Aishah 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 jst bi bla tud na morju pa sej grem spet avgusta do takrt pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 na dopustu Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Na Aljaski, med Eskimi, polarnimi medvedi in tjulni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 v vesolju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Nekje na morju v viseči mreži, ne sme pa manjkati kakšen... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 v objemu nekoga ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 js pa na irskem,mmm... s kakim luškanim ircem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Mmmmm.....na eni samotni plaži, s tud fajn senčko, kak zaliv mogoče , čisto morje , bejba , lenarit, se izležavat, plavat, se crkljat, spat..........to bi blo njamsi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 mmm ja no....mislil sem, da bi šel v vesolje stran od zemlje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 danes bi za spremembo rada bila v postelji ,namesto v sluzhbi joj ,rjuhce,pa povshtrchek kako bi zdej z veseljem se po postelji valjala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 lepše ni ampak mirneje x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 danes bi letala z zmajem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 danes bi bil pa kar doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 nekje na samotnem otoku.... sam ne sama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 7 ur nazaj, nekoliko bolj zahodno od Slovenije, pa Atlantic ocean je vmes... he he Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Maldivi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maldivi Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Definitivno!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 na morju Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 ja na morju al pa še bolš v morju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 dones pa na bahamih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 doma bi bla zdele , z Loti... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes bi letala z zmajem uuu tole bi morala jst sprobat, da vidim kolk me je strah višine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 V Pragi ( tolk si zelim, pa se ne spravim). Drugace mi je pa prav lusno v tej hladni sobi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 New York!!!! Big apple(upam, da pa bom zares tam že čez kakšna 2 meseca...) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Ob njej v postelji...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.