RUSLANA 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 v bistro hladni vodi pod SLAPOM... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 V koži popolnoma srečnega in zadovoljnega človeka in se od tam tudi ne bi premaknila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 na aljaski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 na aljaski. x:Dx a te kuha ,ha ? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 Jp! :xx!: sam tud drugac. me privlac. ne sam zato k je blazota zdej. sam zdej pac se tok bl... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 meni je tud zanimiva ja...jo bo treba kr vizualizirat ,pa s tm Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 ja sej to mi je slo dons tok na jetra pr seb.sem si rekla, halo?!a tle pa ne morm nc al kaj (vplivat, kulazha in vse to)?prtozval se bomo al kaj in se clo razburjal in jezil (da nam bo ja se bl vroce). no pa da se eno skromnejso udarm (nekak ipak realnejso ): evo na morju bi bla. kr skoz al kaj.k tlele se ne bi glih v ljubljanco metala Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 sam ne na morju... mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 Sedel bi za mizo,do pasu v morju,z dobro družbo,palmo za sencotarok,vino(mogoče bovla) se čist strinjam..s tem, da bi bla pa js na nanosu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 NA SONCHEKU!!!!! KOLK PASE K TKO DOBR ZGE ZUNEJ http://www.smeski.com/razni/narava/685.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 NA SAMOTNEM OTOKU ČISTO SAMA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 Na Nord Kapp-u Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Čisto drugačne plane sem za danes imela. Sončenje na blazinah, namakanje v vodi, nekaj malega v lonec, pa spet bazenčkanje...Je pa se šel sodelavec gasilca Sama -gorelo pri njegovih sosedovih - in utrujen od nočnih aktivnosti, pa sem fasnla njegovo smeno. Torej - nema nič od mojih lenobnih planov Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 na BLEDU ali pa na PLITVIČKIH JEZERIH... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 V viseči mreži pod kokosovimi palmami, pa morje zravn Pa jaz v sosesnji mreži. (Kokose na palmah ti prepustim, lahko tebi po glavi padajo.) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 v deželi pravljic... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 na mavrici Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Nekje kjer je vročeeeeee Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 jeeeest tuuut no, pol pa sma že 2 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 jap Kolega mi je rekel da je trenutno v Grčiji 40°C , hmmmm Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 joooj, Grčija, glihkar sm jedla paradajz (beri. paradižnik) z grško feto. Zdej si pa še ti to omenu, sem si že začela predstavlat kako bi blo, če bi bla jest zdele tam ... vem kaj je paradajz, sem iz prlekije mimogrede Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Na določenem kavču in ''gledala film''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Jaz pa ga na enem drugem raje snemala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 doma, v postelji... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 doma, v postelji... enako. in sem ze,.... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.