b5 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Polinezija. Nekje tam? Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 na travniku polnem sončnic xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kjerkoli na morju Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Bi kar v Deželici ostal, samo za cca 30 km bi se premaknu na zahod Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Na Marsu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Rada bi bila nekje kjer je meter snega in bi lahko gazila po njem Kumi čakam na zimo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 v objemu. v kaksnem parkcu. okoli pa same jesenske barve. šum vetra. vsake tok ksn ptic. poplesavanje listja. lepo toplo(hecno jesensko zadekano) oblecen. no bo kr dost.. domislija bi se kr delala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>v objemu. v kaksnem parkcu. okoli pa same jesenske barve. šum vetra. vsake tok ksn ptic. poplesavanje listja. lepo toplo(hecno jesensko zadekano) oblecen. no bo kr dost.. domislija bi se kr delala Romantika Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 jaz bi bila pa danes na Škotskem, pa morda tudi jutri. ko vidim tele mlade simpatične Škote v Lj (danes je tekma v CE _nogomet)v njihovih krilcih, mi je žal, da se nisem rodila na Škotskem, bi jih lahko vedno gledala. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Jaz bi bila pa danes rada v objemu... nekoga..... hmmm... njega....., ki mi hodi po mislih Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ....mi je popolnoma jasno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 oh,ja...danes bi rada bila na setu in rezhirala film Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 v njegovih mislih, ki bi mi odpustile in zopet nazaj toplino povrnile Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 u kurcu. bi vsaj prec vedu kje sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 danes bi bila rada uvrscena na listi za neprofitna stanovanja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 danes mi je spet zadišalo po Indiji.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 v toplem objemčku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Na Nikki beachu, na uni poslci, k se jo lahko zagrne in maš private party for 2, pa kšn mojito zraven.....ni bolšga Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Nekje kjer ni nobenga avtomobila!!!!! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 nekje, kjer je tem. nad 25°C Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Nek na plazi bi se soncla...pa da me ne bi zebl, pa da mi ne bi blo treba dons delat k se mi ne da :xx!: , pa da bi mela enga prijetnga dvojcka zravn huh kolk bi blo fajn...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ja js bi tud ležu pod soncem ej kako je blo na potapljanju LIU? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja js bi tud ležu pod soncem ej kako je blo na potapljanju LIU? full fajn, sam mal hudo....drugac sem pa uzivala....naucila se skor nisem nc nouga razen na kompas gledat a ti si ze iz egipta? a se nisi sploh sel Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>full fajn, sam mal hudo....drugac sem pa uzivala....naucila se skor nisem nc nouga razen na kompas gledat a ti si ze iz egipta? a se nisi sploh sel še nism šou, grem čez dobra dva tedna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 biti, ne biti bzzzzzzzzz... na azurni, v boliviji v postelji Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.