Aishah 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je placidus (in tudi na karti se vidi, da niso hiše enake) Bom šla še na astro pogledat... moja napaka sam vseen se mi pa zdi, da bi tamle mogle bit opozicije narisane med marsom v 10h in soncem, venero v 5h? možno pa tud da vse bolj kiljavo vidm ker nism navajena na mal drugačen tip karte kot iz astro.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 Hvala za izcrpen odgovor! Saj te moznosti so me zanimale. Super, mogoce si res laik, samo tvoje prakticno znanje je pa zavidljivo!!!! Kako se pa vidi stevilo otrok, ki jih bo clovek imel, pa kaxni bodo ti otroci-tega tut se ne znam??? P.S.: A pol uran direkt na asc. v egzaktni inkonjunkciji z retro venero v 8. hisi lahko tut ze nakazuje moznost za homoseksualnost??Oz. prasajva drugace, ce ne bi vedla da sem strejt, ne bi blo po mojem chartu nic nenavadnega tut ce bi bil gej?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 @mantis-P.s.: verjetno me resuje luna konj. jupiter na MC, a??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 Haha...moj fotr ma jupitra v 5. Sam verjetn se to na sestro nanasa. :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu so odstopanja pri zgornjji karti 7 stopinj (privzeto). Sedaj sem popravila na 8. bela vrtnica, zanimiva karta, kot si rekla, zlo mal aspektov To da maš planete "razmetane" po celi kart ni nujno slabo, pomeni nek talent na večih področjih, v najslabšem primeru bi lahko pomenil to, da se ukvarjaš s preveč stvarmi hkrati (sploh pa jih tko al tko nimaš razmetane po celi karti, večina jih je na zahodni strani hemisfere-kar nej bi pomenil, da se večinoma zanašaš nase) vladar 1 hiše (venera) ti pade v 5 hišo, tam maš tud sonce (v konj. z venero), kar kaže na to, da imaš zelo rada zabave, smisel za lepoto, pri nasprotnem spolu si najbrž zelo priljubljena (jst upam da je ura rojstva čist točna, ker že par minut bi zadeve zlo premaknil) luna v dvanajsti hiši bi lohka bla problem, ampak pr teb tvori samo en slab aspekt z neptunom (ta nakazuje edin to, da si včasih preveč kritična do sebe in pa da imaš močna čustva) glede ljubezni najbrž nisi vedno prepričana kaj provzaprov hočš (po eni strani impluzivne, po drugi strani ljubeče, zaščitniške moške, tle je potem še sekstil med luno in uranom, ki to neodločnost še stopnjuje) imaš talent za pisanje (domišljijo) , mogoče delo v zvezi s tem. uran (nestalnost, nepričakovano) v 2h hiši bi znau bit problem glede denarnih dohodkov- ti so verjetno nestalni imaš malo prijateljev, a ti so zelo dobri jupiter v deveti, kaže na potovanja v tujino, mogoče v zvezi z delom, kaže se tudi možnost za ljubezen v tujini, pa tudi veselje v poklicu (v katerm koli že si oz. boš) odnosi z mamo so prijateljski, z očetom najbrž malo slabši (bi blo možno da enega od staršev ni v bližini?) tolk od mene pa pokomentiri kok je kej prov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Mene tudi zanima glede otrok iz moje že včeraj objavljene karte....Mi lahko kdo kaj pove še o tem oz. kaj vidite iz nje? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet jst s temi primitivnimi, začetniškimi vprašanji. A to berete iz charta? Se prav se iz charta najbolj vse vid.A hiše na chartu so napisane (po vrstnem redu v nasprotni smeri urnega kazalca) okol tistega tamalga krogca. Kaj pa so cifre pri planetih (a stopinje ?) - kaj te povejo.Kot sm prej vidla je peta hiša povezana z otrokom... A se iz mojga charta vid, da mam sinkota. ja iz chartastopinje naj bi po npr. stojanoviču mele velik pomen, nekateri pa jim ne pripisujejo kakega vpliva (mogoče samo 29° stopinji, ki naj bi predstavljala neko omahljivost, nestabilnost, zaradi tega ker prehaja že v drugo znamenje)vrh pete hiše ponavad kaže spol otroka, odvisno od tega če je znamenje moško ali žensko, ne drži pa zmer(za drugega otroka je treba gledat vrh 7h) ti maš vrh pete v dvojčku, se mi zdi, da to je moško znamenje, nisem pa zdele čist sigurna <{POST_SNAPBACK}>Mene tudi zanima glede otrok iz moje že včeraj objavljene karte....Mi lahko kdo kaj pove še o tem oz. kaj vidite iz nje? tole bom zdele prekopirala iz teme otroci in 5.hiša neptun v peti: močna želja po otrocih z umetniško dušo, mogoče tudi zasanjani otroci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole bom zdele prekopirala iz teme otroci in 5.hiša neptun v peti: močna želja po otrocih z umetniško dušo, mogoče tudi zasanjani otroci Ne moreš vejet, ampak imam punčko z močno umetniško dušo in tudi zasanjana je 100 na uro.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne moreš vejet, ampak imam punčko z močno umetniško dušo in tudi zasanjana je 100 na uro.... je mogoče škorpijonka oz. ima AC v škorpijonu al pa poudarjenega škorpijona kje v karti? ker ponavad je velika možnost, da je otrok rojen v znaku vrha 5h (v mamini karti), glede na to, da pa je v 5h neptun, bi to lahko tud kazalo na znamenje rib Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>........... pa pokomentiri kok je kej prov Ja, samokritičnost (se vidi že po pisanju ) Večinoma si uganila. Res je, da se zanašam zgoj sama nase. Zabave imam rada (ampak so zelo redke). Glede lepote drži. Tipov pa skorajda ne spoznavam (sem preveč nedostopna). Že v OŠ mi je učitljica za slo rekla, da bi bila dobra pisateljca, ne vem od kje to njej. Glede ljubezni in dohodkov je res.Res je tudi, da imam malo prijateljev, skorajda jih nimam.Tujina me je vedno privlačila,...V bistvu so bili odnosi z očetom boljši, vendar ga ni več med nami. Dobro ti gre. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> je mogoče škorpijonka oz. ima AC v škorpijonu al pa poudarjenega škorpijona kje v karti? ker ponavad je velika možnost, da je otrok rojen v znaku vrha 5h (v mamini karti), glede na to, da pa je v 5h neptun, bi to lahko tud kazalo na znamenje ribMoja mala ima sončka v ribici, asc pa v tehtnici..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala turšica za tako izčrpno, prvošolsko razlago. Drugi (Samson in ostali geng) so preveč , da bi se spustili na tale neznalski nivo (manjka jim profesorska žilica).Tele črtice se mi prej niso zdele nevem kva težke, pol k sm pa to brala sm pa kr pa , ampak zdej pa kr gre. Hvala , ful si prijazna, da se ti je dal tkole razpisat . Samson:madpro: , uči se od bolj izkušenih. Vedno preveri predznanje svojih učencev. Jah no samo tole bi si lahko prebrala na katerem od tistih linkov, ki smo jih dali... sinteze delat-to na cemer naj bi bil poudark pr tej soli, se pa tam ne mors naucit.Drgac je pa vsekakor dobrodosel tudi trud mantis v tej smeri! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 Po stari astrologiji bi naj -vecje stevilo otrok kot enega ali dva, prinasala luna v 5. hisi.. A potem ma v Afriki 80% zensk luno v 5. hisi?? Al gledas to relativno... pac nadpovprecno st. otrok glede na standarde ki veljajo v tistem okolju kjer zivis?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Zivjo! A bi lahko pogledali se tele charta(ne morem prilepit), ampak tu so podatki: 1. 12.6. 1980 ob 14.54 Jesenice 2. 6.5. 1954 ob 15.45 Jesenice tenx! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 Ce ne bo kdo prej bom jaz popoldne, ko bom mel cas.Zdele je odmor v soli! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A potem ma v Afriki 80% zensk luno v 5. hisi?? Al gledas to relativno... pac nadpovprecno st. otrok glede na standarde ki veljajo v tistem okolju kjer zivis?? Tako je! Gledaš relativno! Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...V bistvu so bili odnosi z očetom boljši, vendar ga ni več med nami. Dobro ti gre. Žal mi je za tvojega očeta (sem pa sklepala, da mora biti tle okoli staršev še ena zadeva, ker vladar 10h(oče), je v zanmenju raka (luna), luna pa v bistvu predstavlja mamo , zato sem vprašala tisto, če mogoče enega od staršev ni (v bližini)) da mi gre dobro, no ne vem kakor pri kateri karti, včasih zadenem več, včasih manj. bo potrebno še veliko vaje in učenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 samson, mantis in še kdo, bi lahko mal pokomentiral tole karto, ko boste mel cajt (oseba ma zlo velik retrogradnih, bodte pozorni na to! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> samson, mantis in še kdo, bi lahko mal pokomentiral tole karto, ko boste mel cajt (oseba ma zlo velik retrogradnih, bodte pozorni na to! ) A je ta oseba m ali z?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 Mantis ali Samson...kaj pravita na tale chart od frenda (Mantis to je tisti ki me je zanimal v OSu, pa očitno nisi dobila linka...) Haha... mas pa kar stare "prijatelje," sem najprej preveril kako je kaj z njegovo drugo bajto!! Joke!! Uglavnem... spetn zelo magneticno privlacen moski, verjetno precej odstekan, samosvoj... tudi druzi se verjtno z bolj odbitimi ljudmi, marginalci... bolj ko ga spoznavas bolj prihaja ta odstekanost na dan! Njegovi odnosi s starsi so mogl biti precej v redu, tko med starsema, kot tudi odnos njega do obeh... tezave so se lahko pojavljale s strani njegove mame zaradi njegove nenavadnosti in/ali tovrstnih prijateljev. Konjunkcija merkurja in sonca v vodnarju v 6. hisi-zelo odstekan smisel za humor, ker je oboje v 6. hisi je mozno, da si s tem celo sluzi denar za zivljenje...druga varianta bi bila da je umetnik ali pa si denar sluzi celo skozi "mutne posle"(vladar sonca v 12.)... ker pa je tut kiron v 6 je mogoce, da je njegov poklic povezan z zdravjem??Lahko je pa zaradi mocne 6. tut neki povsem "deviskega". BTW: Ma kaj tezav z zdravjem??Zivci? Pri partnerstvu so mu tudi vsec nenavadne, odstekane zenske... ima tudi zelo visoke kriterije... Sam glede na starost osebe so rojstni podatki s5 nekolko vprasljivi in par minutk s5 nardi ogromno razliko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 No tole s starsi... mozno tut, da sta se starsa locila, pa da je z ocetom zivel, pa se tudi z njim ni razumel-a je imel oce tezave z alkoholom??? Jahk kar se zensk tice..tistle saturn mu res ne dela fajn usluge, pa vse se v kozorogu...pa se vse skupi v kvadratu z luno... phfff...ne vem kaj naj recem ... Mogoce samo to, da bi blo fajn ce bi spoznaval zenske preko druzinskih clanov... mogoce kako strelko-mogoce kaxno sportnico-mu jih se njegov uran podpira... drgac more bit pa kar tezek clovk... Pa se njegov jupiter bi njeno sonce aktiviral, tko da bi lazje prenasala njegove muhe... BTW: model ma pa konj. marsa in saturna... no potem pretirano agresiven ni... tisti morebitni mutni posli, ce so, morjo bit pol malo bolj sofisticirani... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>računovodstvo!!!!!! A unga jollya je pa ze ponucu za bivso zeno... ekh...no saj saturn z leti itak zgublja na moci, sej nenazadnje modelu manjka samo se pol orbitalnga cikla do druzga saturnovga povratka... Sej bo slo... sam pac ne sme takoj puske v koruzo metat. Tole z starsi se pa sploh ne ujema z chartom al sm pa kaj zabluzu...cudn, cudn... Poklic je pol tipicno deviski z elementi vodnarja...Hehe...kreativno racunovodstvo-iz tega sm hotu delat diplomsko, sam me je en prehitu! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je ta oseba m ali z?? ž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj to pomeni, glede na to da imam tudi jaz saturna tam nekje... Saturn potuje okoli sonca 29,5 let... zares odrastes sele taX ko gres skozi prvi saturnov cikel-dozivis prvi saturnov povratek. Kajti saturn je v tem nasem svetu veliki ucitelj(v starih textih je veljal tut za hudica, sploh slabo polozen) in dlje ko zivis z njim bolj razumes njegove energije in bolj jih obvladujes oz. manj obvladuje on tebe... saturn z leti izgublja moc! Ce bi rada zanosila pa ne gre... poslji OS, bova probavala dokler ne bo ratal!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim da se prek OS ne da... Oh da, da... sam mors poznat saturna-proces, saj ves da je tut planet strukture, procesa... predalec si se od 1. saturnovga povratka, da bi razumela, naj te razsvetlim: OS1(osebno sporocilo) vodi do OS2(osebni stik, onegavljenje&spermspritz), OS2 pa do OS3(Otrocicek Srckan). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.