LeilaniA 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 V njegovem objemu Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Medved v zimskem času !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 najrajš na morju Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Zdele sem čist zadovoljna tlele kjer trenutno sem. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 u trboulah.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Na Triglavu? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Na morju Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 L.A. (tm kjer bom čez par mesecev....) mmmmmm Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Jaz bi šla pa zdele recimo na Šmarno, al pa v Tamar...al pa kam drugam. Sam moram bit v službi, pa še dež pada!¨ Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Rad bi bil njen pulovrček, da bi jo grel skozi hladen dan... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rad bi bil njen pulovrček, da bi jo grel skozi hladen dan... Ke pa je, da je tok mraz? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi šla pa zdele recimo na Šmarno, al pa v Tamar...al pa kam drugam. Sam moram bit v službi, pa še dež pada!¨ Potem ne moreš tja, vidiš, da imaš še podporo vesolja na svoji strani... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ke pa je, da je tok mraz? nič mraz sam meni je tolk toplo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> nič mraz sam meni je tolk toplo... He he, I know what U mean... men je tudi toplo pri srčku.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mmmmm.....na eni samotni plaži, s tud fajn senčko, kak zaliv mogoče , čisto morje , bejba , lenarit, se izležavat, plavat, se crkljat, spat..........to bi blo njamsi. Še vedno . Bemu, bo počas treba mal mignit za to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Z Waneso na plaži...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes A greva...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem ne moreš tja, vidiš, da imaš še podporo vesolja na svoji strani... Grem pa jutr mogoče na Lubnik Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Na morju! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na morju! Kaj čakaš ? Prid že enkrat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj čakaš ? Prid že enkrat ! A k tebi? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A k tebi? Naslov: Kosovelova 38 - Izola ! Rabiš tud telefonsko ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Naslov: Kosovelova 38 - Izola ! Rabiš tud telefonsko ? Kaj ti se tu nekaj ponujaš ali kako? Pridem prec,....ampak, če imaš naročeno sonce Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 koki pri nas je že sonce No Santi a greva zdaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.