Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Mmmmm....na eni fajni ......masaži. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jp...prav primeren dan za kej tazga...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 tole mi je vrglo ven, ko sem šla na "modro misel zate" Vsak kraj, kamor boš morda pobegnil, bo podoben kraju, od koder si pobegnil. Robert Penn Warren Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 tole mi je vrglo ven, ko sem šla na "modro misel zate" Vsak kraj, kamor boš morda pobegnil, bo podoben kraju, od koder si pobegnil. Robert Penn Warren Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 grozno se sliš, sam je pa čist res, naredi si lepo tam kjer si, kamorkoli potem odideš se maš lepo sme sprobala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Edino kar pomaga je soočiti se s problemi in s sabo. Z bežanjem se samo odlaga kar se mora zgoditi. Jaz sem tudi kliknil modro misel: "Prisluhni svojemu srcu. Tvoje srce pozna vse stvari, kajti iz Duše sveta je prišlo in nekega dne se bo vanjo vrnilo." COELHO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 na obali..sedela na skali in opazovala igro delfinov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Edino kar pomaga je soočiti se s problemi in s sabo. Z bežanjem se samo odlaga kar se mora zgoditi. Jaz sem tudi kliknil modro misel:"Prisluhni svojemu srcu. Tvoje srce pozna vse stvari, kajti iz Duše sveta je prišlo in nekega dne se bo vanjo vrnilo." COELHO fajn tole jaz bi bila tudi nekja na morju sedaj...da občutim vonj borovcev ( in ne cipres :xx!: )..in se prepustim......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Joj...js bi bla pa u Tuniziji...u oazi Ksar Ghilan al neki tazga kokr kol se ze napise... pa morm pocakat da pride maj... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 sej bo prišu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 ja ze ze... ampak se bom pomoje prej upokojila... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 hehehe kaka luštna slikca v podpisu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 seveda seveda...ful mam rada morje pa puscavo... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Samo pred knjigami ne... :xx!: Sicer pa mi bo danes najbolje del sprehod do trikotne jase na Pohorju... upam, da ne bo prevec blatno. Danes mi manjka le svez zrak... in on. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Tudi bom, samo da se šiht konča. Grem v Atlantis! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 u, Ksantipa, fino men bi tudi pasalo se mal namočit, sprostit, pa kaka savna, pol pa dobra večerja Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 ...jaz pa na Baliju....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Bora Bora http://shrani.si/files/boraborat173.jpghttp://shrani.si/files/borabora1t174.jpg http://shrani.si/files/borabora2t17e.jpghttp://shrani.si/files/borabora3t17g.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 jebelacesta santos..... ........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 kak galapagos je bol tam je velikhttp://www.v-liz.com/galapagos/webready2/dolphin1.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 ma ni problema...sam da je toplo, sončno....in morjeeeeeeeeee....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 ma ja no js sem najbolj zadovolna tam do ene 25 ° več je že kriza Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 takole je pa v Sydneyu...me zezajo te slike Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 jah sej...moj poklic je tam zlata vreden Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 ma ni problema...sam da je toplo, sončno....in morjeeeeeeeeee.......jst tud jst tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.