Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

• 2 weeks later...

@amis... sem te hotel najprej obdelat, pa nisem nasel rojstnih podatkov... poslji plis se 1X!

..no pol sem se pa lotil device...

u glavnem, najprej sem hotel desifrirat tvoj podpis: zakaj me imajo vsi radi in me nihce ne razume... no in nasel sem ga v temle-radi, te imajo ker delujes kljub sco. asc. zelo toplo(luna/jupiter/asc. konjunkcija-zagotavlja tudi oreng obline x:Dx ) in zabavno, poleg tega imas se venero v 10. hisi, ki ti zagotavlja popularnost... zakaj te pa nihce ne razume-mas konjuncijo urana in marsa v 1. hisi, ki ju podpira se devisko sonce(v 11.-mocan naboj vodnarja)-vse skupaj precej samosvoje in zelo odloceno+stelij v 12. hisi(merkur(Rx), saturn in pluton)... se pravi vse skupaj zelo globoko, zapleteno, analiticno(pa se sonce devica, luna+asc. sco.)... in zelo odloceno, idealisticno... zanimajo te metafizicne teme, cloveka psiha... si veliko bolj globoka, kakor mogoce s tistole konj. na asc. zgledas in ljudje so pac zmedeni...

No kar se ostalega tice... tistle kvadrat neptuna z venero in soncem ti daje en velik manjko samozavesti, ki ob disfunkcionalni rabi sco. lune+tistem "crnem" steliju(saturn+merkur+pluton) v 12. lahko vodi do promiskuitete...

Kar se tice pa sluzbe je vladar MC sonce v 11. v sextilu s prej omenejeno uran/mars konjunkcijo(mars vladar 6.) se pravi se bo tvoje delo najverjetneje nanasalo na vodilne polozaje, kjer bos lahko izkoristila svojo karizmo in nekoliko bolj ocem skrito sposobnost globokega misljenja. Neptun v 2. je po mojem nevarnost, da bos poskusala z materialnimkompenzirati sibko samozavest(lahko ze prej omenjenimi mesenimi uzitki, lahko pa z dobrinami).

...drgac se pa iz horoskopa vidi tudi smrt tvojega brata-vladar 3. saturn, v konjunkciji s plutonom v 12.(ga ni vec-pluton, skrit-12. hisa)... odnosi med starsema morajo biti relativno v redu(sonce sextil uran), oz. mora biti vsaj privlacnost velika, kako na tem delata je druga pesem, morda je eden od starsev nekoliko excentricen...

To je to...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

..no pol sem se pa lotil device...

u glavnem, najprej sem hotel desifrirat tvoj podpis: zakaj me imajo vsi radi in me nihce ne razume ( To je drgač Einsteinova izjava za New York times, sam sem zdej spremenila podpis, ker se mi je prejšnji zdel preveč egotriparski)... no in nasel sem ga v temle-radi, te imajo ker delujes kljub sco. asc. zelo toplo(luna/jupiter/asc. konjunkcija-zagotavlja tudi oreng obline x:Dx )(Nism debela  :V: , mam pa res zlo žensko postavo x^x ) in zabavno ( to pa itak x:o)x ), poleg tega imas se venero v 10. hisi, ki ti zagotavlja popularnost... zakaj te pa nihce ne razume-mas konjuncijo urana in marsa v 1. hisi, ki ju podpira se devisko sonce(v 11.-mocan naboj vodnarja)-vse skupaj precej samosvoje in zelo odloceno+stelij v 12. hisi(merkur(Rx), saturn in pluton)... se pravi vse skupaj zelo globoko, zapleteno, analiticno(pa se sonce devica, luna+asc. sco.)... in zelo odloceno, idealisticno... zanimajo te metafizicne teme, cloveka psiha... si veliko bolj globoka, kakor mogoce s tistole konj. na asc. zgledas in ljudje so pac zmedeni...( aha...in na živce mi grejo taki zmedeni ljudje, je pa res, da še moji frendi ne vejo niti približno, kaj čutim in na kakšen način razmišljam, kr mi je bedno se s tem bahat pa postavljat in mi pol razlagajo stavri, ki jih že ful cajta vem, pa se samo smejim in si mislim svoje )

No kar se ostalega tice... tistle kvadrat neptuna z venero in soncem ti daje en velik manjko samozavesti, ki ob disfunkcionalni rabi sco. lune+tistem "crnem" steliju(saturn+merkur+pluton) v 12. lahko vodi do promiskuitete... (neptun kvadrat venera- a ni tale aspekt na zlo majavih temeljih?...Na LN mi ga recimo sploh ne izpiše...Ja, sonce kvadrat neptun to se pa verjetno nakazuje na tist, kar sem že prej komentirala...Ne vem kdo mi je rekel, da ta aspekt pomeni, da si oseba ne upa "zasijat"...(saj, nesamozavest)...raje se nardim butasto kot pa da bi ljudem razkrila svoje pogruntavščine al pa kolk v resnici vem in znam in to je kr bad, kr ni hujšga, kokr to, da kdo reče devici, da je butasta. )

Kar se tice pa sluzbe je vladar MC sonce v 11. v sextilu s prej omenejeno uran/mars konjunkcijo(mars vladar 6.) se pravi se bo tvoje delo najverjetneje nanasalo na vodilne polozaje, kjer bos lahko izkoristila svojo karizmo in nekoliko bolj ocem skrito sposobnost globokega misljenja. Neptun v 2. je po mojem nevarnost, da bos poskusala z materialnimkompenzirati sibko samozavest(lahko ze prej omenjenimi mesenimi uzitki, lahko pa z dobrinami).(Reeees? Jz sm pa zmeri razumela to kot zavračanje materialnega, se pravi bolj dobrodelnost,še posebej, kr mam lilit v drugi hiši: se pravi imeti materialno, a zavračati ga, ne zavedati se prave vrednosti, zmedene vrednote)

...drgac se pa iz horoskopa vidi tudi smrt tvojega brata-vladar 3. saturn, v konjunkciji s plutonom v 12.(ga ni vec-pluton, skrit-12. hisa)... odnosi med starsema morajo biti relativno v redu(sonce sextil uran), oz. mora biti vsaj privlacnost velika, kako na tem delata je druga pesem, morda je eden od starsev nekoliko excentricen...( mamo zlo zračne odnose doma, ja: tehnica-vodnar-dvojček varianta, oba starša sta čez les, če mene vprašaš x;)x Taka free...Ja in rada jih mam ful)

Ja, fajn si povedu tole, res! Hvala. Dej sam pokomentiri mi tole venero kvadrat neptun pa neptuna v 2., kr bi si res rada pršla na čisto

To je to...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

...jah neptun v 2. hisi v strelcu... 2. hisa so vrednote v osnovi oz. kako ti sama gledas na sebe... v primeru, da deluje primarno v okviru strelca, manj hise(imas zdravo podobo o seb-kar bi se dalo iz preostalega dela charta prebrat... ti je nimas-sonce-kvadrat neptun) bi res to pomenilo, da so ti bolj pomembne duhovne vrednote, filozofski nazori... ce pa deluje bolj v domeni 2. hise(kot najverjetneje pri tebi, ki mas kvadarat z soncem) pa to pomeni, da ne ves tocno kaj so tvoje vrednote(slaba samopodoba) in zapravljas denar ( in sebe) za strvari/ljudi, ki te niso vredne/vredni, v zelji, da bi si dokazala svetu, da si vredna ljubezni... (sploh, ce upostevava se tist ohlapn kvadrat med neptunom in venero-ki je naravni vladar 2. hise)

Sicer pa jaz ne grem po ucbeniku... probam zacutit vibe charta in pol pisem... verjetno bi vecina ljudi to drugace interpretirala...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A tako...

Zanimiv, da nisi nč povedu o unmu kvadratu med luno pa MC...Se ti ne zdi tolk pomemben?Mislim, še dobr a ne? x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

...po mojm ni pomemben... 8 st. orbisa... pa tut ce bi bil ni nevemkaj... mogoce sam poudari, da se bos pocutila custveno bolj stabilno, ko bos uspela... kokr eno trenje, ki sicer mogoce ni prijetno, te pa zene v nove zmage... mislim, pa saj to ze preostali chart pove... si čustveno nesigurna in da ti bo podrocju kariere uspelo(ker kar se ega tice si pa veliko bolj odlocena)... preko cesa bos to samozavest/stabilnost najverjetneje pridobila...

Frank Zappa

Aha... :hepko: :palec:

Dear Human,

... no zdaj pa amis... uf jah se ena sco-devica-dvojcek combo... ceprav je tista lunca na 29. st. kar bi znalo ze posteno na raka sekat... je pa polna 3. hisa...tko da neki dvojcka v tebi zagvisno je...

...u glavnem... deviski asc. z konjunkcijo urana in plutona... intenzivo odstekano... mad scientist look (Kurt Cobain varianta-tut on ma isti asc....sam da ma to konjunkcijo se v velik bolj tocni konj. z asc.) X-ray eyes... zgledas torej precej odstekano... hodis svojo pot in si pr tem neverjetno vztrajna... pa to tole je v kvadratu z marsom... hard, hard... pol mava pa tistole konjunkcijo oz. stelij neptun/merkur/sonce v skorpijonu v 3. hisi... res bi blo fajn tale literarni talent(oz. day dreaming) uigrat... tole bi fajn tut s tvojim ascendentom slo... sci-fi al pa kaj tazga... poleg tega mas pa tukaj se saturna v vodnarju v 6., ki ti daje trmo, delovne navade...pa se dodaten scepec funkoidnosti... je pa skoda, da ti taisti saturn kvadrira tist stelij v 3. hisi, zaradi cesar mogoce nimas zaupanja vase(sonce) in v cel talent.. ceprav bi se dal ta talent fino ponucat, da bi bla cela forma se bolje strukturirana... no sej neki doda ze asc. devica...

tale kvadrat sonce-saturn prica tudi tezavah z ocetom...verjetno je slo za precej patriarhalno druzino(pa se mars v 4. hisi)... mamo vidim kot precej toplo(tvojo luno ze pocas v raka stejem)in skrbno, mogoce rahlo drugacna(11.hisa)... mozno pa da sta meli kaxne nesporazume, ko si bla mlajsa-predvsem zaradi tebe(luna inkonjunkcija venera)najverjetneje si bila rojena v precej premozno druzino(venera v 4. hisi).... z denarjem verjetno kaxnih vecjih tezav nisi nikoli mela... vedno se nekje od nekoga pojavi(jupiter v 8.hisi-vrha yoda)... ponavadi imas precej premozne partnerje, preko katerih prihajajo financne koristi(jupiter trigon mars)... poleg tega imas pa tudi sama precej veliko sposobnost sluzenja-mocna vzajemna recepcija med jupitrom in marsom, ki sta se v trigonu, jupi... (8. hisa-4. hisa)... mogoce opravljas kaxno delo v zvezi z nepremicninami(poleg vsega se vladar MC-ja&2. hise-venera v 4. hisi???pa tistle stelij v 3. hisi prica tudi o tem, da znas risat gradove z besedami in bi znala eskimom led prodat... tko, da niti ni tko izkljuceno...

kar se ljubezni tice pa... konj. venere in marsa prica o precejsnji eroticnosti in sarmu.... zal pa tudi o posesivnosti(ki je itak ze precej nakazana z venero v scorpiu)... pa tvoja svojeglavost tut nc ne pomaga kle...

no, na kratko...

Frank Zappa

uf, samson, hvala

tole z družino glih ne vem. dnarja ni blo na pretek, je pa res, da se menda navadiš na neke vrste skromnost in ti je pol vse ok in dovolj. denar je vedno nekako prišel. imam tako neznansko zaupanje v to, da še takrat ko nisem vedla al naj prej kupim šampon al kruh, se je relativno hitro rešilo. al se je pojavlo kakšno novo delo, al pa mi je kdo plačal kakšne stare račune. na faksu sem mela zadnji dve leti štipendijo, ki je bla tud neke vrste darilo. sicer se je blo treba za ocene potrudit in delat, sam to mi ni blo nikol težko.

jh foter in mama sta poglavje zase. če rasteš s tem gor je normalno. drgač pa foter ni bil glih neka posebna figura, ker ga skor nikol ni blo, če pa je bil, pa tako ni govoril z nami...če je pa on rekel ne za kakšno stvar, pol se ni imelo smisla prerekat o tem.

bom pa gradove risala z besedami na papir....pa še to sam zato, ker je bolj komot, kot hodit eskimom led prodajat....pa mraza tud ne maram.... x:Dx x;)x

kvadrat med saturnom in stelijem...ti šit...ok...to pomeni, da bo treba malo bolj garat na tem?

svojeglavost ja....sam če ne delaš s svojo glavo, s čigavo pa pol?...sej, to ma posledice, mi je jasno....po drugi strani je pa res, da lahko vsi igramo le vsak sam sebe in svoje vloge....kaj mi pomaga, če se spravim v neke ozke okvirčke...pa nimam dost prostora za dihat. sej tiger tud ne gre prostovoljno u kletko.....

...lahko pa kakšen uporaben nasvet, kako težavne aspekte predelat al pa izživet skozi nekaj drugega....tole s pisanjem je kul...vsaj zame....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tole z družino glih ne vem. dnarja ni blo na pretek, je pa res, da se menda navadiš na neke vrste skromnost in ti je pol vse ok in dovolj. denar je vedno nekako prišel. imam tako neznansko zaupanje v to, da še takrat ko nisem vedla al naj prej kupim šampon al kruh, se je relativno hitro rešilo. al se je pojavlo kakšno novo delo, al pa mi je kdo plačal kakšne stare račune. na faksu sem mela zadnji dve leti štipendijo, ki je bla tud neke vrste darilo. sicer se je blo treba za ocene potrudit in delat, sam to mi ni blo nikol težko.

jh foter in mama sta poglavje zase. če rasteš s tem gor je normalno. drgač pa foter ni bil glih neka posebna figura, ker ga skor nikol ni blo, če pa je bil, pa tako ni govoril z nami...če je pa on rekel ne za kakšno stvar, pol se ni imelo smisla prerekat o tem.

bom pa gradove risala z besedami na papir....pa še to sam zato, ker je bolj komot, kot hodit eskimom led prodajat....pa mraza tud ne maram.... x:Dx  x;)x

kvadrat med saturnom in stelijem...ti šit...ok...to pomeni, da bo treba malo bolj garat na tem?

svojeglavost ja....sam če ne delaš s svojo glavo, s čigavo pa pol?...sej, to ma posledice, mi je jasno....po drugi strani je pa res, da lahko vsi igramo le vsak sam sebe in svoje vloge....kaj mi pomaga, če se spravim v neke ozke okvirčke...pa nimam dost prostora za dihat. sej tiger tud ne gre prostovoljno u kletko.....

...lahko pa kakšen uporaben nasvet, kako težavne aspekte predelat al pa izživet skozi nekaj drugega....tole s pisanjem je kul...vsaj zame....

tistle saturn kvadrat stelij v 3. si se po mojem ze navadila obvladovat... vcasih si bla verjetno bolj nesigurna vase... z leti pa mislim, da bi to morala obvladovat... zdaj ti daje kvecjemu se vecji zagon pri delu in bolj strukturirano misljenje... x:)x

no kar se tice pa zvez... ti pa pol ocitno uran pa 3. hisa(svoboda)prevaga vsega tega scorpijona... zanimivo... jah kar se tega tice, sem jaz zadnji na svetu, ki bi ti lahko s kaxnim uporabnim nasvetom postregel... dihaj!! x:Dx

no saj kar se denarja tice...sem mislil tako da je vedno nekako prisel... ne da si zdaj pri 5 letih zivljenjsko rento zadela al pa kaj... pr tvojem skromnem asc. sploh...

pa pravis, da oceta ni blo kaj dosti doma... mogoce bi se dalo to razloziti s soncem v 3. hisi-da je bolj zracen, skoz nekje okoli leta, mogoce celo na krajsih potovanjih... pa se vse povezano s saturnom v 6. mozno da na sluzbenih potovanjih... in ga zato ni blo dost doma...

Frank Zappa

kar se prvega odstavka tiče, bo kar držalo

pri drugem je pa tako: namesto, da bi se potreba po svobodi z leti manjšala, je vedno bolj izrazita...kar okolico navdušuje, si lahko misliš... x:Dx :xx!: ....ok....bom pa dihala....si bom na monitor obesla listek z napisom :att: DIHAAAJJJJJJJ...glih tolk, da mi pride v navado....

foter službeno odsoten, imaš prav

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pri drugem je pa tako: namesto, da bi se potreba po svobodi z leti manjšala, je vedno bolj izrazita...kar okolico navdušuje, si lahko misliš...

...okolico v prikolico pa po klancu dol zapelat!! x;)x

Frank Zappa

bolj ko mesas, bolj smrdi... ampak ce si ze ravno prehlajena... x;)x xrolleyesx

...fortuna v kozorogu nekako prica o tem, da naj bil smisel tvojega vecnega iskanja status... karkoli bi ze pocela, samo da te ljudje opazijo, da izstopas iz mnozice(v tem zivljenju mogoce preko tvojega literarnega ustvarjanja, ki je tut pogosta kozorogova tema)... duh v ovnu pa prica o tem, da to pocenjas zelo intenzivno(kar itak govorita ze uran in pluton na asc. v kvadratu z marsom)...

Jah kar se pa midpointov tice mas pa dva elo natancna in sicer:

-pluton=luna/venera

-venera=pluton/saturn

oba pricata nekako o ljubezni, ki bo sicer prisla bo pa prihajala pocasi... tudi kaxno moznost locitve mozno... v telih midpointih nimam velik izkusenj...

Frank Zappa

Hojla ,

jaz pa pri mili volji ne znam prilimat gor nic, niti svoje slike...oz. iskreno si ne vzamem casa, da bi to poskusila...enkrat sem probala, pa je bil neuspeh zagarantiran..

pa me zanima moja karta...ker vidim, da ste sami pridni...

1.11.1971 , 9.30 , M. Sobota

Prijazen pozdrav,

Mojca

Se komu da tole malce pokomentirat?

veliki trikotnik: neptun (5.hiša na 29 škorpjona), merkur v ovnu (9.hiša v ribah) in mars/jupiter (2.hiša, lev in devica)

in

t-kvadrat: neptun op venera v dvojčku (11.hiša) in kvadrat saturn/luna (3.hiša, devica)

hvala

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

1.11.1971  , 9.30 , M. Sobota

...asc. strelec z jupitrom na asc.??Si se mogoce kdaj s kaxnim sportom ukvarjala??Ker sta tut sonce(sco) in luna(oven) v precej tekmovalnih znamenjih...?? No ce se nisi potencial si najverjetneje imela... mogoce kaxen ples??ker je zraven jupitra se neptun???No sicer se pa vidi da se/bos verjetno kar na precej podrocjih preizkusila... bodo pa vsa precej nekonvencionalna... kaxna umetnost je tut zelo mozna... drugace bi rekel, da si kljub tej tekmovalnosti

precej zasanjana in tavajoca, ceprav to izrazas na precej grob nacin... se posebej v ljubezni... tam mas verjetno kar nekaj tezav... z iskanjem pravega... se hitro zagrejes, a na koncu vedno sklenes, da pa le ni tapravi, ker tralalalalala... malce vec custvene stabilnosti ti ne bi skodovala... poleg tega je tale 12. hisa nevarna za kakrsnekoli zasvojenosti droge/sex/alko(cel stelij v kvadratu z marsom)... zmernost pri vsem tem!!!...

Sicer pa menim, da ti na podrocju kariere more uspeti, ker imas zelo veliko zeljo po uspehu(uran, pluton v 10.) in ker imas tudi delovne navade, ki ti podpirajo te zelje(saturn trigon pluton&MC)... pa se prej omenjena tekmovalnost... edini problem je, da ti manjka prakticnosti(nic zemlje), tko da tole precej po kaxni umetnosti disi... ideje in emocije... vladar 6.-venera, vladar MC-venera...venera v 12. konj. neptun, merkur, jupiter...

Kot otrok si se verjetno precej selila in mela precej nenavaden odnos z mamo-si bila precej navezana na njo, vendar pa ti njena dominanca ni bila najbolj po volji... odnos med mamo in ocetom ni bil najbolj roznat...mozno da sta se locila in si zivela z mamo(vladar MC-venera v 12.-oceta ni?? ali pa da je bil oce precej grob... lahko pa tudi da je precej zgodaj umrl-pluton konj. MC)...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...asc. strelec z jupitrom na asc.??Si se mogoce kdaj s kaxnim sportom ukvarjala??

Kot otrok...v osnovni soli, sem trenirala gimnastiko, sedaj samo jezicne sporte  x:Dx

Ker sta tut sonce(sco) in luna(oven) v precej tekmovalnih znamenjih...?? No ce se nisi potencial si najverjetneje imela... mogoce kaxen ples??

Vedno sem zelo rada plesala, ampak trenirala pa ne..

ker je zraven jupitra se neptun???No sicer se pa vidi da se/bos verjetno kar na precej podrocjih preizkusila... bodo pa vsa precej nekonvencionalna... kaxna umetnost je tut zelo mozna...

..ja , kar se umetnosti tice, zelo rada risem, kolikor mi pac cas dopusca...pa zelo me mikajo alternativne vede..pravkar se izobrazujem na enem podrocju...

drugace bi rekel, da si kljub tej tekmovalnosti

precej zasanjana in tavajoca, ceprav to izrazas na precej grob nacin... se posebej v ljubezni... tam mas verjetno kar nekaj tezav... z iskanjem pravega... se hitro zagrejes, a na koncu vedno sklenes, da pa le ni tapravi, ker tralalalalala...

kaksnih tezav v ljubezni nikoli nisem imela...v bistvu mi je tu vedno pomagala moja trdna volja, krajse trma  :palec: , da sem dobila , kar sem zelela

x8Dx , pa se mojega moza sem precej hitro nasla, brez oklevanja sem vedela, da je to to...je pa res, da dajeva zelo velikk povdarek medsebojni komunikaciji...

malce vec custvene stabilnosti ti ne bi skodovala... poleg tega je tale 12. hisa nevarna za kakrsnekoli zasvojenosti droge/sex/alko(cel stelij v kvadratu z marsom)... zmernost pri vsem tem!!!...

hvala za ta opozorila.. :palec:

Sicer pa menim, da ti na podrocju kariere more uspeti, ker imas zelo veliko zeljo po uspehu(uran, pluton v 10.) in ker imas tudi delovne navade, ki ti podpirajo te zelje(saturn trigon pluton&MC)... pa se prej omenjena tekmovalnost... edini problem je, da ti manjka prakticnosti(nic zemlje), tko da tole precej po kaxni umetnosti disi... ideje in emocije... vladar 6.-venera, vladar MC-venera...venera v 12. konj. neptun, merkur, jupiter...

Kot otrok si se verjetno precej selila in mela precej nenavaden odnos z mamo-si bila precej navezana na njo, vendar pa ti njena dominanca ni bila najbolj po volji... odnos med mamo in ocetom ni bil najbolj roznat...mozno da sta se locila in si zivela z mamo(vladar MC-venera v 12.-oceta ni?? ali pa da je bil oce precej grob... lahko pa tudi da je precej zgodaj umrl-pluton konj. MC)...

kot otrok sem se res selila, med babico in mamo, pa v solo v drug kraj...starsa sta se v rani mladosti locila....z mamo sva imeli res en cuden odnos...ne vem ga ubesedit...se pa sedaj trudim, da gre na boljse...se mi ne da vec kregat z njo...imam svoje poglede na stvari in jih nikomur ne vsiljujem...drugim pa ljubece puscam moznosti ssvobodnega izrazanja... oce je pa drugace se ziv...ima pa 4 otroke z tremi zenskami...ful house...

Dragi Samson, prisrcna hvala za tako temeljito sliko...mi je dala precej zanimiv vpogled v moje zivljenje...pa se same resnice si mi narisal...

a je mozno, da mi vzporedis se mojega moza...me ful zanima...

20.3.1969, 10.30 MS.....mi je nekdo rekel enkrat, da nimava nic skupnega, meni pa se zdi, da imava en ljubec odnos...je pa res, da se njemu zatika pri komunikaciji z drugimi, sploh sefom ...sicer se stvar popravlja...glede tega bi mu rada pomagala, pa ne najdem nacina kako...

pa se nekaj me zanima, se v karti vidijo tudi finance , nasploh v zivljenju ? x?x

Prijazen pozdrav, Mojca

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...