seal 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 oh, puščava jaaaa,dokler nisi žejn! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ni važno kje...sam da nisetm tu, ker sem enako...Zasavka, si vzameva en frej dan in pičiva pod Kum? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 jaaaaaaaaaa ... si priskbiš zalogoampak a ni lepa, no? aha, lepa in vroča Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 enako...Zasavka, si vzameva en frej dan in pičiva pod Kum?ja, se bova zmenle, ko bo lep vreme in bomo mel vikend frej - da ne bojo moji starši gor al pa brat - pa tudi vseeno, če so oni gor, so vsi fajn za žur pa peš mamo 20 - 30 minut do Kuma Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 dans bi bila rada nekje kjer me doben ne pozna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Nekje, kjer bi me popolnoma zdravo razvajali. Od masažic, športa, razstrupljevanja, zdrave prehrane...SAMA.S dobro bukvo in jazz-om na iPodu.i'm getting old. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Jaz bi šla pa v Laos danes. Me zanima kaj kej moja sestra počne tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Rada bi šla plesat ... pa brez slabe vesti. Vem, da sem pripravljena za jutrišnji izpit - rada bi bila zares prisotna v vsakem trenutku in uživala v njem. Danes bi rada bila na plesišču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 danes bi bila rada nekje na RANCU...dalec od mesta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 V varnem objemu nekoga, ki bi bil prijazen z mano. Počutim se tako nemočno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 V varnem objemu nekoga, ki bi bil prijazen z mano. Počutim se tako nemočno ...prideš ti k meni ali morem jaz prit...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 danes bi bila rada nekje na RANCU...dalec od mesta...Ni neuresničljivo! Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ...prideš ti k meni ali morem jaz prit...? Ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Rada bi na morej........Karibi...mivka...palme....MIR.... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Ti Kam pa ? Rada bi na morej........Karibi...mivka...palme....MIR.... V Kopru imajo tudi palme... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kam pa ? Kok ti to ne veš kam? ku pa še jaz vem. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kok ti to ne veš kam? ku pa še jaz vem. Pa kaj misliš, da imam vgraviran GPS v glavi ?! Vem, da je iz Lj...ne vem pa, kje točno. Morda ima še kako stanovanje za ljubimce...kdo ve Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kako veste? Sem kdaj komu povedala kam? Santos, če bi bil sonček, bi z veseljem prišla na obalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kako veste? Sem kdaj komu povedala kam? Santos, če bi bil sonček, bi z veseljem prišla na obalo Saj danes imamo sonček , pa jutri in tudi v nedeljo ga ne bo manjkal ! Če prideš v nedeljo ti ne bo žal. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Rada bi bila v v objemu mojega dragega pa ne morem je predalc... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Rad mi imel teleskop s kilometersko lupo in bi gledal orionovo meglico Pri tem vetru bi bilo dobro tudi kapiranje na nekem desert place-u z napovedano jutranjo zarjoin toplim čajem... Zadovoljen bi biu tut z naspano glavo, zadovoljenimi telesnimi potrebami, mirom in dobro buklo... Grem pa sam spat... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Šla bi v kino in na klepet z njim.Spet bi tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Jst pa nekje daleč od sebe fajn bi blo tut če bi bila samo nekje zelo daleč stran... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Nikjer. Mi paše bit doma. Pa še mami mi kuha. Fajn a ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 http://members.home.nl/csulmann/srilanka%20strandfoto.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.