Skoči na vsebino

Napoved za 23. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=23"][b]Napoved za 23. teden[/b][/url] - [b]6. - 12. junij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

:o|o: Bolj jadna pa suhoparna je tokrat. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[color="blue"][quote]Muhasti bomo in naše počutje bo nihalo iz trenutka v trenutek; od pretirane dejavnosti k izčrpanosti in občutku izpraznjenosti, od navdušenja k apatiji itd..[/quote]

...ja tole pa res... vsa zagnana se spravim študirat, ful ponosna nase, kako sem pridna... potem pa ugotavljam, ali sploh so kaki rezultati? :xx!:

[quote]ugodne premike, nove smeri in več pomoči s strani vesolja, pa tudi neverjetne in 'čudežne' dogodke[/quote]

:wOOt: x:px Mogoče bom pa po čudežu končno enkrat opravla ta izpit!! x:Dx (sam je izpit šele naslednji teden, bo treba počakat na novo napoved x:o)x )

Ma ne, tolko si strašila s to napovedjo, da sem se jo bala prebrat, pa sploh ni tko grozna veš. :o|o: x:Dx x;)x :palec: [/color]

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

mah, ko se nisem prevec trudila s kakimi podrobnostmi. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

thx, tole pa je bla zate muka... :o|o:

Sem mal s strahom prebrala, ker si prejšnji teden napovedala vnetje kakšnega živca...in :eek: komaj sedim za PC-jem tolk me boli.. :xx!:

danes je res en grozen dan... :xx!: ...pa ga bo hvala bogu kmal konc... xrolleyesx

nič, gremo naprej v nove zmage :palec:

Kolk si pridna, da tole pišeš x:Xx xsrcx

Astra
Per aspera ad astra

ja ful. x:o)x x:Ix
glih tokrat...
ma prav ni mi zneslo... prav ono - zaprta glava. x:o)x x:px

ampak thanx! x:Xx

Picasso

Jaz dons cist stekam in podpiram vse, ki majo zaprto glavo x:o)x
Ampak vseen nardis, konc koncev :palec: Faca..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Xx

sam faca bi bila, ce bi bila napoved v ponedeljek zjutraj gor... tko pa - pac spacam. x:o)x

Picasso

[quote name='Marsa' date='6. Jun 2005 ob 21:55'][post="468456"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]x:Xx

sam faca bi bila, ce bi bila napoved v ponedeljek zjutraj gor... tko pa - pac spacam. x:o)x[/quote]

:vragec:

marska - spacka - facka x:)x x:)x x:)x

zlomk :vio:
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='aakhut' date='6. Jun 2005 ob 21:56'][post="468458"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:vragec:

marska - spacka - facka x:)x  x:)x  x:)x

zlomk :vio:[/quote]
x:Dx x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

samo luna v raku sem prebrala, pa sem razumela sebe ;)
včeraj se mi je pa prvič naredilo, da nisem obvladala solz ter besed... brez veze
pa nimam energije za nič, spim nič. Spet sem tista Otožna ;) no upam na pomoč iz vesolja...
pa ena službica se mi je pojavila na obzorju, sam mi nekak intuicija pravi, da tole ni to...aja pa kaj se mi je naredilo - mi je danes vse dol padlo - me kliče ena stranka za posel, grem v trgovino, me skoraj kap - tam kjer sem si jaz zamišljala trgovinico z ezotričnimi zadevami (mojo mimogrede) - v petek odpirajo trgovino - z vsem tistim, kar sem razmišljala sama - sej nisem bila slabe volje, ker itak nimam keša, ampak tud stene so v isti barvi kot sem si zamišljala jaz, tko da v petek sam še fontano zagledam na sredini, pa padem dol.. zdej al sem tolk močno mislila na tole, da je nekdo ulovil signal, al pa sem videla v prihodnost ;)
Marsa hvala za napoved :palec:

Selene, drž se! Upam na najboljše za tvojo službo, naj bo redna, dost zanimiva in seveda redno plačana!!! x;)x xokx xcrossfingx xgoldfishx
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

:o|o:

jzt že dva dni ne spim normalno...zob me boli za znoret...danes grem spet k zorabju...
Sicer pa se počutim bolj tako no...leno pa brezvoljno... xrolleyesx

Lp, S
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Selene, vem, da je grozno, če se ti zgodi kaj takšnega, men se je že približno ene 327x :xx!: ..samo veš kaj, vedno sem potem ugotovila, da je bilo dobro tako, se je izkazalo, da lokacija ni bila prava ali pa kaj drugega...

ko bodo stvari dozorele, bo čas tudi zate... :palec:

Astra
Per aspera ad astra

mensezdi da sem pozabila nespecnost napisat!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!:
ker sem jo turala k nasvetu, ki sem ga najprej edinega imela v celoti napisanega, pol sem si pa rekla, ma ne bom vsega k nasvetu stlacila, naj mi ostane se kaj za 'napoved'. evo in mensezdi nisem napisala.
pa potenje pa vse... pa krcev, tezav z oziljem... mah... :|||||
tkole mi v glavo pade, eto... mimgrede... vceraj ko sem pa zhdela tule, pa nic iz glave hotlo. :P

Contesa, zate zlo dobro - modne stvari (evo tega nisme nic napisala) pa taksno... xyesx

Punce, kaksno kozmetiko si kupite zdaj, pozabila priporocit...
Zhenske zadeve, drobnarije, dodatke. xyesx

mater a ni bedast?
Bi morala kar do dons pocakat z napovedjo ocitno. ;)

glasbo sem pa po mojem ziher omenila... xscratchx x:Dx

Selene, hojla, sem te ze pogresala, ja, 'tvoja' luna v raku, se cosma pa astra pa mateja se morjo oglasit. :)

Srecno in dobro se odloci v zvezi s sluzbo. :palec:

Picasso

hvala vsem za želje, samo hm, kako naj povem tole - tip preveč oči počiva na mojem oprsju in ne vem, tole ni dober občutek...
ja trgovinica je bila moja skrita želja, ampak vseeno - naj jim tole zalaufa, mogoče se bom samo še bolj prepričala o svoji intuiciji...
ja luna v raku....

x:Xx O! si vmes ze prej priletela, Astra, evo no vidis... :D

Mateja, upam da je vse ok z njo. xcrossfingx
In z njenimi.. :detelca:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...