Rdeča Jagoda 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 U Splitu Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 klelesam kokr kazhe shele chez 14 dni Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 klelesam kokr kazhe shele chez 14 dni Uvau, lepa narava, bogato, razkošno... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 na koncertu, ki je odpadel zaradi dežja.. pa tako sem se ga veselila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 samo stran od tega sveta...stran stran STRAN Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 NAJBOLJŠ DA BI ŠLI LEPO VSIIIIIII U PIZDU MATERNU!!!!!!!!!!!1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 on the beach ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 letela bi kot orel Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 NAJBOLJŠ DA BI ŠLI LEPO VSIIIIIII U PIZDU MATERNU!!!!!!!!!!!1 Dragi Cvičkar.A je use uredu s tabo? L.p., emmzi Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 V Sarajevu...na čevapih. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Mogoče bi šla pa na pokopališče mal duhove pozdravit Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 na Finskem v vlečnih saneh in metru snega... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 V leseni koči nekje na severu, nad njo bi se svetil severni sij, notri pa ogenj v kaminu. Moja dva kužka bi spala na preprogi jaz in moj moži pa bi se stiskala na kavču . Aja, pa 2 m snega zunaj in še bi naletaval Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 v Sidneyu Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 uuu danes bi se pa namakala kje v toplicah, pa eno fajn masažo bi si privoščila Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 V 19. stoletju Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 uf.. jaz pa na Sri Lanki, v eni vasi Puwak Pitiya,šla bi na obrežje jezera in strmela v lokvanje Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 na Tajskem, okrožje Khrabija, natančneje Railey Beach Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 V senci pod kokosovo palmo na mivki, z nogami v 30+ toplem morju, s čelado na glavi /zaradi padajočih kokosovih orehov/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 V senci pod kokosovo palmo na mivki, z nogami v 30+ toplem morju, s čelado na glavi /zaradi padajočih kokosovih orehov/ kr bejž, to je pa moj spot Railey Beach rules Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Zakaj bi sploh hotel biti kje drugje kot tukaj, kjer sem? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 a jst bi pa biu... nekje v puščavi... laju na luno... taklamakan, gobi, sahara, kalahari, karakum, mojave, death valley poslušu veter... orgazem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Jebi ga, zdej me je Cookie spodila izpod moje palme /to morm poudart, ker je njena ene par deset metrov preč, k jo vidm, mislm, palmo, pa njeno čelado tud, sam nje ni nikjer/. Prou. Bom čist zamenjal okolje in grem v Varadero, na all inclusive, kt taprav, bogat turist in nej me mal, ne mal, fest strežejo odspred pa odzad. U jebenti, sploh ni slabo. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Jebi ga, zdej me je Cookie spodila izpod moje palme /to morm poudart, ker je njena ene par deset metrov preč, k jo vidm, mislm, palmo, pa njeno čelado tud, sam nje ni nikjer/. Prou. Bom čist zamenjal okolje in grem v Varadero, na all inclusive, kt taprav, bogat turist in nej me mal, ne mal, fest strežejo odspred pa odzad. U jebenti, sploh ni slabo. sam dej toti mobitel stran od one zlate maestro, da boš še domov pršo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 sam dej toti mobitel stran od one zlate maestro, da boš še domov pršo... /ej, nč bat, ta je narisana, sej veš, zarad imiđa, da neb kdo vedu, da sem ostal brez ficka/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.