Kylie 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 saj si... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 sedaj v planinah v lovski koci in uzivala ob pogledu na prelepo naravo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 tam kjer sem... pred racunalnikom... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 na morju.... pa sej bom čez 3 urce Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ja na tekmo bom sla... p ju3 nzaj pridm...js js bi bla pa rajs doma... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ob njem... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ob njem...In the arms of an angel, far away from here Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 mmm, ja again----> ob njem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 jaz bom pa v areni k je državno prvenstvo v kickboxu pa morm za frenda navijat k je v polfinalu:) Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 bila bi rada v horizontali pa sem se vedno pri racunalniku in bulim v njaga pa sploh ne vem v KAJ TO BULIM........HIHIHI..... ja mogoce pa sva si v sorodu kaj pa ves vse je mozno........hehehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 ...Točno Tam....sem bila....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 nekje daleč od vsega sranja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 ...sedela bi na plaži, gledala sončni zahod, v eni roki kozarček šampanjca, druga roka v naročju nekoga.... .......in okoli mene samo rahlo bučanje valov Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 na jadrnici... pa delfincki zravn... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 V piceriji, kjer bi jedla eno malo pico z mocarelo in rukolo Michelle=Lakom Lačen... Drugač pa nimam problemov s trenutnim stanjem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 v nebesih. angel. s povratnico na zemljo. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 hmmmmm kje pa so nebesa? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 nebesa...so ujeta v trenutku večnosti na zemljevidu nevidnega. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Nekje sredi enga otoka,čim dalj stran od vsega v bistvu sam, da bi bla narava, da se mal naužijem miru pa čimmanj ljudi okrog, po možnosti nč, da se mal spočijem vsaj ene par dni, bi blo čist gut Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 nebesa...so ujeta v trenutku večnosti na zemljevidu nevidnega. ahmmm zanimivo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 vem. ravno zato. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 http://www.johnsadowski.com/uploaded_images/doggie_heaven-767087.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 http://www.johnsadowski.com/uploaded_images/doggie_heaven-767087.jpg delček nebes. vidiš tam v mavrici..tam je ostalo..nevidno očem..odprto samo srcu... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 mhm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.