lunca 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Čez par let se začne obdobje, katerega si sploh ne znam predstavljat, kako ga bom preživela, mi bo orenk spodneslo tla pod nogami, upam,vsaj, da bom imela za preživet. Ne obremenjuj se toliko let za vnaprej, saj smo vsi na istem, vse nas čez par let čaka kar nekaj lekcij. Ni pa nujno, da gledaš povsem črno, pri težjih tranzitih kaže, da ne gre tako na izi, da je potrebno več truda. Ni pa treba, da te je strah vseh aspektov, najtežji so tisti, ki so nakazani že pri rojstvu in dotični ko izbijejo, prinesejo več nevšečnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Vidla sem eno Ovnico, ki si rada zmisljuje po svoje, arogantna do konca, Luna v levu... Na MC pa ji sedi Venera in Sonce - ona sicer zaj* folk okol sebe, kakor so se je vsi navajeni in jo poznajo, vendar nikoli tezav z napredovanjem, sluzbo in javnim zivljnejem, ona je vedno "in". Pa se recimo ful skrega in vse in vendar ji vsi vse oprostijo, ker da je pac taka in taka ce bi pa jaz bila taka, ki nimam zascite v lepi 7. in 10 hisi, pa bi mi Mars ziher pripomogel k temu, da se z mano ne bi vec menili, v kolikor se tud zarad zamere kaksne sama ne menim... njej pa njen smehljaj Venere na MC in kasneje Sonca tud v 10. hisi pripomore k odprtosti. To je fajn imet. Živjo mantis,tej tvoji kolegici pa res rata, k če pogledam pr men ok nisem oven niti nimam lune v levu ampak mam pa venero na mc in sonce v 10. hiši pa mam samo štalo v večini...če se skregam me še dolgo grdo gledajo oz mi ne oprostijo...pa to se mi kr mal preveč pogosto dogaja...no če mal bolj natančno povem moja venera ni glih tok dobr položena...je v škorpijonu in hkrati retrogradna tko, da mi na samem mc-ju pride še bolj do izraza ta negativnost sploh žensk.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Bom probala... a veš, da imam že od nekdaj skrb/strah pred tem kakšna bo moja prihodnost... Vedno me je nekje zadaj žrl, češ kaj bo z menoj, a si bom znala postlat v življenju, a bom znala prave odločitve sprejet... Npr. celo šolanje me je skrbelo na katero šolo bom šla, kaj si bom zbrala, da se ne bi zafrknila in potem celo življenje delala kar mi ni všeč in ne imela pravih priložnosti... So vmes obdobja ko se to umiri, sicer pa občasno stauha zopet na plano. Ej, imam solarje sprintane do 2025. In vsakič ko jih pogledam, vidim nekaj drugega. Noro! Mogoče je to samozavest, nezaupanje, negotovost, oz. to, da je Saturn vladar 2hiše ... čeprav bi prej rekla, da skrb glede prihodnosti naj bi bil povezan s 11hišo.. mah ne vem tako je ... Nekdo je rekel, da me je strah uspeha. Po napisanem sodeč me je potem še bolj strah neuspeha oz tega, da pri njem ostanem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 konj nekako se mi je zdelo kot, da bi sebe brala...tud v meni toliko strahov, da je kar groza...pri meni je sigurno negotovost, pomankanje samozavesti...vse ljudi vidim lepše kot sebe halo...se mi zdi, da je tud mene strah uspeha še bolj pa neuspeha zato raje čepim v ozadju... :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 ... Nekdo je rekel, da me je strah uspeha. Po napisanem sodeč me je potem še bolj strah neuspeha oz tega, da pri njem ostanem. Skušaj odmislit tisto, kar te skrbi, saj veš, da je precej res, da človek s svojimi mislimi še prej pritegne nekaj takega v svoje življenje. Skušaj vizualizirat uspeh, vse pozitivno kar se tvojih planov tiče in verjetno bo beseda (misel) meso postala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Ne vem, kako bi naj dala planete. Moj lajf je vedno enak, zivim doma, se sekiram vcasih, me pika v kolku, sem odvisna od domacih in zapletenih odnosov z njimi in okolico, kaj pa vem, mogoce bi blo bolje, ce bi imela kako drugac. Za nepriljubljenost okrivljam na nek nacin pomanjkanje dobrih planetov v 1., 7 in 10. hisi. Cim je v 7. hisi Mars ali saturn ali transsaturnovci, je slika cist drugacna, kot ce je to Luna, Sonce, Venera, Jupiter. Pri Marsu v 7. hisi, (7. hisa pomeni je tudi javnost), privlacis iz drugih upor, moc, ne pa prilagoditve in sprejemanja. Tako da se lazje povezujes z ljudmi preko borbene akcije in vsaj v zacetku morda nasprotovanja, ne pa zaradi predhodne harmonicnosti- prijetnega sodelovanja. Tole je sicer cist omejeno misljeno, vendar pa v osnovi so priljubljeni tisti z 'lepimi' nastetimi hisami. Vidla sem eno Ovnico, ki si rada zmisljuje po svoje, arogantna do konca, Luna v levu... Na MC pa ji sedi Venera in Sonce - ona sicer zaj* folk okol sebe, kakor so se je vsi navajeni in jo poznajo, vendar nikoli tezav z napredovanjem, sluzbo in javnim zivljnejem, ona je vedno "in". Pa se recimo ful skrega in vse in vendar ji vsi vse oprostijo, ker da je pac taka in taka ce bi pa jaz bila taka, ki nimam zascite v lepi 7. in 10 hisi, pa bi mi Mars ziher pripomogel k temu, da se z mano ne bi vec menili, v kolikor se tud zarad zamere kaksne sama ne menim... njej pa njen smehljaj Venere na MC in kasneje Sonca tud v 10. hisi pripomore k odprtosti. To je fajn imet. Kar se tiče tvoje domnevne nepriljubljenosti: te sicer ne poznam dobro, vendar mislim, da tukaj ni tak problem v komunikaciji. Zraven Merkurja imaš Venero, kar zagotovo pomeni, da zmoreš komunicirati tudi z taktom, z željo po harmoniji v komunikaciji in jaz te tudi tako vidim. Sicer smo pa bolj občutljivi ljudje v družbi malo manj priljubljeni, ker predstavljamo med drugim tudi trn v peti družbenih kompleksov. Ljudje imajo rajši sladke besede tudi če niso iskrene in ne marajo preveč izražanja občutljivosti, žalosti, šibkosti in čustvenosti, ker to trka na njihova potlačena čustva. Bolje je biti cool pa tudi če si malo bolj agresiven in komolčarski, nikakor pa ni dobro biti preveč čustven. Sicer pa vsak izmed nas dobi tisto kar mu gre in vsak lahko odgovore najde samo sam. Tisti pa ki previsoko letajo(mo), bojo(mo) tako slej ali prej nizko padli. Ni za bat - v kozmosu je red. Lp Erika, kaj meniš glede mojega Saturna, ki je na 13° Device v 4. hiši, 5. hiša se pa začne na 19° Device. To pa je prevelik orbis, kajne?V bistvu si niti ne želim, da bi imel ta Saturn kaj vpliva na mojo 5. hišo. Ne vem odvisno je tudi kako široke so hiše. Jaz bi ga morda uvrstila nekje vmes. Vsekakor če planet ni zelo blizu hiše je težje reči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Sicer smo pa bolj občutljivi ljudje v družbi malo manj priljubljeni, ker predstavljamo med drugim tudi trn v peti družbenih kompleksov. Ljudje imajo rajši sladke besede tudi če niso iskrene in ne marajo preveč izražanja občutljivosti, žalosti, šibkosti in čustvenosti, ker to trka na njihova potlačena čustva. Bolje je biti cool pa tudi če si malo bolj agresiven in komolčarski, nikakor pa ni dobro biti preveč čustven. točno tako in kok to meni mori :xx!: čustva so del nas zakaj bi jih mogli potlačiti in skrivati...dobro seveda govorimo o merah normale... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Zdaj bom tud sama verjela, da bo vse vredu in bom sla v to. Deluje, delulje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 konj nekako se mi je zdelo kot, da bi sebe brala...tud v meni toliko strahov, da je kar groza...pri meni je sigurno negotovost, pomankanje samozavesti...vse ljudi vidim lepše kot sebe halo...se mi zdi, da je tud mene strah uspeha še bolj pa neuspeha zato raje čepim v ozadju... :xx!:Druge ljudi vseeno vidim v tem smislu,da ima vsak pluse in minuse.sem samozavestna glede tega kaj sem zmožna,... a izgleda, da nisem samozavestna v tem, če bom te svoje zmožnosti v življenju prav izkoristila oz dobila priložnost ali zasrala priložnost, da jih izkoristim, jih usmerila v pravo smer ipd, kar bo seveda vse vplivalo na prihodnost ... Nekak v tem smislu. Majčkeno je povezano tudi s tem, da me zanima več stvari. In včasih se toliko vržem v tiste druge stvari (odvisno od obdobja), da se začnem spraševati, če sem šla sploh pravo pot. Vseh teh misli se otresem, ko se prepričam, da je treba samo delat in delat in vase vlagat, zaupat sam vase ipd. .. bo že čas pokazal. Saturn mi je ta mesec zakorakal v 9. hišo in prav čutim, da me je pripravil na delo. Sem se že toliko umirila, da sem pripravljena za nadaljni študij, se pravi skromnost, delo in študij. Pa ugotavljam,da sem mu hvaležna za to, sicer ne vem kako bom uspela sedet za knjigam. Je pa hecno, s tem ko sem se umirila, sem tudi dobila občutek jeseni,... sem mislila, da je to od vremena, a ima najbrž prste vmes saturn s svojim povratkom. Se mi zdi, da, ko si takole dopisujemo na forumu med drugim tudi kakšno stvar spotoma razmislimo o sebi, in dobimo nov pogled na stvar. Pozitivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 ....pa zanima me, kako se odraža jupiter in s vozel v 12h v dvojčkih....pri tem sta luna in j vozel v strelcu v 6h......? .....?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Ne obremenjuj se toliko let za vnaprej, saj smo vsi na istem, vse nas čez par let čaka kar nekaj lekcij. Ni pa nujno, da gledaš povsem črno, pri težjih tranzitih kaže, da ne gre tako na izi, da je potrebno več truda. Ni pa treba, da te je strah vseh aspektov, najtežji so tisti, ki so nakazani že pri rojstvu in dotični ko izbijejo, prinesejo več nevšečnosti. Hvala lunca za tolažbo ... očitno bo kar bo moglo bit in vsaka stvar bo baje za nekaj dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Majčkeno je povezano tudi s tem, da me zanima več stvari. In včasih se toliko vržem v tiste druge stvari (odvisno od obdobja), da se začnem spraševati, če sem šla sploh pravo pot. Vseh teh misli se otresem, ko se prepričam, da je treba samo delat in delat in vase vlagat, zaupat sam vase ipd. .. bo že čas pokazal. Se mi zdi, da, ko si takole dopisujemo na forumu med drugim tudi kakšno stvar spotoma razmislimo o sebi, in dobimo nov pogled na stvar. Pozitivno Težave z osredotočenostjo na eno stvar so mi zelo poznane...tudi mene zanima več stvari hkrati pa nobeni se v celoti ne posvetim...mislim, da ima pa pri meni pri tem vpliv Neptun v konjuk. z Merkurjem v 12. hiši, ki me pusti, da sanjarim tja v tri dni...na garanje pa pozabim...vse je samo v glavi Meni pa Saturn šari po 8. hiši in opažam, da več premišljujem o financah in o dodatnem zaslužku...vendar je še vedno vse samo v glavi... Ja sigurno je to zelo dobro za vsakega od nas... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Hvala lunca za tolažbo ... očitno bo kar bo moglo bit in vsaka stvar bo baje za nekaj dobra Sigurno, vse kar prihaja, prihaja z namenom. Še bolj težavne stvari, se kasneje izkažejo za koristne, če ne že ravno dobre. Verjamem pa v vnaprejšnjo določenost. Duše, ki jim je dano, da bodo precej napredovale, imajo malo težje šolanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 ..mislim, da ima pa pri meni pri tem vpliv Neptun v konjuk. z Merkurjem v 12. hiši, ki me pusti, da sanjarim tja v tri dni...na garanje pa pozabim... Ja ej, pri meni tudi Neptun, ki je v kvadratu s Saturnom ... pa opoziciji z Luno. Rabim cilj, da imam motivacijo se kam premaknit Vidim, da se najine karte delno podobno obnašajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Duše, ki jim je dano, da bodo precej napredovale, imajo malo težje šolanje. tole mi je znano iz Newtnovih knjig ... odlično branje hvala heh lunca tebe že počas sprejemam kot našo mamo tukajle na forumu, nas vedno tako pomiriš in potolažiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 zanimivo, da mi neptun ne dela več tolk težav...sem šla prav gledat, kako je postavljen..itak na asc v konj s s. vozlom, generacijski sekstil z plutonom in dva kvadrata in to z luno in jupitrom me prav zanima, kaj je botrovalo temu, da imam manj težav z njim..mogoče zavedanje samega planeta..mogoče prehod saturna čez luno, ker imam neptun, luna, in jupiter t kvadrat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 heh lunca tebe že počas sprejemam kot našo mamo tukajle na forumu, nas vedno tako pomiriš in potolažiš pa še res ...in tko z veseljem te berem(o) Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 pa še res ...in tko z veseljem te berem(o) Hvala punce, sem počaščena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Super si " lunca" kakor lunin sijaj!!!!! xrosex Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Naslednje leto imam v solarju jupiter, mars, severno zanko, sonce, kirona in neptuna v 11 h v vodnarju. Jupiter, neptun in severna zanka so v opp z luno v 5h.Ali to pomeni, da bo eno leto polno novih prijateljstev in nekaterih tudi neresničnih prijateljstev ali bolj kake frke povezane s kakšno žensko? TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Naslednje leto imam v solarju jupiter, mars, severno zanko, sonce, kirona in neptuna v 11 h v vodnarju. Jupiter, neptun in severna zanka so v opp z luno v 5h.Ali to pomeni, da bo eno leto polno novih prijateljstev in nekaterih tudi neresničnih prijateljstev ali bolj kake frke povezane s kakšno žensko? TNX Precej boš vlagala in se trudila na področju prijateljstva. Prijateljev ne bo malo, vendar pa opazuj, da kaj hitro lahko kakšno prijateljstvo prekineš in te to zna boleti, vendar ravno skozi to rano, lahko pomagaš komu drugemu. Neptun bo včasih precej bolj idealiziral kakšne prijatelje in ravno to, lahko prinese razočaranje. Severna zanka v teh hiši pa kaže, da se rojeva eno pomembno, važno prijateljstvo, ki ima nek karmični pomen. Luna bi predstavljala ženske osebe, je pa povezana tudi s hitrimi spremembami razpoloženja. Sam solar pa ne bo tako zelo pomemben, če ni v rojstni karti močnih aspektov, ki nakazujejo na podobne aspekte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Zdravo lunca! Hvala za hiter odgovor! Ja v natalu imam 11h prazno v vodnarju.... no ja bomo videli kakšno bo naslednje leto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Zdravo lunca! Hvala za hiter odgovor! Ja v natalu imam 11h prazno v vodnarju.... no ja bomo videli kakšno bo naslednje leto... Četudi je hiša mrka prazna, bo verjetno nakazoval precej novih dogajanj, pričetkov ali zaključkov v zvezi s tvojimi plani, prijateljstvi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Mene pa neki zanima. Enkrat nazaj ste govoril o Luni, Veneri in Juno. Govoril ste, da je Luna kakšen tip ženske hočemo (pri moških kartah), Venera kakšen ti ženske iščemo in Juno kakšen tip ženske dobiš al neki tazga. A kdo ve to bolj natančno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Evo, tega mi še nobeden astrolog ni znal povedal... V solarju retro planeti pomenijo dejansko, da se stvari dogajajo retro, se pravi ne razvijajo naprej, temveč nazaj oz. ostajajo na isti točki oz. poslabšajo.Torej Retro Neptun v 2 hiši: če sanjaš, da imaš veliko denarja (ali ga imaš možnost veliko privarčevati) na koncu ugotoviš, da ga imaš pravzaprav malo oz. tisti privarčevani znesek ima veliko manjšo vrdnost.Retro Uran v 2h (po možnosti v lepem trigonu z natalnim uranom)npr. ne pomeni nenadni priliv denarja, temveč nenadni odliv! oz odtekanje denarja.Retro Pluton v 4. hiši ne pomeni spremembe oz selitve, temveč si še kar na istem naslovu. Retro tudi v solarju torej pomeni, da npr. sanje, želje ipd. ostanejo pri tebi, jih zadržiš zase, ker se zaradi neugodnih okoliščin nikakor ne morejo paetno uresničit ali pa se na koncu zgodi nasprotno. A ima še kdo podobne ugotovitve? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.