Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

zakaj si pa tok presenečen?  :eek:  a zvenim starejš? :inocent:  x:Dx

Aham :eek:

Uf zdele sm pa ze cist izmucen...grem spat, se bom ju3 posvetu tvojmu chartu...se pa vidi ze na prvi pogled, da ti astrologija lezi( viri drugih(lahko tudi zivljenja, raziskave...)-8.hisa-polna).

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Aham :eek:

Uf zdele sm pa ze cist izmucen...grem spat, se bom ju3 posvetu tvojmu chartu...se pa vidi ze na prvi pogled, da ti astrologija lezi( viri drugih(lahko tudi zivljenja, raziskave...)-8.hisa-polna).

sej men se tud ne da več zdele, jutr torej. aja hehe glede tistga, da zvenim starejš... mogoče ma tle kko vlogo vladar celotne karte saturn (starost :o|o: ) in pol zvenim bol odraslo x:px (po tej logiki bom pr npr. 30setih zgledala stara 40... jao kaj sm zdej pogruntala :xx!: )

Noben od vas pa mi ni kaj pametnega povedal v ljubezni. Vsi tko nekak, hmmm... Kva to pomen x?x  No sej vem, vsi mi kmal dojadijo. :vragec:

Hvala x:Dx

Jah ocitno te privlacijo pravi moski-macoti, vladar 5. v konj. z marsom, tak je bil verjetno tudi sedanji partner, potem pa ugotovis, da ti taki custveno niso dorasli... (vladar 7. v 12.-luna...). Verjetno gre za tak visicous circle

Nocko

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>To, da sm skrivnosten in nedostopen človek - nevem, men se zdi, da doskrat preveč izblebetam o seb.

Potovala sem ogromno (v otroštvu), od pubetete pa do sedaj pa skoraj nič. Želim si še in sigurno še bom.

To da branim svoje ideje in stališča, drži kot pribito :palec: Čeprav sem zdaj bolj popustljiva kot nekoč (ne silim ljudi s svojimi idejami).

Noben od vas pa mi ni kaj pametnega povedal v ljubezni. Vsi tko nekak, hmmm... Kva to pomen x?x  No sej vem, vsi mi kmal dojadijo. :vragec:

Hvala x:Dx

bomo pa še to pokomentiral (glede ljubezni) x:Dx , sam men se zdele ne da, jutr, lahko noč xDDx

:eek: :eek: :eek: kokica...tvoj chart...Kok zmajev..to je neverjetno!!!

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>profesor,kako pa vi sploh razberete iz karte datum in uro rojstva? xrolleyesx

Prov tocen datum in predvsem kraj tezko, razen ce ne znas na pamet efemerid pa se cesa... leto rojstva pa se da dokaj na easy ugotovit z gibanjem najpocasnejsih planetov, saj se v celem letu komaj kaj premaknejo(pluton). Drgac od oka se da pa datum in uro rojstva ugotoviti tko, da pogledas na keri stopinji kerga znamenja je sonce(ce je npr. na 10 st. leva je oseba rojena nekje na 1/3 intervala, ki pripada znamenju leva-se pravi okoli 1. ali pa 2. avgusta) in za urp rojstva pa jemljemo polozaj sonca v chartu-ce je na asc. je oseba rojena zjutraj ob sonc. vzhodu, ce je na MC je rojena sredi dne, ce je na Desc. je rojena ob sonc. zahodu, ce je na IC je rojena sredi noci... samo to ni cisto tocno, tko da so to samo pravila palca...

Kraj rojstva(gg dolzina, sirina) se pa verjetno vidi iz velikosti posameznih his... ceprav samo ugibam-se se nisem poglabljal v to.

Za zmaja je eno ali dve strani nazaj ze DIANA:) prilimala razlago-malo nazaj pobrskaj-zgleda kot papirnati zmaj za jadranje v vetru(3 trigoni+2 sextila+1 opozicija), predstavlja pa velik talent!!

Frank Zappa

Uff zdej je pa kar na1X tok enih kart... Aishah, kokica, cigancicin moz...

Bomo sli enga po enga OK???

Samo jaz mam zdele diplomsko za popravljat kaxno urco do dve...pol se vam pa z veseljem pridruzim. :8):

Frank Zappa

Valkira:

Zdele mi je zakapiral, zakaj tisto o nedostopnosti in zadržanosti ne drži glih, vse planete imaš namreč na zgornji polovici, kar kaže na extrovertiranost, pa še venero v konj. Z merkurjem; še en znak, ki kaže tudi na komunikacijske sposobnosti.

Pa glede ljubezni še tole; luna v dobrem aspeku z venero, daje potencial za srečen zakon. Da maš pa možnosi za ljubezen v tujini, (venera v deveti sm pa že napisala) x:)x

Koga bomo pol zdaj 1.ga obdelal??

Frank Zappa

Kirona v 6. mam tudi sam.

No dejmo pol Kokico prej ko je ze prva chart gor vrgla.Fair enough???

Frank Zappa

Samson:

-Sonce, luna, AC - kombinacija dvojček-devica (2krat merkur), daje dobre komunikacijske sosobnosti, predstavlja pa tud osebo, ki včasih kritizira mau preveč, taka oseba hoče met tud vse razčiščen. AC v škorpijonu ti daje neko skrivnostnost, mogoče bio to lohka pomenil, da dokler te človk ne spozna mal, si ne bi mislu, da si po horoskopu dvojček.

-Uran v prvi hiši- čist drugačen pogled na svet, zanimive ideje, včasih se mogoče komu zazdiš čudaški zarad svojga drugačnega pristopa, ta uran je lepo povezan z merkurjem v 8h in marsom v 10h; skupi tvorjo en mejhn trigon, ki tud daje nek talent, v tvojem primeru, bi to lohka pomenil, da znaš svoje ideje in pogled na svet razumljivo predstavt drugim, možno, da boš delu nekje, kjer ti bo to prov pršlo (sam tistle saturn v konj. z marsom me mal mot :inocent: , možno, da bo sam mal zakasniu use, glede na to, da je v deseti hiši, možno, da zakasni uspeh, ampak ta vseen pride.

-pluton v 11h pomeni, da imaš dost velik vpliv na frende, al pa bi to lohka tud pomenil, da se transformiraš oz. spreminjaš zarad prjatlov?

-poudarek je na osmi hiši- interes za vse kar je mističnega na to kaže tud neptun v 1h, ta neptun je dost slabo aspektiran- ne veš kaj bi rad, idealiziraš in si pol razočaran nad tem našim svetom? :inocent:

-luna v konj. z jupitrom in MC-jem, kaže na uspeh v poklicu ( poklic v povezavi z osmo in 9h hmmm, 9h prdstavlja tud astrologijo x:Dx ) jupiter v 9h bi lohka kazu tud na to, da bi bil zlo srečen kje v tujini (luna v 9h-je mogoče mami iz tujine?)

-mars in luna sta oba v devici- všeč so ti zlo urejene ženske in ne preveč impluzivne. (sam po drugi strani maš pa peto v ovnu :inocent: )

-enkrat si omenju, da maš najbž velik karmični dolg, si kdaj raziskal pomen severnega vozlja v 9h? taka oseba naj bi v tem življenju morala učit druge, sama bo mogoče težje napredovala na zunaj, delat mora bolj na svoji notranjosti.

ok tok za zdele, povej, če sm kej prov interpretirala (sam kok maš ti aspektov :eek: )

sam karto od kokice je pa dost težko interpretirat, spet ful povezovanja; jst sm tole vn poteglna:

Kokica:

Ti pa pretirano čustvena sigurno nisi, mogoče tud ne preveč realna in praktična (1 planet v zemlji, samo AC v vodnem znamenju), si pa zato izredno intelektualna, imaš dobre komunikacijske sposobnosti, veliko idej, katere verjetno tud znaš uresničit in izpeljat oz. Se vsaj trudiš zelo, da bi jih pa ti mogoče vseeno ne uspeva vedno in se od nekod pojavljajo neke težave (imaš namreč dva zmaja v karti) mogoče ti kljub vsemu ognju v tvoji karti kdaj zmanjka energije (mars konj. Saturn). Imaš pa pomoje velik talent, kar se komunikacije tiče, najbrž delaš kje kjer je pomembna komunikacija.

Stalnega partnerja si si najbrž našla v prijateljskem krogu, možno, da je dosti starejši ali pa ti od njega, luna v 7h kaže na zgodnjo poroko, je zelo dobro aspektirana, kar kaže tud na dobre odnose z mami, samo tista opp. Med venero in uranom me moti (je mogoče zatirala tvojo ustvarjalnost ali pa se ni strinjala s tvojim odnosom do zabav in tipov?? :inocent: )

Neptun v 5h kaže na zanimivo ljubezensko življenje

Saturn v 11h pomeni malo ,a zelo dobre prijatelje.

Negativno aspektiran jupiter v 6h bi lahko kazal na pretirano zagnanost (mogoče bi celo pomenil, da kar se dela, službe tiče, se velikrat ne izteče tko kokr bi ti hotla)

Partnerstvo in nasploh družabništvo ti je najbrž dost pomembno. Rada tud potuješ.

Kok sm tole zadela? x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Samson:

-Sonce, luna, AC - kombinacija dvojček-devica (2krat merkur), daje dobre komunikacijske sosobnosti, predstavlja pa tud osebo, ki včasih kritizira mau preveč, taka oseba hoče met tud vse razčiščen. AC v škorpijonu ti daje neko skrivnostnost, mogoče bio to lohka pomenil, da dokler te človk ne spozna mal, si ne bi mislu, da si po horoskopu dvojček.

TUDI KO ME SPOZNA VECINA TEZKO VERJAME, DA SEM... VELIKO BOLJ DEVISKO DELUJEM... VCASIH TUT VODNARSKO. SAMO DVOJCKOVSKO ALI PA SKORPIJONSKO ZLO REDKO. x:Dx

-Uran v prvi hiši- čist drugačen pogled na svet, zanimive ideje, včasih se mogoče komu zazdiš čudaški zarad svojga drugačnega pristopa, ta uran je lepo povezan z merkurjem v 8h in marsom v 10h; skupi tvorjo en mejhn trigon, ki tud daje nek talent, v tvojem primeru, bi to lohka pomenil, da znaš svoje ideje in pogled na svet razumljivo predstavt drugim, možno, da boš delu nekje, kjer ti bo to prov pršlo (sam tistle saturn v konj. z marsom me mal mot :inocent: , možno, da bo sam mal zakasniu use, glede na to, da je v deseti hiši, možno, da zakasni uspeh, ampak ta vseen pride.

-pluton v 11h pomeni, da imaš dost velik vpliv na frende, al pa bi to lohka tud pomenil, da se transformiraš oz. spreminjaš zarad prjatlov?

DA SE JAZ ZARADI NJIH NE(RETRO VENERA)...MOGOCE SAM ENA TAKA ROMANTICNA ZELJA, DA BI HOTEL REFORMIRATI DRUZBO V OBCE, NE SAM PRJATLOV

-poudarek je na osmi hiši- interes za vse kar je mističnega na to kaže tud neptun v 1h, ta neptun je dost slabo aspektiran- ne veš kaj bi rad, idealiziraš in si pol razočaran nad tem našim svetom?  :inocent:

TO PA! :palec:

-luna v konj. z jupitrom in MC-jem, kaže na uspeh v poklicu ( poklic v povezavi z osmo in 9h hmmm, 9h prdstavlja tud astrologijo x:Dx ) jupiter v 9h bi lohka kazu tud na to, da bi bil zlo srečen kje v tujini (luna v 9h-je mogoče mami iz tujine?)

HAHA..JAH NO SAJ O TEM ZDAJ STUDIRAM..CE SEM ROJEN RECMO OB 16:48 IN NE OB 16:50-PADE POL LUNA IZ 9. V 10.... ZDAJ PA GLEDAM AL BO TUJINA AL NE!!OSMA SO VIRI DRUGIH-LAHKO TUDI FINANCNI-SEM ME NAJBOLJ VLECE, PA SE TO S TUJINO POVEZEM, MAS MEDNARODNE FINANCE, KAR TUT DEJANSKO STUDIRAM, JE PA MOZN, DA BOM KDAJ TO SKUSAL SKOMBINIRAT SE S CIM-PR MEN NKOL NE VES.

-mars in luna sta oba v devici- všeč so ti zlo urejene ženske in ne preveč impluzivne. (sam po drugi strani maš pa peto v ovnu :inocent: )

HAHA...TOTALNO NE RES. TISTLE URAN NA ASC. POSKRBI, DA SO MI VSEC ZLO CUDASKE/NENAVADNE ZENSKE... S KERIMI MAM POL SEVEDA TEZAVE... PA TUT OSTALI ASPEKTI NAKAZUJEJO NA TEZAVE Z ZENSKAMI(RETRO VENERA V OPOZICIJI Z NEPTUNOM IN V T-KVADRATU Z MARSOM/SATURNOM).

-enkrat si omenju, da maš najbž velik karmični dolg, si kdaj raziskal pomen severnega vozlja v 9h? taka oseba naj bi v tem življenju morala učit druge, sama bo mogoče težje napredovala na zunaj, delat mora bolj na svoji notranjosti.

ok tok za zdele, povej, če sm kej prov interpretirala (sam kok maš ti aspektov :eek: )

Frank Zappa

Mene pri kokici zanima kaxn je bil njen odnos z ocetom??

Iz charta sodec bi rekel, da ga je mela zelo rada(vladar 10. v konj. z venero)... da pa ga je izgubila(saturn)... lahko, da sta se mati in oce locila, ali pa je oce celo umrl v prometni nesreci ker je vozil v pijanem stanju po zabavi(tista tvorba v 11. v opoziciji z neptunom v strelcu(gibanje) v 5.(5. hisa=zabava)). Samo tole je skrajno spekulativno, samo da vidim kok ga lahko poserjem, ce se res potrudim!

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...