščeno plažo, samo jaz in on Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Na polubi z njim zjutraj, popldan na sončku, ob sončnem zahodu in zvečer pod zvezdicami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekje daleč stran jst tud- daleč stran od ponorelega sveta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 kaj pa če bi vsi skupi šli u namišljeni svet, kjer ne bi bilo vojn in nemira???????? greste???? jst vem da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Bi bila tu, kjer sem-doma Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 jaz bi pa rad bil tam, kamor bomo odšel jutri morje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Na Triglavu Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 uuu, danes pa bi bil rad na morju joooj kak bi šel tja... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 nekje kjer ni tako vroče Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.