Teyka 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Hm, jest bi pa rada bla kje ob morju ali pa ob kakšni reki al jezeru. Mela bi hiško ob obali, da bi se lahko sprehaja ob vodi. Če bi bla hiška ob morju, bi poslušala šumenje valov, če pa bi bla hiška ob reki al pa ob jezeru pa si sedela na klopci od vodi in gledala kako je mirna in uživala v tišini. Napisala sem kje bi rada bla, zdej pa bom še dopisala da bi tu rada bla z ljudmi ki mi velik pomenijo, z družino, s kolegicami ki jih premalokrat vidim in s posebnimi ljudmi, ki mi pomenijo več kot bi si lahk kdajkol sami zamisnli... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 zdajle mi pa prau en đakuzi paše... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 NA MORJUUUUUUUUUU...z njim in se nikoli vec vrnila v realni SVET... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 v objemu nekoga ki sem ga vceri spoznala... vidim, da te je nekdo močno očaral.... lepo to Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 cartala bi se nekje, z nekom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 v objemu dreves... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 rolala bi se po piranu pa bernardinu... me ze dolg casa ni blo tm... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 z njim v PARIZUUUUUUUUUU... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Nekje tako na toplem, da bi se mi vsi organi cvrli, ker me tak zebe...brrr Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Danes sem bila s prijateljico v enem malem čudovitem mestecu na Gorenjskem, tam kjer je doma --- love my Kranjska Gora in Jasna tam si res nabereš energije in zaužiješ nekaj dušne hrane naslednjič pa pešake na Velikanko Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 bi bila kar doma na vrtu... sam malo lepše vreme bi moglo bit... no zdaj je itaq noč.. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Nebesih Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Bila bi na vrtu moje hiške ob morju, sedela bi na gugalnici iz srabota, slišala bi smeh mojega otroka in lajež mojega psa, med igro, ter glas mojega predragega, ki bi dejal, ljubim vas vse tri bolj kot vse na svetu. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 ohhh, v objemu nekoga, ampak ker ne bo nič od tega... in da Miami Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 mene pa v anglijo vleče Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 ohhh, v objemu nekoga, ampak ker ne bo nič od tega... in da Miami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 na morju v kampu.... mal prehitevam dogodke....še slabe 3 tedne....Cres here i come... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Nekom bi delila svoj smisel za humor in smešne zgodbice v lepotah narave. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 na morju ob dobri glazbi in druščini... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 v niču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Sankala bi se,pa delala snežne angelčke. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 Nekje, kjer bi imela mir in bi bila sama s sabo Vzam si tak dan! Men zdele še paše bit doma, ampak še mal...pa grem...MORJEEEEEEEEEE :onfire: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 V viseči mreži pod kokosovimi palmami, pa morje zravn Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 Nekje, kjer bi imela mir in bi bila sama s sabo aha. jaz prav rabla to. sta se zato stara dva pobrala za vikend. da imam malu miru in tišine prav uživam, res Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 plavala na plazhi eksoticnega otoka z delfini Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.