kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ti se tu nekaj ponujaš ali kako? Pridem prec,....ampak, če imaš naročeno sonce Na dežju se kopat je nevrjeten užitek, vreden doživetja..., ko ni nobenega v bližini, pa oh in spljoh (poleti seveda) ! <{POST_SNAPBACK}>No Santi a greva zdaj Sem bil v Portorožu...sam tebe ni bilo videt nikjer ! Bo za naslednjič...upam, da bo jutri spet dež Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Moldavija...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 kr neki samo da bi blo fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 V njegovem objemu...vse ostalo ni pomembno.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 na luni x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Tam kjer sem hotela bit že včeraj.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Pri . No sej bom kmal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Na hitro nisem znal najti teme o Četrtkih... pa jaz bi bil rad v četrtku! Četrtek kjerkoli, če so to gore! Torej spokaj čimprej od tod pa pot pod noge!A kje bi bil rad? Bom ugotovil kar med potjo! Vi pa ki ostajate tle gor, mejte se še naprej fajn! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Na Antarktiki! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na Antarktiki! Za tm si pa mal premal oblečena! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za tm si pa mal premal oblečena! No problemo,saj bi me kakšen severni medved pogrel! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 na zasulzenem dopustu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 ..... doma, v postelji...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 ja pri njej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 V Ljubljani pogrešam dom. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem, da jo pogrešaš jaz pa pogrešam tebe! Hvala enako! Najbolj sijaj tvojih oči! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Oooo, bejbi Nič, se bo treba kaj obiskat, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Na eni lepi obali, kjer bi dala vse štiri od sebe in lenarila, pa lenarila...Pa seveda, da bi dobila mal barve, ker je še nič nimam. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooo, bejbi Nič, se bo treba kaj obiskat, ne To bi pa rd vidu! Al ena al pa druga stran nima "cajta"! :$$: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Danes bi bil pa rad na Triglavu... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 js bi pa rad bil tukaj, točno tle in točno zdaj ... no ja mrbit eno nadstropje nižje v kuhinji... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes bi bil pa rad na Triglavu... Uporabi domišljijo, Piko, domišljijo! Pa boš tam...Pa ne čvekaj v Čvekarijah kar povprek. Vseeno ker blekneš, beseda ima enako moč tu in tam in povsod. Moral bi vedeti... pa saj veš, zato pa si vseeno bleknil tuki. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Na Norveškem pri bratu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>na luniSpet blefiraš, ker veš, da si že gor... Čestitam, da si tako hitro našel dve čarobni gesli, "prijateljica" in "carica", ki imata prav na luni velik vpliv ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.