emmzi 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 na pici u bolerotu:P Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Šla bi v kino in na klepet z njim.Saj to ne more biti res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 nekje na toplem ... ob morju, SAMA Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Tukaj pri meni v najboljši družbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 na oblaku bi sedela in gledala ljudi kake neumnosti počnejo.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ..kjerkol drgje, sam kle pa ne... ker mam tega ze poln kurec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 doma v pojstli po toplim kovtrom pa s knigico na kolenih, pa s pesjanko na dekci na kovtru Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 nekje na eni vroci plazi...res bedn vreme...no comment... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Lost in space v črni luknji magar :xx!: whatever wherever samo ne tuki kjer sem!!! Life's a bitch so beat the bitches out of it Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 nekje tuki...in tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Lost in space v črni luknji magar :xx!: whatever wherever samo ne tuki kjer sem!!! Life's a bitch so beat the bitches out of it pa ne no tako črno razmišljati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Z njim na kavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...daleč stran ... od ponorelega sveta.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 danes bi bila pa pri enem, pa nič ne bi govorila, sam božala bi ga tak čisto počasi in narahlo, pa samo navzdol. Že celo življenje ga sam navzgor. Potem bi ga pa slekla pa pod odejo ogrela... Pa mogoče niti nisem tak zlobna, kot se mi je zdel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ...danes ... jutri še tukaj v petek bi pa bila...ja bi bila...tam.... kjer se svet konča in se začnejo sanjekjer je tema tako svetla da vidiš vanjekjer je glasba tako glasna , da čuti jo le srcekjer ne bom sama, ampak bomo dobri ljudje..... Jah no, mogoče bi spila samo en sok Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Kakšna pot na Mangart bi bila po moje dons full lepa Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 no tud na Viševnik danes ne bi blo slabo stopit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Viševnik Pokljuka nasploh Na Viševnik mamo še en dolg s padalci, upam da gremo še to zimo pa mal poletimo nad gozdovi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ti, to pa mora bit fajn filing.... kaj pa vem, mrbit mi pa rata še s padalom kdaj, vsaj v tandemu že peš ni švoh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Za tandem se zment je ta mala malca Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 doma u pojstli z Lekadolom u rit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Za tandem se zment je ta mala malca nea govori, sem bla že zmenjena pol je pa oni v bolnici pristal ni padel s padalom, prometna je bila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 v objemu... nevem koga... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ah ne vem... v službi k bi jo npr. vsaj imela mah sej bo...se bom 2x okol ušes če še enkrat zajamram da bi bla v službi zdej ko imam odobrenih par mesecev "lenarjenja" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.